- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.221
biz 3330 idik 45 günlükken 4540 olmuştuk.İlk 1 ay 700 gram almıştık üstelik baya mama takviyemiz vardı.Sonraki 15 günde 600 gram almıştık mamayı günde 1 e düşürdüm..Kahvaltıda özellikle yumurta ve beyaz peynir tüketiyorum.Sütün kalitesini arttırıyormuş.Sende dene istersen.Benim sütümü baya etkiliyor bu ikili bir de yoğurt.
biz 3330 idik 45 günlükken 4540 olmuştuk.İlk 1 ay 700 gram almıştık üstelik baya mama takviyemiz vardı.Sonraki 15 günde 600 gram almıştık mamayı günde 1 e düşürdüm..Kahvaltıda özellikle yumurta ve beyaz peynir tüketiyorum.Sütün kalitesini arttırıyormuş.Sende dene istersen.Benim sütümü baya etkiliyor bu ikili bir de yoğurt.
Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.
Merhaba canlarımmm;
Bugün kontrolümüz vardı kızımla,minnoşum yavaş yavaş düzgün kilo almaya başladı 2 haftada 380 gram almış,4700 yeni olduk daha,günde 1 kez yediği mama işe yaradı demek ki, 10 kez yaptığı kaka günde 5-6 ya indi
Bende muayene oldum,sonunda sezeryan dikişim kapanmaya başladı iyice,açık kalan kısımlarda ufaktan kapanıyor. VEEE en güzeli tartıda gördüğüm rakamlardı 65 :)) 69 ile hamile kalıp 73.5 ile doğurduktan sonra 65 i görmek rüya gibi. Keşke azcık boğazımı tutsamda 10 kilo daha versemm ahh ahhh.
arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.
arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.
Canım ya nasıl başardın bu kadar az kilo almayı ya..Ben 20 kilo aldım,böyle az alanlara özeniyorum valla.Diyet yapayım dedim,2 gündür adamakıllı hiçbir şey yemedim,sütüm azaldı,mama takviyesi yaptım mecburen bugün normal yemeye döndüm.82 ile doğum yaptım 69 a düştüm.Kaldı 7 kilo.Senin gibi sevineceğim günler de gelir elbet diye umuyorum bende..
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
MİRAYHAN ve TEDİRGİN kuzularınıza maşallah...
RONYA cım iyileşememişsin ama kuzun iyiymiş... tekrardan çok geçmiş olsun canım...
NLN83 canım geçmiş olsun ne macera atlattın... şuan ne kadın doğum doktorumu ne ameliyathaneyi görmeye niyetim yok... psikolojim daha düzelmedi...
YASEMİN1987 canım test negatifmiş... gözün aydın yada gözümüz aydın...
evet canım içerde kurutup bebeğe o deterjan ve nem daha zarar verir... as ya budamı batıl inanç yok artık...
Merhaba canlarımmm;
Bugün kontrolümüz vardı kızımla,minnoşum yavaş yavaş düzgün kilo almaya başladı 2 haftada 380 gram almış,4700 yeni olduk daha,günde 1 kez yediği mama işe yaradı demek ki, 10 kez yaptığı kaka günde 5-6 ya indi
Bende muayene oldum,sonunda sezeryan dikişim kapanmaya başladı iyice,açık kalan kısımlarda ufaktan kapanıyor. VEEE en güzeli tartıda gördüğüm rakamlardı 65 :)) 69 ile hamile kalıp 73.5 ile doğurduktan sonra 65 i görmek rüya gibi. Keşke azcık boğazımı tutsamda 10 kilo daha versemm ahh ahhh.
Birdee ben dün arkadaşımın aklına uyup saçımı boyadım,yani arkadaşıma boyattım. Fıstık gibi röflelerim vardı ama saçımın üstü ayrı altı ayrı renkti. Gittik boya aldık Altın Sarı diye bir renk,tabi yıkayınca bi baktık Altın Sarının A si bile yok,bir kaç sefer önce boyadığım güzel bir kahverengi oldu pek sevdim. 10 Tl ye kapattık saç meselesini de . Birde gidip kestirsem pek hoş olcak,belime geldiler Rapunzel gibi geziyorum
adamlar nasıl gündem değiştiriyolar yaaa..hastayım bunlara..şimdide kürtaja taktılar...sen doğmuş olana bakamıyosun bide yenilerin peşindesin..pes..millet aç ya aç...utanmıyolar..nefret geldi bu ülkeden artık...valla şeytan diyo topla tası tarağı git başka ülke vatandaşı ol...
adamlar nasıl gündem değiştiriyolar yaaa..hastayım bunlara..şimdide kürtaja taktılar...sen doğmuş olana bakamıyosun bide yenilerin peşindesin..pes..millet aç ya aç...utanmıyolar..nefret geldi bu ülkeden artık...valla şeytan diyo topla tası tarağı git başka ülke vatandaşı ol...
Yok cnm batıl inançtan deil.dışarıya aşınca toz moz oluyo kokuda siniyo normalde ya ondan arkadaşıma dr ilk bikac ay evin içinde kullanmadigin bir odada kurut demiş bende dr sormayı unuttum ondan yani
Nüfusu cogaltcam şie napcani sasirri baktı kimse 3cocuk yapmio kurtaji yasaklicaklarmis ondan sonrada sokak çocuklarında patlama yaşanır gayri mesrular sokağa atanlar
Mervecim kontorlünüz güzel geçtim... kilo olayı içinde tebrikler... evet sen sarışındın kahvede yakışırn ama altın sarısı nasıl öyle oldu çözemedim...bir ara foto eklersin saçınıda kestir bence çok uzundu rahatlarsın...
BU ARADA IŞILCIMIN DIŞARI ÇIKMASI İLE BİR KONU GEÇMİŞ ÇIKAMAYANLAR VARMIŞ...bana ilk dışarı çıkma gazını ışılım vermişti... bilmem hatırlarmı...
ve biz şimdi evden içeri girmiyoruz hergün1-2 saat tabi hava iyiyse şimdi yaz geliyor hiç eve girmeyiz alırım oğlumu sahile gezmeye ormanda çimenlerde deniz kenarında güneşleniriz...
kesinlikle dışarı çıkardığım gün geceleri daha huzurlu uyuyor... onunda havaya ihtiyacı var çünkü...
benim başım geçmedi biraz uzanayım sersem gibiyim... k.i.b.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?