- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.441
Bende öyle sinir oluyorumki doğum yapmış kadinq kiloyla ilgili yorum yapanlara suratinin ortasına pencelerimi geciresim gelio
Arkadaslar o malum gün gittim ya hastaneye işte beni beklettiler anestezi için aç olmam gerekmış, ay ben bı mutlu oldum ataşehirde hastanem koştum palladıuma gıttım işte benim bal kabagıma kıyafetler aldım sonra hastaneye geldım bıraz daha vaktım vardı hastanenın karsısındakı eczaneye gittim herseyi inceledım falan güneş koruyucu aldım kendıme ,oğluşuma, bır mutlu oldum sankı yıllardır evdeymışım gibi kendimi bi özgür hissettim, bayadır tek çıkmamıştım en son bı röfle yaptırmıştım 40 tan sonra, daha da hiç tek çıkmadım . ama anne olmak cok zormuş gercekten hep aklımda oğlum dk başı annemı arıyorum sut yettımı nasıl oğlum. yarım bir özgürlük yasadım yanı, ama gzüeldi. Bide çok onceleri bı yazı okumuştum bır anne babaya en güzel yardım çocukalrına birkaç saatliğine olsada bakmaktır yazıyordu tabı ozaman kavrayamamıştım bunun anlamını şimdi çok iyi anlıyorum
kızlar hepinize selammmmmmmm
pardon o buluşma nıye hafta içi çalışanlar gelmesın dıye özellıkle mı ayrlandı salı gunune acaba
kızlar bu arada çok kahve içtim şu sıralar ve bebeğimin uyku düzenı alt üst olduuu bırı bana kahveyı yasaklasın :18::18::18::18::18:
Yemekten geldim ve mağazadaki kadın moralimi fena bozdu uyuz bu gün ne güzel eski elbiselerimden birini giymiştim ve olmuştu 10 kilo fazlama rağmen topuklu fln kendimi çok iyi hiss etmiştim yemekte mağazadaki kadında geldi aaaa Aysel beni geçmişsin yaa hahahaha dediii ki kendisi 79 ben 69 kiloyum ne gerek var bunu söylemesine benden 10 kilo fazlası varken uyuzz
Yemekten geldim ve mağazadaki kadın moralimi fena bozdu uyuz bu gün ne güzel eski elbiselerimden birini giymiştim ve olmuştu 10 kilo fazlama rağmen topuklu fln kendimi çok iyi hiss etmiştim yemekte mağazadaki kadında geldi aaaa Aysel beni geçmişsin yaa hahahaha dediii ki kendisi 79 ben 69 kiloyum ne gerek var bunu söylemesine benden 10 kilo fazlası varken uyuzz
kesinlikle çok haklısın canım, onlarsız bir yere gittn mi aklın hep onlarda oluyor, bende hastaneye gitmiştim bi gün dakika başı aradım :)) anne olmadan anlaşılmıyormuş.
Kızlarrrrrrr yaşasın havalar düzeliyor mu neeeeeeegüneşi görünce kızımı bahçeye çıkardım, yavrum gözlerini açamıyor :) güneşlendik biraz ona da bana da çooooooook iyi geldi
ewet ya gerçekten uyuzmuş. bende sinir oluorum böyle insanlara bana da görenler ikizini içinde mi unuttular hahaha diorlar gıcık oluorum. 65le hamile kaldım 80le doğum yaptım şimdi 67yim lakin göbeğim azıcık kaldı malesef sez. olduğu için. herşey su kucağımda uyuyan güzel prensesim için değmez mi değer tabi ama yine de versem hiç fena olmaz :)
ben geliyorum inşallah migrosun onundemı buluşucağız peki?
Hüüü böceğimi özledimmm yaa bende öğlen gidemedim bu gün
kızımı bağladım kendime, ana kucağı babamızın arabasında olduğundan , yürüyerek, bankaya oradan pazara gittik , alışveriş yaptık ve eve geldik.
şimdide güzel güzel zeytinyağlı yemekelrimi hazırlayayım :)
az kaldı annesi akşamaaaaaseni görünce çalışacağım günler aklıma geliyor daha 3 ay var ama hemen geçerrrrrrrr
3 ayy ohooo tadını çıkar kuzum minişinle:)))
Polly kuzum seni görüyorum aşağıda nerlerdeydin yoksun bayadır
kızlar bu arada çok kahve içtim şu sıralar ve bebeğimin uyku düzenı alt üst olduuu bırı bana kahveyı yasaklasın :18::18::18::18::18:
geldim şekerim:)
kotayı aşmışızda girmedik 9 gündür((
Kizlarrr selamm
Bende aşırı bir halsizlik var ya inanamazsınız şükür oğlum bu ara uslu da pek yormuyor.iki gündür koltuktan kalkmaya mecalim yok demirim mı düştü anlamadım. Gözlerimde de surekli bir uyku hali 8 oldumu uyuyorum şuraya bile iki bisi yazmamıyorum. Sütüm de azaldı sanki.. Kilo verdim ondan mı bedenim çöktü resmen ya..
mirayhan sizin mi bugün tayin açıklanacaktı. akşam 5e kalmıs sanırım. inşallah hakınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?