- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.321
kızlar hepinize gunaydın nasılsınız bakalım bugun
dün hamılelık testı yaptım test negatıf cıktı cok mutluyummm kazaya kurban gıtmemısım
hadi gözün aydın canım :))
Kızlar günaydın
Bebek çamaşırlarını dışarıya asiyomusunuz
asıyorum canım ama havalar izin vermiyor bu aralar
Günaydınn güzel anneler nasılsınız herkesler iyidir inş. çookk yorgunum ya temizlik kızımın banyosu fln derken akşam saat 2 de uyudum 2 saat sonra kızım kalktı onu emzirdim kucağımdayken coortt diye kakasını yaptı öyle uyutmaya kıyamadım açtım altını tabi kızımda gözlerini açtı bakıyor cin gibi onu uyutup ben uyurken saate baktım uç buçuk olmuş saat altı kızım yine uyandı onu yedir pijamalrını çıkar üstünü giydir hop saat yedi e kahvaltı falandı derken bi katım işe geç kalıyorum bıraksalar masada uyurum vallaa
Allah kolaylık versin canım, bakalım ben işe başladığımda nasıl olacak ama alışıcaz napalım :)
Kızlar bebeginizde huzursuzluk uykusuzluk ve kakasini düzenli yapamiyorsa papatya çayını öneririm ben başladığından beri çok faydasını gördüm bikacgundur düzenli uyumaya başladı kakasini hergün yapmiodu günde üç kez yapio şimdi ben papatyaya bagliorum çünkü ondan sonra bole oldu miluupaninkini kullaniorum benkendim iciorum bebegede veriliomus
papatyayı denemedim canım aklımda bulunsun, ben rezene ve gece çayı veriyordum, baktım versem de aynı vermesem de bıraktım bende böbreklerine gereksiz yük yapmayayım diye, bırakınca daha da iyi oldu sanki.
Hayal dün gece yine uyumadı. mızıklayıp durdu, doğru düzgün de emmedi. doymadı yine sanırım ama mama da almıyor çıldırmak üzereyim yani... eşim de sabah zombi gibi gitti işe. ayaktaydık sabaha kadar...
Allah kolaylık versin canım size de hepimize de
yaaa kıskandım valla.Kaç gündür evdeyim.Havalar izin verse de bizde çıkabilsek dışarı.Ben rüzgardan ne çok esirgiyorum heralde ya da yaptığım normal mi bilmiyorum.Evde hala ufo yakıyoruz.Bazen abarttığımı düşnüyorum.neyseki haftaya havalar ısınıyormuş.Bizi tutabilene aşk olsun artık..Ankaradaki anneler bebişlerinizi açık havaya çıkartıyor musunuz ?
aynen bende rüzgardan çok korkuyorum bizde hala en alt seviyede kaloriferi yakıyoruz, yanlış mıyız bilmiyorum ama
bu çayların açılınca belli bir sürede bitirilmesi gerekiyor mu?
canım 3 ay içinde tüketilmesi gerekiyor
maşallah maşallah annesiiiii
kızlar ya bu çocukların gaz problemi iice azaldı dimi..artk ııhhh mıhhh yapmıyo kakasını ypmk içn yapıyo sadece
evet bizde eşimle az önce konuştuk baya baya düzelme var maşallah
teyzesi istediğini de yabancı değilsin sen...
canım daha iyiyim şimdi... çok sağol...
d_m_f çoooook geçmiş olsun canım
herkese merhaba
dün tesadüfen atlasın bıngıldağına bakmıştım kapanmasına az kaldığını farkettim
ama bana biraz erken kapanıyor gibi gelmişti.hatta sizlere de sormuştum
ama düne şöyle bir baktım da sadece 1 kişi cevap yazmış baktığım kadarıyla o arkadaşa teşekkür ederim
size bu gün başımdan geçenleri kısaca yazmak istedim
2.ay aşılarımız vardı sağlık ocağına gittik her gittiğimizde hemşire ölçümlerini yapıyor ya bıngıldağına da baktı
erken kapanıyo kapanmaması lazım dedi d vitaminini 3 damladan fazla verme dedi
kapanırsa ne olur dedim oda sanırım beni telaşlandırmamak için çocuk doktoruna gönderiyoruz dedi
bende bıngıldağın erken kapanmasının zeka geriliğine neden olabileceğini duymuştum
hemşireye söylediğimde korkma birşey olmaz dedi,çocuk doktoruna götüreyim mi die sordum
götür istersen dedi
hemen hastaneye götürdük şikayetimizi anlattım.ona konuşunca gülüyo,hıııııı die kızınca dudak büküyo,
takip ediyo,agulamaya başladı diye bir bir anlattım doktor baktı evet erken kapanmaya başlamış dedi
ama üzülme korkulacak birşey yok dedi d vitaminini bir süre tamamen keselim dedi
baş çevresi ölçüsünü aldı her ay baş çevresinin takibini yapacağız korkma dedi bilinçli anne baba ve takiple hallediyoruz deyince
içim rahatladı
bıngıldağın erken kapanıyo olması
kafa tası bıngıldak sayesinde esner ve genişleyip beynin büyümesini sağladından dolayı
erken sertleşme durumunda bu esneme olmadığından kafa tası genişlemez ve beyni büyüyemeyeceğinden
zeka geriliği yaparmış
çok geçmiş olsun canım, bilgilendirdiğin için de sağol.
Son düzenleme: