2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize gunaydın nasılsınız bakalım bugun

dün hamılelık testı yaptım test negatıf cıktı cok mutluyummm kazaya kurban gıtmemısım

hadi gözün aydın canım :))

Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz

asıyorum canım ama havalar izin vermiyor bu aralar

Allah kolaylık versin canım, bakalım ben işe başladığımda nasıl olacak ama alışıcaz napalım :)

papatyayı denemedim canım aklımda bulunsun, ben rezene ve gece çayı veriyordum, baktım versem de aynı vermesem de bıraktım bende böbreklerine gereksiz yük yapmayayım diye, bırakınca daha da iyi oldu sanki.

Allah kolaylık versin canım size de hepimize de

aynen bende rüzgardan çok korkuyorum bizde hala en alt seviyede kaloriferi yakıyoruz, yanlış mıyız bilmiyorum ama
bu çayların açılınca belli bir sürede bitirilmesi gerekiyor mu?

canım 3 ay içinde tüketilmesi gerekiyor

Eki Görüntüle 433256 Eki Görüntüle 433257

UYUMUYOR İŞTE UYUMUYOR...
Umarım telafisini gece yapar...

maşallah maşallah annesiiiii

kızlar ya bu çocukların gaz problemi iice azaldı dimi..artk ııhhh mıhhh yapmıyo kakasını ypmk içn yapıyo sadece

evet bizde eşimle az önce konuştuk baya baya düzelme var maşallah

teyzesi istediğini de yabancı değilsin sen...
canım daha iyiyim şimdi... çok sağol...

d_m_f çoooook geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım, bilgilendirdiğin için de sağol.

Son düzenleme:
Kızlar sabahtan beri ilk kez oturdm temizlik, çamaşır, ütü, yemek, bebiş......... bitmiyor işler ya. Bir de Lidya ile tüm gün babası ilgilendi, izinliydi bugün. Ayyyyyyyyyyy bir gün 36 saat olsa belki de yeterdi :))))))) şimdi de banyosunu yaptırıcaz, maması, sonra ben duşa giricem, sonra uyut, uyumazsa yine dolanmaya devam........... :)))

Maaşallah ya..bunca işi hem de bebekle ..nasıl yani?:44: Ben de böyle hamarat olabilmek isterdim galiba kansızlık var bende çünkü çok uyuşuğum.Tüm gün bebişle geçiyor,o uyuyunca ben de uyuyorum..

selam herkese,
gamzeye ve nihale bugn için teşekkür ederiz hem bana hem kızıma cici arkadaşlar edindik.artık kuzumu nasıl yorduysam eve geldi geleli uyuyo :) ,uykusuz bi gece bizi bekliyo büyük ihtimal.

ben yeşil çay kuru kayısı ve kuru üzüm eşliğinde bişeyler yazın diye bakıyorum ama herkezler ayakda uyukluyo galibaaa

ayşen yarın kaçta geçiyosun güneşe biz 1. en geç 1:30 da ordayız geç kalma kuzum

İnşallah gelirim ben de o saate Bursagaza uğrayıp abonelik açtırmam lazım gelmeden önce daha tamamen toplanamadık perişanım Işıl ama yine de gelmek istiyorum. Dün bütün gün yeni evdeydik oğlumla ustalar falan geldi gitti iç yormadı kuzum beni. Neyse yarın ayrıntılı konuşuruz.

Nln geçmiş olsun, Pınar erken farketmen iyi olmuş biz de takip edelim.

Kaçırdıklarım vardır herkese selam.

gamzecim
kuzenin durumu nasıl şimdi, ameliyattan sonra sorun çözüldü mü
inşallah ameliyata gerek kalmaz..yavrum daha çok küçük

hay Allah kuzum umarım hemen biter işin ya az kaldı az sabır ozanada alkış

bende sorayım bu bıngıldak olayını pınarcım geçmiş olsun ve erken farketmen de süper ben hiç böyle bişey duymamıştım mesela cnm nasıl anlamalıyız ben adenin kafasını elledim hani hafifi tümsek gibi bişey var böylemi olmalı normali bumu cnm bizim dr galiba hiç bakmadı emin değilim

kızlar bebeklerinizin boy ve kiloları nedir
benimkinin kilosu iyi de boyu biraz kısa gibi geldi
Benımkı 10 gn once 5660 61 cm ıdı ıyımı kotumu bılmem ama dr amcası bısey demeyınce bende bu olculere kanaat eyledım:)

Slm hanımlar... Ufaklıklar 1,5 saat önce uyudu şimdi bende yatayım desem oğlum bir saate uyanır. İyisimi biraz daha bekleyeyim emzirip yatayım dedim.

Vakitte hiç geçmiyor ki böyle...

Sagol canım,sanada Allah kolaylık versın kısa surede toparlarnırsın ,oglun da senı hıc uzmez ınsallah

Gamzeye ve Özlem'e ben de burdan teşekkür etmek istiyorum çok güzel bir gündü, 3 bebiş yanyana çok hoştu biraz da zordu, sonlara doğru benim oğlan mızıklanmaya başladı Ama 2 tane prenses arkadaşı oldu, annesi de onun sayesinde 2 güzel arkadaş edindi, buluşmalarımızın devamı gelir inşallah, herkesi bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…