- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.401
Cok tatlı cıkmıssınız berra nekadar buyumus masallah:) Haklısn asıl anı o olacktı dıeyecktık ozmn karnımızdaydı sımdı elımzde:)) bundn sonrakılerde ıhml etmyz artık:)
Buarada ist. dışında olaraktan çook kıskandım buluşupta adaya gidecek olmanızı.Öyle bizi özendirecek şekilde ballandıra ballandıra anlatmayın bari...:<
Adaya gitmek isterim kuzum keşke ayarlaya bilsek süper olur
ayyyyyyyyyyyy harika, şimdi hanginiz hhanginizsiniz? :)) bn bilmiyorm
bn o kdr yakın bi zmnda gelemem daha yeni annemlerde kaldm kocam artk evden kovcak git annenlerde kal diye neyse tabi bna göre ayarlancak hali yok sadece belirtiim dedm..amaaan zaty bnm işim zor..bu arada gelenler nasıl geliyo belirtirlerse sevinrm toplu taşımayla gelen varsa..araba olunca ayarlamak kolayda bn cesaret edemiyorm bi kere metrobüsle dönerken bastı çığlığı inip taksiye binmek zorunda kaldk.. bu şekilde nasıl bi yere gidilirki..
HERKESE MERHABAAAAAAAAAAAAA.....
nasılsınız canlarım, sağlığınız sıhhatiniz, bebişleriniz nasıl????
sizleri çooooooooookkkk özledim... 1 yıl olacak bu topiği açalı ve ben ilk kez bu kadar uzun bi süre sizlerden ayrı kaldım..
olmazzzz :)
hepsini aynı anda mı yadık, hepsinin hikayesi ayrı, kutlamasıda hazırlığıda ayrı olacak :)
babalar günü için, babalık serüveni adında bir çalışma hazırlayacağım, fotoğraflardan oluşan bir albüm-defter tarzında birşey olacak
evlilik yıl dönümümüzü Berra'yı görümce bırakıp, baş başa kutlamak istiyorum
doğum gününde ise yaparız birşeyler, geçen sene sürpriz parti vardı, bu sene daha sakin oluruz her halde, daha o kısma gelemedim, babalar günündeyim henüz, birde bir kutu hazırlayacağım, içinde minik minik bir sürü şey , babalık ile ilgili, Berra ile ilgili...
birde 3 tane t-shırt - 3 farklı boyda " Giriş"-"Gelişme"-"Sonuç"
nasıl ?
sizleri çooooooooookkkk özledim... 1 yıl olacak bu topiği açalı ve ben ilk kez bu kadar uzun bi süre sizlerden ayrı kaldım..
Hosgeldın topık sahıbesı gozlerımız yollarda kaldı:))) evet dun esımle onu konusuoduk nemzn hamıle kaldım dıye:)) bn temmezda kk uye oldm 26 temmzda ogrendm hamıle oldugumu buraya nezmn geldm bı turlu bulmıorum ılk yazdgm sayfayı:))
veeeeee.....
Beklenen fotoğraflar :)
Eki Görüntüle 434254
Eki Görüntüle 434255
Ah mine ah, biz palladium'da nasıl fotoğraf çekmeyiz ahh ahhh....
bn o kdr yakın bi zmnda gelemem daha yeni annemlerde kaldm kocam artk evden kovcak git annenlerde kal diye neyse tabi bna göre ayarlancak hali yok sadece belirtiim dedm..amaaan zaty bnm işim zor..bu arada gelenler nasıl geliyo belirtirlerse sevinrm toplu taşımayla gelen varsa..araba olunca ayarlamak kolayda bn cesaret edemiyorm bi kere metrobüsle dönerken bastı çığlığı inip taksiye binmek zorunda kaldk.. bu şekilde nasıl bi yere gidilirki..
veeeeee.....
Beklenen fotoğraflar :)
Eki Görüntüle 434254
Eki Görüntüle 434255
Ah mine ah, biz palladium'da nasıl fotoğraf çekmeyiz ahh ahhh....
Berna'cım, niye iniyorsun, bebek bu ağlayacak , sen elinden geleni yap, susmuyorsa yapacak birşey yok, insanlar alışmalı artık bu duruma, sizlerde bebişleriniz ağladığında stres olmamaya, evde geçmez hayat, biraz büyüyüp ayaklanıp çığlıklar attığı zaman ne yapacaksınız dimi ama canım benim.
Çok sıkılmışsa en fazla in o durakta, ileri geri yürü azcık ve diğer gelen metrobüse bin derim ben...
...
bende temmuzda öğrenmiştim hamiş olduğumu tam tarihi hatırlamıyorum kan tahlilini saklıyorum orda vardır..cumartesi günüydü ama testte çift çizgiyi görünce hönk olup eşimi aramıştım oda inanmamıştı pek bende pazartesini bekleyemem kan testi yaptırmam lazım die tutturmuştum.hemen en yakıl medicalpark a tlf açmıştım gebelik testi muayene yokken 70tl diyince oha demiştim içimden tabi kızda doğum hastanesinde ücretsiz orda yaptır demişti akşam eşim işten gelince gitmiştik 21.30 gibi sonuç çıkmıştı ben arabada bekliyodum eşim almaya gitti yüzünde şaşkoloz ifadeyle geldiki galiba hamilesin doktor çağırıyo dedi:)) ey gidi günler...ammada uzun yazdım be:))
29 haziran'da öğrendim hamile olduğumu saat 09.05'te ve 20-25 dakika sonra buradaydım :) üstelikte daha öncesinden böyle topicler olduğunu bilmiyordum, o kısa sürede, o şaşkınlık ve kendimi tutamadığım ağlama nöbetlerinden nasıl gözümü açıp buraya geldim hayret...
şimdi daha iyi anlıyorum ya, ben gerçekten bir sosyal medya bağımlısıyım :)
aklıma geldi şimdi, 2013 mart anneleri topiği açılmıştır ancak içi boştur şu anda, hadi gidip hoş geleceklere hoşgeldiniz mesajları bırakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?