2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğum paralarını aldınız mı

Benim 25 mayıstı kuzum ama muhasebe zaten 1 ay geriden gidiyor yani mayısın sigorta primleri haziranda yatacak daha boşu boşuna gitedim sigortaya
bende istiyorummmmmm 73 olmakkkkk

diyetlere ne zaman başlıyoruz kızlar yarısmamamı yapsak bızde yoksa erken mı daha

Yapalım ben varım denedim az yiyerekte süt geliyor bol su içerek .69 kiloyum 60 olmak istiyorumm

Mrb kızlar
Size sormak istedigim bişe var belki hatırlarsınız daha öncede yazmıstm sütüm yetmedigi için mama takviyesi ypaıyorum diye ama bu aralar bebegim gögsümü almak istemıyor yani bi 2 dk emıp bırakıyor. korkuyorum bırakacak diye biberonda bi dikiş tutturamadm chicco bebedor avent
kullandım ama cok fazla akıyor sanırım kaç kere bogulma tehlikesi atlattık birde Akısı zor olan biberon tavsiyeniz nedir aranızda mama takviyesi yapıpta sutunu arttırabılen var mı bu arada denemedıgım sey kalmadı yaa...
Ne olur cvp verin...

BANADA 15 gün sonra dedıler buda 01/06/2012 tarihinde denk gelıyor ne kadar alıcaz acaba bencede zayıflayalım ben de 68-69 ıdeal kılom 10 kılo vermem lazım

medela haberman cnm, gamze söylemişti bebek çekmedikçe süt gelmiyr ve anne memesi gibiymiş.. ebebekte indirimde şuan.

cnm dr.browns ben şu an onu kullanıyorum gaz yapmayı önliyor ve az geliyor yada aslında emmesine devam etsin istiyorsan bu biberonu al derim Medela Calma Biberon linki aşagıya kopyalıyorum anne gögsünü bırakmıyor bebek ben şimdi bunu alıcam

Medela Calma Biberon, MEDELA, Medela Calma Biberon

canım ben dr. brown's kullanıyorum çok da memnunum denemeni tavsiye ederim

Ben de mama takviyesine başladım.İlk kızım sadece mamayla büyüdü.O zaman nasıl yapıyormuşum hayret..Şimdi bir bocaladım.Yok 10 dk. kaynat.Yok eski kaynamış suyu verme,efendime söyleyeyim yok biberonu sterilize et.Emzirmek en kolayıymış meğer.Fakat dışarı çıkınca emzirecek yer bulmak sıkıntı.Bebeğimin doyduğunu düşünüyordum fakat mama vermeye başlayalı acaba aç mı kalıyordu diye düşünmeye başladım.Çünkü emdikten 10 dk. sonra 70 cc. mama rahat içiyor..Sizce aç mı kaldı bunca zaman ki

üfff be bi veremediler kargoya slingomu çatlıcam gelsede denesem umarım durur içinde beren hanımda rahatça dolaşırız..

bende bekliyorum..tedarik ediliyo diyo hala..haftaya gelir anca herhalde

ben de bekliyorum. tedarik sürecindeymiş aradım az önce haftasonu şehir dışına çıkıcam ama gelemicek sanırım ben gidene kadar

siz hangi renk aldınız ben siyah aldım

Son düzenleme:
slingoyla mei tai aynı birinde beli kemerle ayalarnıyo bide mei tai de elyaf dolgu var slingoda yok fark o..ergo baby güzelmiş diyolar herikisindede daha konforlu sanırım..tabi baya fiyat farkı var aralarında..

Safulcum, ergobaby yi nette 140 tl civarında satıyorlar gittigidiyorda, diğerleri de 100 lü rakamlar üstelik slingo yerli marka olmasına rağmen , yanılıyor muyum? Daha ucuzlarsa tabi ki tercihimi etkiler.Arkadaşlar ne kadara aldılar ki slingo ları acaba?Bir de bebek daha küçük olacağından hangisi sağlıklı acaba?

bu zamana kadar aç kalsa sana bir şekilde belli ederdi canım ya üzülme

Mirayhan merhaba, özel aşılar konusunda net bir fikir yok malesef,kimi yaptırılmalı kimi çocuğun direncine bırakılmalı diyor.Ben zannedersem yaptırmayacağım rota aşısını yani yapmayacağım ( ağızdan damlatılan bir aşı)

tşk ederim canım, aile hekimimiz de ben yaptırmadım dedi, bakalım artık ne yapacağız

Annemle konuştum ben eve gidince kardeşim ve kuzenimle dışarı çıkacaklar Baküden geldi o ortaköye gidecekler ben kocamı ikna edemedim bizde gidelim diye evin ordaki parkta dondurma ısmarlarım daha da öteye gitmem diyo

Son düzenleme:

dr brown's kullanıyorum çok da memnunummm

iyi gaz çıkaracak bir pozisyon... çok güzel bir an olmuş azericim...

Merhaba.
Biberon olarak kesinlikle Medela Çalma biberonu tavsiye ediyorum.Verdiğin paraya fazlasıyla değiyor.
Benim bebeğim 33 günlük ve bende ilk günden beri mama takviyesi yapıyorum ama kararlıyım.Er yada geç biz bu mamayı bırakıp anne sütüne geçeceğiz.Bunun geçici bir süreç olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
Sütü arttırmanın tek yolu sağlıklı beslenmek ve sık sık emzirmekmiş.Emmediği zamanlar sağmakda çok işe yarıyor.
Bütün duyduğum şeyleri deniyorum valla.Bakalım inşaallah bende kıyafetleri süt kokan bir anne olurum birgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…