- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.261
benim kızımın kolları da sürekli hareket halindeydi canım. kundak yapmaya başladığımdan beri daha rahat uyuyor.
uzun zamandır ben de yoğurt yemiyordum . hafta sonu dayanamadım birazcık yedim . sonra da vicdan azabı çektim .
Bu gün öğlen gittim kızım uyuyordu annem yeni yedirmiş o kadar bekledim uyanmadı ilk defa gündüz bu kadar uyuduğunu gördüm sonra iş yerimden aradılar dönmek zorunda kaldım ne yedire bildim ne sağdım şimdi göğüslerimin ağrısından duramıyorum ikindi namazına da daha bi saat var namaza giderken sağıyorum şimdi nasıl çıksam bürodan nasıl izin alsam diye fenalık geldi :18::18:
merhaba kızlarr... kızılaya gittik geldik oğluşumla perşembe pazarında falanda gezdik yedik içtik falan. yorulmuşum bugünde..
hı birde gece yüz üstü yatıran var mı bebişleri? benim oğlanın tek uyudugu biçim yüz üstü. başka şekilde 10 dkkada bi uyanıyor uyumuyor. bende yüz üstü yatırıyorum. tedirgin oluyorum uyanıp bakıyorum nefes alıyor mu diye ama en rahat ettiği şekil o .
[/I]
ya niye yourt yemiyosunuz bn süt yourt peynir hat safhada yiorm hiçde bi yan etkisini görmüyorm bi sakıncasımı var? :44:
benim kızımın kolları da sürekli hareket halindeydi canım. kundak yapmaya başladığımdan beri daha rahat uyuyor.
uzun zamandır ben de yoğurt yemiyordum . hafta sonu dayanamadım birazcık yedim . sonra da vicdan azabı çektim .
nasıl başardın canım emzik vermeyi yardımcı olsan bana da
ya niye yourt yemiyosunuz bn süt yourt peynir hat safhada yiorm hiçde bi yan etkisini görmüyorm bi sakıncasımı var? :44:
Ama ben yerim onuuuu gülüşü sevsinler yaaa
cnm bunu belirtip bi yarımsaatlik izin alamazmısınki acaba..kötü bişey ya taş gibi göğüsler rahatsız edici..
Müsür erkek birazcık utanıyorum kuzum ya sağacam demeye :/
duygucuğum oğluşun çok tatlı olmuş maşallah...
kızlar anne sütünün kalitesini arttırmak için neler yapılabilir? yani bebişin daha ii kilo alması için bizim yiyebileceğimiz bişiler var mı bildiğiniz?
duygucuğum oğluşun çok tatlı olmuş maşallah...
kızlar anne sütünün kalitesini arttırmak için neler yapılabilir? yani bebişin daha ii kilo alması için bizim yiyebileceğimiz bişiler var mı bildiğiniz?
ay azını yirimmm...bnm sevme tarzım şöyle şalakkkkk aptalll gerizekalıı maymunnn ama burda yanlış anlaşılr diye söyleyemiyorm..bnm oğlumu sevmemi bir görseniz sevmiyo hakaret ediyo dersinz bide hırpalayark severm işte böyle bi insanım..neyse çok tatlı mert ali paşa..yavrucuumm..
duygucum bu arada geçmiş olsun geçtimi başın?
sağol teyzesi :)) demek öyle 2 tane prenses birbirine benziyorrrrrrrrr
valla bende anlamış değilim bir gün melek diğer gün ne oluyor anlamıyorum, saati saatine uymuyor, ama geçecek bu günler deyip avunuyorum, Allah sabır versin hepimize.
ben başlamayı çooooooook istiyorum ama yemek yemeyi de çok seviyorum(
park yatakkkkkkkkkkk, ablam 2 çocuğunda da kullandı, ne kafasını çarpma derdi var ne de başka bişey, 3-4 yaşına kadar kullanılıyor ve her yere taşınıyor. Bende park yatak aldım çok memnunum.
kızlar eşim yeni bir kitap almış "Peygamberimiz Çocuklara Nasıl Davranırdı" . okumaya başladım bile. sizlerle payylaşıcam muhteşem bi kitap. kısa kısa hikaye ve hadisler şeklinde.
lagrima canım ben park beşik aldım memnunum.
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
yaaa kıskandım valla.Kaç gündür evdeyim.Havalar izin verse de bizde çıkabilsek dışarı.Ben rüzgardan ne çok esirgiyorum heralde ya da yaptığım normal mi bilmiyorum.Evde hala ufo yakıyoruz.Bazen abarttığımı düşnüyorum.neyseki haftaya havalar ısınıyormuş.Bizi tutabilene aşk olsun artık..Ankaradaki anneler bebişlerinizi açık havaya çıkartıyor musunuz ?
Kızlar bebişleriniz uykuda korkuyormu kızım aşırı derece uykuda korkuyor ya elleriyle başını yutarak uyuyor onu izlerken çok kere denk geliyorum aynı maximum kart reklamında ki gibi x poziyonu alıyor resmen hop diye zıplıyor dudaklarını büzerek ağlıyor ama 1 dk sürmüyor ağlaması hemen susuyor dua falan okuyorum ama yinede korkuyor ne yapayım :/
arkadaşlar bebişleriniz doğumdan bu yana kaç kilo aldı? benimki 5800 olmuş.3 haftada 300 gram almış.çok stres yaptım.
Canım ya 3 aya yaklaştık ben hala yoğurt yiyemiyorum korkumdan, bebeğe gaz yapar diyorlar ya, pek de severim. Yumurtayı yiyorum ama.
Bende süt, ymurta, yoğurt yiyorum. Peynirde yicem ama sevmiyorum...
Eşimi biraz önce yolculadım. İçim buruk, çıktıktan sonra "seni ve çocuklarımı çok seviyorum, onlara iyi bak." diye aradı. Evlilikte 6 yılımız dolacak ama hala ayrı kalmaya alışamadım. Çok özlüyorum yavf....
Fırsattan istifade bende babalar günü hediyesini sipariş vereceğim...
Teşekkür ederim canım. aslında arkadasım kötü niyetli değildirde o konularda saftır ama şimdi konuştuk onla onun ki benım hayalımde ki gibiymiş. muayne odasında catalda bı iğne yapmışlar yarım saat sürmüş. benımkının para almak için yapılmış olduğunu anladık malesefayy nalancım cok gecmiş olsun,
o arkadaşınada acaip sinir oldum:S
cok üzüldüm valla başına gelenlere tekrar gecmş olsun cnm:26:
ya ben dr a sormadım onceden ıste duyduklarımla gıttım basıt bır olaydır dıye. ben hep emzırıyotum. cok az bı doz vermışler etkılemezmış dedıler bana bebeğicanım çok geçmiş olsun dr daha önce belirtmedi mi hay aksi ne kötü olmuş.
anestezinin süte etkisi olmaz mı emzirmiyormusun bebişini bilmediğimden soruyorum.
valla benım kı zormuşo kadar zor mu ya(((((
maşallah canım. dışarı çıkma işini nasıl yapıyorsun peki hergün yaaa. daha ben tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum. arabasına koydugumda paşa hazretleri ağlıyor. sokak ortasında çığlık atan bi bebek, onunla bağıra bağıra konuşan bir anne görüntüsündeyiz:)) ve sonuç koşa koşa eve geliş. nasıl olcak bu iş yaa?? dediğin gibi aslında dışarı çıksa hem hava alır hem güneş. hem yorulur, gece uykusu da güzel olur
çok geçmiş olsun. kurtuldun bi stresten:) darısı başımıza
maşallah yaaa. alkışlıyorum seni. çalışan anne olmak zor vesselam:))
cANIM aLLAH BAĞIŞLASIN PEK DATLUUUUU.
Ay ne güzel bir düşünce, biz de balasak yavaş yavaş demi.
Çok geçmiş olsun ama zor da olsa kurtulmuşsun, biz hala her ay regl olana kadar 9 doğuruyoz.
sağol canım darısı size inş
Maaşallah paşaya.
MİRAYHAN ve TEDİRGİN kuzularınıza maşallah...
RONYA cım iyileşememişsin ama kuzun iyiymiş... tekrardan çok geçmiş olsun canım...
NLN83 canım geçmiş olsun ne macera atlattın... şuan ne kadın doğum doktorumu ne ameliyathaneyi görmeye niyetim yok... psikolojim daha düzelmedi...
benımde düzelmemişti iyice bozdular valla
YASEMİN1987 canım test negatifmiş... gözün aydın yada gözümüz aydın...
evet canım içerde kurutup bebeğe o deterjan ve nem daha zarar verir... as ya budamı batıl inanç yok artık...
babalr günü ne zmn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?