2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile iken ki resmimi eklemişim örnek yapayım derken neyse kalsın... hatıram olsun...

deneme tahtasında deneyip geliyorummmmm :)

Eki Görüntüle 432431

ayşeciğimden taze taze fotolar
Adı gibi kendi de güzel maaşallah

kızlar bebişlerinizin bıngıldakları sertleşti mi
benimkinin sertleşmesine çok az kalmış
Bizimkinin de çok az kalmış, bugün hafiften baktım da
Bu arada AMERDA ya biz de teşekkür ediyoruz, ben de makina aldım, bir iki gin sağdım ama sağdıktan sonra oğlan emmek isteyince doymadı, ben de işe başlayınca işyerinde sağarım diye kaldırdım makinayı, zaten şu hali ile bile doymuyor sıpa, akşamları mama takviyesi yapıyorum.

ne buluşmasıymış bakıyım oooo hanı bıze davettt

anadolu yakasındakiler buluşcakmış cnm cadde bostan migrosun önünde haftaya sanırım..gamze sürekli davet edip durdu sn görmedn sanırm..bnde gelmek isterdm ama bna çok uzak kalıyo imkansız yani..yrn buluşcaklardı hava muhalefeti yüzünden daha rahat oturmak için haftaya ertelediler

Ayy oylemıı buna hıc uzuldum dıyemıcmm yarın katıyen katılamzdm benım oglanın durumu malum:)) Iyı olms ısabetlı olmus:) Sen k.cekmecedmıydın yoksa avcılarmıydı neydı oyle bıseydı:) Suan cok temz sallıoda olabılrm:))

yok cnm çok destekli sallıyosun..k.çekemecedeyim :))

Neyse güzel anneler ben mutfağa gidip sütlerimi buzluktan alıp gideyim yeter gari çalıştım minnoşum beni bekler millet elinde çikolata şekerle gider işten ben süt taşıyorum ama sağmasam emmede azaldı sadece öğlenleri gidiyorum gün içinde sütüm azalır diye korkuyorum :26:cümleten iyi akşamlarrrr

avcılar ben...

Mervishkooo nezamn hazırlıosun yemeklerı benım gobek cıkmaya basladı:))) Indırmeden evvel yemek ıstıorummmmMerveden cevap gelır ay bu kızda amma sülük çıktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…