2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm..

Hoş geldin pollyanna...
Kızlar ne güzel buluşmuşsunuz. İstanbuldakiler şansı. Diğer illerde tek tük kalıyoruz çünkü oğlum sesleniyor gidip emzireyim bari:)

iyi olmanıza sevindim cnm..bu kdr ara verme bidaa

Ayyy bende anlatıyım barı kocama nasıl soyledıgımı:))) 28 temmuz bızım tanısma yıldonumumuz her yıl muhakkak kutlarız:) Bılerk 26 temmuzda test yaptrdım eger bısey varsa 28ıne hazırlık yapayım dıye ALLAH gonlume gorede verdı yuksek ıhtımalle hamıle olabılecgımı ogrendım:)) ama o 2 gun esıme soylemedn durmak ıste o cok zordu:) Neysee o gece yemege cıkmak ıcın onceden butun hazırlıkları yaptı esım ve bız hep boyle zamanlrda bırbırımıze uzun mektuplar yazarız aksamdn sabaha msjlsrız cok ozeldır bızım ıcın:) Oda facedn bana bı sayfa dosemıs saolsun cvp beklıo tabı:)) Ama ben ogun aksama kadr esımı ne aradım ne msj atttım sonra bı arkadasının ofısıne gıtms ogun demıskı ac face benım hatun kesın bana cevap yazmstr. Sonra bakmıslar yok tabı benı aradı telefonla dıokı mıne dumur oldum dedım kı buraya yazmadysa kesın mektup yazmıstır mutlaka bıyerlere bıseyler yazmıstır dedım dıyo:)) Bende dedım askım kusura bakma soyle ısım vardı boyle ısım vardı fln gecıstrdım tabı ben ona gercektn tahmın ettgı gıbı uzunca hem kendı agzımdn hem oglumun agzından bır mektup yazdım:) Neyse aksm oldu geldı bu hazırlanıp cıktım evden mektup cantamda yemek yedık gecmıs gunlerımzıı andık anlattık gulduk eglendık derken artık dayanamadım ve ben tuvalete gıdıorum askım dıyıp kalktım sonra ona msj attım dedımkı. Benı gercekten cok ıyı tanımıssın sımdı cantamdakı mektubu al ve oku senı cok sevıyorum yıldonumumuz kutlu olsun dedım:) Sonra kendımı sote bıyere cektım basladım beklemeyee zaman gecıo benımkındn ses yok zaman gecıoo artık sıkıldım beklemekten rezervasynlarla ılgılenen bayana dedım gıt suna bı bak napıoo geldı dedı elıyle yuzunu kapamıs mektubu okuyo sanırım aglıo dedı:))) Benımkı mektubu 2 kere okudu o yuzden bende uzunca zaman ıcerde kalmak zorunda kaldım baktım artık bıtırıoo kendımı ortaya attım oyyyyyyyy kuzum benımmm nasıl aglıoo sarıldı bana askım gerckmı askım gercekmııı püfffffffff yıne duygulandım Iste bızım anımzda boyle:)

benimde fpruma yazdıgım ilk mesajım :)

29-06-2011, 13:56 tedirgin_

bende yeni öğrendim ptesi günü idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı şüpheye düşünce kan testi yaptırdım 974 çıktı dün dra gittik ama suanlık kese gözükmedi haftaya gözükür dedi doktor hayırlısı bakalım allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın isteyenlerin herkesede bu duyguyu yaşatsın.

Ay kızlar hikayeleri okuyunca bende çok duygulandım...

Bizim hikayemizde süpriz yapma imkanım olmadı ne yazık ki... Benim adetlerim hep düzensizdir bir ay adet olurum bir ay hatta bazen iki ay olmam... Bu yüzden 1,5 yıl istememize rağmen olmadı bizde ilaç tedavisine başladık. Ama sağolsun eşim her ay yaptırdığım tahlil sonuçlarını benden önce alıp baktığı için süpriz yapmam mümkün olmadı. Bilmem saymadım kaç defa tahlil sonucuna bakıp yüzünün asıldığını ama benim moralimi bozmamk için tebessüm etmeye çalıştığını. 3 aylık tedaviden sonra Nİsanda kızım içimde ocak 2009 da kollarımdaydı. Oğlum da da sadece iki kez kaçamak sonucu eşimin ne olur ne olmaz ben sana bir test alayım deyip yine süpriz yapamamam. Sanırım üçüncüyü istesem yine süpriz yapamayacağım... Bizim herif benden daha heyecanlı ve meraklı ne yazıkki

kızlar burada yeşil çayın bi zararı yok değilmi emzirirken?

kafein uykusunu kaçırabilir

GAMZE saçını ogün yeni boyatmıştın demi? bu seferki renk daha bi oturmuş sanki daha güzel..kızıl saçdan pek haz etmem fakat sana yakışmış çok..

teşekkür ederiim yakıştırdığın için,
her boyanın ilk günleri böyle oluyor, her yıkamadan sonra başka bir renk oluyor saçım :)

haklısın canım, çok da iyi anlıyorum... demek istediğim o sırada orada sadece sen ve oğlun varmış gibi takıl, görme başkalarını, otobüsten inince onlar seni unutacak ama sen o otobüsten indiğini hiç untmayacaksın, başkalarının rahatından önce kendi rahatın,mutluluğun sakın unutma bunu...

benim bile gözlerim yaşardı, çokkk güzelmiş, anlatmamıştın daha önce...

teşekkür ederim canım

ben geliyorum inşallah migrosun onundemı buluşucağız peki?

Çok güzelmiş bayıldım ,mutluluğunuz hep devam etsin

slm herkese,
sabah sağlık ocağına gittim, ne zamandır uğramıyordum bi gidiim de tartılsın Hayal hanım dedim. en son geçirdiğimiz olaylardan sonra huyu suyu değişti bizimkinin, emmiyor doğru düzgün. iştahsızlaştı fln. uyku düzeni de bozuldu. neyse, 6.140gr olmuş. boyu da 65cm.tam tahmin ettiğim gibi. kilosu az geldi bana, geçen ay 5.600grdı. hemşire hanım normal olduğunu söyledi. giderek daha az kilo alıcaklar zaten biliyorum ama ne biliim. tombik yanaklarına alışmışım ya şu sıralar süzülmüş görünüyor gözüme. eski pofuduk halleri yok

hep böyle mutlu olun inşallah cnm...

hikayeleriniz çok güzel kızlar. keşke ben de eşime daha önce planladığım şekilde söyleyebilseydim hamile olduğumu ama işte okadar sabırsızım ki çift çizgiyi görünce o şokla hemen arayıp söyleyiverdim. insan bi durur, bi sabreder dimi. nasıl şok olduysam artık. halbuki önceden güzel hayallerim vardı şöyle söylerim böyle söylerim fln die planlamıştım ama hiçbirini yapamadım heyecanıma yenik düşüp.. ama kararlıyım 2.bebişte çıkarıcam acısını.

bu çocua noldu böyle ya emzii almıyo sürekli mızmızlanıyo bi huysuzluk bi mızmızlık bnim sabrımımı sınıyo

Arkadaslar o malum gün gittim ya hastaneye işte beni beklettiler anestezi için aç olmam gerekmış, ay ben bı mutlu oldum ataşehirde hastanem koştum palladıuma gıttım işte benim bal kabagıma kıyafetler aldım sonra hastaneye geldım bıraz daha vaktım vardı hastanenın karsısındakı eczaneye gittim herseyi inceledım falan güneş koruyucu aldım kendıme ,oğluşuma, bır mutlu oldum sankı yıllardır evdeymışım gibi kendimi bi özgür hissettim, bayadır tek çıkmamıştım en son bı röfle yaptırmıştım 40 tan sonra, daha da hiç tek çıkmadım . ama anne olmak cok zormuş gercekten hep aklımda oğlum dk başı annemı arıyorum sut yettımı nasıl oğlum. yarım bir özgürlük yasadım yanı, ama gzüeldi. Bide çok onceleri bı yazı okumuştum bır anne babaya en güzel yardım çocukalrına birkaç saatliğine olsada bakmaktır yazıyordu tabı ozaman kavrayamamıştım bunun anlamını şimdi çok iyi anlıyorum

benim bile gözlerim yaşardı, çokkk güzelmiş, anlatmamıştın daha önce...
Fırsat olmamıs demekkı canım:) Ozaman nasıl hamıle kaldıgımızı anlatms olabılrız:))

Çok güzelmiş bayıldım ,mutluluğunuz hep devam etsin

Teskkurler kızlar ALLAH hepımızın mutlulugunu daım etsın ınsallah
bu çocua noldu böyle ya emzii almıyo sürekli mızmızlanıyo bi huysuzluk bi mızmızlık bnim sabrımımı sınıyo

Noldu kız nazarmı ettık cocugu nasıl aldırdın emzıgı dıye:))) Valla bana her dıyene masallah dıorum benım nazarım degmez

Yemekten geldim ve mağazadaki kadın moralimi fena bozdu uyuz bu gün ne güzel eski elbiselerimden birini giymiştim ve olmuştu 10 kilo fazlama rağmen topuklu fln kendimi çok iyi hiss etmiştim yemekte mağazadaki kadında geldi aaaa Aysel beni geçmişsin yaa hahahaha dediii ki kendisi 79 ben 69 kiloyum ne gerek var bunu söylemesine benden 10 kilo fazlası varken uyuzz

Bende senin gibiyim cnm heyecandan hemen telefon açıp soledim oysaki en çok merak ettiğim o anki yüz ifadesiydi çok büyük saskinligima geldi

Bende öyle sinir oluyorumki doğum yapmış kadinq kiloyla ilgili yorum yapanlara suratinin ortasına pencelerimi geciresim gelio

Ayy kuzum çook güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş..
ben hemencecik söyledim süpriz yapacak kadar tutamadım içimde :26::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…