- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.181
bebeğim 2 gündür kakasını yapamıyo ya yavrum ıkınıp duruyo
e
regl biteli 15 gün oldu... inşallah artsın aşsın taşsın bizimde sütlerimizistemeye istemeye mama veriyorum.
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
kızlar hepinize gunaydın nasılsınız bakalım bugun
dün hamılelık testı yaptım test negatıf cıktı cok mutluyummm kazaya kurban gıtmemısım
Günaydınn güzel anneler nasılsınız herkesler iyidir inş. çookk yorgunum ya temizlik kızımın banyosu fln derken akşam saat 2 de uyudum 2 saat sonra kızım kalktı onu emzirdim kucağımdayken coortt diye kakasını yaptı öyle uyutmaya kıyamadım açtım altını tabi kızımda gözlerini açtı bakıyor cin gibi onu uyutup ben uyurken saate baktım uç buçuk olmuş saat altı kızım yine uyandı onu yedir pijamalrını çıkar üstünü giydir hop saat yedi e kahvaltı falandı derken bi katım işe geç kalıyorum bıraksalar masada uyurum vallaa
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
KIZLARRR ÇOK MORALİM BOZUKbebeğim 2,5 aylık oldu. önceleri sütüm azdı ama çok çaba gösterdim çoğalmıştı. sağdığımda her iki göğsümden toplamda 100ml süt geliyordu. pazardan bu yana sütüm çok azaldı.her iki göğsümden toplam 25ml ancak süt geliyor ( ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim için çok üzülüyorum. avent pompa sipariş ettim bugün. bebedorun manuel pompası vardı. belki çoğalır sütüm. dua ediyon ne olur ((
Günaydınn güzel anneler nasılsınız herkesler iyidir inş. çookk yorgunum ya temizlik kızımın banyosu fln derken akşam saat 2 de uyudum 2 saat sonra kızım kalktı onu emzirdim kucağımdayken coortt diye kakasını yaptı öyle uyutmaya kıyamadım açtım altını tabi kızımda gözlerini açtı bakıyor cin gibi onu uyutup ben uyurken saate baktım uç buçuk olmuş saat altı kızım yine uyandı onu yedir pijamalrını çıkar üstünü giydir hop saat yedi e kahvaltı falandı derken bi katım işe geç kalıyorum bıraksalar masada uyurum vallaa
Asıyorum kuzum balkona genelde makineyi sabah çalıştırıp asıyorum öğlene kadar kuruyor sabah balkona güneş çok geliyor hemen kuruyor
Ayy kiyâmam çalışan anne olmak ne zormus allah yardımcin olsun ben iyim yâa çok sükür başa çıkabiliyorum eyüp aşırı ağlamadiii zamanlar ve enes'in de çıldırmadiii zamanlar çok iyiz çok sükür. :)
Ben hiç asmadim icerdede co k geç kuruyo ve hep ortalıkta camasirlik duruyo bugün asayim bende ozaman bari saol cnm
Allah kolaylık versin cnm çalışan anne olmak çok zor
Geçecek inşallah bu günler
Boşuna demiolar annelerin hhakki 9 babalarinki 1diye
canım benim azalıyor sanırım.veya içeriği de değişiyor,bir dahaki reglimde daha net anlıycam.adet olunca süt azalırmı adet oldum ve çok kan geliyor.
Zor ama keyifli kuzum kendimi daha aktif hiss ediyorum yoruluyorum ama şikayetçi değilim yada şöyle düşünüyorum kızım ağlaya bilir uyumaya bilir ama bi şekilde bu işleri yapmam lazım yorulsamda o uyuduğu araya sıkıştırıp yapmam lazım evin işleride benim bu bebekte benim birini ihmal edersem ortalık karışıyor ilk başlarda kızım ağlıyor diyip onu kucağıma alıp oturuyordum aa bi bakıyordum akşam olmuş ne yemek var ne temizlik adam akıllı e bu bebek misafir değil ki 3-5 gün sonra gitmeyecek o zaman onla yaşamaya alışmam lazım ondan sonra araya bakımımı da sıkıştırdım şimdi bide işe başladım bakalım hayırlısı :))))
azeri canım ne güzel sen bir düzen tutturmaya başlamışın darısı başımıza olsun
bende bir buçuk ay sonra başlıcam umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?