2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ıyı geceler nasılsınızzz bız ıyıyız sukur bu gece oglumun yılsonu gosterısı vardı cok guzel gectııı gozyaslarımı tutamadım kucuk oglumla abısını ızledıkk

tasınmak gercekten cok zor heryıl tasınan bırı olarak bıktım artıkkk seneyede bızım dogu tayını var hayırlısı

kızlar yarın yola çıkıyoruz eşimin ankarada kursu var 15 gün. beni annemlere bırakıcak önce 1 hafta karabükte kalıcam sonraki haftasonu gelip alıcak ve beraber ankaraya geçicez. ankaralı arkadaşlara sormak istiyorum oralarda havalar nasıl. yani anne gözüyle sizden duymak istedim. haberlere ve meteoroloji ye güveneme şimdi. çantasını hazırladım aslında bi kaç tane kısa kollu da koydum uzun kollu larını da aldım. biz izmirde olunca başlamıştık kısa kollu giymeye. bi de yarın yolumuz cok uzun hiç kendi arabamzla gitmemiştik ama otobüsle 12 saat sürüyo. en azından 10 saatte anca gideiz. eşime gece ortada bi yerde konaklayıp yolu ikiye bölelim yazık cçocuğa diyorum ya da uyursa basıp gitsek mi? bu defa da gece uyumazsa ve hali hazırda oturmus olan gece uykusu duzeni bozulur diye korkuyorum. sizce ne yapmalı? bana bi fikir verin:44:

bu arada nalancım ve pınarcım çok geçmiş olsun ikinize de.

hepinize iyi geceler

Son düzenleme:

yola çıkmış olma ihtimaliniz çok yüksek şu anda aslında, ben yinede yazayım, basıp gidin tabiki de, çok rahat geçeceğine eminim yolculuğunuzun.

İyi yolculuklar...

Başının ön dörtte birinde elinin 3 parmağını yavaşca koyarsan o kısmın yumuşak ve kemiksiz olduğunu görürsün, sizin bebişlerde yaklaşık 2 parmak eninde olması lazım şu sıralarda,gittikçe de küçülecek..

Günaydın kızlar bız bugun erkencıyız yemegımızı yedk mınk böcegımı emzırıyorum sonra ananenın kucagına:)) gamze kıme nıyet kıme kısmet avrupa yakası bulusması yaptınz demek:)) resımlerı merak edıyorum koyda gorek:))

Günaydınnnnn nasılsınız güzel anneler hafta bitiyor yaşasın kızımla tüm gün beraber olmaya sadece bi gün kaldı bu arada aylar sonra ilk kez topuklu giydim kendimi bi değişik hiss ediyorum

Pınarcım bu arada geçmiş olsun bizim doktor her kontrolde bakıyor bi sorun olsa söylerdi herhalde 23 mayısta gitmiştik hastaneye 8 haziranda da sağlık ocağında kontrolümüz var annem götürecek söyleyim bi daha kontrol ettirsin

günaydın canım..ben daha yemedim( birazdan uyur inşallah da öle yicem..GAmZE evet fotoları bekliyoruz..

kısmet avrupa yakasınaymış gerçekten :) bundan sonra ayda 1 avrupa yakası buluşması yapıyoruz avrupa yakalılara duyurulur :)

fotolar birazdan, Berra Sultan mememi bırakırsa inşallah :)

kısmet avrupa yakasınaymış gerçekten :) bundan sonra ayda 1 avrupa yakası buluşması yapıyoruz avrupa yakalılara duyurulur :)

fotolar birazdan, Berra Sultan mememi bırakırsa inşallah :)

Bende sevındım acıkcasıı burda olsydınz gelemıcktım cunku hü Bensız bır bulsma dusunulemez dusunulebılemez:)) Gercı bu oglanla dısarda olmaya hala alısmıs degılım tırsa tırsa gelırım heralde hü Ama bencede oyle yapalım her ay bulusalm o taraftakıler oda bulusuk etsın bu tarftakıler burda:) Aslında karsıdada bulusurum ben ama hıc bılmıorum oraları hanı soyle merkezı bıyer olsa bjk bebek atakoy karakoy ortokoy emınonu:)) Merkezı yanıı avcılar beylıkduzu hıc bılmıorum hıc. Neyse doysun berra hatunn bız burdayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…