2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vaybe ne hoşş..olsun sonuçta aynı günde kutlarız o gün :)) gerçi bzde öyle kutlama olayı fln olmuyo ama kendi çapımızda bişiler yaparz

İlk senemiz daha bi unutsa kafasını karadım da sinyalleri verdi unutmadım diye c.tesi akşam çıkarız dedi ama ben ona heç bişi almadım zamanım yokk hüüü

Haziran ayı kutlama günlerimizi yazıyorum :)

17 Haziran Babalar Günü
18-Haziran 2. Evlilik Yıldönümü
22-Haziran Sevgilim aşkım Levent'imin Doğum Günü

Ne halt edeceğim ben ya :)))

Güzel fkirler var aslında kafamda tasarı aşamasında hala loadingggggg :)))

Gamze cok uzun yazmıssın alıntı yapamıcam:)) Bulustugumz tarıhı bıle hatırlıorum 1 kasım 2011:))) Oyy gectı gıttı o vakıtler eydı gı eyy demzmısın yanımıza bunlar kaldı:)) 5 hazırn benım ısım yok ıylık olursa ALLAH ın ıznıyle sızınleyım kızlar:))

ortada bir gün seç hepsiini kutla :))

Alıntılık hale getireyim , kaynamasın arada :)))

5 HAZİRAN SALI SAAT 13.00
CADDEBOSTAN SAHİL, BELTUR BAHÇESİNDE GENİŞÇENE BİR MASADA anne SAYISI KADAR BEBEK ARABASINA VAR MISINIZ :))) ???

Tahmini gelen listesi,

1-GAMZE
2-MİNE
3-AYÇA
4-MÜŞRA
5-NALAN
6-ELNORA
7-....
8-....
9-....
10-...

BOŞ YERLERİ DOLDURALIM LÜTFEN :)))

Adaya gitmek isterim kuzum keşke ayarlaya bilsek süper olur

Buarada ist. dışında olaraktan çook kıskandım buluşupta adaya gidecek olmanızı.Öyle bizi özendirecek şekilde ballandıra ballandıra anlatmayın bari...:<

Son düzenleme:

bn o kdr yakın bi zmnda gelemem daha yeni annemlerde kaldm kocam artk evden kovcak git annenlerde kal diye neyse tabi bna göre ayarlancak hali yok sadece belirtiim dedm..amaaan zaty bnm işim zor..bu arada gelenler nasıl geliyo belirtirlerse sevinrm toplu taşımayla gelen varsa..araba olunca ayarlamak kolayda bn cesaret edemiyorm bi kere metrobüsle dönerken bastı çığlığı inip taksiye binmek zorunda kaldk.. bu şekilde nasıl bi yere gidilirki..

gerçkten resmlerinizi gördüm çok imrendm size buarada buyk ihtimalle bi sorun olmzsa anadolu yakasındakı buluşmanıza bnde gelicem şuanlk öyle görünüyor.... ayrıca gamze palldıumdan bahsetmşsn bn sürkli palladıuma gidiyorum hatta bugnde alışveriş için gidicem yakınmı oturuyorsun oraya ççç

ortada bir gün seç hepsiini kutla :))

olmazzzz :)

hepsini aynı anda mı yadık, hepsinin hikayesi ayrı, kutlamasıda hazırlığıda ayrı olacak :)

babalar günü için, babalık serüveni adında bir çalışma hazırlayacağım, fotoğraflardan oluşan bir albüm-defter tarzında birşey olacak

evlilik yıl dönümümüzü Berra'yı görümce bırakıp, baş başa kutlamak istiyorum

doğum gününde ise yaparız birşeyler, geçen sene sürpriz parti vardı, bu sene daha sakin oluruz her halde, daha o kısma gelemedim, babalar günündeyim henüz, birde bir kutu hazırlayacağım, içinde minik minik bir sürü şey , babalık ile ilgili, Berra ile ilgili...

birde 3 tane t-shırt - 3 farklı boyda " Giriş"-"Gelişme"-"Sonuç"

nasıl ?

HERKESE MERHABAAAAAAAAAAAAA.....

nasılsınız canlarım, sağlığınız sıhhatiniz, bebişleriniz nasıl????

sizleri çooooooooookkkk özledim... 1 yıl olacak bu topiği açalı ve ben ilk kez bu kadar uzun bi süre sizlerden ayrı kaldım..

10 dkka ve biz ilk buluşmamızı hamileyken orada yapmıştık, Mine'nin dediği gibi 1 Kasım 2011 :)

Berra'nın ana kucağı eşimin arabasında kaldı, arabayla bir yere çıkamam bugün o yüzden, çıkabilseydik gelirdim :)

Tuğba mutlaka Salı günü bekliyorum... Ev sahibi gibi oldum bende :)

cnm nerelerdesin yaa mrk ettk iyisin inşallah bi sorun yok?

İlk senemiz daha bi unutsa kafasını karadım da sinyalleri verdi unutmadım diye c.tesi akşam çıkarız dedi ama ben ona heç bişi almadım zamanım yokk hüüü
valla keşke bi fikrim olsa yardımcı olmak isterdim ama o nelerden hoşlanıyo sn ona göre bi seçim yapmalısın..illa bişey almanada grk yok gece ilginç süprzler yapabilirsn o sna kalmış..

Hosgeldın topık sahıbesı gozlerımız yollarda kaldı:))) evet dun esımle onu konusuoduk nemzn hamıle kaldım dıye:)) bn temmezda kk uye oldm 26 temmzda ogrendm hamıle oldugumu buraya nezmn geldm bı turlu bulmıorum ılk yazdgm sayfayı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…