- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.301
maşallah kuzuna annesi,boyu ne kadar olmuş?
Yok cnm batıl inançtan deil.dışarıya aşınca toz moz oluyo kokuda siniyo normalde ya ondan arkadaşıma dr ilk bikac ay evin içinde kullanmadigin bir odada kurut demiş bende dr sormayı unuttum ondan yani
canım zaten hava sıcak 2 dk da kuruyor koy balkona varsa balkon imkanı... içeridede olur kullanmadığın odada ama geç kurur...
Canımcımm geçmişi yine nasıl okuduysam şimdi arkadaşlar yazınca gördüm. Çookk geçmiş olsun,gerçekten büyük bir operasyon atlatmışsın. Öyle kolay diye bildiğimiz spiral demek 1 saat sürdü. Umarım tezz zamanda narkozun etkisini de atlatır,şifa bulursun canım benim.
Sagol canım benım ya ıste boyle sacma bısey yasadım, ama normalde butun arkadaslarım cok rahat taktırdı 5 dakika falan dıyordu herkes yanı benım yazdıklarımla korkmayın. Ben reglı olmadıgımdan uyustursunlar ıstedım ama bunlar olayı abarttı sankı dogum yapıyorum gıbı bı havaya soktular, sız uyusturulup yapılsın ıstıyorsanız ıyıce sorun o arkadasıma ıste muayne esnasında yapmıslar hemen cataldayken, benı dogumhaneye falan ındırıler sedyeler falan duyanda ne oluyor der. Sırf para almak ıcın bence. Kısaca korkulacak bıse degıl korkmayın, benım gıbı yapmayın sorun , Bıde benım basıma boyle sacma seyler cok gelır:)) zaten arkadaslarıma anlattım hepsı ay nalan cok sasırdık falan dıye dalga gectıler, ben sozlesmelı muhendıstım ank da kpss ye calıstım kazandım falan 10 ay sonra butun sozlesmelıler kadroya alındı :) ıste boyle bahtsızım ben
ben geldimmmmm :))),
beylikdüzünden eve yaklaşık 2 saatte geldim,allahtan Berra yolun dörtte üçünde uyudu, uyandığındada biberonu verdim, yolluk olarak hazırlamıştım onu :) o içti ben yoluma devam ettim :)
özlem ve nihal ile buluştum, çok keyif aldım, fotoları ekleyeceğim, henüz bilgisayara aktarmadım.
duygu senin oğlana ve merve senin kıza maşşallah :)
aklımda kalan diğer bir konu ise nln 83 ün spirali, geçmiş olsun canım ve bıngıldak olayı, kuzenimin 2 aylıkken kapanmıştı, 4 aylıkken beyin ameliyatı oldu o sebeple takip çok çok önemli, dikkatli ol canım....
Nln83 Gecmıs olsun canım bende spıral dusunuodum ama oylee dusunuodumm ben sanırım yıne hap kullancm hele su emzırme bı bıtsın bıtek hapa guvenıorum:) Sprıalle kalanlrın durumu ortada:)) Kocamada guvenmem ben kendımı bılırım:)) Benım mınık kusum cok uykusuz kızlarr butun gun ayagımda elımde belımde sıkıntıdan 1 pakt püskeviti bıtırdım caylaa cok fenaaKocamı beklıorum gelsın gezdırsın bızı:)
Sagol canım benım ya ıste boyle sacma bısey yasadım, ama normalde butun arkadaslarım cok rahat taktırdı 5 dakika falan dıyordu herkes yanı benım yazdıklarımla korkmayın. Ben reglı olmadıgımdan uyustursunlar ıstedım ama bunlar olayı abarttı sankı dogum yapıyorum gıbı bı havaya soktular, sız uyusturulup yapılsın ıstıyorsanız ıyıce sorun o arkadasıma ıste muayne esnasında yapmıslar hemen cataldayken, benı dogumhaneye falan ındırıler sedyeler falan duyanda ne oluyor der. Sırf para almak ıcın bence. Kısaca korkulacak bıse degıl korkmayın, benım gıbı yapmayın sorun , Bıde benım basıma boyle sacma seyler cok gelır:)) zaten arkadaslarıma anlattım hepsı ay nalan cok sasırdık falan dıye dalga gectıler, ben sozlesmelı muhendıstım ank da kpss ye calıstım kazandım falan 10 ay sonra butun sozlesmelıler kadroya alındı :) ıste boyle bahtsızım ben
Canım yukarıda da yazdım çok geçmiş olsun.İyi güzel herkes 5 dak.da taktırıyor da ben de regl olmadım.Regl olmadan taktırmak istersen çok acıyormuş.Uyuyşmak daha ii heralde ama sen anlatınca da korktum da.Valla ne zor iş yaaa:<
Arkadaşlar kullandığımız vitamin d vit 3 sağlık ocakları ücretsiz veriyor zaten 15 günlükken 4 damla olarak başlanıyor ama bıngıldağın kapanıyor olmasındaki sebep verdiğim vitamin değil tabiki. Kemik gelişimi için sadece ancak tedbir amaçlı bir süre ara verdik
her kontrolde doktorun mutlaka baş çevresini ve bıngıldağı kontrol etmesi gerkli aslında
ki mutlaka ediyorlardır bir problem olsaydı doktornuz kesin söylerdi ve doktor söylemedikçe
kuzuları vitaminsiz bırakmayın
eğer tamamen kapansaydı ve baş çevresi normal olmasaydı gamzenin de dediği gibi kafa tasını genişletmek için ameliyat olması gerekirmiş bunu da netten araştırdım
heee yaniiii sırf sıkıntıdan yedin o kadar kızımmm bırak bu ayaklarıee ne zaman bana gelceksinn???
ah be kuzum cidden şanssızmışsın,inşallah bundan sonra şansın bahtın açılırr . bende kolay bilirdim spirali,bankadan ayrılmadan 1 personelim 1 saatlik izin istemişti benden spiral taktırmak için,bende ne bilim ii git gel dedim,harbi gitti geldi,çalışmaya devam etti. o yüzden sen böyle diince şaşırdım. ben zaten tırsağın tekiyim,sezeryana bile nasıl girdim bana sor,herhalde taktırmayı düşünemem yda ne bilimm ne düşünceğimi bile bilmiyorum. Neyse sen kurtulmuş oldun diyelim bari. anlamadıgım madem çatalda bile yapılıyor neden okdr ameliyat ortamı yarattılar ki bir anestezi uzmanı bir kadın doğumcu yetmez miydi?
Nln83 Gecmıs olsun canım bende spıral dusunuodum ama oylee dusunuodumm ben sanırım yıne hap kullancm hele su emzırme bı bıtsın bıtek hapa guvenıorum:) Sprıalle kalanlrın durumu ortada:)) Kocamada guvenmem ben kendımı bılırım:)) Benım mınık kusum cok uykusuz kızlarr butun gun ayagımda elımde belımde sıkıntıdan 1 pakt püskeviti bıtırdım caylaa cok fenaaKocamı beklıorum gelsın gezdırsın bızı:)
Spiral taktıran arkadaş çoook çok geçmiş olsun.Valla benim gözüm korktu.
Nicegirl hap konusunda birşey sorucam.Hormonları bozduğu kıllanmaya ve kilo aldırmaya sebep olduğu doğru mudur?Spiral takımından korktum ya.Hapı araştırayım dedim açıkçası...
Ayrıca bıngıldakta ne kadar önemliymiş.Biliyordum ama bu kadar değil.Bilgilendirdiğin için sağol p1982.
Birdeee malkoç_ga'a bir soru.Demişsin ya otobüste süt verdim diye,sütün sıcaklığını nasıl ayarladın.Çantada tutsak sıcaktan bozulabilr.Soğuk biryerde tutsak ısıtmak sorun.Nasıl halledeyirosun bu işi?
yine bir şey kaçırmışımmm bugün ben anladım ii değilimmm. kuzucummm size de çook geçmiş olsun,hiç duymamıştım ben böyle bir şey yaa,doktor her seferinde ölçüm yapıyor ama bıngıldağına baktığını hiç görmedim sanırım. ara verin o zaman tedbir amaçlı, Allahın izni ile birşey çıkmaz merak etme sen.
Nicegirl hap konusunda birşey sorucam.Hormonları bozduğu kıllanmaya ve kilo aldırmaya sebep olduğu doğru mudur?Spiral takımından korktum ya.Hapı araştırayım dedim açıkçası...QUOTE]
Ben evlendıgımde hapla korundum ne kılo aldım ne kıllandım aksıne cıldım cok guzellestı zaten duzenlı adet cabası ben hapı cok sevdım ıyı bısey degıldr tabıkı soncta hormon alıosun dısardn ama ben hamıle kalmaktan okdr korkuodumkı antıbıytk gıbı saatlı ıcıodum okdar yanıı:))) Bende bı yan etkı yapmadı bunyeden bunyeye degısır tabı:)
Ne bılıyım canım sen yapcn yemek ben yıcem ben her daım hazırım yemeye ıcmeyee sen kendını nezmn ıyı hıssedıp sugun yapıorum dersen ben o vakıt bıterımheee yaniiii sırf sıkıntıdan yedin o kadar kızımmm bırak bu ayaklarıee ne zaman bana gelceksinn???
Yaaa ondn korkmuorum bı sekılde takılır:) Daa ona guvenım pek yok dr bana spıral dusunuosn adet olmadn gelme dedı lakın dusunsemmı dusunmesemmı bılemedm:) En ıyı yol bıldıgım yol hap o yuzden taktrmıcam sanırım:))Sagol canım benım, sen normal dogum yapmıs kadınsın senı etkılemez bu spıraller rahat rahat taktır:)
Nicegirl hap konusunda birşey sorucam.Hormonları bozduğu kıllanmaya ve kilo aldırmaya sebep olduğu doğru mudur?Spiral takımından korktum ya.Hapı araştırayım dedim açıkçası...QUOTE]
Ben evlendıgımde hapla korundum ne kılo aldım ne kıllandım aksıne cıldım cok guzellestı zaten duzenlı adet cabası ben hapı cok sevdım ıyı bısey degıldr tabıkı soncta hormon alıosun dısardn ama ben hamıle kalmaktan okdr korkuodumkı antıbıytk gıbı saatlı ıcıodum okdar yanıı:))) Bende bı yan etkı yapmadı bunyeden bunyeye degısır tabı:)
Ne bılıyım canım sen yapcn yemek ben yıcem ben her daım hazırım yemeye ıcmeyee sen kendını nezmn ıyı hıssedıp sugun yapıorum dersen ben o vakıt bıterım
Yaaa ondn korkmuorum bı sekılde takılır:) Daa ona guvenım pek yok dr bana spıral dusunuosn adet olmadn gelme dedı lakın dusunsemmı dusunmesemmı bılemedm:) En ıyı yol bıldıgım yol hap o yuzden taktrmıcam sanırım:))
Mıne bende evlendıgımde hep hapla korundum ama sımdı kı hap farklı dogumdan sonra oncekı hap kullanılmıyor, emzırdıgımız ıcın baska hap varmıs doktor bana dedı bıde her gun ıcılecekmıs bu, bende kendıme guvenemedım hap konusunda hemde sımdı hormonları bozmıyım dedım baska yerlerı bozdum:) bıde ben hapı var ya oyle yamuk yumuk ıcıyordum kı bı gun ıcıyordum bı gun unutuyordum falan ıyı bı kazaya kurban g ıtmemısım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?