2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim 2 gündür kakasını yapamıyo ya yavrum ıkınıp duruyo

bizdede aynı sorun vardı canım ama 5 günde bir kaka yapıodu oda bizim müdahalemizle fitil veryorduk öyle ondada aman aman bezi doldurmuyordu...en son böyle olmaz dedim fitil nereye kadar doktora götürdüm muayne etti ben dedım kabız sanırım durumu anlattım hayır kabız değil krem kıvamında yapıyorsa sorun yok dedı sadece anne sütü alan bebeklerde 7 gun tuvalete cıkamayabilir dedi karnı şişi ve sert değil kabız olsa öyle olması gerek dedi gazdan dolayı zorlanıyor dedi zinco kullanıyorduk onu kesti...sab simplex damla tamany wınd krem verdi karnına sürmek için ertesi gün üç bez dolusu yaptı vakti zamanı geldiğinde bebişler kendiliğinden yapıyor yani...ağlamaları ıkınmaları ise gazdanmış tuvaletinden değilmiş

Günaydınn güzel anneler nasılsınız herkesler iyidir inş. çookk yorgunum ya temizlik kızımın banyosu fln derken akşam saat 2 de uyudum 2 saat sonra kızım kalktı onu emzirdim kucağımdayken coortt diye kakasını yaptı öyle uyutmaya kıyamadım açtım altını tabi kızımda gözlerini açtı bakıyor cin gibi onu uyutup ben uyurken saate baktım uç buçuk olmuş saat altı kızım yine uyandı onu yedir pijamalrını çıkar üstünü giydir hop saat yedi e kahvaltı falandı derken bi katım işe geç kalıyorum bıraksalar masada uyurum vallaa

Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz

Ben asiyorum 40ına kadar akşama yakın topluyodum ama şimdi normal bizimkilerle aynı muameleyi görüyor ayrı gayri yok bizde:) :) :)

Kotam dolmak üzere ayın 16sina kadar internet yok tarife mi mi degissem bilmiyom yâa

kızlar hepinize gunaydın nasılsınız bakalım bugun

dün hamılelık testı yaptım test negatıf cıktı cok mutluyummm kazaya kurban gıtmemısım

Bende c.tesi yaptım kalbim ağzımda çarpıyordu resmen beklerken de negatif çıktıı ama kızım kucağımda eczacıdan test isterken kızın bana bakışını hiiçç unutumuyorum:))

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin cnm çalışan anne olmak çok zor
Geçecek inşallah bu günler
Boşuna demiolar annelerin hhakki 9 babalarinki 1diye

Cnm şu süt arttıran caylardan denedijmi hipp marka felaket ötesi süt yapio bizim gelinin 4aydir hiç sol göğsünden gelmiodu tavsiye ettim şimdi 100ml gelio iki saatte bir önceden bi damla bile yoktu

Ayy kiyâmam çalışan anne olmak ne zormus allah yardımcin olsun ben iyim yâa çok sükür başa çıkabiliyorum eyüp aşırı ağlamadiii zamanlar ve enes'in de çıldırmadiii zamanlar çok iyiz çok sükür. :)

İşe çıkmadan bende iyiyim kuzum ama işe başlayınca biraz zor oluyor ama alışacam daha 4 gün oldu bi düzen kurdum onu oturtmaya çalışıyorum mesela temizlikle kızımın banyosunu aynı güne getirmeyecem bi gün temizlik bi gün banyo ikisi de gün aşırı yaparsam bu kadar yorulmam dün onu anladımm :))))

Ben hiç asmadim icerdede co k geç kuruyo ve hep ortalıkta camasirlik duruyo bugün asayim bende ozaman bari saol cnm

Ben bi defa evde kuruttum hem çok geç kurudu hemde evin havası kötü oldu kuzum dışarda hemencecik kuruyor

Allah kolaylık versin cnm çalışan anne olmak çok zor
Geçecek inşallah bu günler
Boşuna demiolar annelerin hhakki 9 babalarinki 1diye

Zor ama keyifli kuzum kendimi daha aktif hiss ediyorum yoruluyorum ama şikayetçi değilim yada şöyle düşünüyorum kızım ağlaya bilir uyumaya bilir ama bi şekilde bu işleri yapmam lazım yorulsamda o uyuduğu araya sıkıştırıp yapmam lazım evin işleride benim bu bebekte benim birini ihmal edersem ortalık karışıyor ilk başlarda kızım ağlıyor diyip onu kucağıma alıp oturuyordum aa bi bakıyordum akşam olmuş ne yemek var ne temizlik adam akıllı e bu bebek misafir değil ki 3-5 gün sonra gitmeyecek o zaman onla yaşamaya alışmam lazım ondan sonra araya bakımımı da sıkıştırdım şimdi bide işe başladım bakalım hayırlısı :))))

günaydın kızlar.yorucu bir gece daha bitti çok şükür:))şimdi baktım da 12.haftada büyüme atağı varmış.benim kız yine ataklarda herhalde.gece neredeyse eşime git mama al diyecektim.emziriyorum uyuyor,tam yerine koyıcam uyanıyor,sürekli emince de süt birikmiyor.hamileliğin ayrı stresi vardı,şu günlerin ayrı stresi var.en azından 6 ay emzirebilsek.

adet olunca süt azalırmı adet oldum ve çok kan geliyor.
canım benim azalıyor sanırım.veya içeriği de değişiyor,bir dahaki reglimde daha net anlıycam.

Doğru tqbi cnm herkes kendince bi düzen kurmaya calisio yavaş yavaş acemiligin yerini pratiklik almaya baslio aylar gectikcede aliscaz bu günlere gülerek bakicaz insqllah allah dağına göre kar verio şimdi zor gelio ama ilerde rutine baglicaz

azeri canım ne güzel sen bir düzen tutturmaya başlamışın darısı başımıza olsun
bende bir buçuk ay sonra başlıcam umarım herşey yolunda gider

Manuel gogus pompasi almak isteyen arkadaslar, avent manuel gogus pompasi grupanyada 63.90 a dusmus haberini olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…