2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum 5 gün sonra 3 ayını bitirecek.ayda birer kilo almıştı.ama şimdi sadece 300 gram almış.senin bebişin çok iyi almış.anne sütümü veriyorsun sadece?

Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.

yumurta yoğurt ve peynir tüketiyorum.bakalım bir hafta takip edip tekrar tarttıracağım.

Merhaba canlarımmm;
Bugün kontrolümüz vardı kızımla,minnoşum yavaş yavaş düzgün kilo almaya başladı 2 haftada 380 gram almış,4700 yeni olduk daha,günde 1 kez yediği mama işe yaradı demek ki, 10 kez yaptığı kaka günde 5-6 ya indi
Bende muayene oldum,sonunda sezeryan dikişim kapanmaya başladı iyice,açık kalan kısımlarda ufaktan kapanıyor. VEEE en güzeli tartıda gördüğüm rakamlardı 65 :)) 69 ile hamile kalıp 73.5 ile doğurduktan sonra 65 i görmek rüya gibi. Keşke azcık boğazımı tutsamda 10 kilo daha versemm ahh ahhh.
Birdee ben dün arkadaşımın aklına uyup saçımı boyadım,yani arkadaşıma boyattım. Fıstık gibi röflelerim vardı ama saçımın üstü ayrı altı ayrı renkti. Gittik boya aldık Altın Sarı diye bir renk,tabi yıkayınca bi baktık Altın Sarının A si bile yok,bir kaç sefer önce boyadığım güzel bir kahverengi oldu pek sevdim. 10 Tl ye kapattık saç meselesini de . Birde gidip kestirsem pek hoş olcak,belime geldiler Rapunzel gibi geziyorum

Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.

ben gaz yapar diye hiç düşünmedim yiyeceklerimi.Gerçi çok gaz sorunumuz da olmadı bizim.Çok nadir oldu.Olduğunda da çok üzülmüştüm gerçi.
Sütü az olan anneler doktorumuz malta içeceğini önermişti,alkolsüz biraymış.Birkaç yerde de okumuştum çok etkiliymiş Şimdilik sütüm yetiyor diye denemdim ben.
çocuk gelişimi için önereceğiniz bir kitap var mı acaba?

Canım ya nasıl başardın bu kadar az kilo almayı ya..Ben 20 kilo aldım,böyle az alanlara özeniyorum valla.Diyet yapayım dedim,2 gündür adamakıllı hiçbir şey yemedim,sütüm azaldı,mama takviyesi yaptım mecburen bugün normal yemeye döndüm.82 ile doğum yaptım 69 a düştüm.Kaldı 7 kilo.Senin gibi sevineceğim günler de gelir elbet diye umuyorum bende..

arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.

canımm benim kızımda çok az kilo alıyorr. 3530 dogru 3200 çıktı hastaneden daha bugn tartıldı 4700 olmusuz. 2 bucuk aylık oldu. doktorumuz hiç stres yapmıyor,yaptırmıyor. her cocuk aynı hızda kilo almıyor,her annenin sütü aynı yaramıyor. benim sırf anne sütüydü beslenmesi,günde 10 kez kaka yapıyordu. şimdi günde 1 kez mamaya basladık 2 hafta da 380 gram aldı,önceden haftada 60 gram civarı alıyordu. önemli olan saglıklı olması,gelişimi,en önemlisi boyunun artısı. boyu uzamazsa tehlikeli diyor görüştügüm bir kaç doktor. sen sakın stres yapma,bebegin saglıklı ise kilo alımı durmamıssa,az da olsa alıyorsa ve doktorun bunda sorun görmüyorsa yoluna aynen devam ett derim ben

Canımm ama senin totalde verdigin kilo da süper yanii,ben bilmiyorum nasıl az aldım . Çok yedim aslında ve vücudum kiloya elverişli,şansıma az aldım. Gerçi çok alsam ben asla veremezdim. 1.60 boy 65 kiloyum suanda da 10 kilo fazlam var.. Senden farkım sadece kilom dogumdan degil genç kızlıktan Bu demek oluyor kii bu zamana kadar kilo veremeyen ben boşuna hayal kurmayayımm az daha kilo versem diyee

MİRAYHAN ve TEDİRGİN kuzularınıza maşallah...

RONYA cım iyileşememişsin ama kuzun iyiymiş... tekrardan çok geçmiş olsun canım...

NLN83 canım geçmiş olsun ne macera atlattın... şuan ne kadın doğum doktorumu ne ameliyathaneyi görmeye niyetim yok... psikolojim daha düzelmedi...

YASEMİN1987 canım test negatifmiş... gözün aydın yada gözümüz aydın...

Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz

evet canım içerde kurutup bebeğe o deterjan ve nem daha zarar verir... as ya budamı batıl inanç yok artık...

adamlar nasıl gündem değiştiriyolar yaaa..hastayım bunlara..şimdide kürtaja taktılar...sen doğmuş olana bakamıyosun bide yenilerin peşindesin..pes..millet aç ya aç...utanmıyolar..nefret geldi bu ülkeden artık...valla şeytan diyo topla tası tarağı git başka ülke vatandaşı ol...

Yok cnm batıl inançtan deil.dışarıya aşınca toz moz oluyo kokuda siniyo normalde ya ondan arkadaşıma dr ilk bikac ay evin içinde kullanmadigin bir odada kurut demiş bende dr sormayı unuttum ondan yani

Mervecim kontorlünüz güzel geçtim... kilo olayı içinde tebrikler... evet sen sarışındın kahvede yakışırn ama altın sarısı nasıl öyle oldu çözemedim... bir ara foto eklersin saçınıda kestir bence çok uzundu rahatlarsın...

BU ARADA IŞILCIMIN DIŞARI ÇIKMASI İLE BİR KONU GEÇMİŞ ÇIKAMAYANLAR VARMIŞ...bana ilk dışarı çıkma gazını ışılım vermişti... bilmem hatırlarmı...
ve biz şimdi evden içeri girmiyoruz hergün1-2 saat tabi hava iyiyse şimdi yaz geliyor hiç eve girmeyiz alırım oğlumu sahile gezmeye ormanda çimenlerde deniz kenarında güneşleniriz...
kesinlikle dışarı çıkardığım gün geceleri daha huzurlu uyuyor... onunda havaya ihtiyacı var çünkü...

Son düzenleme:

Nüfusu cogaltcam şie napcani sasirri baktı kimse 3cocuk yapmio kurtaji yasaklicaklarmis ondan sonrada sokak çocuklarında patlama yaşanır gayri mesrular sokağa atanlar

AYNEN katılıyorum babamla sohbetini ediyorduk siyaset gündem fln dedimki babacım şuanda biz çok rahat bu şekilde özgürüz, istediğimizi giyiyoruz ama kesin mert alinin karısı zamanında iran gibi dolaşacağız... az kaldı... kürtaj olayı gerçekten çok saçma ülkede nüfus artırmak için bumuydu yöntem yani bu damı günah... o dünyaya gelecek çocuk zaten annesi aldırmak istiyorsa demkki çocuğuna bir gelecek sunamıyor ki onu aldırıyor... en güzelini mor çatı kadınları bir protesto mitingi yaptı kadınlardan elini çek diye pankartlar asmışlar helal olsun...

Yok cnm batıl inançtan deil.dışarıya aşınca toz moz oluyo kokuda siniyo normalde ya ondan arkadaşıma dr ilk bikac ay evin içinde kullanmadigin bir odada kurut demiş bende dr sormayı unuttum ondan yani

canım zaten hava sıcak 2 dk da kuruyor koy balkona varsa balkon imkanı... içeridede olur kullanmadığın odada ama geç kurur...

Nüfusu cogaltcam şie napcani sasirri baktı kimse 3cocuk yapmio kurtaji yasaklicaklarmis ondan sonrada sokak çocuklarında patlama yaşanır gayri mesrular sokağa atanlar

anne ölümleri çoğalacak..eskisi gibi yasa dışı yollarla yapılacak..ve deli paralar istenicek...tecavüz sonucu hamile kalıp doğurursa devtel bakarmış...

saol hayatımm, annemdeyim evime geçimm ilk işim fotograf çekmek olacak,daha kocacım görmedi bakalım o diyecek Palette aldım iyi bilirdim şimdi iyi mi kötü mü çözemedim,üstü kendi saçım,sarı tutmaz anlardım da, altları röfleli kısımlarda açık kahve oldu

benim başım geçmedi biraz uzanayım sersem gibiyim... k.i.b.

tatlı rüyalar canımm,umarım baş ağrın geçer de rahat rahat uyursun. Ben doğumdan sonra Advil kullandım,dehşet diş ve baş ağrılarım vardı,çok hayrını gördüm. Doktorum yazmıştı.Hamile kalmadan önce hep Apranax Ford kullanırdım,regl im çok sancılı olur da benim,bir tek o işe yarardı. Ama artık yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…