2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben mama konusunda yorum yapabilicem...ben cam biberon kullanıyorum dolayısıyla sürekli gıcır gıcır dursun istiyorum o yüzden biberonu her beslenmeden sonra sırf biberon için aldıgım bi diş fırcasıyla kaynar su ve bildiğimiz bulasık deterjanıyla iyice yıkıyorum sonra bi güzel durulayıp tekrar içinde kaynar su olan bi kaba koyuyorum emzik kısmı da aynı sekilde yapıyorum su ılıyana kadar o suda kalıyo sonra tamiz bi yerde kuruyo işte böle anlatınca cok uzun bi işlem gibi oldu ama diil 5 dakikamı alıyo en fazla...sıcak su için de termos kullanıyorum yarım litrelik ufak bi termos aldım hem gittiğim yere de rahatlıkla götürüyorum hem de evin içinde de sürekli su ısıt derdi olmuyo mamayı da yine kapaklı ufak bi saklama kabına koyuyorum azar azar bittikçe yeniliyorum hem kabı hem kapagını cünkü ac kapa derken nemleniyo sevmiyorum öle sabah aksam değişiyo böle işte kuzum...

bende ergo baby de mei tai da var. ergo baby daha rahat ama yenidoğan aparatı olması lazım.Yenidoğan aparatı olsa da bu sefer hava sıcak, tatilde senin için çok kullanışlı olmayabilir. Mei tai da rahat fakat her seferinde kuşakları bağlama meselesi var. Bir de slingo hug var. ona da bak istersen onun kumaşı mei tai a göre daha yazlıkmış ve daha pratik galiba o.

selammm cümleten bizde oğluşum annemçıktık 2.5 git 2.5 gel 5 km yürüdük bi ara zırıldadı ama genelde sakindi ve uyuyordu sıpam :) yanımda sütüm ve bezim olunca sıkıntı yok :) ah birde emzik alsa daha rahat etcem ama bunada şükür

off hiç gidesim yok kötü şeyler duymak istemiyorum artık
hayırlı olsun cnm :)) bu arada dr.a mutlaka git belki rahim sarkması değildir hmn panik yapma..

bende aynıyım.. tombalak kaldım.. haritamda var tabi.memeler zaten göbeğimle birleşti..

doğumdan sonra oldu bende pembe ceviz gibi elime geliyor görünüyorda. ertelemeyimde napıyım tırsıyorum.

ne güzel yaaa sana ahyranım. azimli hatun.. darısı bana.. ayılı pijamalarla takılıyom. saçım başım berbat,kilolar yüzünden kendime bakasım gelmiyor napıyım. arada dışarı çıkarken süsleniyorum oda rimel kalem işte eşim diyor sen ne güzelmişsin :)

acımadı koca bebe cıktı nasıl acısın. hafiften bollaşmış bile

sağmanın hiç faydası olmuomu canım bide hiç emmiomu sağ göğsünü

kuzum sadece gece uykulu olduğu zaman emiyor oda süt az geliyor ağlıyor yine hop diğerini veriyorum vermesem akıyor boş memeyi çekip ağlayacağına diğer taraftan süt boşa akacağına yine o tarafı veriyorum.

Ben bu tempoyla zayıflarım ya eve gittim kapı kapalı annemlere gitmişler kızımla annem az ilerde oraya gittim bende kızımla annemin pozisyonu aynen bu :))) Ezirdim kızımı bi biberonda sağıp bıraktım geldim saat 6 olsa da gitsemm

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    26 KB · Görüntüleme: 42

ben bulaşık makinasında yıkıyorum yaa:) zaten herakşam yıkanıyo atıyorum onlarıda..öyle kim uğraşcak fırçala mırçala:)) meme kısımlarınıda kaynatıyorum..oluyo bitiyo:) ben çok hicyenik bi anne diilim sanırsamki

Benim kızım geceleri iyide gündüz bi düzen oturtamadık kuzum ya öyle 10-15 dk uyukluyor kalkıyor biraz zaman geçiyor bidaha gündüz şöyle 1 saat kesintisiz uyduğu yok ama saat akşam on buçuk sabah altı buçuk arası çok düzenli

hayır doktorlar çok kızıyo annesütüne..sor sana damla adı vericek onu al..

Sakin yapma benim sutum yanlışlıkla geldi enfeksiyon kaptı iki haftada zorgecti

hayır canım damlatma benim kızdada oluyodu ben ılık çaylı pamukla sildim daha olmuyo doktor demişti bna..

saolun kızlar iyiki sormuşum yoksa halimiz harap ne yapcamı şaşırdm sbh kapanmştı gözü

Kaan da aksamm 10.30gibi yatio sabqh 7de kalkio aralarda emmek için kalkio tabi gündüz en fazla bikacdefa 5er dakika falan memede emerken uyuyo okadar ama çok huysuzluk yapio bende acaba uykuyu alamioda ondanmi huzursuz oluyo diye dusunuyorum

valla sana aynen katılıyorum, bebiş yokken nasılsam öyle olmaya çalışıyorm, hem eşim hem kendim için, süsü pek severim de :)

çok tatlısınız maşallah size, bizde dün şehir dışına doktorumuza gittik, gitmişken de biraz gezdik, pek zorluk yaşamadık ama çoooook yorulduk, bebişli gezmelere alışıcaz bakalım :)

yeni kilo verme taktiği oğlum kucağımda birlikte halay çekiyoruz... hamileykende hep dinlerdim oğlum bayağı sevdi hareketli halayı...

bende hhalay değil de müzikle oynuyorum, hatta bazen onu koyup karşısında oynuyorum çok hoşuna gidiyor :)

eldivenleri çıkaralı baya oldu, tutma refleksi gelişsin diye çıkarmıştım, çiziyor falan ama baya öğrendi kendine zarar vermemeyi :)

selam güzel anneler ve kuzucukları
benim ilk foto paylaşımım
sizin kuzuları görünce dayanamadım bu da benim paşam biraz sinirli bi paşa bu

Eki Görüntüle 432197

maşallah Allah nazarlardan korusun sinirli şirini :)

sana da maşallah, çok güzel görünüyorsun :)

Müzik denemedim hiç bide oylle deniyeyim bakalım nolcak

canım müzik çok işe yarıyor, benim kuzu da müziğe bayılıyor ve uyuyor, bende dene derim.

kızlar bebişin gözü çapaklanıpta kendi sütünden damlatıp geçiren varmı damlatmalımıyım bilemedim :44:

canım ben çayla silmiştim, 3-4 güne geçirdi hiç de bişey olmadı, dene istersen, güzel yıkanmış ve iyi süzülmüş çayla günde 2 kez steril bir şekilde temizledim, çareyi onda buldum.

Kızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar

valla canım gündüz uykuyu pek sevmiyor 1 saat-45 dk flan uyuyor bazen 2 saat falan da oluyor. Gece tam yatma saati yok ama yattığı zaman 2 kez falan uyanıyor 3-4 saat arayla o da, yavaş yavaş düzeliyor sanki. Seninki nasıl?

maşallah Allah bağışlasın canım, hakikaten çok haşin :)

bende ilk dogdugunda gün aşırı yıkadım şimdi iki günde bir falan ama ıkı gunu gecınce banyoyu unutuyor bebegım basıyor çıgıltıyı

Kızım yıkanırken illa küveti dolu olacak bedeni suyun içinde yoksa oda yaygarayı basıyor çok yoruluyorum yıkarken üstümü çıkarıyorum atletle yıkıyorum yoksa hepten batıyor üstüm süngerin üstüne uzatıyorum bedeni suyun altında elimi de başının altına koyuyorum kafası yukarda olsun diye tek elimle fenalık geliyor bide hareketlendi artık tek yıkayamıyorum ayakları elleri iki dk durmuyor ya annemle ya eşimle yıkıyorum

aynen bende üstümü çıkarıp yani atletimle ve mutlaka eşimle, yoksa zaptolmuyor minik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…