- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.361
kısmet avrupa yakasınaymış gerçekten :) bundan sonra ayda 1 avrupa yakası buluşması yapıyoruz avrupa yakalılara duyurulur :)
fotolar birazdan, Berra Sultan mememi bırakırsa inşallah :)
aslında bigün adalar gitsek ne hoş olurduuu piknik yapardık...büyük adayı çok özlediimmm(( bn burda yaban ellerdeyim yaa
Maaşallah ya..bunca işi hem de bebekle ..nasıl yani?:44: Ben de böyle hamarat olabilmek isterdim galiba kansızlık var bende çünkü çok uyuşuğum.Tüm gün bebişle geçiyor,o uyuyunca ben de uyuyorum..
selam herkese,
gamzeye ve nihale bugn için teşekkür ederiz hem bana hem kızıma cici arkadaşlar edindik.artık kuzumu nasıl yorduysam eve geldi geleli uyuyo :) ,uykusuz bi gece bizi bekliyo büyük ihtimal.
kızlar bebeklerinizin boy ve kiloları nedir
benimkinin kilosu iyi de boyu biraz kısa gibi geldi
Günaydın hanımlar.burdan sorularıma pek cevap gelmesede yine sorayımmbebek bezi molfix kullanıyorum aslında başlarda memnundumfakat şimdi bacak arası iç lastik kısımları bacağına çok iz yapıyor.gevvşekte bıraksam sıkta değiştirsem yine sonuç aynı.2-5 kg olanı kullandık acaba küçükmü diye 3-6 yı alldım ama yine iz yapıyor.canı acıyr diye kıyamıyorum ne önerirsiniz.henüz 3,5 kg zaten hala öğrenemedik bağlamayı 3 kez üst değiştiriyoruz.pipimize sahip çıkamıyoruz bitürlü.belimiz hep ıslak
Ayy kuzum gel gidek diyecem ama çalışıyorum hem ben senin minnoşada göz kulak olurum korkma kızımla dışarı çıkmalara alışığız biz eyüpten kalkıp tee bebek sahiline bile gidiyorduk annem ben kızım azıcık uzak ama olsun arabasına koydukmu bitti iş :)))
yaa bulusma yapiosunuz avrupa yakasinda ama bulustugunuz yer ben avrupa yakasinda olsamda bana cok uzakyok mu Yenikoy'de falan oturan (istinye-tarabya arasi biyer) bakin buralar da guzeldir buralarda da bulusuun:)
ayy gidelm kızzzbnm eşimin aileside eyüpte pazar günü ordayız halicin kenarında piknik yapcaz gel sende istersen
Çok isterim seninle tanışmak kuzum ama pazar günü evlilik yıldönümümüz eşim beni yemeye götürecek eşinin ailesine geldiyin zaman haberleşelim buluşuruz çok özeniyorum burdan kızlar buluşuyor ne güzel bizde buluşak :))
Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz iyiyz ama kızım gece çok huzursuzdu uyudu ama sık sık uyandı, kıvrandı gazı vardı yavrumun, sabah da baya erken uyandı, şimdi uyudu tekrar. Bakalım bugün nasıl geçicek. Bugün çok heyecanlıyım eşimin tayini belli olacak. Doğu görevimiz var( ben bu yıl gitmek istemiyorum, 5 yıldır burda çalışıyorum çok alıştım, bebeğimde bildiğim yerde biraz büyüsün dillensin istiyorum. Tayine iptal vermiştik (mecburen istiyoruz sonra iptal veriyoruz, emniyetin sistemi böyleymiş) bakalım kabul mü oldu ret mi? İnş kabl olmuştur (( Küçücük çocukla taaaaaaaa uzaklara nasıl gideriz ((((((
ok cnm bn bidaki geldiimde hbr verrm müsait olrsan buluşrz..telini özelden msg at bn oraya gittiimde ararm sni..ztn anca haftasonu geleblrm eşim izinli olduu içn..yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah..bzmde 4 gün sonra yıldönümümüz..
inşallah cnm Allah gönlünüze göre versn
Ay kuzum 5 haziran mı bizim de 5 haziran ama hafta içi olduğu için pazar gitcez işte sizinki de kutlu olsun berbaber nice yıllara :)
günaydın hanımlar biz kalktık kahvaştımızı yaptık babamızı işe yolladık ve oğlumun bugün güneş teyzesine oturmaya gidicez hep birlikde 4 bebiş bir arada olucaz ilk defa bakalım nasıl olacak bende resimlerini çekicem
Ay kuzum 5 haziran mı bizim de 5 haziran ama hafta içi olduğu için pazar gitcez işte sizinki de kutlu olsun berbaber nice yıllara :)
sağolasın canım amin
bizim nikah yldönümümüzde 4 haziran :)
bnde annemlere gittiimde babam bni bırakırsa sizle buluşabilrm inşallah..ama bnde hala korkuyorm bu ufaklıkla nasıl olur rahat edermiyim bilmiyorm o yüzden tek başıma hiç uzak bi yere gidip helede bi yerlerde oturmadm..eşim yanımdayken rahatım ama onuda getiriim hahah
annemler anadolu yakasında bu arada..avrupada bnm gelmem çok zor olcak sanırım..arabasız olmuyo
aslında bigün adalar gitsek ne hoş olurduuu piknik yapardık...büyük adayı çok özlediimmm(( bn burda yaban ellerdeyim yaa
yaa bulusma yapiosunuz avrupa yakasinda ama bulustugunuz yer ben avrupa yakasinda olsamda bana cok uzakyok mu Yenikoy'de falan oturan (istinye-tarabya arasi biyer) bakin buralar da guzeldir buralarda da bulusuun:)
bnada uzak olduu içn gidemedm..snn dediin yerde uzak bna..offf burda her yer uzak daraldım bi yere kımıldayamıyorm tek başıma
Günaydın hanımlar.burdan sorularıma pek cevap gelmesede yine sorayımmbebek bezi molfix kullanıyorum aslında başlarda memnundumfakat şimdi bacak arası iç lastik kısımları bacağına çok iz yapıyor.gevvşekte bıraksam sıkta değiştirsem yine sonuç aynı.2-5 kg olanı kullandık acaba küçükmü diye 3-6 yı alldım ama yine iz yapıyor.canı acıyr diye kıyamıyorum ne önerirsiniz.henüz 3,5 kg zaten hala öğrenemedik bağlamayı 3 kez üst değiştiriyoruz.pipimize sahip çıkamıyoruz bitürlü.belimiz hep ıslak
Bende sevındım acıkcasıı burda olsydınz gelemıcktım cunku hüBensız bır bulsma dusunulemez dusunulebılemez:)) Gercı bu oglanla dısarda olmaya hala alısmıs degılım tırsa tırsa gelırım heralde hü Ama bencede oyle yapalım her ay bulusalm o taraftakıler oda bulusuk etsın bu tarftakıler burda:) Aslında karsıdada bulusurum ben ama hıc bılmıorum oraları hanı soyle merkezı bıyer olsa bjk bebek atakoy karakoy ortokoy emınonu:)) Merkezı yanıı avcılar beylıkduzu hıc bılmıorum hıc. Neyse doysun berra hatunn bız burdayız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?