- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.021
Arkadaşlar merhabalar, sling lerden bahsetmişsiniz.Tatile giderken kızım yaklaşık 3,5 aylık olacak.Taşımak için ben de ne alacağımı bilemedim.Slingo hug mu mei tai mi yoksa ergobaby mi ?
Ayrıca mama hazırlamada uyguladığınız pratik yöntemler var mı ( Biberon temizliği sıcak suyu muhafaza etme yolu vs...) paylaşalım.
Arkadaşlar merhabalar, sling lerden bahsetmişsiniz.Tatile giderken kızım yaklaşık 3,5 aylık olacak.Taşımak için ben de ne alacağımı bilemedim.Slingo hug mu mei tai mi yoksa ergobaby mi ?
Ayrıca mama hazırlamada uyguladığınız pratik yöntemler var mı ( Biberon temizliği sıcak suyu muhafaza etme yolu vs...) paylaşalım.
hayırlı olsun cnm :)) bu arada dr.a mutlaka git belki rahim sarkması değildir hmn panik yapma..
KESINLIKLE OYLE ben 68 kılo ıle hamıle kaldım 90 la dogurdum şuan 78 ım boyum 1,65 karnım harıta gıbı ve catlaklarım kırmızı gögüsleri sutyenlere sıgmıyor offff napıcam bılmıyorum alısverıse bıle gıtmek ıstemıyorum bu kılolarla :26:
lagrima bundan sonrası daha kolay olur korkmabir de rahim sarkması olmayabilir, hamileleiğim de ben de öyle bi durum yaşamıştım, pinpon topu gibi bi baloncuk vardı, bazen gidip bazen geliyordu, dr. um enjektörle boşalttı içini, ne olduğunu tam açıklamadı ama varis gibi bişey, zorlanmaktan olmuş olabilir dedi. sen de git bi baktır, erteleme..
bu arada prens ve prensesleriniz çok tatlı kızlar..maşallah hepsine
afferim kuzum sana süslen püslen ayol neden kendini salacaksınki ben haftada 2 kez fönümü çektiririm kaşımı bıyığımı aldırırım ağdamı yaptırırm geçen ay alışveriş yapmıştım mesela bu ay kg verince bol geldiler hemen terziye daraltmaya götürdüm ojelerimi sürerim hatta eşime güzel görünmek için dantelli gecelikler ve iç çamaşırları aldım
benm biraz acıdı zorlanıyorum hala ama arayı uzatırsak daha da zorlaşır cnm
yok canım neden yanlış anlayım sen iyi niyetle söyledin
alemsin canm rüyaya bak
bi göğsün hala diğernden büyük mü?
olmuş bile
sağolsun paşam düşünüyo da eşimden hiç ses yok
mesaj var ama alan yok de mi canım bizde de durum aynı
sağmanın hiç faydası olmuomu canım bide hiç emmiomu sağ göğsünü
canım ben mama konusunda yorum yapabilicem...ben cam biberon kullanıyorum dolayısıyla sürekli gıcır gıcır dursun istiyorum o yüzden biberonu her beslenmeden sonra sırf biberon için aldıgım bi diş fırcasıyla kaynar su ve bildiğimiz bulasık deterjanıyla iyice yıkıyorum sonra bi güzel durulayıp tekrar içinde kaynar su olan bi kaba koyuyorum emzik kısmı da aynı sekilde yapıyorum su ılıyana kadar o suda kalıyo sonra tamiz bi yerde kuruyo işte böle anlatınca cok uzun bi işlem gibi oldu ama diil 5 dakikamı alıyo en fazla...sıcak su için de termos kullanıyorum yarım litrelik ufak bi termos aldım hem gittiğim yere de rahatlıkla götürüyorum hem de evin içinde de sürekli su ısıt derdi olmuyo mamayı da yine kapaklı ufak bi saklama kabına koyuyorum azar azar bittikçe yeniliyorum hem kabı hem kapagını cünkü ac kapa derken nemleniyo sevmiyorum öle sabah aksam değişiyo böle işte kuzum...
ewet kızlar o hırlama benim ayşeciğimdede oluyor
bu arada bebişleri ne sıklıkla yıkıyosunuz
hmm evet, ama aslen ailem manisalı da onun için sordum.
sağol cnm adeni oturmuyorum sadece resim çekinirken ama ona kalsa yürüyecekbazen omzuma koyuyorum başını kendini dikiyo oturuyo tekrara dikiyo oturuyo oyun yapıyo sıpa
neclacım uyku saatlerine okadar takılma adeni bazen 3 saatlik uyku ile tuttuğumu bilirim o zamanlar anne içinde bebek içinde cok yıpratıcı oluyo ama zamanla düzene girecekler üzülme artık aden kendi nezaman isterse ozaman parmağını emiyo banada sinyalleri veriyo alıyorum yatağına koyuyorum hemen gözlerini kapatıyoakşamlarıda 10:30 ile engeç 11 gibi yatıyo rutin 9:30 gibi hergün banyosu var sonra yağ ile masaj sonra mama yiyo azıcık takılıyo sonra göğsümü emerek uyuyo sonrasında sabah 4 yada 5 gibi kalkkıyo yiyo yatıyo sonralarında 3 saate bir kalkıyor bizim düzen bu şekilde cnm
hayır doktorlar çok kızıyo annesütüne..sor sana damla adı vericek onu al..
Sakin yapma benim sutum yanlışlıkla geldi enfeksiyon kaptı iki haftada zorgecti
hayır canım damlatma benim kızdada oluyodu ben ılık çaylı pamukla sildim daha olmuyo doktor demişti bna..
canım ben 2 güne bir yıkıyorm sorduğun iyi olmuş bende merak ediyordm, sen nasıl yıkıyosun?
Bende manisalıyımmmmmm :))
sağol cnm adeni oturmuyorum sadece resim çekinirken ama ona kalsa yürüyecekbazen omzuma koyuyorum başını kendini dikiyo oturuyo tekrara dikiyo oturuyo oyun yapıyo sıpa
neclacım uyku saatlerine okadar takılma adeni bazen 3 saatlik uyku ile tuttuğumu bilirim o zamanlar anne içinde bebek içinde cok yıpratıcı oluyo ama zamanla düzene girecekler üzülme artık aden kendi nezaman isterse ozaman parmağını emiyo banada sinyalleri veriyo alıyorum yatağına koyuyorum hemen gözlerini kapatıyoakşamlarıda 10:30 ile engeç 11 gibi yatıyo rutin 9:30 gibi hergün banyosu var sonra yağ ile masaj sonra mama yiyo azıcık takılıyo sonra göğsümü emerek uyuyo sonrasında sabah 4 yada 5 gibi kalkkıyo yiyo yatıyo sonralarında 3 saate bir kalkıyor bizim düzen bu şekilde cnm
afferim kuzum sana süslen püslen ayol neden kendini salacaksınki ben haftada 2 kez fönümü çektiririm kaşımı bıyığımı aldırırım ağdamı yaptırırm geçen ay alışveriş yapmıştım mesela bu ay kg verince bol geldiler hemen terziye daraltmaya götürdüm ojelerimi sürerim hatta eşime güzel görünmek için dantelli gecelikler ve iç çamaşırları aldım
Bu arada dün annemle kızımın gezmesine bende katıldım iş çıkışı kızım daha evden çıkmadan kaka yapıp şortunu batırdığı için annem değiştirmiş üstünü tam alışamadı annecim bez bağlamaya yoktu sizin zamanınızda bunlar diyo :))) buda minişimle ben yoğun bi iş günü sonrası yorgunluk yüzüme yansımış
Eki Görüntüle 432181
yeni kilo verme taktiği oğlum kucağımda birlikte halay çekiyoruz... hamileykende hep dinlerdim oğlum bayağı sevdi hareketli halayı...
yok ben bu eldiveni bi süre daha çıkartamam bugün deniyim dedim bigüzel tırnaklarnı kestim çizmesin diye elini gözüne bi attı kaşla göz arasında göz kapağının altını parmağıyla oydu resmen bi çığlık attı sonra neye uğradığımı şaşırdımbiraz daha taksın napıyım kendine zarar veriyo yoksa bide saçını tutuyo asılıyo sürekli yüzüne vurması ha bide parmağını boğazına götürüp öğürüyo offf
selam güzel anneler ve kuzucukları
benim ilk foto paylaşımım
sizin kuzuları görünce dayanamadım bu da benim paşam biraz sinirli bi paşa bu
Eki Görüntüle 432197
Müzik denemedim hiç bide oylle deniyeyim bakalım nolcak
kızlar bebişin gözü çapaklanıpta kendi sütünden damlatıp geçiren varmı damlatmalımıyım bilemedim :44:
Kızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar
bende ilk dogdugunda gün aşırı yıkadım şimdi iki günde bir falan ama ıkı gunu gecınce banyoyu unutuyor bebegım basıyor çıgıltıyı
saolun kızlar iyiki sormuşum yoksa halimiz harap ne yapcamı şaşırdm sbh kapanmştı gözü
bende ilk dogdugunda gün aşırı yıkadım şimdi iki günde bir falan ama ıkı gunu gecınce banyoyu unutuyor bebegım basıyor çıgıltıyı
canım bak yazdım ben sana yukarıda, dene derim
Kızım yıkanırken illa küveti dolu olacak bedeni suyun içinde yoksa oda yaygarayı basıyor çok yoruluyorum yıkarken üstümü çıkarıyorum atletle yıkıyorum yoksa hepten batıyor üstüm süngerin üstüne uzatıyorum bedeni suyun altında elimi de başının altına koyuyorum kafası yukarda olsun diye tek elimle fenalık geliyor bide hareketlendi artık tek yıkayamıyorum ayakları elleri iki dk durmuyor ya annemle ya eşimle yıkıyorum
maşallah güzel anneye kaç kılosun şuan boyun kaç :26:
sağol cnm şu anda 73 kg boyumda 1.65 10 kg fazlam var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?