2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle çok haklısın canım, onlarsız bir yere gittn mi aklın hep onlarda oluyor, bende hastaneye gitmiştim bi gün dakika başı aradım :)) anne olmadan anlaşılmıyormuş.

kızlar hepinize selammmmmmmm

pardon o buluşma nıye hafta içi çalışanlar gelmesın dıye özellıkle mı ayrlandı salı gunune acaba

selam canımmm

kızlar bu arada çok kahve içtim şu sıralar ve bebeğimin uyku düzenı alt üst olduuu bırı bana kahveyı yasaklasın :18::18::18::18::18:

yasemin sana kahveyi yasaklıyorummmmmm

ya ne dengesiz insanlar var ya, düşünüyorum da ben birine böyle bir şeyi asla söylemem düşünmem bile, sen üzülme canım bence o doğumdan sonra senin böyle şık ve güzel görünmeni kaldıramamış

Kızlarrrrrrr yaşasın havalar düzeliyor mu neeeeeee güneşi görünce kızımı bahçeye çıkardım, yavrum gözlerini açamıyor :) güneşlendik biraz ona da bana da çooooooook iyi geldi

ewet ya gerçekten uyuzmuş. bende sinir oluorum böyle insanlara bana da görenler ikizini içinde mi unuttular hahaha diorlar gıcık oluorum. 65le hamile kaldım 80le doğum yaptım şimdi 67yim lakin göbeğim azıcık kaldı malesef sez. olduğu için. herşey su kucağımda uyuyan güzel prensesim için değmez mi değer tabi ama yine de versem hiç fena olmaz :)

Kızlarrrrrrr yaşasın havalar düzeliyor mu neeeeeee güneşi görünce kızımı bahçeye çıkardım, yavrum gözlerini açamıyor :) güneşlendik biraz ona da bana da çooooooook iyi geldi

Pazar günü 30 derece kuzum ısınsın artık deniz suyuda ısınsın kızıma mayosunu gidireyim denize gidelim :82:

O insanlara aynen şöyle yapmak lazımm

Son düzenleme:
kızımı bağladım kendime, ana kucağı babamızın arabasında olduğundan , yürüyerek, bankaya oradan pazara gittik , alışveriş yaptık ve eve geldik.

şimdide güzel güzel zeytinyağlı yemekelrimi hazırlayayım :)

ohhhhh ne güzelll, kolay gelsin sana gamzecim, valla sen bana güç veriyorsun, cesaretleniyorum bunları okuynca, bende çıkıcam :)))))))))

Son düzenleme:
Kizlarrr selamm
Bende aşırı bir halsizlik var ya inanamazsınız şükür oğlum bu ara uslu da pek yormuyor.iki gündür koltuktan kalkmaya mecalim yok demirim mı düştü anlamadım. Gözlerimde de surekli bir uyku hali 8 oldumu uyuyorum şuraya bile iki bisi yazmamıyorum. Sütüm de azaldı sanki.. Kilo verdim ondan mı bedenim çöktü resmen ya..

selam, geçmiş oolsun canım muhtemelen demirin düşmüştür, zaten bebekler de yoruyor, dikkat et kendine bebeğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…