- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.041
sağol cnm şu anda 73 kg boyumda 1.65 10 kg fazlam var malesef
kızlar doğum paralarını aldınız mı
bende istiyorummmmmm 73 olmakkkkk
diyetlere ne zaman başlıyoruz kızlar yarısmamamı yapsak bızde yoksa erken mı daha
Benim 25 mayıstı kuzum ama muhasebe zaten 1 ay geriden gidiyor yani mayısın sigorta primleri haziranda yatacak daha boşu boşuna gitedim sigortaya
Yapalım ben varım denedim az yiyerekte süt geliyor bol su içerek .69 kiloyum 60 olmak istiyorumm
Mrb kızlar
Size sormak istedigim bişe var belki hatırlarsınız daha öncede yazmıstm sütüm yetmedigi için mama takviyesi ypaıyorum diye ama bu aralar bebegim gögsümü almak istemıyor yani bi 2 dk emıp bırakıyor. korkuyorum bırakacak diye biberonda bi dikiş tutturamadm chicco bebedor avent
kullandım ama cok fazla akıyor sanırım kaç kere bogulma tehlikesi atlattık birdeAkısı zor olan biberon tavsiyeniz nedir aranızda mama takviyesi yapıpta sutunu arttırabılen var mı bu arada denemedıgım sey kalmadı yaa...
Ne olur cvp verin...
Mrb kızlar
Size sormak istedigim bişe var belki hatırlarsınız daha öncede yazmıstm sütüm yetmedigi için mama takviyesi ypaıyorum diye ama bu aralar bebegim gögsümü almak istemıyor yani bi 2 dk emıp bırakıyor. korkuyorum bırakacak diye biberonda bi dikiş tutturamadm chicco bebedor avent
kullandım ama cok fazla akıyor sanırım kaç kere bogulma tehlikesi atlattık birdeAkısı zor olan biberon tavsiyeniz nedir aranızda mama takviyesi yapıpta sutunu arttırabılen var mı bu arada denemedıgım sey kalmadı yaa...
Ne olur cvp verin...
Mrb kızlar
Ne olur cvp verin...
canım ben mama konusunda yorum yapabilicem...ben cam biberon kullanıyorum dolayısıyla sürekli gıcır gıcır dursun istiyorum o yüzden biberonu her beslenmeden sonra sırf biberon için aldıgım bi diş fırcasıyla kaynar su ve bildiğimiz bulasık deterjanıyla iyice yıkıyorum sonra bi güzel durulayıp tekrar içinde kaynar su olan bi kaba koyuyorum emzik kısmı da aynı sekilde yapıyorum su ılıyana kadar o suda kalıyo sonra tamiz bi yerde kuruyo işte böle anlatınca cok uzun bi işlem gibi oldu ama diil 5 dakikamı alıyo en fazla...sıcak su için de termos kullanıyorum yarım litrelik ufak bi termos aldım hem gittiğim yere de rahatlıkla götürüyorum hem de evin içinde de sürekli su ısıt derdi olmuyo mamayı da yine kapaklı ufak bi saklama kabına koyuyorum azar azar bittikçe yeniliyorum hem kabı hem kapagını cünkü ac kapa derken nemleniyo sevmiyorum öle sabah aksam değişiyo böle işte kuzum...
üfff be bi veremediler kargoya slingomu çatlıcam gelsede denesem umarım durur içinde beren hanımda rahatça dolaşırız..
bende bekliyorum..tedarik ediliyo diyo hala..haftaya gelir anca herhalde
slingoyla mei tai aynı birinde beli kemerle ayalarnıyo bide mei tai de elyaf dolgu var slingoda yok fark o..ergo baby güzelmiş diyolar herikisindede daha konforlu sanırım..tabi baya fiyat farkı var aralarında..
Ben de mama takviyesine başladım.İlk kızım sadece mamayla büyüdü.O zaman nasıl yapıyormuşum hayret..Şimdi bir bocaladım.Yok 10 dk. kaynat.Yok eski kaynamış suyu verme,efendime söyleyeyim yok biberonu sterilize et.Emzirmek en kolayıymış meğer.Fakat dışarı çıkınca emzirecek yer bulmak sıkıntı.Bebeğimin doyduğunu düşünüyordum fakat mama vermeye başlayalı acaba aç mı kalıyordu diye düşünmeye başladım.Çünkü emdikten 10 dk. sonra 70 cc. mama rahat içiyor..Sizce aç mı kaldı bunca zaman ki
valla canım eldivenleri falan bende çıkardım hep, tutma refleksi gelişiyor ve elleriyle çok eğleniyor kuzum :))
cerebel merhaba, sanırım aile hekimiydim, benim ablamda aile hekimi, rota virüsü aşısını yaptırdın mı? ne öneriyorsun? ablam yaptırmış ama siz bilirsiniz diyor.
Mama hazırlamada ben termosa su kaynatıp koyuyorum, soğuk suda alıyorm yanıma karıştırıp yapıyorm çok rahat oluyor. Biberon temizliğini de çok zorda kalırsam şişe suyuyla yıkıyorm idareten, ya da çift biberon koymak gerekiyor. Zorlanmadm bu zamna kadar hiç.
Mirayhan merhaba, özel aşılar konusunda net bir fikir yok malesef,kimi yaptırılmalı kimi çocuğun direncine bırakılmalı diyor.Ben zannedersem yaptırmayacağım rota aşısını yani yapmayacağım ( ağızdan damlatılan bir aşı)
Mrb kızlar
Ne olur cvp verin...
kuzum sadece gece uykulu olduğu zaman emiyor oda süt az geliyor ağlıyor yine hop diğerini veriyorum vermesem akıyor boş memeyi çekip ağlayacağına diğer taraftan süt boşa akacağına yine o tarafı veriyorum.
Ben bu tempoyla zayıflarım ya eve gittim kapı kapalı annemlere gitmişler kızımla annem az ilerde oraya gittim bende kızımla annemin pozisyonu aynen bu :))) Ezirdim kızımı bi biberonda sağıp bıraktım geldim saat 6 olsa da gitsemm
Mrb kızlar
Ne olur cvp verin...
iyi gaz çıkaracak bir pozisyon...çok güzel bir an olmuş azericim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?