- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.201
maşallah canım. dışarı çıkma işini nasıl yapıyorsun peki hergün yaaa. daha ben tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum. arabasına koydugumda paşa hazretleri ağlıyor. sokak ortasında çığlık atan bi bebek, onunla bağıra bağıra konuşan bir anne görüntüsündeyiz:)) ve sonuç koşa koşa eve geliş. nasıl olcak bu iş yaa?? dediğin gibi aslında dışarı çıksa hem hava alır hem güneş. hem yorulur, gece uykusu da güzel oluröncelikle annen yanında olduğu için benden 1 tık öndesin bile ve ben tek başımayım bugün mesela bir sürü ütü yaptım sizlerle yazıştım ve metroya binip carefora gittik orada 2 saat dolandık dönüşde eşim aldı eve geldik kaldığım yerden devam ediyorumben ne yaparsam Adenle yapıyorum cnm onun fırsatlarını yakalayıp o aralarda yemeğimi yiyorum yıkanıcaksam duşakabinin önüne pusetiyle koyuyorum o beni ziliyo ben yıkanıyorum yemek yapıcaksam yine pusetle masanın üzerine koyuyorum durmazsa aspratörü açıyorum baktım oda olmadı pc den müzik açıyorum en kötü ihtimal kankuruyu takıp işlerimi öyle yapıyorum balkonları bile onunla yıkıyorum asıl mesele sen yapmak istediğini mutlaka yap sadece onu oyalayacak çözümler yarat o arada ve artık hiç kucak istemiyo hergün dışarı çıkarıyorum 2 saat dışarıdayız oda çok seviyo akşamlarıda banyosu var onun rutinini aksatmadığım sürece bana bir sürü zaman kalıyo...he benim çaresiz zamanlarım olmadımı cok oldu ama bünyem alışdı artık
çok geçmiş olsun. kurtuldun bi stresten:) darısı başımızaAy iyi olmuş gelemezdim zaten. Ben bugun spiral taktırdım bıldığınız tekrar doğum yaptım(
Ben regli olmadığım için hala genel anestezi ile taktılar. Ben tabi bı yarım akıl arkadasım var ona
sordum oda anestezi ile yaptırmış ama bana olayı soyle anlatıyor ay nalan 10 dk bişe hiç bişey
anlamıyorsun bı bakmışsın bıtmış tabı ben olayı oyle basıt sanıyorum hatta kocama dıyorum ki
kocacım 10 dk biticek hemen gelıcem falan tek başıma gidiyorum tabi, hatta hayalımde muayene odasında
beni hafif uyuşturup takıcaklar hemen kalkıp giidcem:))) ay beni amelıyathenye aldılar amleyat onlüğü
giydirdiler ben haala soruyorum Allah allah bu kadar buyuk bı olaymıymış bu falan dıyorum ordakılere
sonra amelıyathaneye aldılar doğum ekıbı falan var :)))) ben şoklarda bı guzel bayılttılar saat 4 te ben bı daha
5 te uyandım(10 dklık işe bakın:)) kocam arar bı yandan annem arar bı yandan butun hastaneyi aramışlar :)))))
bi çıktım kafa donuyor dunya donuyor ben donuyorum:)) tansıyon 9-5 olmuş , kocam geldi beni almaya falan.
yani boyle bir macera yasadım . zaten bu hayatta boyle saçma işler hep beni bulur.
bide o saf arkadasım aramış benı sonradan gordum diyeceğim ona daha ben seni
dinlermıyım ey gidi
maşallah yaaa. alkışlıyorum seni. çalışan anne olmak zor vesselam:))Günaydınn güzel anneler nasılsınız herkesler iyidir inş. çookk yorgunum ya temizlik kızımın banyosu fln derken akşam saat 2 de uyudum 2 saat sonra kızım kalktı onu emzirdim kucağımdayken coortt diye kakasını yaptı öyle uyutmaya kıyamadım açtım altını tabi kızımda gözlerini açtı bakıyor cin gibi onu uyutup ben uyurken saate baktım uç buçuk olmuş saat altı kızım yine uyandı onu yedir pijamalrını çıkar üstünü giydir hop saat yedi e kahvaltı falandı derken bi katım işe geç kalıyorum bıraksalar masada uyurum vallaa
kizlar telden giriyorum, kuaforden bildiriyorum :) Berra yi halama sattim, ben kuafore geldim :) boya,manikur,kas,biyik aksam kocaya hos goruneyim :) bugun saat 2 de beylikduzunde lanchise ile bulusacagim, katilmak isteyen var mi?
medela biberon konusulmus, anatolia canim, ben premature oldugundan almadim onu, evet biberon tanimi oyle haberman in , ancak her bebek kullanabilir, tracy hogg her bebekte oneriyordu, aklina yattiysa cok cok tavsiye ederim,
saci yikamaya aliyorlar, optum
birde buyukcekmeceyi seviyorum ya :) huzur dolu burasi :)
boyat güzelim nerenk istiyorsun mesela şu anki saç rengin nasıl görseydim sana fikir verirdim.
kizlar telden giriyorum, kuaforden bildiriyorum :) Berra yi halama sattim, ben kuafore geldim :) boya,manikur,kas,biyik aksam kocaya hos goruneyim :) bugun saat 2 de beylikduzunde lanchise ile bulusacagim, katilmak isteyen var mi?
medela biberon konusulmus, anatolia canim, ben premature oldugundan almadim onu, evet biberon tanimi oyle haberman in , ancak her bebek kullanabilir, tracy hogg her bebekte oneriyordu, aklina yattiysa cok cok tavsiye ederim,
saci yikamaya aliyorlar, optum
birde buyukcekmeceyi seviyorum ya :) huzur dolu burasi :)
yaaa kıskandım valla.Kaç gündür evdeyim.Havalar izin verse de bizde çıkabilsek dışarı.Ben rüzgardan ne çok esirgiyorum heralde ya da yaptığım normal mi bilmiyorum.Evde hala ufo yakıyoruz.Bazen abarttığımı düşnüyorum.neyseki haftaya havalar ısınıyormuş.Bizi tutabilene aşk olsun artık..Ankaradaki anneler bebişlerinizi açık havaya çıkartıyor musunuz ?
Hayal dün gece yine uyumadı. mızıklayıp durdu, doğru düzgün de emmedi. doymadı yine sanırım ama mama da almıyor çıldırmak üzereyim yani... eşim de sabah zombi gibi gitti işe. ayaktaydık sabaha kadar...
canım seni bulmuşken soraym bana fikir ver benim sac rengim koyu kahve. ve sürekli kahve tonları boyattım kızılda denedm ama beni yaşlı gösterdi sevmedm siyah da yakıştı aslında cünkü kaşlarım siyah. ne renk boyatsam sence
Kuzum geceleri kızım uyanınca ben asla ışığı yakmıyorum gece lambası hep açık çok konuşmuyorum onunla konuşsamda sessiz sessiz kulağına ninni söylüyorum biraz mızmızlanıp uyuyor denedin mi bilmiyorum ama bide öyle dene istersen azıcık yüksek sesle konuşup yada ışığı yaksam bitti bütün uykusu kaçıyor
Kızlar bebişleriniz uykuda korkuyormu kızım aşırı derece uykuda korkuyor ya elleriyle başını yutarak uyuyor onu izlerken çok kere denk geliyorum aynı maximum kart reklamında ki gibi x poziyonu alıyor resmen hop diye zıplıyor dudaklarını büzerek ağlıyor ama 1 dk sürmüyor ağlaması hemen susuyor dua falan okuyorum ama yinede korkuyor ne yapayım :/
Eki Görüntüle 433088 Eki Görüntüle 433087 Eki Görüntüle 433086
bu da benim oğlum efe.fenerbahçeli olan yeni doğduğundaki hali,hırkalı fotosunda 1 aylık,ve diğeri şimdiki halimiz.
cANIM aLLAH BAĞIŞLASIN PEK DATLUUUUU.Flaş:) Kızım banyo sonrası kurulanırken yakalandı.
Eki Görüntüle 432622
Yüzündeki masum ifadeye bakın yaa :)))
mesaj 2 kere gitmiş bari buna resim yükleyim dedim :)
Ay ne güzel bir düşünce, biz de balasak yavaş yavaş demi.tabiki baylaşırız cnm senin minik adenden küçük bende seninkini dönemlerinde cok yoruluyordum ama zamanla huyları değişiyor merak etme düzelicek yavaş yavaş dışarıya alıştır cnm sende cok rahat edersin bebekde akşamları güzel uyur...
ben bu konuda cok şanslıyım oğlumun halaları cok bilgililer bana kuranı kerim ve içerisinde ayetler olan bir kitap hediye etti bunu adenin eline ver okusun gerekirse parçalasın ama kitabımızı tanısın vermekden çekinme dedi Rabbim iman ile büyütmeyi nasip etsin
Çok geçmiş olsun ama zor da olsa kurtulmuşsun, biz hala her ay regl olana kadar 9 doğuruyoz.Ay iyi olmuş gelemezdim zaten. Ben bugun spiral taktırdım bıldığınız tekrar doğum yaptım(
Ben regli olmadığım için hala genel anestezi ile taktılar. Ben tabi bı yarım akıl arkadasım var ona
sordum oda anestezi ile yaptırmış ama bana olayı soyle anlatıyor ay nalan 10 dk bişe hiç bişey
anlamıyorsun bı bakmışsın bıtmış tabı ben olayı oyle basıt sanıyorum hatta kocama dıyorum ki
kocacım 10 dk biticek hemen gelıcem falan tek başıma gidiyorum tabi, hatta hayalımde muayene odasında
beni hafif uyuşturup takıcaklar hemen kalkıp giidcem:))) ay beni amelıyathenye aldılar amleyat onlüğü
giydirdiler ben haala soruyorum Allah allah bu kadar buyuk bı olaymıymış bu falan dıyorum ordakılere
sonra amelıyathaneye aldılar doğum ekıbı falan var :)))) ben şoklarda bı guzel bayılttılar saat 4 te ben bı daha
5 te uyandım(10 dklık işe bakın:)) kocam arar bı yandan annem arar bı yandan butun hastaneyi aramışlar :)))))
bi çıktım kafa donuyor dunya donuyor ben donuyorum:)) tansıyon 9-5 olmuş , kocam geldi beni almaya falan.
yani boyle bir macera yasadım . zaten bu hayatta boyle saçma işler hep beni bulur.
bide o saf arkadasım aramış benı sonradan gordum diyeceğim ona daha ben seni
dinlermıyım ey gidi
Dualarım seninle be sütü az olan benim gibi tüm annelerle.KIZLARRR ÇOK MORALİM BOZUKbebeğim 2,5 aylık oldu. önceleri sütüm azdı ama çok çaba gösterdim çoğalmıştı. sağdığımda her iki göğsümden toplamda 100ml süt geliyordu. pazardan bu yana sütüm çok azaldı.her iki göğsümden toplam 25ml ancak süt geliyor ( ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim için çok üzülüyorum. avent pompa sipariş ettim bugün. bebedorun manuel pompası vardı. belki çoğalır sütüm. dua ediyon ne olur ((
Ay hadi gözün aydın.kızlar hepinize gunaydın nasılsınız bakalım bugun
dün hamılelık testı yaptım test negatıf cıktı cok mutluyummm kazaya kurban gıtmemısım
Evet, asmamalımıyız yoksa, evde çok fazla deterjan kokusu ve nemi oluyor yoksa.Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
Sende mi poli gibi özletecen kendini kız.Ben asiyorum 40ına kadar akşama yakın topluyodum ama şimdi normal bizimkilerle aynı muameleyi görüyor ayrı gayri yok bizde:) :) :)
Kotam dolmak üzere ayın 16sina kadar internet yok tarife mi mi degissem bilmiyom yâa
Ay Azerii sende mi, ben daha ilk reglimi olmadım ama yine de korkuyom doğrusu.Bende c.tesi yaptım kalbim ağzımda çarpıyordu resmen beklerken de negatif çıktıı ama kızım kucağımda eczacıdan test isterken kızın bana bakışını hiiçç unutumuyorum:))
Benimki de Ayça ya, kokumuza mı alıştı acaba, benik direk kafayı gömüyor memelerime.Eki Görüntüle 432755
şu oğlanın yatışa bakın yaaa..ekli büklüm..kucağımda uyicak diye bu halde yatıyo..yatağa koyuyorum açıyo gözünüüüü:26:
Ben fırsat buldukça çıkartıyorum ama yalnız zor oluyor.yaaa kıskandım valla.Kaç gündür evdeyim.Havalar izin verse de bizde çıkabilsek dışarı.Ben rüzgardan ne çok esirgiyorum heralde ya da yaptığım normal mi bilmiyorum.Evde hala ufo yakıyoruz.Bazen abarttığımı düşnüyorum.neyseki haftaya havalar ısınıyormuş.Bizi tutabilene aşk olsun artık..Ankaradaki anneler bebişlerinizi açık havaya çıkartıyor musunuz ?
Ya benim oğlanda hıçkıra hıçkıra ağlıyor, o kadar panik oluyorum ki dua etmeyi bile unutuyorum, aslında sürekli okumak lazım.Kızlar bebişleriniz uykuda korkuyormu kızım aşırı derece uykuda korkuyor ya elleriyle başını yutarak uyuyor onu izlerken çok kere denk geliyorum aynı maximum kart reklamında ki gibi x poziyonu alıyor resmen hop diye zıplıyor dudaklarını büzerek ağlıyor ama 1 dk sürmüyor ağlaması hemen susuyor dua falan okuyorum ama yinede korkuyor ne yapayım :/
Eki Görüntüle 433088 Eki Görüntüle 433087 Eki Görüntüle 433086
bu da benim oğlum efe.fenerbahçeli olan yeni doğduğundaki hali,hırkalı fotosunda 1 aylık,ve diğeri şimdiki halimiz.
arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.
arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?