2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm güzel anneler... Herkes iyidir inş. Bugün oğluşum hiç uyumuyor. Hep benimle muhabbet edin istiyor. Eşim yarın öğrencileriyle doğu karadenize gidiyor ve dört gün yok. Benim için çok zor olacak...

Bu arada yüzümde kızarıklıklar çıktı alerji gibi ve kaşınıyor... Çok karışık bir gün...

Amerdaya bir alkışta benden.

Son düzenleme:

tamam canım sağol soru araya gitmesin de bilen bi arkadaş yardımcı olsun
öğlen sağdım azıcık bi şey oldu onu dolaba koysam ne olacak iki üç çay kaşığı üst üste sağsam birikse öyle koysam daha mantıklı ama yine de bilen biri yönlendirsin

amerda beni inanılmaz şaşırttı
kimsenin kimseye slm bile vermediği bu devirde benim pompa alacagımı okuyunca elimde fazla var nasılsa diyerek gönderdi
ki kendisi ile forumda yazışmışlığım bile yok sağolsun varolsun
inşallah Rabbim ona da bol sütlü günler nasip etsin

evet burayı çok seviyorum
annemden bile daha iyi anlıyorsunuz beni
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali
çoğu mesajda kendimi okuyo gibi oluyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

cnm benm sağma işi cok düzensiz oldugu için belli bi düzen diyemiorum,
şu üst üste süt ekleme meselesini bende başlarda düşündüm ama kmse şimdiye dek
değinmedigi için yada ben görmediğimden heralde olmaz dedim üstelemedim ama
keşke olanaklı bşey olsa sütler ziyan olmaz,
bu arada evet hala bi memişim öbüründen büyük cnm

aynı sıkıntı bizde de var cnm, dediğin gibi vitamini bile
zar zor veriorum hemen memeyi kakıtıyorum ağzına,
biberon emzik hiççbirşey sokmuor bile ağzına,
bugün aşımızı olduk calpol verim dedim onuda içmedi
hepsini cıkardı, ek gıdaya gecince nabcam bilmiorum,
ya da ben işe başlayıncaa biberonsuz nasl süt vercekler kzıma bilmiorum:S
ama illaki yicekler belliki biraz zorlancas rbbim yardımcımız olsun:26:

resimlerimin boyutları büyük geliyor ( ekleyemiyorum

paintten küçültebilirsin cnm, resmi paintte açıp
kes yapştr yapıp farklı kaydederek yapabilrsn,
yada şunu önereyim eger facen varsa ve
buraya koyacagın resim facedeyse, o resmin üzerinde
sğa tıklayp resmi farklı kaydet diyip kaydet ve o yeni kaydını
buraya yükle cnm, biraz karışık gelebilir ama benm tariflerim
herzaman böyle karmançormandır cnm kusura kalma

sağol canım deniycemmmmm :))

kızlar merhaba,

ilk kez geçmişi okumadan yazıyorum ve sizlere Büyükçekmeceden bildiriyorum, bu gece buradayım, yarın öğlen evime geçeceğim, eşim iş seyahatinde yine

yarın 1 saatliğine avcılar-küçükçekmece buluşması yapalım mı :)

duygu ve berna'yı biliyorum, başka var mı ?

bu arada bugünkü alternatif anne yazım,

Ben bilemedim hangisi doğru? | Alternatif Anne

oyun halısı da iyi fikir. salıncaktan önce onu düşünebilirim. oyalansında ne olursa olsun artık(

sen yine iyisin ben sadece süt sağarken bakabiliyorum. oda yarımyamalak.benimki ayakta sallanmaya da gelmiyo pek. bir elimde makina bi elimle kuzuyu arabaya koyup ileri geri yaparak oyalıyorum. yanımda biri varsa bebeği ona atıp hemen yazmaya çalışıyorum. .
bi de ben bebişi alıp gezmelere gidenlere hayranım. geçenlerde gamzenin kızıyla fotosu vardı. banka oturmuş emziriyo. mesela ben olduki dışarı çıktım.bi kere çıkmak istesem benimki 2 saate acıkıyo. fazla versem çıkartıyo. o yüzden 2. saat dolmadan beslenmeli. hadi çıktık yolda acıktı. sütümü ya da mamayı verdim. bi kere bunun bi goku var hadi goku yaptı kendi çıkarıyo artık. o gokla beraber önlüğü olmasına rağmen illa bi kendi üzerini batıracak. eğer yolun ortasında omuz bezi koymazsam omzuma beni de kusmukla bi halledecek.. hadi bunların tedbirini aldım. ama 2. 3. goklar var daha. her defasında kesik kesik çıkartacak. ben onların derdine düşerken uyku sıkıştıracak huysuzlanıp ağlayacak ama uyumuyacak derken bi bakacam sonraki besklenme saati gelmiş. o yüzden gezme de şu anda bana lüks.
araba almışız çocuğa daha dışarda sürmek nasip olmadı. evde daha çok işime yarıyo. anlayacağın ben de sen gbiyim. üzerimi kustukça değişiyorum. sağolsun günde 3 kere korunmasız yakalanıyorum. bendede önlük tarzı bi şe var. ancak koruyorum kendimi. e bu durumda çamaşır hiç bitmiyo. eskiden bebişiminkileri ütülerdim. şimdilerde çamaşırlıktan alıp giydiriyorum. sonra üzlüyorum. ama napabilirim . yetiştiremiyorum ki. üstelik normalde çok pratik olan ben. eskiden hem çalışırdım hem ev işini yapar yemek de yapardım kaç çeşit. şimdi annem kayınvalidem olmasa açlıktan ölürüm. sen bari kahvaltı hazırlıyosun. ben tek olduğum gün süt bisküviyle geçiriyorum. ancak o beni ayakta tutuyo. enerji veriyo. benimki kucağımda olacak ben gezecem ki uyusun. ama öyle beşiğine koymak yok. gezceksin. beşiğe koyduğun anda gözlerini açıyo bi genlleşiyo. sanki saatlerce uyumuş gibi yapıyo.bakalım daha ne kadar sürecek bu durum.

Canım şimdilik bebişten ilk fırsatta bir tane okuyabileceğimi düşünüyorum inşallah fazla okudukça sana iletirim

Amerda arkadaşımızın yaptığı iyliği bende tebrik ediyorum, kelebek bende sağım yapmadığım için bilgim yok şimdilik

bu arada kızlar biz oğluşla ne zaman sligle dışarı çıkıp gelsek ilk emmede nerdeyse tamamını tekrar çıkarıyo genelde çok kusan bir bebek değil, dışardan gelince neden böyle oluyor anlamıyorum

boy aynı da kilo 4 kilo fazlayım senden ( gerçi ben 78 ile hamile kaldım 77 yim şu an ama zayıflamak istiyorummmmmmmm
hımmm ozaman diyet şart cnm ben 59 la hamile kaldım 90 la doğuma girdim dolayısı ile ben epeyce kg vermiş oluyorum bu drurumda ama verirsin cnm merak etme
bende istiyorummmmmm 73 olmakkkkk

diyetlere ne zaman başlıyoruz kızlar yarısmamamı yapsak bızde yoksa erken mı daha
ben zaten diyet yapıyorum isterseniz neden olmasın haftada 1 gün tartılırız ve kim ne kadar vermiş liste yaparız bende koçunuz olurum cnm.
kızlar doğum paralarını aldınız mı
aldım canım çatır çatırda yedim ben eşimin işyerinde sgk lı göründüğüm için havadan gelen bir para oldu benim için
yav senin neyin var işte gayet uygun kg dur sen sen sonra yaparsın cnm
Kızlar ya poli yok kaç zamandır, ne oldu bileniniz var mı?
cnm net kotası dolmuş oyüzden giremiyormuş ay sonuna kadar yokmuş

öncelikle annen yanında olduğu için benden 1 tık öndesin bile ve ben tek başımayım bugün mesela bir sürü ütü yaptım sizlerle yazıştım ve metroya binip carefora gittik orada 2 saat dolandık dönüşde eşim aldı eve geldik kaldığım yerden devam ediyorumben ne yaparsam Adenle yapıyorum cnm onun fırsatlarını yakalayıp o aralarda yemeğimi yiyorum yıkanıcaksam duşakabinin önüne pusetiyle koyuyorum o beni ziliyo ben yıkanıyorum yemek yapıcaksam yine pusetle masanın üzerine koyuyorum durmazsa aspratörü açıyorum baktım oda olmadı pc den müzik açıyorum en kötü ihtimal kankuruyu takıp işlerimi öyle yapıyorum balkonları bile onunla yıkıyorum asıl mesele sen yapmak istediğini mutlaka yap sadece onu oyalayacak çözümler yarat o arada ve artık hiç kucak istemiyo hergün dışarı çıkarıyorum 2 saat dışarıdayız oda çok seviyo akşamlarıda banyosu var onun rutinini aksatmadığım sürece bana bir sürü zaman kalıyo...he benim çaresiz zamanlarım olmadımı cok oldu ama bünyem alışdı artık

cnm yarın okuyacağım Rabbim olmayan bütün kullarına evlat sevgisini tatdırsın inş.

resimlerimin boyutları büyük geliyor ( ekleyemiyorum

cnm en kolayı foto mak.ayarlarından çözünürlüğünü düşür mesela 10 ise 6 yap sonra resim çek yükle

Allah yardımcın olsun canım benm
emzirememen çok kötü işte canım emzirirken bari dinlenirdin. yanında yardımcı biri yok mu?
evde biz de aynı durumdayız gazını çıkartıncaya kadar beslenme saati geliyo
ama dışarda rahatız arabayla gezerken çıkıyo sanırım gaz halinden memnun ama dışarı çıkartamıyorum henüz
hem havalar soğuk hem kanguruda durmuyo hem henüz bebek arabası almadım
ama yakında rahatlayacagız inşallah
havalar düzelince arabayla çarşı pazar dolaşmayı hayal ediyorum
o kadar çok mu kusuyo canım bizim kusmalar biraz azaldı bin şükür
hem de ne diyet yaptırıyorum ne de ilaç veriyorum ne oldu da azaldı anlamadım ama inşallah artmaz tekrar

[/b]

????????????????????????????:44:

emzirdikten hemen sonra sağmalısın. Hem göğüslerin tamamen boşalır, beyne süt üret mesajı yollarsın hemde diğer emzirmene kadar göğüslerin tekrardan süt dolar.

Bana hastanede oda sıcaklığında süt 3 saat kalabilir demişti hemşireler. Şimdi yaz geliyor, 3 saat bile dışarda kalmamalı bence süt. İki sağma arasında da 2-3 saat zaman olacak sonuçta. Sağdıkça koy dolaba bence. Hem üstüste koyarsan bebeğine süt fazla gelirse sağdığın süt ziyan olur.

kızlar iyi akşamlar...giremedim kaç gündür girince geçmişi okumaya bile fırsat vermiyo yaramaz oğluşum sürekli kucakta gezcez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…