- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.341
bende hapla korunuyodum ama o haplarıda 1 sene kullanıp bikaç ay ara vermek gerekiyomuş..gçen ay 1 hafta kanamam oldu adettit ddim ama bu ay hiçbişe yok tırsmaya başladım bi kazaya kurban gitmiyim..spiralide taktırmak istemiyorum hap en iyisi ama emzirme bitmeden oda olmaz offff( kaç gündür içim içimi yiyo dışarı çıksam alcam bi gebelik testi aman Allah korusunda..olmadı doktora gitcem usg le baksın yumurtlama varmı adet olup olmadığım anlaşılır aman be bütün zor işler kadınların
NALAN canım geçmiş olsun dediğin gibi 2. doğum gibi olmuş valla:)) nese atlattın..
sağol canım valla bı ara kamera şakası falanmı dedım herkes çok ciddi dersin büyük olay var takmışlar boneleri maskeleri ameliyat ekibi hazırda:)))
sağol canım valla bı ara kamera şakası falanmı dedım herkes çok ciddi dersin büyük olay var takmışlar boneleri maskeleri ameliyat ekibi hazırda:)))
cnm geçmiş olsun ablamda sezeryandan 2 ay sonra gitmiş sağlık ocağına canlı canlı takmışlar sonuç bayılmış çünkü daha dikişleri iyileşmeden takmışlar o yüzden ben cok korkuyorum bu sprail olayından ve adetli olmak gerkiyormuş
evet hiç ümidim kalmamıştı zorla veriyodum artık şükürler olsun
emzik ağzında mayışıyo resmen sesi soluğu çıkmıyo oh be
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur taşınmak zor bir şeymiş.
cnm geçmiş olsun ablamda sezeryandan 2 ay sonra gitmiş sağlık ocağına canlı canlı takmışlar sonuç bayılmış çünkü daha dikişleri iyileşmeden takmışlar o yüzden ben cok korkuyorum bu sprail olayından ve adetli olmak gerkiyormuş
sağol canım ya. aman iyi ki uyuşturmuşlar o zaman beni , yoksa bende emınım dayanamzdım ki bide hastada olmadım daha .hasta olmadığım için bayılttılar zaten bayıltıkları için nasıl oldu bilmiyorum . sonrasında ağrıda yasamadım. ben biraz olaya şokladım, baksana her yerde farklı yapıyorlar, senin oğluşun saçlarınıda kıskanıyoruz bizim kabak kafa ile:)
sağol canım ya. aman iyi ki uyuşturmuşlar o zaman beni , yoksa bende emınım dayanamzdım ki bide hastada olmadım daha .hasta olmadığım için bayılttılar zaten bayıltıkları için nasıl oldu bilmiyorum . sonrasında ağrıda yasamadım. ben biraz olaya şokladım, baksana her yerde farklı yapıyorlar, senin oğluşun saçlarınıda kıskanıyoruz bizim kabak kafa ile:)
heheh senin oğluşun kabak haliylede cok tatlı cnm Adenin saçları henüz dökülmedi bakalım şimdilik çim adam gibi kuzum
sağol cnm . bebek arabası yağmurluguda varmıdır oralarda?a
kızlar yarın yola çıkıyoruz eşimin ankarada kursu var 15 gün. beni annemlere bırakıcak önce 1 hafta karabükte kalıcam sonraki haftasonu gelip alıcak ve beraber ankaraya geçicez. ankaralı arkadaşlara sormak istiyorum oralarda havalar nasıl. yani anne gözüyle sizden duymak istedim. haberlere ve meteoroloji ye güveneme şimdi. çantasını hazırladım aslında bi kaç tane kısa kollu da koydum uzun kollu larını da aldım. biz izmirde olunca başlamıştık kısa kollu giymeye. bi de yarın yolumuz cok uzun hiç kendi arabamzla gitmemiştik ama otobüsle 12 saat sürüyo. en azından 10 saatte anca gideiz. eşime gece ortada bi yerde konaklayıp yolu ikiye bölelim yazık cçocuğa diyorum ya da uyursa basıp gitsek mi? bu defa da gece uyumazsa ve hali hazırda oturmus olan gece uykusu duzeni bozulur diye korkuyorum. sizce ne yapmalı? bana bi fikir verin:44:
bu arada nalancım ve pınarcım çok geçmiş olsun ikinize de.
hepinize iyi geceler
bende sorayım bu bıngıldak olayını pınarcım geçmiş olsun ve erken farketmen de süper ben hiç böyle bişey duymamıştım mesela cnm nasıl anlamalıyız ben adenin kafasını elledim hani hafifi tümsek gibi bişey var böylemi olmalı normali bumu cnm bizim dr galiba hiç bakmadı emin değilim
Benımkı 10 gn once 5660 61 cm ıdı ıyımı kotumu bılmem ama dr amcası bısey demeyınce bende bu olculere kanaat eyledım:)
offf koptum bencede zaten kendimi gözü seğiren deli kadınlara benzetıyordum artık ıyıce kafayı yerım. Allah isteyen herkese nasıp etsın inşallah , bize bi kaç senelik yeter:))
Evet aynen ALLAH ısteyn herkese nasıp etsın banada nasıp ettı cok sukur eksıklıgını gostermesın lakın 2. sankı cooook uzaklrda bıde bunlrı hep yazarken ıcımden soyle gecırıorum 1 2 ay sonra gelıp buraya hamıleyım de de aklın basına gelsınYanı buyuk konusmakta ıstemıorum Rabbım gonlumu bılıyoo hakkımda hayırlısını versın dıyorum:) Oglunada maşallah
heheh senin oğluşun kabak haliylede cok tatlı cnm Adenin saçları henüz dökülmedi bakalım şimdilik çim adam gibi kuzum
Senın oglanın o saclara hastayımm:)) Benımkıde babasına benzıcek zaar sımdıden erkek tıpı dokulmesı var cocugumun:)))
Günaydın kızlar bız bugun erkencıyız yemegımızı yedk mınk böcegımı emzırıyorum sonra ananenın kucagına:)) gamze kıme nıyet kıme kısmet avrupa yakası bulusması yaptınz demek:)) resımlerı merak edıyorum koyda gorek:))
günaydın canım..ben daha yemedim( birazdan uyur inşallah da öle yicem..GAmZE evet fotoları bekliyoruz..
Günaydın kızlar bız bugun erkencıyız yemegımızı yedk mınk böcegımı emzırıyorum sonra ananenın kucagına:)) gamze kıme nıyet kıme kısmet avrupa yakası bulusması yaptınz demek:)) resımlerı merak edıyorum koyda gorek:))
kısmet avrupa yakasınaymış gerçekten :) bundan sonra ayda 1 avrupa yakası buluşması yapıyoruz avrupa yakalılara duyurulur :)
fotolar birazdan, Berra Sultan mememi bırakırsa inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?