- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.061
gündüzleri hiç uyumuyor desek yeridir, 1 saat 45 dk, geceleri de 10dan önce yatmıyor sabah 6 ya kadar 2 kez kalkıyor amaKızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar
canım ya çok güzel çıkmış, senin profil resmine benzettim
Ay maaşallah Allah bozmasın ne mutlu görünüyorlarkuzum sadece gece uykulu olduğu zaman emiyor oda süt az geliyor ağlıyor yine hop diğerini veriyorum vermesem akıyor boş memeyi çekip ağlayacağına diğer taraftan süt boşa akacağına yine o tarafı veriyorum.
Ben bu tempoyla zayıflarım ya eve gittim kapı kapalı annemlere gitmişler kızımla annem az ilerde oraya gittim bende kızımla annemin pozisyonu aynen bu :))) Ezirdim kızımı bi biberonda sağıp bıraktım geldim saat 6 olsa da gitsemm
sağol cnm şu anda 73 kg boyumda 1.65 10 kg fazlam var malesef
ışıl benide al diyete 57 kilo ile hamile kalmıştım. doğum yaptım yine 57 kilo oldum şimdi tartıldımda 58.5 olmuşum... diyet yapmam lazım ama inanılmaz yiyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim... çok kötü...
gündüzleri hiç uyumuyor desek yeridir, 1 saat 45 dk, geceleri de 10dan önce yatmıyor sabah 6 ya kadar 2 kez kalkıyor ama
Ay maaşallah Allah bozmasın ne mutlu görünüyorlar
gündüzleri hiç uyumuyor desek yeridir, 1 saat 45 dk, geceleri de 10dan önce yatmıyor sabah 6 ya kadar 2 kez kalkıyor ama
Ay maaşallah Allah bozmasın ne mutlu görünüyorlar
Annemle konuştum ben eve gidince kardeşim ve kuzenimle dışarı çıkacaklar Baküden geldi o ortaköye gidecekler ben kocamı ikna edemedim bizde gidelim diye evin ordaki parkta dondurma ısmarlarım daha da öteye gitmem diyo
Mrb kızlar
Size sormak istedigim bişe var belki hatırlarsınız daha öncede yazmıstm sütüm yetmedigi için mama takviyesi ypaıyorum diye ama bu aralar bebegim gögsümü almak istemıyor yani bi 2 dk emıp bırakıyor. korkuyorum bırakacak diye biberonda bi dikiş tutturamadm chicco bebedor avent
kullandım ama cok fazla akıyor sanırım kaç kere bogulma tehlikesi atlattık birdeAkısı zor olan biberon tavsiyeniz nedir aranızda mama takviyesi yapıpta sutunu arttırabılen var mı bu arada denemedıgım sey kalmadı yaa...
Ne olur cvp verin...
bu lafını unutma birgün o da akraba ile ilgili senden birşey isterse şurdan öteye gitmem dersin... bazen cinslikleri tutuyor erkeklerin ya...
B]
Yaa ne bılıyımmm hapsuruodaa dr msj attık dedıı atesı yoksa gelme:) Serum fızyolojı sık dedı oda:))senin minik kralını yerim ben beeeeecocuguma hasta falan deme kızım ne hastası maşallahı var onun,bzm minnoş ta bazen hırıltılı nefes alıyor,ciğerlerden değilse sorun yok.
aman yok kuzum o genizleri gece boyu kurudugundan oluyomuş doktor bize deniz suyu sprey verdi gün içine istediğin kada sık temizlensin acılsın burnu dedi şimdi hiç olmuyo şükür sana da tavsiye ederim
yerimmm ben o kralı yerimmmm minik adam yaa...kız mine bu arada aynı kocanı doğurmuşsun haa:))
canlarım foto nasıl ekleniyor?( teknik destekte çok karıışık anlatmışlar siz anlatır mısınız vaktiniz varsa?
Yarın bulusuyormuyuz arkadaslar?
kızlar sütümün hiç gelmediği çaresiz kaldığım mama verdiğim bir akşam topiğe yazmış akıl istemiştim
mart annelerinden amerda yazımı okumuş ve bana yardımcı olmak istemiş
ve kullanmadığı elektrikli göğüs pompasını göndermeyi teklif etti
çevremdekiler sütün yok doyuramıyorsun açlıktan ağlıyor diyerek moralimi alt üst ederken
hiç tanımadığım amerda sadece sütümü artırabilmem oğlumu emzirebilmem için karşılıksız bir iyilik yaptı
ve beni çok duygulandırdı mutlu etti
pompa bugün elime geçti
denedim çok hoşuma gitti sütüm artacak inşallah
amerdaya huzurlarınızda binlerce kez teşekkür ederim
sizlere sormak istediğim bazı şeyler var
1) 2 saatte bir sağmamı söylemişti ama 2 3 saatte bir emziriyorum
sağarsam emzirmek istediğimde sütüm olur mu?
2) sağınca çok az birikti diyelim o azıcığı dolaba koymak yerine
gün içerisinde üzerine biriktirip belli bi cc ye ulaşınca mı dolaba kaldırmalıyım?
maşallah cnm çok şeker..bn o patikleri içindeki elyafları çıkararak giydiriyorm daha rahat oluyo
hava nedeniyle haftaya buluşmayı daha uygun buldular sanırm öyle demşti gamze..
canlarım foto nasıl ekleniyor?( teknik destekte çok karıışık anlatmışlar siz anlatır mısınız vaktiniz varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?