2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeginizde huzursuzluk uykusuzluk ve kakasini düzenli yapamiyorsa papatya çayını öneririm ben başladığından beri çok faydasını gördüm bikacgundur düzenli uyumaya başladı kakasini hergün yapmiodu günde üç kez yapio şimdi ben papatyaya bagliorum çünkü ondan sonra bole oldu miluupaninkini kullaniorum benkendim iciorum bebegede veriliomus

Hayal dün gece yine uyumadı. mızıklayıp durdu, doğru düzgün de emmedi. doymadı yine sanırım ama mama da almıyor çıldırmak üzereyim yani... eşim de sabah zombi gibi gitti işe. ayaktaydık sabaha kadar...

maşallah canım. dışarı çıkma işini nasıl yapıyorsun peki hergün yaaa. daha ben tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum. arabasına koydugumda paşa hazretleri ağlıyor. sokak ortasında çığlık atan bi bebek, onunla bağıra bağıra konuşan bir anne görüntüsündeyiz:)) ve sonuç koşa koşa eve geliş. nasıl olcak bu iş yaa?? dediğin gibi aslında dışarı çıksa hem hava alır hem güneş. hem yorulur, gece uykusu da güzel olur
çok geçmiş olsun. kurtuldun bi stresten:) darısı başımıza

maşallah yaaa. alkışlıyorum seni. çalışan anne olmak zor vesselam:))

kızlar benim sormak istediğim:
bebeğim 2 ay 1 haftalık yaklaşık. siz sizinkilere ne zaman oyuncak aldınız? ne aldınız aldıysanız? elleriyle oyuncağa dokunmayı becerebiliyormuydu bu aylarda? bizimki anlıyor ama ellerini kaldırıp ta dokunamayı bilmiyor henüz. oyun halısı alınabilirmi? yoksa fazla uyarıcı bir aktivite mi olur şimdiden? bir dee belinden aşağısı kısa boy, belinden boynuna kadar ise uzun boylu:) ayaklarını uzatmak için egzersizler falan varmıdır acaba? yapan varmı aranızda?

kizlar telden giriyorum, kuaforden bildiriyorum :) Berra yi halama sattim, ben kuafore geldim :) boya,manikur,kas,biyik aksam kocaya hos goruneyim :) bugun saat 2 de beylikduzunde lanchise ile bulusacagim, katilmak isteyen var mi?

medela biberon konusulmus, anatolia canim, ben premature oldugundan almadim onu, evet biberon tanimi oyle haberman in , ancak her bebek kullanabilir, tracy hogg her bebekte oneriyordu, aklina yattiysa cok cok tavsiye ederim,

saci yikamaya aliyorlar, optum

birde buyukcekmeceyi seviyorum ya :) huzur dolu burasi :)

oh oh ne güzel canım yaptır bakımları..bende ist. de olsaydım gelirdim buluşmaya(

boyat güzelim nerenk istiyorsun mesela şu anki saç rengin nasıl görseydim sana fikir verirdim.

canım seni bulmuşken soraym bana fikir ver benim sac rengim koyu kahve. ve sürekli kahve tonları boyattım kızılda denedm ama beni yaşlı gösterdi sevmedm siyah da yakıştı aslında cünkü kaşlarım siyah. ne renk boyatsam sence

yaaa kıskandım valla.Kaç gündür evdeyim.Havalar izin verse de bizde çıkabilsek dışarı.Ben rüzgardan ne çok esirgiyorum heralde ya da yaptığım normal mi bilmiyorum.Evde hala ufo yakıyoruz.Bazen abarttığımı düşnüyorum.neyseki haftaya havalar ısınıyormuş.Bizi tutabilene aşk olsun artık..Ankaradaki anneler bebişlerinizi açık havaya çıkartıyor musunuz ?

Kuzum Ankarada hava nasıl bilmiyorum ama ben nisanın ortalarından beri hergün bi saat parka çıkarıyordum arabasında hava soğuk bile olsa sıkıca giydirip çıkıyordum ona da bana da iyi geliyordu şimdi de annem hergün çıkarıyor tabi apartmandan içeri girer girmez ağlamaya başlıyor alıştı gezmelere evi istemiyor :)))

Kuzum geceleri kızım uyanınca ben asla ışığı yakmıyorum gece lambası hep açık çok konuşmuyorum onunla konuşsamda sessiz sessiz kulağına ninni söylüyorum biraz mızmızlanıp uyuyor denedin mi bilmiyorum ama bide öyle dene istersen azıcık yüksek sesle konuşup yada ışığı yaksam bitti bütün uykusu kaçıyor

Kızlar bebişleriniz uykuda korkuyormu kızım aşırı derece uykuda korkuyor ya elleriyle başını yutarak uyuyor onu izlerken çok kere denk geliyorum aynı maximum kart reklamında ki gibi x poziyonu alıyor resmen hop diye zıplıyor dudaklarını büzerek ağlıyor ama 1 dk sürmüyor ağlaması hemen susuyor dua falan okuyorum ama yinede korkuyor ne yapayım :/

kendimi imaj maker gibi hissettim cnm seni görmeden ezbere bişey diyememki şu andaki halini eklersen bir fikir verebilirim sana
kahve tonlarını bende seviyorum ama içerisinde bakır olursa daha parlak ve canlı görünüyo kızıla gelince cok sevdiğim renklerden fakat neredeyse 15 günde bir boyatmalısın cok akar siyahda beyaz tene cok yakışıyor aksi halde sert gösteren bir ton ama kaş rengine takılma istersen kaş renginide değiştiriyorlar

canım ya gece lambasının kullanılmasını çok tavsiye etmiyorlar,büyüme hormonunun salgılanmasını engelliyor diye biliyorum.Birde gece ile gündüz kavramını anlaması için lamba kullanmayın diyorlar.ben lamba da gece lambası da kullanmıyorum.dışarının ışığı vuruyor,mobilyalarda ışığını verince aydınlık oluyor zaten.

bebeğine kundak yapsan canım.benimkide sıçrıyor ve uyanıyor gündüz.gece sardığım için sıçramıyor uyanmıyor.

selam herkese... ben gece ve sabah çok kötü baş ağrısı çektim... akşam bizimkiler tatlı almış yedim migrenim tuttu... off gecede inat ettim ilaç içmeyeceğim diye.
sabah mecburen içtim geçmedi çünkü... bugün gamze bana mesaj atmış nihal ile bulaşacaklarmış beylikdüzünde daha yeni gördüm mesajı bu saatten sonrada bu alde hiçbir yere gidemem... ayıp oldu cvp yazamadım kontör yoktu... umarım sizler iyisinizdir...

Flaş:) Kızım banyo sonrası kurulanırken yakalandı.

Eki Görüntüle 432622

Yüzündeki masum ifadeye bakın yaa :)))

mesaj 2 kere gitmiş bari buna resim yükleyim dedim :)
cANIM aLLAH BAĞIŞLASIN PEK DATLUUUUU.
Ay ne güzel bir düşünce, biz de balasak yavaş yavaş demi.
Çok geçmiş olsun ama zor da olsa kurtulmuşsun, biz hala her ay regl olana kadar 9 doğuruyoz.
Dualarım seninle be sütü az olan benim gibi tüm annelerle.
kızlar hepinize gunaydın nasılsınız bakalım bugun

dün hamılelık testı yaptım test negatıf cıktı cok mutluyummm kazaya kurban gıtmemısım
Ay hadi gözün aydın.
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
Evet, asmamalımıyız yoksa, evde çok fazla deterjan kokusu ve nemi oluyor yoksa.
Sende mi poli gibi özletecen kendini kız.
Bende c.tesi yaptım kalbim ağzımda çarpıyordu resmen beklerken de negatif çıktıı ama kızım kucağımda eczacıdan test isterken kızın bana bakışını hiiçç unutumuyorum:))
Ay Azerii sende mi, ben daha ilk reglimi olmadım ama yine de korkuyom doğrusu.
Eki Görüntüle 432755

şu oğlanın yatışa bakın yaaa..ekli büklüm..kucağımda uyicak diye bu halde yatıyo..yatağa koyuyorum açıyo gözünüüüü:26:
Benimki de Ayça ya, kokumuza mı alıştı acaba, benik direk kafayı gömüyor memelerime.
Ben fırsat buldukça çıkartıyorum ama yalnız zor oluyor.
Ya benim oğlanda hıçkıra hıçkıra ağlıyor, o kadar panik oluyorum ki dua etmeyi bile unutuyorum, aslında sürekli okumak lazım.
Eki Görüntüle 433088 Eki Görüntüle 433087 Eki Görüntüle 433086
bu da benim oğlum efe.fenerbahçeli olan yeni doğduğundaki hali,hırkalı fotosunda 1 aylık,ve diğeri şimdiki halimiz.

Maaşallah paşaya.

arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.

biz 3330 idik 45 günlükken 4540 olmuştuk.İlk 1 ay 700 gram almıştık üstelik baya mama takviyemiz vardı.Sonraki 15 günde 600 gram almıştık mamayı günde 1 e düşürdüm..Kahvaltıda özellikle yumurta ve beyaz peynir tüketiyorum.Sütün kalitesini arttırıyormuş.Sende dene istersen.Benim sütümü baya etkiliyor bu ikili bir de yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…