2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dr brown's kullanıyorum çok da memnunummm

bende rd browns kullanıyorum. ama bebeğim artık beni pek emmiyor. arada uyku arasında emerse emiyo. biberona feci alıştı. dr browns dada ters çevirince akıtıyo. bu sıpaya vakumlu vermeliymişim en başından. çekecekki gelsin süt. ama alıştı işte bunun rahatına. bana da süt sağmak kalıyo. sağ biberonla ver. uyumuyo da hangi ara sağacaksam oofff

benim kızım medela calma biberonu kesinlikle almıyor başlığı çok sert o kadar para boşa gitti medela haberman kullananlar çok memnun e bebekte de indirimde onu al bence

merhaba kızlar herkes iyidir umarım bugün benim misafirlerim vardı 2 gündür o yüzden pek yazamadım evi tem,zle hazırlık derken. melampusgibi yani buna benzer nickli arkadaş bana tarif yazmıs çok teşekkür ederim mısır gevrekli pastayı yaptım ama galiba balı çok koydum şeker gibi bişey oldu kıtır kıtır:))

arkadaşlar semra kotayı fazla aşmış ve ay sonuna kadar gelemicem demişti. o sebeple gelemiyordur ay başı yazar yine.

resim ekleyen herkesin bebeği muhteşem maşallah diyorum hepsinee:)
,
buarada ilk cinsel deneyim konusunu bizde yaşadık ama ben korunmayı unuttum yani hiç aklıma gelmedi:26::26: eşim diyince hatırladım alışmışız rahatt rahat. suana kadar adet olmadım ama inş yumutlama zamanı deilimdir yoksa ikinci bir bebeği kaldıracak ne bünyem var ne de bedenim(((

umutluyum iyi güzel söylemişsin de tamam süslenelim ben de severim bakımlı olmayı. ama hangi ara yapıyosun sen bunları. ben yemek yapmayı bırak yemek bile yiyemiyorum ki(( gündüz hiiç uyumuyo. bide kucak istiyo. kucağa alıp gezdireceksin. durmak yok durursan kıyamet kopar.gazı vardı diye hep kucaktaydı alıştı tabi. saçlarımı boyatmak kesim yapmak kaş bıyık aldırmak istiyorum. hadi bunlar bana lüks bari bacaklarımı alayım yaaaa. ama akşam uyuması 10 u buluyo. e bende o saatten sonra evi toparla ütü yap duş al. gece oluyo zaten 1 dede geri kalıyo. zombi gibiyim ya. şu anda bu yazıyı bebek annemin kucağındayken yazıyorum. yoksa mümkünatı yok. ay bide gecelik giyiyomuşsun sen nasıl özendim. ben gün içinde nasılsam öylede yatıyom. zaten hep eşofmanlayım. kilo da verdim. hem de doğumdan önceki kilomun altına düştüm. bu kadar zayıflamak bile istememiştim. ama bu bebekle ne kilo kalır ne bakım olur.şimdi bana bu işin sırrını anlat lütfeeennn. emzirme yedirme saattlerin ne? nasıl başediyosun. uyumuyosa nasıl oyalanıyo aden. benimki dönencenin altında 5 dak duruyo. çıngırağı koluna takıyorum yanında olmak zorundayım. gözünün önünden ayrılınca ağlamaya başlıyo. ıhh dese yanında bittim sanırım en başında. şimdi napacam bilmiyorum. evet tavsiyelerini alayım. haa bide salıncak bakacam şimdi. belki o oyalar. burdan bi arkadaş almıştı geçen. beğendim ama eşim o olmaz birkaç ay daha kullanır sonra kullanamaz dedi. bana bu bikaç ay lazım zaten. yürürken napim salıncağı. sanki 7 yaşına kadar kullansın diyorum. ben hep anlık çözümler bulmaya çalıştığım için belkide bu durumdayım. ( ha bu arada bizimki ana kucağındada oyalanmıyo.

Son düzenleme:

hiçmi korunmadın geri çekilme fln

AMERDA ya bu denli yardımsever oluşundan ötürü gerçekten tebrklerimi sunmak istiyorum
keşke herkes bu kadar duyarlı olabilseydi belkide dünyada kötülük kalmazdı
en yaknımızdaki kişiler kuyumuzu kazarken hiç tanımadıgı birine böylesi iyilik yapılması cidden takdire şayan,
benmde sizlerden bi ricam olucak, karşı komşumun bebeği olmuyor, hamileliğim boyunca komşuma görünmekten çekindim,
şmdide öyle beni bebeğimle gördüğü zmanlar nedense içim acıo önümüzdeki ay tüp bebek yaptrcaklar inşallah,
kadıncağız durumları cok kötü oldugu için temizliğe giderek biriktirdi parayı ve şmdi eğer tüp bebekde tutmazsa bidaha
şansı olmayacak.. Sizlerden ricam birer Yasin okumanız, 500 yasine ihtiyacı var, sen nette baya bi kişi tanıosun
rica etsen benm için okurlarmı dedi bende teklif edeyim eminim okurlar dedim, canlarım tabiki zorlamıorum okursanız
cok sevinirim, okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun...

Yazini okuyunca yuzumde bir tebessum olustu
Bende senin gibiydim oyun halisi benim oglumu durdurdu bir saat falan icinde tek basina oyalaniyor senin bebisinde hosuna gidecek birseyler bulmalisin
İnsan kendini paspasl gorunce motivasyonu iyice dusuyor

Herkese merhaba bir süredir yazamamıştım oğlumla benim gündemimiz
*Kabızlık devam ediyor kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna sürüyorum.İşe yarıyor.
*Gece 12 de emzirip 1 de mama veriyorum sabah 6 da kalkıyor.Normal mi bilmiyorum bir kere kaldırıp besleyeyim dedim kustu.Ben de bıraktım uyusun.
*Aşılarımızı olduk ateş yapmadı çok şükür.Şimdi rota aşısı var.
*Artık dışarı gezmelere de gidiyoruz.Çok zevkli oluyor:)

al benden de o kadar kuzum yaa
topiğe de ya ayağımda ya kucagımda iken takılıyorum onun haricinde mümkünatı yok
kaş bıyık öylece duruyo üstümü değiştirmeye vakit yok kendime koktum ev zaten koktu yemek dersen yok kahvaltıdan bıktım
canım bizim kuzular gazlıydı ya hiç kucaktan düşürmedik alıştırdık şimdi de hep kucagında durayım diyo

Ohlum uc ayini gecti bizdede hala kbizlik devam ediyor bende senin gibi zyetinyagi kulak cubugu yapiyordum doktorumuz cocugun poposunu rahat birak o bir gun duzene girecek dedi on gun yapmamasi normaldir ama cok rahatsiz oluyorsa bes gunden sonra ucte bir fitil ver dedi
Beslnme konusunda ise banada doktorum dort saati gecirme sakin dedi en fazla dort satte bir emzirmeleisin dedi

okudum cnm. Allah yardımcısı olsun. Rabbim hayırlısını versin.

illa 500 yasin olması grkmiyo bn sayılara inanmıyorm ama bunu gören herkes yürekten 1 yasin okur yada yürekten sadece ellerini açıp o kadın için dua etse bile bn inanıyormki Rabbim geri çevirmez..Allahın sayılara ihtiyacı yoktur..çünkü Allah kalbimizden geçenleri bizden daha iyi bilendir..ve başkası için yaptıımız dualar her zmn daha makbuldür..çünkü içinde menfaat yoktur..Rabbim o kadına dilediğini hayırlıysa eğer en kısa zmnda versin bekletmeden..amin

slm kızlar,
iki günden beri sütüm biraz azalmış gibiydi. benm kız biberon almıyor zaten. mama da yediremiyordum aptamil ve bebelac denemiştik istememişti ve kusmuştu zorla içirdiklerimizi. dün akşam eşim sma almış bu sabah onu denedik. 30 ml içirebildim ancak o da zorla.. bir süre sonra onu da kustu. artık hiçbişey vermiycem. ama aç kalıyor gibi sanki 2 gündür. neden mama içmiyor bebeğim. diğer bebekler severek içiyor benmki zorla 2 kaşık alıp onu da kusuyor. çıldırmak üzereyim dünden beri. neyseki emdi uyudu şimdi.. sütüm normale döndü gibi bugün öğleden sonra. napıcam ben bu kızı böyle? vitamini bile içmek istemiyor yüzünü ekşitiyor öğürüyor. ek gıdaya nasıl geçicez zamanı geldiğinde bilmiyorum, ya onları da yemezse???

Mervishkooo nezamn hazırlıosun yemeklerı benım gobek cıkmaya basladı:))) Indırmeden evvel yemek ıstıorummmmMerveden cevap gelır ay bu kızda amma sülük çıktııı

bebeğimmm sen ne zaman istersennn önümüzdeki hafta içi pazartesi itibari ile bana uyarr gününüde sen seçç benim göbekte çıkıyor bende son bi patlatım diyorum yemenin dibine vurayım sonra da yavaş yavaş azaltırım belkii ama belki

canım ben okurum bu gece. annemdeyim annemde okur, sen 2 tane yaz benim adıma. inşallah bebiş izin verirde fazla okuruz. Allah ın izni ile kavusun yavrusuna o kadında bizim gibi.

????????????????????????????:44:

al benden de o kadar. ne yapcaz bilmem sütümüz olmayınca . ama telaşa gerek yok. ek besini de almayacaklar anlamına gelmez bu. iyi düşünelim iyi olsun:)))

[/b]

????????????????????????????:44:
kelebek, bu konuda yine malkoç_ga arkadaşımız olan gamzenin daha sağlıklı yanıt vereceğini tahmin ediyorum:)) sağmadıgımdan bilemiyorum cnm. amerdanın kocaman kaline de gerçekten bir alkış

ben de kelebek arkadaşım gibi çok şanslı hissediyorum kendimi sizler gibi arkadaşlarım oldugu için. hepiniz bir tanesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…