2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kısmet avrupa yakasınaymış gerçekten :) bundan sonra ayda 1 avrupa yakası buluşması yapıyoruz avrupa yakalılara duyurulur :)

fotolar birazdan, Berra Sultan mememi bırakırsa inşallah :)

bnde annemlere gittiimde babam bni bırakırsa sizle buluşabilrm inşallah..ama bnde hala korkuyorm bu ufaklıkla nasıl olur rahat edermiyim bilmiyorm o yüzden tek başıma hiç uzak bi yere gidip helede bi yerlerde oturmadm..eşim yanımdayken rahatım ama onuda getiriim hahah
annemler anadolu yakasında bu arada..avrupada bnm gelmem çok zor olcak sanırım..arabasız olmuyo

Son düzenleme:
aslında bigün adalar gitsek ne hoş olurduuu piknik yapardık...büyük adayı çok özlediimmm (( bn burda yaban ellerdeyim yaa

Günaydın hanımlar.burdan sorularıma pek cevap gelmesede yine sorayımm bebek bezi molfix kullanıyorum aslında başlarda memnundumfakat şimdi bacak arası iç lastik kısımları bacağına çok iz yapıyor.gevvşekte bıraksam sıkta değiştirsem yine sonuç aynı.2-5 kg olanı kullandık acaba küçükmü diye 3-6 yı alldım ama yine iz yapıyor.canı acıyr diye kıyamıyorum ne önerirsiniz.henüz 3,5 kg zaten hala öğrenemedik bağlamayı 3 kez üst değiştiriyoruz.pipimize sahip çıkamıyoruz bitürlü.belimiz hep ıslak

aslında bigün adalar gitsek ne hoş olurduuu piknik yapardık...büyük adayı çok özlediimmm (( bn burda yaban ellerdeyim yaa

Ayy kuzum gel gidek diyecem ama çalışıyorum hem ben senin minnoşada göz kulak olurum korkma kızımla dışarı çıkmalara alışığız biz eyüpten kalkıp tee bebek sahiline bile gidiyorduk annem ben kızım azıcık uzak ama olsun arabasına koydukmu bitti iş :)))

yaa bulusma yapiosunuz avrupa yakasinda ama bulustugunuz yer ben avrupa yakasinda olsamda bana cok uzak yok mu Yenikoy'de falan oturan (istinye-tarabya arasi biyer) bakin buralar da guzeldir buralarda da bulusuun:)

Maaşallah ya..bunca işi hem de bebekle ..nasıl yani?:44: Ben de böyle hamarat olabilmek isterdim galiba kansızlık var bende çünkü çok uyuşuğum.Tüm gün bebişle geçiyor,o uyuyunca ben de uyuyorum..

canım bebişle dün babası ilgilendi, eşim 1 gün çalışıyor bir gün dinlenmede oluyor, o evdeyken ben işlerimi yapıyorum onun olmadığı günler sadeece bebek, hamaratlık söz konusu değil yani :))))))))))

selam herkese,
gamzeye ve nihale bugn için teşekkür ederiz hem bana hem kızıma cici arkadaşlar edindik.artık kuzumu nasıl yorduysam eve geldi geleli uyuyo :) ,uykusuz bi gece bizi bekliyo büyük ihtimal.

ne güzel buluşuyorsunuz :)) keşke oralarda olsak

kızlar bebeklerinizin boy ve kiloları nedir
benimkinin kilosu iyi de boyu biraz kısa gibi geldi

61,5 cm ve 6000gr canım, doktorumuz gayet iyi dedi

Eki Görüntüle 433736

Bakın ablaları bu da benim kabak kafalı bal oğluşum:)

sevimli şirin maşallah sana

bacaklarda illaki iz yapıyo mrk etme bişey olmaz..zaten iz yapmasa o bez çişi tutmaz brz sıkı olcakki kenarları sızmasın..belini sıkı bağla yoksa taşar öğrenirsin mrk etme başlarda bnde hergün 2 kere kıyafet değiştiriyodum..sıkıca bağlamalısın..esnek yan bantları olan bi bez kullanırsan daha kolay olur mesela prima..onda esnek olduu için iyice sıkabiliyosun beli rahatsızda etmez bebeği..altını değiştrirken açar açmaz pipiye bi peçete tutki işedii sırada ağzına yüzüne işemesin..bnmki bi sefer resmen ağzına giriyodu..

Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz iyiyz ama kızım gece çok huzursuzdu uyudu ama sık sık uyandı, kıvrandı gazı vardı yavrumun, sabah da baya erken uyandı, şimdi uyudu tekrar. Bakalım bugün nasıl geçicek. Bugün çok heyecanlıyım eşimin tayini belli olacak. Doğu görevimiz var ( ben bu yıl gitmek istemiyorum, 5 yıldır burda çalışıyorum çok alıştım, bebeğimde bildiğim yerde biraz büyüsün dillensin istiyorum. Tayine iptal vermiştik (mecburen istiyoruz sonra iptal veriyoruz, emniyetin sistemi böyleymiş) bakalım kabul mü oldu ret mi? İnş kabl olmuştur (( Küçücük çocukla taaaaaaaa uzaklara nasıl gideriz ((((((

ayy gidelm kızzz bnm eşimin aileside eyüpte pazar günü ordayız halicin kenarında piknik yapcaz gel sende istersen

yaa bulusma yapiosunuz avrupa yakasinda ama bulustugunuz yer ben avrupa yakasinda olsamda bana cok uzak yok mu Yenikoy'de falan oturan (istinye-tarabya arasi biyer) bakin buralar da guzeldir buralarda da bulusuun:)

bnada uzak olduu içn gidemedm..snn dediin yerde uzak bna..offf burda her yer uzak daraldım bi yere kımıldayamıyorm tek başıma

ayy gidelm kızzz bnm eşimin aileside eyüpte pazar günü ordayız halicin kenarında piknik yapcaz gel sende istersen

Çok isterim seninle tanışmak kuzum ama pazar günü evlilik yıldönümümüz eşim beni yemeye götürecek eşinin ailesine geldiyin zaman haberleşelim buluşuruz çok özeniyorum burdan kızlar buluşuyor ne güzel bizde buluşak :))

ok cnm bn bidaki geldiimde hbr verrm müsait olrsan buluşrz..telini özelden msg at bn oraya gittiimde ararm sni..ztn anca haftasonu geleblrm eşim izinli olduu içn..yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah..bzmde 4 gün sonra yıldönümümüz..

günaydın hanımlar biz kalktık kahvaştımızı yaptık babamızı işe yolladık ve oğlumun bugün güneş teyzesine oturmaya gidicez hep birlikde 4 bebiş bir arada olucaz ilk defa bakalım nasıl olacak bende resimlerini çekicem

inşallah cnm Allah gönlünüze göre versn

Ay kuzum 5 haziran mı bizim de 5 haziran ama hafta içi olduğu için pazar gitcez işte sizinki de kutlu olsun berbaber nice yıllara :)

Ay kuzum 5 haziran mı bizim de 5 haziran ama hafta içi olduğu için pazar gitcez işte sizinki de kutlu olsun berbaber nice yıllara :)

vaybe ne hoşş..olsun sonuçta aynı günde kutlarız o gün :)) gerçi bzde öyle kutlama olayı fln olmuyo ama kendi çapımızda bişiler yaparz

bnada uzak olduu içn gidemedm..snn dediin yerde uzak bna..offf burda her yer uzak daraldım bi yere kımıldayamıyorm tek başıma

aaaa bu avrupa yakası'da çok bi nazlı çıktı :)))

heryer herkese uzak , gözünü seveyim anadolu yakasının :)))

Ada Organizasyonu Yapsak Katılım Nasıl Olur ?

Benim kız 5200 gr, 2 numara kullanıyoruz ve iz yapıyor, ancak Berna'nın dediği gibi iz yapmayanı yok bunların, elbisenin dikişi bile iz yapıyor.

sen benim ilk göz ağrımsın yavrummmmm :)

kahve dünyasındaki o masadan bir sen bir ben birde eniklerimiz kaldı :)))

sonra Ayça gelir benim için :)))

sizsiz olur mu hiç bir buluşma, şimdi önerimi atıyorum hemen ortaya, üstüne almayana kızarım ona göre....

5 HAZİRAN SALI SAAT 13.00
CADDEBOSTAN SAHİL, BELTUR BAHÇESİNDE GENİŞÇENE BİR MASADA ANNE SAYISI KADAR BEBEK ARABASINA VAR MISINIZ :))) ???

Tahmini gelen listesi,

1-GAMZE
2-MİNE
3-AYÇA
4-MÜŞRA
5-NALAN
6-ELNORA
7-....
8-....
9-....
10-...

BOŞ YERLERİ DOLDURALIM LÜTFEN :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…