2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saçma sapan düşünceler ışte takicak başka konu bulamamış maden herşeyde avrupayi örnek aliyoz yapsana analık iznini 2sene 2ay neyine yetio annelerin

kadının bedeni üzerine bu kadarda müdahale olurmu yaa
bırak kim ne istiyorsa yapsın günahıyla vebaliyle herkes kendinden sorumlu

Nüfusu cogaltcam şie napcani sasirri baktı kimse 3cocuk yapmio kurtaji yasaklicaklarmis ondan sonrada sokak çocuklarında patlama yaşanır gayri mesrular sokağa atanlar

çıldırmamak elde değil tecavüzden olan çocuklara devlet bakacakmış
artık ilerdede tanıştırırlar bak yavrum bu baban anana tecavüz etmişti sen oldun diye

maşallah deeee demekki sonradan da olsa bebekler emziği alabiliyormuş. çok sevindim canım,çok büyük rahatlık çünkü.
evet hiç ümidim kalmamıştı zorla veriyodum artık şükürler olsun
gözün aydın cnım.bazen büyük rahatlık oluyor emzik.Dilerim sürekli tutar.

emzik ağzında mayışıyo resmen sesi soluğu çıkmıyo oh be

ya komik bişi sorcam..su gibi die bi program var ya..orda songülü giydiren firmaya hiç dikkat ettiniz mii..bluzunu çok beğendimde bugünnn

bu çayların açılınca belli bir sürede bitirilmesi gerekiyor mu?

benim kızımın kolları da sürekli hareket halindeydi canım. kundak yapmaya başladığımdan beri daha rahat uyuyor.

Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.
uzun zamandır ben de yoğurt yemiyordum . hafta sonu dayanamadım birazcık yedim . sonra da vicdan azabı çektim .

aman allahım bugünleride görecekmiydim sonunda sıpam emziği tuttu sürekli atıp duruyodu sonunda artık tam alıyo

nasıl başardın canım emzik vermeyi yardımcı olsan bana da

MAG 34 kürtaj sağlık için gerektiğinde yapılmalı tabiki( içerde kalmış düşüklerde, parçalarda,anomalilerde...vs..) Fakat önemli olan keyfekeder kürtajın önüne geçmek..İnsanlarımız kürtajı bir doğum kontrol yöntemi olarak görüyor.Önemli olan öncesinde iyi korunmak.Birçok doğum kontrol yöntemi var.Kadınlarımız bu yönde bilinçlendirilmeli.Keyfi kürtaja ben de karşıyım.Korunacak kardeşim adamakıllı..Bizler değilmiydik, daha su damlası kadarken evlatlarımız kalp atışlarını görünce havalara uçan..bir bebeğin kürtajla alınması için de 6-10 hafta arası olması gerekiyor.Yani o bir canlı,o sadece istenmeyen gebelik materyali değil.Minnacık kalbi pır pır atıyor..Haddimi aştımsa affola,fakat düşüncemi paylaşmak istedim..

merhaba kızlarr... kızılaya gittik geldik oğluşumla perşembe pazarında falanda gezdik yedik içtik falan. yorulmuşum bugünde..
hı birde gece yüz üstü yatıran var mı bebişleri? benim oğlanın tek uyudugu biçim yüz üstü. başka şekilde 10 dkkada bi uyanıyor uyumuyor. bende yüz üstü yatırıyorum. tedirgin oluyorum uyanıp bakıyorum nefes alıyor mu diye ama en rahat ettiği şekil o .

pembe arada içeri giriyo falan sormadım doktora o ne diye. doktora gittiğinde sorsana bi neymiş e değilmiş.

avantajları dez avantajları ne ?
kesinlikle park yatak:)

boğulma önleyici yastıklar var incecik delikli sünger üstünde ince bir kılıf bende var içim daha rahat ediyo, 15 tl gibi bişey fiyatı makul tavsiye ederim

Bu gün öğlen gittim kızım uyuyordu annem yeni yedirmiş o kadar bekledim uyanmadı ilk defa gündüz bu kadar uyuduğunu gördüm sonra iş yerimden aradılar dönmek zorunda kaldım ne yedire bildim ne sağdım şimdi göğüslerimin ağrısından duramıyorum ikindi namazına da daha bi saat var namaza giderken sağıyorum şimdi nasıl çıksam bürodan nasıl izin alsam diye fenalık geldi :18::18:

UYUMUYOR İŞTE UYUMUYOR...
Umarım telafisini gece yapar...

Son düzenleme:

Dr brown un prematüre meme uçlarından al,ben onları kullandım kızlarım prematüre olduğu için ,çok yavaş akıtıyor.

ama kişinin vicdanı ve tamamen kendi dünyasıyla ilgili olan bir şeye devletin yaptırım getirmesi doğrumu sence
zaten devlet hastanelerinde kürtaj yapılmıyor yani devlete maddi olarak bir zararı yok
bende doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasını doğru bulmuyorum hatta bencede hiç hoş bir şey değil
ama bu kadının tamamen kendi bedeni bence bırakalım günahınıda vebalinide kendi çeksin
hoş kürtajdan sonra huzurlu uyuyan eminim çok az kadın vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…