2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese ii aksamlarrr
Nerdeyse bir saattir savaş veriorum oglumlar çıldırmış gibi agliodu resmen kan ter içinde kaldım resmen her akşam aynı seneryo hem uykuwu var hemde qglio anlamiorum ben bu bebek psikolojisini yaaa

emzirme işini sadece gece yapabiliyorum. uyku arası alıyo. onun dışında ııı almıyo. bazen kandırıyorum biberonu verip biraz fdoyurup sonra mememi veriyorum. canı istiyosa alıyo uykuluysa kanıyo. değilse mümkün değil. evet herşey tamammış gibi bi de sağma işi çıktı bana. kusma işi eskiden beni çok emerdi fazlasını illaki çıkartırdı. şimdilerde gokla beraber illa kesik kesik çıkartıyo.eskiden daha çoktu ama hala kusuyoruz. günde en az 4 kere üst değişiyoruz. yanımda annem oluyo gündüzleri. 15 gün o kalıyo sonra kayınvalide gelip kalıyo. zaten tek olsam mümkün değil yapmazdım. gerçi bugünlerim eskiye göre daha iyi. o neydi öyle ya gündüzleri çığlıklar arabalarda gezmeler, acile gidelim bişeyi var bu çocuğun diye eşime yaşvarmalar.... bende bebek arabasıyla yavaş yavaş dışarı çıksam iyi olacak. bi cesaret edip çıkabilseydim...sende havalar ısınınca gezersin inşallah doyasıya. bügünlerin acısını çıkarta çıkarta:))

Son düzenleme:
Sanki beni anlatmışsın..Kendimi unuttum.Kendimi ölü gibi hissediyorum..Dışarı çıkmamaktan,dışarıya çıkmaya korkar oldum..

cnm ben doğduğundan beri 3 saatte bir mama veriyorum cok nadir 2.5 saat oluyo aden 3 ay 1 haftalık 3 saatte 1 90 cc veriyorum kendi sütümüde günde 3 kez 50 cc olarak veriyorum içtikden sonra 60 cc de mama veriyorum ozamanlar birde gece uzun uykusundan uyandığında sadece 120 cc mama veriyorum birde benim bildiğim pre mama prematüre bebekler için enerjisi azaltılmış bir mama ben normal aptamil 1 numara veriyoruum 4. aydada ek gıdalara başlıycaz dr la görüşdüm tamamen anne sütü almadığı için yoğur ve meyve püreleri ile başlayabiliriz dedi .....yiğeninminde 4.5 aylık bebeği var o ek gıdaları başladı dr ona hergün yoğurdu günlük kendin yapacaksın demiş günlük şişe sütlerden alıcaksın onların içinde katkı maddesi yok demiş şimdi hergün kendi mayalıyo birde sebze çorbasına başladı kesinlikle blendır yasak patates kabuğu ile haşlanıp daha sonra kabuğu soyulacakmış sonra cam rendeden geçicek demiş bakalım bizim dr nediyecek

Sanki beni anlatmışsın..Kendimi unuttum.Kendimi ölü gibi hissediyorum..Dışarı çıkmamaktan,dışarıya çıkmaya korkar oldum..

:))) artık gülerek okuyorum ben gibi olanları. sinirlerimin bozukluğundan sanıırm. ya da ben gibi olanlarda var değimden. bilmiyorum ama çok yıpratıcı oldu herşey. dışarı çıkarsam ya birden çığlığı basarsa diye korku. nasıl susturacam. yolun ortasında pııışş pışşşşşşşşşttt diye bağıran bi tip olmalıyımki sussun. bende ölü gibiyim inanki. benimle doğum yapıp düğünlere bile giden komşularım var. ağzım açık şekilde pencereden izliyorum sadece(

Eyvah o ceviz gibi şey hatta cevizden büyük.!! bende de var bazen kayboluyo ama çoğunlukla var birden oturunca filan rahatsızlık veriyor çekiniyorum söylemeye de 2hafta önce düzensiz sık sık kanamam var diye dr'a gittim ultrasonla baktı kanamadan dolayı muayene etmedi benim akıntım vardı hep var o enfeksiyon yapıp iltihapa çevirmiş ondan 2 . 3 günde bi kanamam oluyomus ilaç tedavisine başlıycaz dedi çocukların sunneti araya girdi ilaç yazdırmaya gidemedim ondan mi karnım ağrıyo acaba bu hafta bitti haftaya gidecem zaten hayırlısı

kuzum bu ek gıda bilgilerini ilerde yine paylaşalım, bende 4. ayda başlmayı istiyorum da

Bende aynı hemde tpatip senin anlatttiklarini yasiorum düş almak bileluks gelio bazen okadar vaktimin hepsini alio oğlum bazen cildircak gibi oluyorum bebeğiyle gezenlere hayranlıkla bakiorum biz nezaman dışarı çıksak koşa koşa eve geliyoruz kendini parfalio aglamaktan tek ümidim ilerde düzelir diye yoksa ben kafayı yicem

prensese bak maşallah kuzuma
bu fıstık aynı benim kızıma benziyor :)

sağol teyzesi :)) demek öyle 2 tane prenses birbirine benziyorrrrrrrrr

Herkese ii aksamlarrr
Nerdeyse bir saattir savaş veriorum oglumlar çıldırmış gibi agliodu resmen kan ter içinde kaldım resmen her akşam aynı seneryo hem uykuwu var hemde qglio anlamiorum ben bu bebek psikolojisini yaaa

valla bende anlamış değilim bir gün melek diğer gün ne oluyor anlamıyorum, saati saatine uymuyor, ama geçecek bu günler deyip avunuyorum, Allah sabır versin hepimize.
mart anneleri aranızda diyet yapan ya da başlıcak olan var mı?diyet için uygun zaman ne zaman sizce?

ben başlamayı çooooooook istiyorum ama yemek yemeyi de çok seviyorum (
park yatak mı beşik mi?

park yatakkkkkkkkkkk, ablam 2 çocuğunda da kullandı, ne kafasını çarpma derdi var ne de başka bişey, 3-4 yaşına kadar kullanılıyor ve her yere taşınıyor. Bende park yatak aldım çok memnunum.

kızlar eşim yeni bir kitap almış "Peygamberimiz Çocuklara Nasıl Davranırdı" . okumaya başladım bile. sizlerle payylaşıcam muhteşem bi kitap. kısa kısa hikaye ve hadisler şeklinde.

lagrima canım ben park beşik aldım memnunum.

Flaş:) Kızım banyo sonrası kurulanırken yakalandı.

Yüzündeki masum ifadeye bakın yaa :)))

mesaj 2 kere gitmiş bari buna resim yükleyim dedim :)

Son düzenleme:
kızlar bende kk da duruşah isimli canım arkadaşımın
göndermiş olduğu puregon iğneler sayesinde hamile kaldım
burdan ona tekrar teşekkür ediyorum
bende buraya çok seviyorumm sanal dünyada kocaman bir aile olduk

seninle doğumlarımız aynıydı diye özellikle sordum zaten. ben 3. ayın sonuna kadar hep emzirdim. ama artık biberona alıştı ve sağarak veriyorum sütümü ama gün içinde sağmayar fırsat bulamıyorum. dolayısıyla sağmadıkça azalıyo ve mama takviyesi yapıyorum. ama mamamızın sayısı gittikçe artıyo. bende 90 cc günde 3 kere veriyorum ama 2 saatte bir. 2. saat dolunca ortalığı yıkıyo. kendi sütümü de veriyorum. ama tam 100 yapıp veriyorum. bazen 120 yapıyorum sütümü. ama mamayı hep 90. 120 fazla geliyo. pre aptamil prematüre bebekler için değilde anne sütüne yakın sindirimdeymiş. senin dediğin prematil. bende artık aptamil 1 e geçeyim belki doyuruculuğu daha fazladır. süremiz 3 saate çıkar da bende rahat ederim. o zaman mamada yazan değerlere uyamıyoruz bu doğru değil mi. ben benim bebiş hep eksik alıyo diye düşünüyodum. mamaya göre 3. ayda 120 almalı. benimki hala alamıyo 120 i. pre sindirimi kolay olduğuna göre demekki çabuk acıktırıyo anne sütü gibi sanırım. ek gıda için drunun söyleyeceklerini paylaşırsan sevinirim. bi geçseydijk hayırlısıyla. bu bebiş beni emmedikçe verecem ek gıdayı. hazırı var al iç işte. yok illa annesi sağacak ağzına copcop akacak. saolasın paylaşımların için

Eee buna nasıl bir çözüm bulacağız yaa? Nerden başlayacağımı bile bilemiyorum kendimi toplamaya,saçlarımın boyası mı, koca sezeryan göbeğim için spor mu, gözü dönmüş bir şekilde tatlı yemeye dur demek mi...daha çoook şey var,kısır döngüdeyim imdaaaat!

prensese bak maşallah kuzuma
bu fıstık aynı benim kızıma benziyor :)

sağol teyzesi :)) demek öyle 2 tane prenses birbirine benziyorrrrrrrrr

Herkese ii aksamlarrr

valla bende anlamış değilim bir gün melek diğer gün ne oluyor anlamıyorum, saati saatine uymuyor, ama geçecek bu günler deyip avunuyorum, Allah sabır versin hepimize.
mart anneleri aranızda diyet yapan ya da başlıcak olan var mı?diyet için uygun zaman ne zaman sizce?

ben başlamayı çooooooook istiyorum ama yemek yemeyi de çok seviyorum (
park yatak mı beşik mi?

park yatakkkkkkkkkkk, ablam 2 çocuğunda da kullandı, ne kafasını çarpma derdi var ne de başka bişey, 3-4 yaşına kadar kullanılıyor ve her yere taşınıyor. Bende park yatak aldım çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…