- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.241
anne ölümleri çoğalacak..eskisi gibi yasa dışı yollarla yapılacak..ve deli paralar istenicek...tecavüz sonucu hamile kalıp doğurursa devtel bakarmış...o..pu çocukları..ne b..k yiceklerini şaşırdılar...insanı dinden imandanda soğuttular
adamlar nasıl gündem değiştiriyolar yaaa..hastayım bunlara..şimdide kürtaja taktılar...sen doğmuş olana bakamıyosun bide yenilerin peşindesin..pes..millet aç ya aç...utanmıyolar..nefret geldi bu ülkeden artık...valla şeytan diyo topla tası tarağı git başka ülke vatandaşı ol...
Nüfusu cogaltcam şie napcani sasirri baktı kimse 3cocuk yapmio kurtaji yasaklicaklarmis ondan sonrada sokak çocuklarında patlama yaşanır gayri mesrular sokağa atanlar
benim başım geçmedi biraz uzanayım sersem gibiyim... k.i.b.
aman allahım bugünleride görecekmiydim sonunda sıpam emziği tuttu sürekli atıp duruyodu sonunda artık tam alıyo
aman allahım bugünleride görecekmiydim sonunda sıpam emziği tuttu sürekli atıp duruyodu sonunda artık tam alıyo
evet hiç ümidim kalmamıştı zorla veriyodum artık şükürler olsunmaşallah deeeedemekki sonradan da olsa bebekler emziği alabiliyormuş. çok sevindim canım,çok büyük rahatlık çünkü.
gözün aydın cnım.bazen büyük rahatlık oluyor emzik.Dilerim sürekli tutar.
Kızlar bebeginizde huzursuzluk uykusuzluk ve kakasini düzenli yapamiyorsa papatya çayını öneririm ben başladığından beri çok faydasını gördüm bikacgundur düzenli uyumaya başladı kakasini hergün yapmiodu günde üç kez yapio şimdi ben papatyaya bagliorum çünkü ondan sonra bole oldu miluupaninkini kullaniorum benkendim iciorum bebegede veriliomus
Kızlar bebişleriniz uykuda korkuyormu kızım aşırı derece uykuda korkuyor ya elleriyle başını yutarak uyuyor onu izlerken çok kere denk geliyorum aynı maximum kart reklamında ki gibi x poziyonu alıyor resmen hop diye zıplıyor dudaklarını büzerek ağlıyor ama 1 dk sürmüyor ağlaması hemen susuyor dua falan okuyorum ama yinede korkuyor ne yapayım :/
uzun zamandır ben de yoğurt yemiyordum . hafta sonu dayanamadım birazcık yedim . sonra da vicdan azabı çektim .Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.
benim başım geçmedi biraz uzanayım sersem gibiyim... k.i.b.
MAG 34 kürtaj sağlık için gerektiğinde yapılmalı tabiki( içerde kalmış düşüklerde, parçalarda,anomalilerde...vs..) Fakat önemli olan keyfekeder kürtajın önüne geçmek..İnsanlarımız kürtajı bir doğum kontrol yöntemi olarak görüyor.Önemli olan öncesinde iyi korunmak.Birçok doğum kontrol yöntemi var.Kadınlarımız bu yönde bilinçlendirilmeli.Keyfi kürtaja ben de karşıyım.Korunacak kardeşim adamakıllı..Bizler değilmiydik, daha su damlası kadarken evlatlarımız kalp atışlarını görünce havalara uçan..bir bebeğin kürtajla alınması için de 6-10 hafta arası olması gerekiyor.Yani o bir canlı,o sadece istenmeyen gebelik materyali değil.Minnacık kalbi pır pır atıyor..Haddimi aştımsa affola,fakat düşüncemi paylaşmak istedim..adamlar nasıl gündem değiştiriyolar yaaa..hastayım bunlara..şimdide kürtaja taktılar...sen doğmuş olana bakamıyosun bide yenilerin peşindesin..pes..millet aç ya aç...utanmıyolar..nefret geldi bu ülkeden artık...valla şeytan diyo topla tası tarağı git başka ülke vatandaşı ol...
bu çayların açılınca belli bir sürede bitirilmesi gerekiyor mu?
Eyvah o ceviz gibi şey hatta cevizden büyük.!! bende de var bazen kayboluyo ama çoğunlukla var birden oturunca filan rahatsızlık veriyor çekiniyorum söylemeye de 2hafta önce düzensiz sık sık kanamam var diye dr'a gittim ultrasonla baktı kanamadan dolayı muayene etmedi benim akıntım vardı hep var o enfeksiyon yapıp iltihapa çevirmiş ondan 2 . 3 günde bi kanamam oluyomus ilaç tedavisine başlıycaz dedi çocukların sunneti araya girdi ilaç yazdırmaya gidemedim ondan mi karnım ağrıyo acaba bu hafta bitti haftaya gidecem zaten hayırlısı
kesinlikle park yatak:)
merhaba kızlarr... kızılaya gittik geldik oğluşumla perşembe pazarında falanda gezdik yedik içtik falan. yorulmuşum bugünde..
hı birde gece yüz üstü yatıran var mı bebişleri? benim oğlanın tek uyudugu biçim yüz üstü. başka şekilde 10 dkkada bi uyanıyor uyumuyor. bende yüz üstü yatırıyorum. tedirgin oluyorum uyanıp bakıyorum nefes alıyor mu diye ama en rahat ettiği şekil o .
pembe arada içeri giriyo falan sormadım doktora o ne diye. doktora gittiğinde sorsana bi neymiş e değilmiş.
avantajları dez avantajları ne ?
bende rd browns kullanıyorum. ama bebeğim artık beni pek emmiyor. arada uyku arasında emerse emiyo. biberona feci alıştı. dr browns dada ters çevirince akıtıyo. bu sıpaya vakumlu vermeliymişim en başından. çekecekki gelsin süt. ama alıştı işte bunun rahatına. bana da süt sağmak kalıyo. sağ biberonla ver. uyumuyo da hangi ara sağacaksam oofff
MAG 34 kürtaj sağlık için gerektiğinde yapılmalı tabiki( içerde kalmış düşüklerde, parçalarda,anomalilerde...vs..) Fakat önemli olan keyfekeder kürtajın önüne geçmek..İnsanlarımız kürtajı bir doğum kontrol yöntemi olarak görüyor.Önemli olan öncesinde iyi korunmak.Birçok doğum kontrol yöntemi var.Kadınlarımız bu yönde bilinçlendirilmeli.Keyfi kürtaja ben de karşıyım.Korunacak kardeşim adamakıllı..Bizler değilmiydik, daha su damlası kadarken evlatlarımız kalp atışlarını görünce havalara uçan..bir bebeğin kürtajla alınması için de 6-10 hafta arası olması gerekiyor.Yani o bir canlı,o sadece istenmeyen gebelik materyali değil.Minnacık kalbi pır pır atıyor..Haddimi aştımsa affola,fakat düşüncemi paylaşmak istedim..
evet hiç ümidim kalmamıştı zorla veriyodum artık şükürler olsun
emzik ağzında mayışıyo resmen sesi soluğu çıkmıyo oh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?