2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar
gündüzleri hiç uyumuyor desek yeridir, 1 saat 45 dk, geceleri de 10dan önce yatmıyor sabah 6 ya kadar 2 kez kalkıyor ama
canım ya çok güzel çıkmış, senin profil resmine benzettim

Ay maaşallah Allah bozmasın ne mutlu görünüyorlar

sağol cnm şu anda 73 kg boyumda 1.65 10 kg fazlam var malesef

ışıl benide al diyete 57 kilo ile hamile kalmıştım. doğum yaptım yine 57 kilo oldum şimdi tartıldımda 58.5 olmuşum... diyet yapmam lazım ama inanılmaz yiyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim... çok kötü...

Böhüüü bende 50 li rakamlara inmek istiyorum sabahtan beri 3 dilim ekmek yedim şekerli bişeyler yemedim ama 2,5 lt su içtim verecem bu kiloları

bu lafını unutma birgün o da akraba ile ilgili senden birşey isterse şurdan öteye gitmem dersin... bazen cinslikleri tutuyor erkeklerin ya...

canım bende emizriyorum hemde aynı anda günde 3 kez mama veriyorum ben mamajoo kullanıyorum ama burada en çok konuşulan ve tavsiye edilen marka dr. brown biberon marka...

canlarım foto nasıl ekleniyor?( teknik destekte çok karıışık anlatmışlar siz anlatır mısınız vaktiniz varsa?

senin minik kralını yerim ben beeeee cocuguma hasta falan deme kızım ne hastası maşallahı var onun,bzm minnoş ta bazen hırıltılı nefes alıyor,ciğerlerden değilse sorun yok.
Yaa ne bılıyımmm hapsuruodaa dr msj attık dedıı atesı yoksa gelme:) Serum fızyolojı sık dedı oda:))

Dr da onu dedı atesı yoksa gelme bana dedı bızım dr oyle:)) Bende serum fızyolojı damlattım sankı bıraz daha ıyı gıbı cocugum bugn cok durgun o yuzden ekstradn hastalandımı dıye dusunuorum:))) Normalde hıc boyle sakın degıldır canavarın ta kendısı:))) Kocama okusam bu mesajı zevkten 4 köse olur nıcın dıyeck olursan:)) Dogdugundan berı dayısına benzetıolr benım oglanı sımdı babaya dondu saclr acıldı gozler yesıllendı kırpıkler uzadı baba baba dıo herkes buda cok mutlu oluo garıbım:)) Bende Dayıya benzıo dedıklerınde hep babaya benzıo dıodum moral olsun dıye ahhaha gercktende ona dondu gonlumden gecende buydu:)

kızlar sütümün hiç gelmediği çaresiz kaldığım mama verdiğim bir akşam topiğe yazmış akıl istemiştim
mart annelerinden amerda yazımı okumuş ve bana yardımcı olmak istemiş
ve kullanmadığı elektrikli göğüs pompasını göndermeyi teklif etti
çevremdekiler sütün yok doyuramıyorsun açlıktan ağlıyor diyerek moralimi alt üst ederken
hiç tanımadığım amerda sadece sütümü artırabilmem oğlumu emzirebilmem için karşılıksız bir iyilik yaptı
ve beni çok duygulandırdı mutlu etti
pompa bugün elime geçti
denedim çok hoşuma gitti sütüm artacak inşallah
amerdaya huzurlarınızda binlerce kez teşekkür ederim

sizlere sormak istediğim bazı şeyler var
1) 2 saatte bir sağmamı söylemişti ama 2 3 saatte bir emziriyorum
sağarsam emzirmek istediğimde sütüm olur mu?

2) sağınca çok az birikti diyelim o azıcığı dolaba koymak yerine
gün içerisinde üzerine biriktirip belli bi cc ye ulaşınca mı dolaba kaldırmalıyım?

Canım bu konuda çok bilglili değilim ama bende sağıyorum ne kadar çok sağarsam o kadar çok geliyor beyine sinyal gidiyormuş ve daha çok süt üretimi oluyormuş öyle okumuştum ve sağdığım an dışarıda tutmuyorum hemen poşetine doldurup dolaba kaldırıyorum malum havalar sıcak bişey fln olur diye Amerdayı da tebrik ederim bu davranışından ötürü

Son düzenleme:
canlarım foto nasıl ekleniyor?( teknik destekte çok karıışık anlatmışlar siz anlatır mısınız vaktiniz varsa?

canım yazdığın alanın üstünde ataç şekli var (EKLENTİLER) ona tıkla...
yeni bir sayfa açılacak...
buradan üst sağda DOSYA EKLE var... tıkla...
hemen altında DOSYALARI EKLE var tıkla...
buradan açılan pencerede bilgisayarındaki resmi buluyorsun... resme tıklayıp altta aç tıkla...
sonra resim o ilk açılan sayfaya yüklemek için oratadaki UPLOAD FİLES var ona tıkla...
resim aşağı inmiş olacak sonrada altındaki İÇERİĞE EKLE linkine basarsan mesaj yazdığın sayfaya resim eklenmiş olacak gönder dersen de bizler görmüş oluruz...

Eklentiler

• $IMG_4442.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…