2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya niye yourt yemiyosunuz bn süt yourt peynir hat safhada yiorm hiçde bi yan etkisini görmüyorm bi sakıncasımı var? :44:

cnm bunu belirtip bi yarımsaatlik izin alamazmısınki acaba..kötü bişey ya taş gibi göğüsler rahatsız edici..

boğulma önleyici yastık kullanmalısın ne olur ne olmaz

ya niye yourt yemiyosunuz bn süt yourt peynir hat safhada yiorm hiçde bi yan etkisini görmüyorm bi sakıncasımı var? :44:

canımcım bünyeden bünyeye değişiyormuş,bende herşeyi yiyorum vallahii süt ürünlerine de bayılırımmm, bebişimde de bende de maşallah gaz yapmıyorr süt alerjiside yok ise bence sorun yok. yemediğim bir tek aşırı baharat,o da bebişimin yüzünde döküntü yapıyor ama kalan tüm yiyeceklere açığım

canım hiçbişey yapmadım oğlanın paşa gönlü yeni istedi sadece zorla tıkıyodum ağzına alsın diye pes etti sonunda sanırsam:)

bende yiyom valla yoğurt peynir süt bişede olmadı..anam onları yemeden durulurmu hergün 2 yumurts yiyom ben

Eki Görüntüle 433256 Eki Görüntüle 433257

UYUMUYOR İŞTE UYUMUYOR...
Umarım telafisini gece yapar...

ay azını yirimmm...bnm sevme tarzım şöyle şalakkkkk aptalll gerizekalıı maymunnn ama burda yanlış anlaşılr diye söyleyemiyorm..bnm oğlumu sevmemi bir görseniz sevmiyo hakaret ediyo dersinz bide hırpalayark severm işte böyle bi insanım..neyse çok tatlı mert ali paşa..yavrucuumm..
duygucum bu arada geçmiş olsun geçtimi başın?

Kuzum bende yiyorum yoğurt çok yiyorum hatta her sabah peynir de yiyorum bebişime bişey yapmadı ama bilmediğimiz başka bişey mi var ki :44:
Eki Görüntüle 433256 Eki Görüntüle 433257

UYUMUYOR İŞTE UYUMUYOR...
Umarım telafisini gece yapar...
Ama ben yerim onuuuu gülüşü sevsinler yaaa
cnm bunu belirtip bi yarımsaatlik izin alamazmısınki acaba..kötü bişey ya taş gibi göğüsler rahatsız edici..

Müsür erkek birazcık utanıyorum kuzum ya sağacam demeye :/

duygucuğum oğluşun çok tatlı olmuş maşallah...
kızlar anne sütünün kalitesini arttırmak için neler yapılabilir? yani bebişin daha ii kilo alması için bizim yiyebileceğimiz bişiler var mı bildiğiniz?

semizotu,elevit,balık yağı şuan aklıma gelen bunlar sütün kalitesini artıran..

kızlar ya bu çocukların gaz problemi iice azaldı dimi..artk ııhhh mıhhh yapmıyo kakasını ypmk içn yapıyo sadece

teyzesi istediğini de yabancı değilsin sen...
canım daha iyiyim şimdi... çok sağol...

Bende süt, ymurta, yoğurt yiyorum. Peynirde yicem ama sevmiyorum...

Eşimi biraz önce yolculadım. İçim buruk, çıktıktan sonra "seni ve çocuklarımı çok seviyorum, onlara iyi bak." diye aradı. Evlilikte 6 yılımız dolacak ama hala ayrı kalmaya alışamadım. Çok özlüyorum yavf....

Fırsattan istifade bende babalar günü hediyesini sipariş vereceğim...

tamam kızlar sağolun park yatak bakayım ozaman..

ewet ben asıyorum ilk günden beri :)
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz

ankaradayım hemen hemen hergün çıkıyoruz oğluşumla. kızılaya sıhhıyeye pazarşara falan gidip gziyoruz.

benimkide cnm hatta aglayarak uyanıyor bazen. mesela dün gece öyle bir agladıki ödüm koptu kaç saat kalbim çarptı.

3180 doğdu 3140 la hastaneden çıktık. 2 ay 1 haftalıgız 5200. burdaki arkadaşları okuyunca benimki az gibi geldi bana :)

arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.

ye cnm ben yiyorum cok yapmıyor şeker atıyorum biraz içine o zaman tamamen gazını alıyormuş yada pekmez kat azcık.
Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.

kürtaj hakkında konuşulmuş gayri meşrular sokağa taşınır diye düşünmektense yemesinler o b.ku diye düşünmek bence daha mantıklı. kürtajda canlı canlı kesip öldürüyorlar madem altına giremayacaksin yükün yapma arkadaşım. sevişme önüne gelenle. yiyorsan bu haltı doğuracaksın öldürmeye hakkın yok bir canı. ha intihar edeni seyretmişsin ha o cana kıymışsın ha eline silah alıp birini vurmuşsun aynı şey hiçbir fark yok. katilliğin meşrulaşmasını istemek kadar saçma birşey yok.. haklı başbakan hatta hepten yasaklansın kürtaj. gayri meşru yaşamasınlar. herkes önüne gelenle yatmasın.. tecavüzden olan çocuklarada bakacakmış baksın.

Son düzenleme:

babalr günü ne zmn?

ayy nalancım cok gecmiş olsun,
o arkadaşınada acaip sinir oldum:S
cok üzüldüm valla başına gelenlere tekrar gecmş olsun cnm:26:
Teşekkür ederim canım. aslında arkadasım kötü niyetli değildirde o konularda saftır ama şimdi konuştuk onla onun ki benım hayalımde ki gibiymiş. muayne odasında catalda bı iğne yapmışlar yarım saat sürmüş. benımkının para almak için yapılmış olduğunu anladık malesef

canım çok geçmiş olsun dr daha önce belirtmedi mi hay aksi ne kötü olmuş.
anestezinin süte etkisi olmaz mı emzirmiyormusun bebişini bilmediğimden soruyorum.
ya ben dr a sormadım onceden ıste duyduklarımla gıttım basıt bır olaydır dıye. ben hep emzırıyotum. cok az bı doz vermışler etkılemezmış dedıler bana bebeği

o kadar zor mu ya (((((
valla benım kı zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…