2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tatlı cıkmıssınız berra nekadar buyumus masallah:) Haklısn asıl anı o olacktı dıeyecktık ozmn karnımızdaydı sımdı elımzde:)) bundn sonrakılerde ıhml etmyz artık:)

Koccaman oldu teyzesi :) senin ki doğmamıştı o zaman, şimdi senin ki de koccaman oldu, benim kızım yerinde mi saysın dimi ama :)

Buarada ist. dışında olaraktan çook kıskandım buluşupta adaya gidecek olmanızı.Öyle bizi özendirecek şekilde ballandıra ballandıra anlatmayın bari...:<

İstanbul'a gelme durumun olur ise, haber ver mutlaka sana özel buluşma ayarlarız

Adaya gitmek isterim kuzum keşke ayarlaya bilsek süper olur

eğer katılım tatmin edici olur ise, uygun bir gün için ayarlarız

ayyyyyyyyyyyy harika, şimdi hanginiz hhanginizsiniz? :)) bn bilmiyorm

oturan- nihal (Lachise -umarım doğru yazmışımdır nicki harf hatası yapıyorum sürekli :)
kızıl kafa benim
soldaki de özlem (ceylinmelek)

Berna'cım, niye iniyorsun, bebek bu ağlayacak , sen elinden geleni yap, susmuyorsa yapacak birşey yok, insanlar alışmalı artık bu duruma, sizlerde bebişleriniz ağladığında stres olmamaya, evde geçmez hayat, biraz büyüyüp ayaklanıp çığlıklar attığı zaman ne yapacaksınız dimi ama canım benim.

Çok sıkılmışsa en fazla in o durakta, ileri geri yürü azcık ve diğer gelen metrobüse bin derim ben...

hoşgeldin canım, çoooookkkk özledim seni....

valla süper, bayıldım fikirlerine, klasik şeyler olmaması çok hoş, inşallah her gününüz bu tatta geçsin canım

Bernacım şükür bi sorun yok.. internetin kotasını çok aşmışız girmeme kararı almıştık((( zaten bu ay kapattırıcaz, cepnet paketlerinden alıp gircem.. nasılsa artık tablo filan yapma derdim yok:) ev telefonunu da kapatıcaz.. çok masraflı yaaa tek maaş kaldıramıyoruz.

bunlar dışında çok şükür sağlığımız sıhhatimiz iyi. Didemin memeyle cebelleşmeleri devam ediyor. bende uykudayken vermeye çalışıyorum ama almayınca o zaman bile almıyor..

4 gündürde beslenmesine takmış durumdayım.. mama takviyesine başladım ve 24 saat sürede ne emiyo ne mama içiyo not ediyorum. kafayı yemezsem iyi. 4 gün sonra 3 ayı bitiyo ama günlük toplam emdiği içtiği 580 ml'i geçmiyo bi türlü.. evdeki tartıdada kilo alımı çok az görünüyo( bakalım haftaya sağlık ocağında ne çıkacak.. Doktor yolları görünecekmi bize bilmiyorum.

Topik ne alemde?????? 9 günlük bi geçmiş var ve benim okumam imkansız((

hoşgeldin canım ya benimde gece aklıma geldi pollyannaa nerelerdeki hiç görünmüo dedim inşallah iidir keyifler
bu arada İSOLDE de kayıp haberi olan var mı ki

merhaba pollyanna, ben yeni katıldım aranıza, topiği açan kişi nerelerde acaba diye düşünüyordum. Hoşgeldin topiğimizin sahibesiiii, inş iyisindir.

semraaa bizde seni çokkk özledikk bi daha bukadar ayrılık sokma aramıza lütfen:))

29 haziran'da öğrendim hamile olduğumu saat 09.05'te ve 20-25 dakika sonra buradaydım :) üstelikte daha öncesinden böyle topicler olduğunu bilmiyordum, o kısa sürede, o şaşkınlık ve kendimi tutamadığım ağlama nöbetlerinden nasıl gözümü açıp buraya geldim hayret...

şimdi daha iyi anlıyorum ya, ben gerçekten bir sosyal medya bağımlısıyım :)

aklıma geldi şimdi, 2013 mart anneleri topiği açılmıştır ancak içi boştur şu anda, hadi gidip hoş geleceklere hoşgeldiniz mesajları bırakalım :)

veeeeee.....

Beklenen fotoğraflar :)

Eki Görüntüle 434254

Eki Görüntüle 434255

Ah mine ah, biz palladium'da nasıl fotoğraf çekmeyiz ahh ahhh....

maşallah hepini< çok tatlısınız? ama kim kimdi bilmiyorum gamze hariç tabi..

Kuzum ben genelde toplu taşımayla gidiyorum arabasında biniyoruz sorun eden olursa da çift akbil basıyorum öyle rahat gidip geliyoruz

Fotoğrafları yeniden yükleyerek kim kim onuda yazayım :)

Biliyorsunuzdur zaten ama bilmeyen olabilir, fotoğrafın üzerine tıkladığınızda , fotoğraflar büyüyor, foto küçük,çekim uzaktan olunca net anlaşılmıyor.

Eki Görüntüle 434358

Eki Görüntüle 434362

Oturan Kişi Nihal - Lachise (tekrar söylüyorum nickteki harfler yalnış olabilir :)

Solda Özlem - Ceylinmelek

Sağdaki Kızıl Şeyde Ben :)

Son düzenleme:
bende temmuzda öğrenmiştim hamiş olduğumu tam tarihi hatırlamıyorum kan tahlilini saklıyorum orda vardır..cumartesi günüydü ama testte çift çizgiyi görünce hönk olup eşimi aramıştım oda inanmamıştı pek bende pazartesini bekleyemem kan testi yaptırmam lazım die tutturmuştum.hemen en yakıl medicalpark a tlf açmıştım gebelik testi muayene yokken 70tl diyince oha demiştim içimden tabi kızda doğum hastanesinde ücretsiz orda yaptır demişti akşam eşim işten gelince gitmiştik 21.30 gibi sonuç çıkmıştı ben arabada bekliyodum eşim almaya gitti yüzünde şaşkoloz ifadeyle geldiki galiba hamilesin doktor çağırıyo dedi:)) ey gidi günler...ammada uzun yazdım be:))

Berra'nın kaka yaparken çıkardığı seslerden ben rahatlıyorum :))))

corrrrrr-corrrrrrrrrrrttttttttttttttt-corrr-pırt ..... :))))

GAMZE saçını ogün yeni boyatmıştın demi? bu seferki renk daha bi oturmuş sanki daha güzel..kızıl saçdan pek haz etmem fakat sana yakışmış çok..

ya gamze insanları biliyosun caklamalar cuklamar ters ters bakmalar off yeter ama gibilerinden..bn rahatsız olrm böyle şeylerden başkalarını rahatsız etmektense hmn terkederm o ortamı..bide 9 aylık hamileyim karnım davul gibi kendimi zor taşıyorm tıklım tıkış adamın önünde durdum adam baktı sonra kafasını taa arkadaki cama çevirmeye çalıştı nerdeyse boyun fıtıı olcaktı yani..böyle bi ortam metrobüs hani karnındakine saygısı olamayanlardan kucağındakine sabır göstermesini bekleyemessin..o yüzden hmn kalk dedm eşime taksiyle gidelm Allahtan yaklaşmıştık çok uzak değildik.. ondan sonra cesaretim kırıldı..şimdi eşimle metrobüsün rahat saatlerinde gidiceksek gidiyorz dönüşte zaten 1 insan sığmıyo bebek arabasıyla biz imkansız sığmayız bırakcak birileri oluyo dönüşte akrabaların yanına gittysek...falan filan işte gamze bn varya gezme aşığı bi insanım çünkü biz ailecekde hiç durmazdık evlendim kocamlada doğuma kadar hep dışarlardaydık akşamlara kdr..bnki doğurmak üzere 2 saatlik yollara giden(istanbulda) bi insan ama bu çocukla cesaret edemiyorm çocukda değil sorun bn daha alışamadm olayları organize etmeye süt müt emzirme susturma beceremem yani dışarda bu ağlar durur aniden sinirlenen bi insanım zaten hemen panik oluyorm o yüzden anca bn annemlerde kalmaya gelince derim babama bni suadiye sahile bırak babamda hep orda yürüyüş yapar o zmn snada haber vrrm başka kim gelmek isterse artk o zmn bi imkanımız olur..bnde çok istiyorm yoksa bn böyle memnunmuyum bu lanet evde tıkılmaya..oğlum olmasa kafayı yemiştim o bni oyalıyo bn alışkın değilim böyle asosyal bi hayata insanlardan uzaklaştım resmen mağara adamı gibi bişey oldum..komşuluk desen sıfırrrr nefret ediyorm burdan anadolu yakasında yaşamak istiyorm artk...ayy gamze döküldüm yine...kusura bakma

eşim 29 haziran sabahı Diyarbakır'a iş seyahatine gece orada kalacak şekilde gitmişti, 1 gün önce adet olmam gerekiyordu ve olmamıştım, korunmuyorduk birkaç aydır ama haziran ayında hamile kalmış olabileceğim ihtimali ile de yaşamıyordum, yüksek lisans final dönemimdi sınavlara çalışmaktan sevişmeye pek vakit ayıramamıştık :)))
28 haziran akşamı ateşim çıktı, benim ateşim çıkmaz normalde, 29 haziran sabahı içime kurt düştü, 8.30 da gittim eczaneye, açılmasını bekledim aldım geldim yaptım ve eşime uçaktan iner inmez haberi verdim, toplantısını yaptı gece kalmayıp döndü, o gece ikimizde uyuyamamıştık, hayal kurmaktan :)

haziran kutlamalarımız içine 29 haziranıda eklemiş bulunmaktayım şu anda :)

bende hiç unutmuyorum hamile olduğumu öğrendiğim günü. 3 temmuz pazar günüydü, görümcem evlenecekti onun evine çeyiz sermeye gitmiştik şehir dışına, bu arada adetimde sadece bir gün gecikmişti, ama benim hep 1 hafta önce olurdu, şüphelenmiştim, gece dönerken 3tane test aldık, eve gelince yaptım silik çıktı biri, üçünü de yaptm aynı şekilde. Sonra netten araştırdım silik çıksa da pozitif oluyormuş, şaşkınlık ve sevinçten o gün ikimizde uyumadıki öğrendiğinde eşimin mutluluğunu ve gözyaşlarını unutamam. Sbah hemen hastaneye veeeeee Lidya YOLDAAAAA :)))) şimdi de kucakta :))

Bende kadınlr kulubu dıye bısye bılıodum ama hıc bakmamıstımm ozaman nasıl buraya dustum onu bıle hatırlamıorum ama 26 temmuzda bu tarz muhabbetlrın oldugu 1 2 topıge yazdım ıste bende ıstıorum vs adetım gecıktı ama benm ılk denemem muhtemelen beynımın bana bı oyunu o yuzden olmuo fln dıye yazıodum bırı bana dedıkı nıye test yapmıosun:) Dedım olurmu oyle sey yaaa ılkınden bılmem ne fln sonra ındım asa hastaneye cocuk dusundugum ıcın troıdlerı kontrol altnda tutmak ıcın her ay duzenlı baktırıodum sabahn körunde tek gozle hemsıreye adet gecıktktn nekdr sonra bellı olur 1 hafta gectı dedım kanda cıkar varsa dedı ıyı onada bakılsın ozaman dedım ve eve geldım maıle ıstedım sonucu troıd ıyı asada beta hcg 48:) Dedım bu nekı burda arastrmaya basladım 5 ın ustu oldumu hamılelık yazıodu ınanamdım burdan asayaa nasıl bır ucusum var hatırlıorummm ayyyyyy ne guzl heycandıı deger cok dusuk olunca hıcbısey goremedık tabı uzun bır bekleyıstı benım ıcın 3 gun sonra degerım artınca dr artık hamıleyım dıyebılırsın dedı ogunden sonra ramazan harıc hep burdaydım:))) Guzel ınsanlr tanıdım arkadaslarım oldu ıykı vardınz yanıı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…