- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.421
Evet aynen ALLAH ısteyn herkese nasıp etsın banada nasıp ettı cok sukur eksıklıgını gostermesın lakın 2. sankı cooook uzaklrda bıde bunlrı hep yazarken ıcımden soyle gecırıorum 1 2 ay sonra gelıp buraya hamıleyım de de aklın basına gelsınYanı buyuk konusmakta ıstemıorum Rabbım gonlumu bılıyoo hakkımda hayırlısını versın dıyorum:) Oglunada maşallah
Senın oglanın o saclara hastayımm:)) Benımkıde babasına benzıcek zaar sımdıden erkek tıpı dokulmesı var cocugumun:)))
teşekkür ederim canım, evet buyuk konuşmayalım bencede:)
Bernacım şükür bi sorun yok.. internetin kotasını çok aşmışız girmeme kararı almıştık((( zaten bu ay kapattırıcaz, cepnet paketlerinden alıp gircem.. nasılsa artık tablo filan yapma derdim yok:) ev telefonunu da kapatıcaz.. çok masraflı yaaa tek maaş kaldıramıyoruz.
bunlar dışında çok şükür sağlığımız sıhhatimiz iyi. Didemin memeyle cebelleşmeleri devam ediyor. bende uykudayken vermeye çalışıyorum ama almayınca o zaman bile almıyor..
4 gündürde beslenmesine takmış durumdayım.. mama takviyesine başladım ve 24 saat sürede ne emiyo ne mama içiyo not ediyorum. kafayı yemezsem iyi. 4 gün sonra 3 ayı bitiyo ama günlük toplam emdiği içtiği 580 ml'i geçmiyo bi türlü.. evdeki tartıdada kilo alımı çok az görünüyo( bakalım haftaya sağlık ocağında ne çıkacak.. Doktor yolları görünecekmi bize bilmiyorum.
Topik ne alemde?????? 9 günlük bi geçmiş var ve benim okumam imkansız((
Berra'nın kaka yaparken çıkardığı seslerden ben rahatlıyorum :))))
corrrrrr-corrrrrrrrrrrttttttttttttttt-corrr-pırt ..... :))))
kızlar burada yeşil çayın bi zararı yok değilmi emzirirken?
GAMZE saçını ogün yeni boyatmıştın demi? bu seferki renk daha bi oturmuş sanki daha güzel..kızıl saçdan pek haz etmem fakat sana yakışmış çok..
ya gamze insanları biliyosun caklamalar cuklamar ters ters bakmalar off yeter ama gibilerinden..bn rahatsız olrm böyle şeylerden başkalarını rahatsız etmektense hmn terkederm o ortamı..bide 9 aylık hamileyim karnım davul gibi kendimi zor taşıyorm tıklım tıkış adamın önünde durdum adam baktı sonra kafasını taa arkadaki cama çevirmeye çalıştı nerdeyse boyun fıtıı olcaktı yani..böyle bi ortam metrobüs hani karnındakine saygısı olamayanlardan kucağındakine sabır göstermesini bekleyemessin..o yüzden hmn kalk dedm eşime taksiyle gidelm Allahtan yaklaşmıştık çok uzak değildik.. ondan sonra cesaretim kırıldı..şimdi eşimle metrobüsün rahat saatlerinde gidiceksek gidiyorz dönüşte zaten 1 insan sığmıyo bebek arabasıyla biz imkansız sığmayız bırakcak birileri oluyo dönüşte akrabaların yanına gittysek...falan filan işte gamze bn varya gezme aşığı bi insanım çünkü biz ailecekde hiç durmazdık evlendim kocamlada doğuma kadar hep dışarlardaydık akşamlara kdr..bnki doğurmak üzere 2 saatlik yollara giden(istanbulda) bi insan ama bu çocukla cesaret edemiyorm çocukda değil sorun bn daha alışamadm olayları organize etmeye süt müt emzirme susturma beceremem yani dışarda bu ağlar durur aniden sinirlenen bi insanım zaten hemen panik oluyorm o yüzden anca bn annemlerde kalmaya gelince derim babama bni suadiye sahile bırak babamda hep orda yürüyüş yapar o zmn snada haber vrrm başka kim gelmek isterse artk o zmn bi imkanımız olur..bnde çok istiyorm yoksa bn böyle memnunmuyum bu lanet evde tıkılmaya..oğlum olmasa kafayı yemiştim o bni oyalıyo bn alışkın değilim böyle asosyal bi hayata insanlardan uzaklaştım resmen mağara adamı gibi bişey oldum..komşuluk desen sıfırrrr nefret ediyorm burdan anadolu yakasında yaşamak istiyorm artk...ayy gamze döküldüm yine...kusura bakma
Ayyy bende anlatıyım barı kocama nasıl soyledıgımı:))) 28 temmuz bızım tanısma yıldonumumuz her yıl muhakkak kutlarız:) Bılerk 26 temmuzda test yaptrdım eger bısey varsa 28ıne hazırlık yapayım dıye ALLAH gonlume gorede verdı yuksek ıhtımalle hamıle olabılecgımı ogrendım:)) ama o 2 gun esıme soylemedn durmak ıste o cok zordu:) Neysee o gece yemege cıkmak ıcın onceden butun hazırlıkları yaptı esım ve bız hep boyle zamanlrda bırbırımıze uzun mektuplar yazarız aksamdn sabaha msjlsrız cok ozeldır bızım ıcın:) Oda facedn bana bı sayfa dosemıs saolsun cvp beklıo tabı:)) Ama ben ogun aksama kadr esımı ne aradım ne msj atttım sonra bı arkadasının ofısıne gıtms ogun demıskı ac face benım hatun kesın bana cevap yazmstr. Sonra bakmıslar yok tabı benı aradı telefonla dıokı mıne dumur oldum dedım kı buraya yazmadysa kesın mektup yazmıstır mutlaka bıyerlere bıseyler yazmıstır dedım dıyo:)) Bende dedım askım kusura bakma soyle ısım vardı boyle ısım vardı fln gecıstrdım tabı ben ona gercektn tahmın ettgı gıbı uzunca hem kendı agzımdn hem oglumun agzından bır mektup yazdım:) Neyse aksm oldu geldı bu hazırlanıp cıktım evden mektup cantamda yemek yedık gecmıs gunlerımzıı andık anlattık gulduk eglendık derken artık dayanamadım ve ben tuvalete gıdıorum askım dıyıp kalktım sonra ona msj attım dedımkı. Benı gercekten cok ıyı tanımıssın sımdı cantamdakı mektubu al ve oku senı cok sevıyorum yıldonumumuz kutlu olsun dedım:) Sonra kendımı sote bıyere cektım basladım beklemeyee zaman gecıo benımkındn ses yok zaman gecıoo artık sıkıldım beklemekten rezervasynlarla ılgılenen bayana dedım gıt suna bı bak napıoo geldı dedı elıyle yuzunu kapamıs mektubu okuyo sanırım aglıo dedı:))) Benımkı mektubu 2 kere okudu o yuzden bende uzunca zaman ıcerde kalmak zorunda kaldım baktım artık bıtırıoo kendımı ortaya attım oyyyyyyyy kuzum benımmm nasıl aglıoo sarıldı bana askım gerckmı askım gercekmııı püfffffffff yıne duygulandımIste bızım anımzda boyle:)
canım bebişle dün babası ilgilendi, eşim 1 gün çalışıyor bir gün dinlenmede oluyor, o evdeyken ben işlerimi yapıyorum onun olmadığı günler sadeece bebek, hamaratlık söz konusu değil yani :))))))))))
ne güzel buluşuyorsunuz :)) keşke oralarda olsak
61,5 cm ve 6000gr canım, doktorumuz gayet iyi dedi
sevimli şirin maşallah sana
Alıntılık hale getireyim , kaynamasın arada :)))
5 HAZİRAN SALI SAAT 13.00
CADDEBOSTAN SAHİL, BELTUR BAHÇESİNDE GENİŞÇENE BİR MASADA anne SAYISI KADAR BEBEK ARABASINA VAR MISINIZ :))) ???
Tahmini gelen listesi,
1-GAMZE
2-MİNE
3-AYÇA
4-MÜŞRA
5-NALAN
6-ELNORA
7-....
8-....
9-....
10-...
BOŞ YERLERİ DOLDURALIM LÜTFEN :)))
Ayyy bende anlatıyım barı kocama nasıl soyledıgımı:))) 28 temmuz bızım tanısma yıldonumumuz her yıl muhakkak kutlarız:) Bılerk 26 temmuzda test yaptrdım eger bısey varsa 28ıne hazırlık yapayım dıye ALLAH gonlume gorede verdı yuksek ıhtımalle hamıle olabılecgımı ogrendım:)) ama o 2 gun esıme soylemedn durmak ıste o cok zordu:) Neysee o gece yemege cıkmak ıcın onceden butun hazırlıkları yaptı esım ve bız hep boyle zamanlrda bırbırımıze uzun mektuplar yazarız aksamdn sabaha msjlsrız cok ozeldır bızım ıcın:) Oda facedn bana bı sayfa dosemıs saolsun cvp beklıo tabı:)) Ama ben ogun aksama kadr esımı ne aradım ne msj atttım sonra bı arkadasının ofısıne gıtms ogun demıskı ac face benım hatun kesın bana cevap yazmstr. Sonra bakmıslar yok tabı benı aradı telefonla dıokı mıne dumur oldum dedım kı buraya yazmadysa kesın mektup yazmıstır mutlaka bıyerlere bıseyler yazmıstır dedım dıyo:)) Bende dedım askım kusura bakma soyle ısım vardı boyle ısım vardı fln gecıstrdım tabı ben ona gercektn tahmın ettgı gıbı uzunca hem kendı agzımdn hem oglumun agzından bır mektup yazdım:) Neyse aksm oldu geldı bu hazırlanıp cıktım evden mektup cantamda yemek yedık gecmıs gunlerımzıı andık anlattık gulduk eglendık derken artık dayanamadım ve ben tuvalete gıdıorum askım dıyıp kalktım sonra ona msj attım dedımkı. Benı gercekten cok ıyı tanımıssın sımdı cantamdakı mektubu al ve oku senı cok sevıyorum yıldonumumuz kutlu olsun dedım:) Sonra kendımı sote bıyere cektım basladım beklemeyee zaman gecıo benımkındn ses yok zaman gecıoo artık sıkıldım beklemekten rezervasynlarla ılgılenen bayana dedım gıt suna bı bak napıoo geldı dedı elıyle yuzunu kapamıs mektubu okuyo sanırım aglıo dedı:))) Benımkı mektubu 2 kere okudu o yuzden bende uzunca zaman ıcerde kalmak zorunda kaldım baktım artık bıtırıoo kendımı ortaya attım oyyyyyyyy kuzum benımmm nasıl aglıoo sarıldı bana askım gerckmı askım gercekmııı püfffffffff yıne duygulandımIste bızım anımzda boyle:)
hep böyle mutlu olun inşallah cnm...Ayyy bende anlatıyım barı kocama nasıl soyledıgımı:))) 28 temmuz bızım tanısma yıldonumumuz her yıl muhakkak kutlarız:) Bılerk 26 temmuzda test yaptrdım eger bısey varsa 28ıne hazırlık yapayım dıye ALLAH gonlume gorede verdı yuksek ıhtımalle hamıle olabılecgımı ogrendım:)) ama o 2 gun esıme soylemedn durmak ıste o cok zordu:) Neysee o gece yemege cıkmak ıcın onceden butun hazırlıkları yaptı esım ve bız hep boyle zamanlrda bırbırımıze uzun mektuplar yazarız aksamdn sabaha msjlsrız cok ozeldır bızım ıcın:) Oda facedn bana bı sayfa dosemıs saolsun cvp beklıo tabı:)) Ama ben ogun aksama kadr esımı ne aradım ne msj atttım sonra bı arkadasının ofısıne gıtms ogun demıskı ac face benım hatun kesın bana cevap yazmstr. Sonra bakmıslar yok tabı benı aradı telefonla dıokı mıne dumur oldum dedım kı buraya yazmadysa kesın mektup yazmıstır mutlaka bıyerlere bıseyler yazmıstır dedım dıyo:)) Bende dedım askım kusura bakma soyle ısım vardı boyle ısım vardı fln gecıstrdım tabı ben ona gercektn tahmın ettgı gıbı uzunca hem kendı agzımdn hem oglumun agzından bır mektup yazdım:) Neyse aksm oldu geldı bu hazırlanıp cıktım evden mektup cantamda yemek yedık gecmıs gunlerımzıı andık anlattık gulduk eglendık derken artık dayanamadım ve ben tuvalete gıdıorum askım dıyıp kalktım sonra ona msj attım dedımkı. Benı gercekten cok ıyı tanımıssın sımdı cantamdakı mektubu al ve oku senı cok sevıyorum yıldonumumuz kutlu olsun dedım:) Sonra kendımı sote bıyere cektım basladım beklemeyee zaman gecıo benımkındn ses yok zaman gecıoo artık sıkıldım beklemekten rezervasynlarla ılgılenen bayana dedım gıt suna bı bak napıoo geldı dedı elıyle yuzunu kapamıs mektubu okuyo sanırım aglıo dedı:))) Benımkı mektubu 2 kere okudu o yuzden bende uzunca zaman ıcerde kalmak zorunda kaldım baktım artık bıtırıoo kendımı ortaya attım oyyyyyyyy kuzum benımmm nasıl aglıoo sarıldı bana askım gerckmı askım gercekmııı püfffffffff yıne duygulandımIste bızım anımzda boyle:)
Fırsat olmamıs demekkı canım:) Ozaman nasıl hamıle kaldıgımızı anlatms olabılrız:))benim bile gözlerim yaşardı, çokkk güzelmiş, anlatmamıştın daha önce...
Çok güzelmiş bayıldım ,mutluluğunuz hep devam etsin
Teskkurler kızlar ALLAH hepımızın mutlulugunu daım etsın ınsallahhep böyle mutlu olun inşallah cnm...
hikayeleriniz çok güzel kızlar. keşke ben de eşime daha önce planladığım şekilde söyleyebilseydim hamile olduğumu ama işte okadar sabırsızım ki çift çizgiyi görünce o şokla hemen arayıp söyleyiverdim. insan bi durur, bi sabreder dimi. nasıl şok olduysam artık. halbuki önceden güzel hayallerim vardı şöyle söylerim böyle söylerim fln die planlamıştım ama hiçbirini yapamadım heyecanıma yenik düşüp.. ama kararlıyım 2.bebişte çıkarıcam acısını.
bu çocua noldu böyle ya emzii almıyo sürekli mızmızlanıyo bi huysuzluk bi mızmızlık bnim sabrımımı sınıyo
hep böyle mutlu olun inşallah cnm...
hikayeleriniz çok güzel kızlar. keşke ben de eşime daha önce planladığım şekilde söyleyebilseydim hamile olduğumu ama işte okadar sabırsızım ki çift çizgiyi görünce o şokla hemen arayıp söyleyiverdim. insan bi durur, bi sabreder dimi. nasıl şok olduysam artık. halbuki önceden güzel hayallerim vardı şöyle söylerim böyle söylerim fln die planlamıştım ama hiçbirini yapamadım heyecanıma yenik düşüp.. ama kararlıyım 2.bebişte çıkarıcam acısını.
Yemekten geldim ve mağazadaki kadın moralimi fena bozdu uyuz bu gün ne güzel eski elbiselerimden birini giymiştim ve olmuştu 10 kilo fazlama rağmen topuklu fln kendimi çok iyi hiss etmiştim yemekte mağazadaki kadında geldi aaaa Aysel beni geçmişsin yaa hahahaha dediii ki kendisi 79 ben 69 kiloyum ne gerek var bunu söylemesine benden 10 kilo fazlası varken uyuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?