2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum bu ek gıda bilgilerini ilerde yine paylaşalım, bende 4. ayda başlmayı istiyorum da

tabiki baylaşırız cnm senin minik adenden küçük bende seninkini dönemlerinde cok yoruluyordum ama zamanla huyları değişiyor merak etme düzelicek yavaş yavaş dışarıya alıştır cnm sende cok rahat edersin bebekde akşamları güzel uyur...

ben bu konuda cok şanslıyım oğlumun halaları cok bilgililer bana kuranı kerim ve içerisinde ayetler olan bir kitap hediye etti bunu adenin eline ver okusun gerekirse parçalasın ama kitabımızı tanısın vermekden çekinme dedi Rabbim iman ile büyütmeyi nasip etsin

her şey eskisine nazaran ne kadar da zor oluyomuşşş....daha işe başlamadım başlayınca nasıl yetişcem hiç bilmiyorum:)

canım sen onlara bakma da inanma da, ağlamadan huysuzlanmadan çocuk mu büyürmüş. Bende aynı senin gibiyim, kaç gece sabahladım, 3 aydır hiçbir yere çıkmadım korkumdan ya ağlarsa naparım diye. Oturup ağladığım bile olmuştur psikolojim bozuldu. Hadi dedik dün çıkalım çıktık öldük yorgunluktan, biraz vaktimiz var hepimizin sanırım, belki 1 ay belki 2ay belki de 2 yıl bilemeyiz ama Allah sağlık versin geçecek hepsi inşallah. Benim çocuk şöyle uslu böyle sakin diyenlere de takılma hiçbir bebek ağlamadan büyümez. İlk defa üst komşuya gittim bugün ağlayınca da iniverdim aşağı. Yavaş yavaş işte. O komşularının da maşallahı varmış yani. Napalım bizim bebişlerde böyle zor büyüyecek demekki :))

bilsem sana da yardımcı olurum ama du bakalım. yapanlardan tiyolar almaya başladık. baksana umutluyum geceliklere geçmiş:)) bi kere bizim gecelik giyebilmemiz için kaş bıyık ağda işini halletmemiz lazım. senin göbeğini eritmen benimse kilo almam lazım. bildiğin kuru tahtaya döndüm yaaa. eridim bittim bu bebeği evin içinde gezdirmekten. leğen kemiklerim olduğu gibi meydanda. boynumun ordaki kemikleri hiç söylemiyorum bile. iskelete döndüm. yiyorum da ama ayakta koşturarak geçiyo benim gün. can mı dayanır buna. uufff kilo almalıyım saçlarımı boyatmalı ama farklı bi renge bide havalı bi kesim. hayali bile güzeldi dimii.. cerebel şimdi uyu canım. yarın büyük bi maraton yine bizi bekliyo. elbet bu saydıklarımız bi gün olacak. ama az sabır. varsın bizde geç başlayalım gezmelere. şu sıpaları bi eğitmek lazım. 40 dediler bekledim bişe değişmedi. 3. ayını doldursun dediler bekledim herşey aynı. belki ek gıdaya başlayıncadır. az daha bekleyelim olacak inşallah..ilk kez nete de bu kadar takıldım. bu bile iyi geldi bana... şimdi malt içeceğimi alıp balkonda içmek sonrada uyumak istiyorum. benimki 2 saate kalkar. memişleri doldurmam lazım. iyigeceler...

Son düzenleme:
kuzum bu ek gıda bilgilerini ilerde yine paylaşalım, bende 4. ayda başlmayı istiyorum da

kızlarrrrrrrr evet evet beni de alın aranıza, dün doktorumuz mamayla beslendiği için ek gıdaya 4. ayda başlayalım dedi, nasıl yapacağım bende bilgisizim, bana da yardım edinnnnnn

duş almak ne ki afedersin tuvalete gidemiyorum bazen ( ama düzeliyor yavaş yavaş, o bebeğiyle gezenlere de helal olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden, ama bizlerde yavaş yavaş aşıcaz bunları görün bak...

Flaş:) Kızım banyo sonrası kurulanırken yakalandı.

Eki Görüntüle 432622

Yüzündeki masum ifadeye bakın yaa :)))

mesaj 2 kere gitmiş bari buna resim yükleyim dedim :)

maşallah kuzuya annesi çok sevimli :))

Sanki beni anlatmışsın..Kendimi unuttum.Kendimi ölü gibi hissediyorum..Dışarı çıkmamaktan,dışarıya çıkmaya korkar oldum..

asosyal olucaz bu gidişle desenize :)) havalarda müsade etmiyor ama kızlar, hem havalar ddüzelir hem bebişler büyür bizlerde çıkarız bir gün elbet :))

canım ya iyi geceler bütün uykular bizlerin ve bebişlerimizin olsun, evet geçecek bu günlerrrrrrrrrrrrrr :)

Bende aynı hemde tpatip senin anlatttiklarini yasiorum düş almak bileluks gelio bazen okadar vaktimin hepsini alio oğlum bazen cildircak gibi oluyorum bebeğiyle gezenlere hayranlıkla bakiorum biz nezaman dışarı çıksak koşa koşa eve geliyoruz kendini parfalio aglamaktan tek ümidim ilerde düzelir diye yoksa ben kafayı yicem

mart anneleri aranızda diyet yapan ya da başlıcak olan var mı?diyet için uygun zaman ne zaman sizce?

baktım ki süt olsun diye yemekten doğum sonrası kilomdan daha fazla kiloya ulaşmışım, biryerden başlamak lazım dedim ve bir hafta önce akupunkturla birlikte diyete başladım. aslında tam anlamıyla diyet sayılmaz benimkisi bozulan sağlıklı beslenme düzenimi yeniden kazanmak amaç.

hehehehheheheDDD

Eklentiler

• $550989_448691458494346_579919115_n.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $575297_359418454124820_102774166455918_979001_1461640023_n.webp
    116,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $599650_441016722582748_1195966238_n.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 46

Kizlar yarin gamzeyle beylikduzunde bulusalim diyoruz yakin olanlar msj atabilir mi?

:)))) gece gece güldürdün beni.. Ya benim de hörgücüm çıktı,postürüm bozuldu kambur durmaktan

kızlar,gamzeylede konuştum.hava muhalefeti nedeniyle haftaya erteleyelim dedik.

Ay iyi olmuş gelemezdim zaten. Ben bugun spiral taktırdım bıldığınız tekrar doğum yaptım(
Ben regli olmadığım için hala genel anestezi ile taktılar. Ben tabi bı yarım akıl arkadasım var ona
sordum oda anestezi ile yaptırmış ama bana olayı soyle anlatıyor ay nalan 10 dk bişe hiç bişey
anlamıyorsun bı bakmışsın bıtmış tabı ben olayı oyle basıt sanıyorum hatta kocama dıyorum ki
kocacım 10 dk biticek hemen gelıcem falan tek başıma gidiyorum tabi, hatta hayalımde muayene odasında
beni hafif uyuşturup takıcaklar hemen kalkıp giidcem:))) ay beni amelıyathenye aldılar amleyat onlüğü
giydirdiler ben haala soruyorum Allah allah bu kadar buyuk bı olaymıymış bu falan dıyorum ordakılere
sonra amelıyathaneye aldılar doğum ekıbı falan var :)))) ben şoklarda bı guzel bayılttılar saat 4 te ben bı daha
5 te uyandım(10 dklık işe bakın:)) kocam arar bı yandan annem arar bı yandan butun hastaneyi aramışlar :)))))
bi çıktım kafa donuyor dunya donuyor ben donuyorum:)) tansıyon 9-5 olmuş , kocam geldi beni almaya falan.
yani boyle bir macera yasadım . zaten bu hayatta boyle saçma işler hep beni bulur.
bide o saf arkadasım aramış benı sonradan gordum diyeceğim ona daha ben seni
dinlermıyım ey gidi

kızlar,gamzeylede konuştum.hava muhalefeti nedeniyle haftaya erteleyelim dedik.

Ay iyi olmuş gelemezdim zaten. Ben bugun spiral taktırdım bıldığınız tekrar doğum yaptım(
Ben regli olmadığım için hala genel anestezi ile taktılar. Ben tabi bı yarım akıl arkadasım var ona
sordum oda anestezi ile yaptırmış ama bana olayı soyle anlatıyor ay nalan 10 dk bişe hiç bişey
anlamıyorsun bı bakmışsın bıtmış tabı ben olayı oyle basıt sanıyorum hatta kocama dıyorum ki
kocacım 10 dk biticek hemen gelıcem falan tek başıma gidiyorum tabi, hatta hayalımde muayene odasında
beni hafif uyuşturup takıcaklar hemen kalkıp giidcem:))) ay beni amelıyathenye aldılar amleyat onlüğü
giydirdiler ben haala soruyorum Allah allah bu kadar buyuk bı olaymıymış bu falan dıyorum ordakılere
sonra amelıyathaneye aldılar doğum ekıbı falan var :)))) ben şoklarda bı guzel bayılttılar saat 4 te ben bı daha
5 te uyandım(10 dklık işe bakın:)) kocam arar bı yandan annem arar bı yandan butun hastaneyi aramışlar :)))))
bi çıktım kafa donuyor dunya donuyor ben donuyorum:)) tansıyon 9-5 olmuş , kocam geldi beni almaya falan.
yani boyle bir macera yasadım . zaten bu hayatta boyle saçma işler hep beni bulur.
bide o saf arkadasım aramış benı sonradan gordum diyeceğim ona daha ben seni
dinlermıyım ey gidi

ayy nalancım cok gecmiş olsun,
o arkadaşınada acaip sinir oldum:S
cok üzüldüm valla başına gelenlere tekrar gecmş olsun cnm:26:

canım çok geçmiş olsun dr daha önce belirtmedi mi hay aksi ne kötü olmuş.
anestezinin süte etkisi olmaz mı emzirmiyormusun bebişini bilmediğimden soruyorum.

o kadar zor mu ya (((((

KIZLARRR ÇOK MORALİM BOZUK bebeğim 2,5 aylık oldu. önceleri sütüm azdı ama çok çaba gösterdim çoğalmıştı. sağdığımda her iki göğsümden toplamda 100ml süt geliyordu. pazardan bu yana sütüm çok azaldı.her iki göğsümden toplam 25ml ancak süt geliyor( ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim için çok üzülüyorum. avent pompa sipariş ettim bugün. bebedorun manuel pompası vardı. belki çoğalır sütüm. dua ediyon ne olur((

Günaydın arkadaslar
Dun cıkmam gerekıyordu yazamadım cvp veren herkese cok tşk ederm
Aklıma medela yattı ama acaba gamze. berra prematüre oldugu için mi haberman kullandı onu alacaktm ama acıklamasnda prematüre bebekler için uygun falan yazıyor

Moralde onemli cnm moralini yuksek tutmaya rahatlamaya calıs çok etkiler.Sana diyorum gerci ama bnde aynı durumdayım
birde regl misin genelde regl iken azalıyormus sut. inş bizimde artacak sütümüz inşşşş

e

regl biteli 15 gün oldu... inşallah artsın aşsın taşsın bizimde sütlerimiz istemeye istemeye mama veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…