- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.461
Noldu kız nazarmı ettık cocugu nasıl aldırdın emzıgı dıye:))) Valla bana her dıyene masallah dıorum benım nazarım degmez
Yemekten geldim ve mağazadaki kadın moralimi fena bozdu uyuz bu gün ne güzel eski elbiselerimden birini giymiştim ve olmuştu 10 kilo fazlama rağmen topuklu fln kendimi çok iyi hiss etmiştim yemekte mağazadaki kadında geldi aaaa Aysel beni geçmişsin yaa hahahaha dediii ki kendisi 79 ben 69 kiloyum ne gerek var bunu söylemesine benden 10 kilo fazlası varken uyuzz
bilmiyorm ve bn sabırlı bir anne değilim ama sınırlarımı zorluyorm çıldırıciim o olcak..uyutuorm bnde uyuiim diorm uykusuzm tam dalıyorm uyanıyo..kaç saattr böyle..bi yerlerde yanlış yapıyorm ama hayır olsun
evet canım, eşim de öyle dedi ama emin değildik, heyecanla bekliyoruz inş çıkmaz, sağolasın. Sen nerden duydun?
Amin canım Hepımızın mutlulugu daım olsun ınsallah:) bende o 2 gun nasıl ıcımde tuttum bılemezsınn bıran evvel gecsede soylesem dıye sekılden sekıle gırdım:) Bıde annemlere soylemıstm agızlrındn kacırcklar dıyee cok gerılmstım:) Neysekıı cakmadan suprızı yapmak bana nasıp oldu:))Ayy kuzum çook güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş..
ben hemencecik söyledim süpriz yapacak kadar tutamadım içimde :26::)))
bilmiyorm ve bn sabırlı bir anne değilim ama sınırlarımı zorluyorm çıldırıciim o olcak..uyutuorm bnde uyuiim diorm uykusuzm tam dalıyorm uyanıyo..kaç saattr böyle..bi yerlerde yanlış yapıyorm ama hayır olsun
bana da eşim söyledi. bizde geçen sene bu heyecanla bekliyorduk ta.
Ooo sabırsız ana benmkı hep oylee okumussundr demın mısal ayagımda uyuttum koltukta ıkı buklm belım sagda kendım solda bacaklarım ortada yeterkı bıraz uyım dıye kıvrıldım dızımdeyken demın sankı saatlrce uyumus gıbı uyandı delı ettı benııı toplamda 35 dakka uyums oldu cok sukur:))) Bende gozlerımı kapayıp acmak zorunda kaldıgım ıcın epeyce gergınım benımkı ne emzık alır ne bıseyy ya meme yalıcak yada sallancak huysuz böcekk:) Dungecede delı ettı benıı 11 bucukta anca uyudu gece uykusuda berbattı durmadn uyandı aglamadı ama uyumadıda suan ananesı dızınde oyalıo gozler baygn bakıo ama hıc umudum yok bırazdn acılırlar fal tası gıbı:)))
Ooo sabırsız ana benmkı hep oylee okumussundr demın mısal ayagımda uyuttum koltukta ıkı buklm belım sagda kendım solda bacaklarım ortada yeterkı bıraz uyım dıye kıvrıldım dızımdeyken demın sankı saatlrce uyumus gıbı uyandı delı ettı benııı toplamda 35 dakka uyums oldu cok sukur:))) Bende gozlerımı kapayıp acmak zorunda kaldıgım ıcın epeyce gergınım benımkı ne emzık alır ne bıseyy ya meme yalıcak yada sallancak huysuz böcekk:) Dungecede delı ettı benıı 11 bucukta anca uyudu gece uykusuda berbattı durmadn uyandı aglamadı ama uyumadıda suan ananesı dızınde oyalıo gozler baygn bakıo ama hıc umudum yok bırazdn acılırlar fal tası gıbı:)))
Amin canım Hepımızın mutlulugu daım olsun ınsallah:) bende o 2 gun nasıl ıcımde tuttum bılemezsınn bıran evvel gecsede soylesem dıye sekılden sekıle gırdım:) Bıde annemlere soylemıstm agızlrındn kacırcklar dıyee cok gerılmstım:) Neysekıı cakmadan suprızı yapmak bana nasıp oldu:))
heralde oğlum komplexe girdi büyüdüünü kabullenmek istemiyo eski günlerdeki gibi omzumda uyuyo..
peki sonuç ne olmuştu? :)
Nalancım, migrosun sahil kısmında Beltur diye bir çay bahçesi modunda biryer var, basket sahalarının orada, işte orada buluşacağız
Benımkıde gecen sabaha kadr uyudu okdr memnun oldumkı deıdm evet heralde duznı kurdu sevncım kursgımda kaldı kac gundr gırmedıgı trıp yok:) Buna ragmen ananesı toz kondurmuoo sen huysuz cocuk gormemısın dıyo:) Sanırım bırazda haklısormayın kızlar Lidya da bugün çok huysuz kaç gündür iyiydi noldu bugün anlamadım, sanırım gazı var kıvranıyor çünkü, mızıklıyor bir de yavrum
Valla gerckten cok buyuk rahatlık bunu kabul edıorum:) Ama uyumayınca annem anneyms gıbı benım ustume gelıoo soyle yap boyle yapp sankı ben hızmetcısıyım catısıoruz:)))ahh ahh bnm anam yanımda olsa daa ne isterdim..isterse hiç uyumasın..
hahhah o sallama bıcımı bendede var. sabah 6 da uyanıyor alıyorum beşikten beşikte uyumıyacak ya laz ınadı anasına cekmış, ben yatıyorum yatakta eşim yanımda buda ayaklarımda oyle uyuyoruz. sonra benım bacaklar hissiz kalıyor yataktan kalkamıyorum resmen.butun bebeklerde var heralde bende dün ohh uyudu dedim aldım yatak yorgan ne varsa oturma odasına ohh hazırlık yaptım başladı veeeeeeeeeee diye
:))) yerim ben onuuu bizimki omzumda yatırmaya çalıştığım zaman kafayı dikeltiyo dönüm bana bakıyor çok komik oluyor yeni öğrendik kafayı dikeltmeyi
Sonuç suan Siirtteyiz:)
Benımkıde gecen sabaha kadr uyudu okdr memnun oldumkı deıdm evet heralde duznı kurdu sevncım kursgımda kaldı kac gundr gırmedıgı trıp yok:) Buna ragmen ananesı toz kondurmuoo sen huysuz cocuk gormemısın dıyo:) Sanırım bırazda haklı
Benımkıde gecen sabaha kadr uyudu okdr memnun oldumkı deıdm evet heralde duznı kurdu sevncım kursgımda kaldı kac gundr gırmedıgı trıp yok:) Buna ragmen ananesı toz kondurmuoo sen huysuz cocuk gormemısın dıyo:) Sanırım bırazda haklı
Valla gerckten cok buyuk rahatlık bunu kabul edıorum:) Ama uyumayınca annem anneyms gıbı benım ustume gelıoo soyle yap boyle yapp sankı ben hızmetcısıyım catısıoruz:)))
Bende oyle uıyuorumm o ayagımda bende yatakta yatıorum napım onun uyumasını beklersem uyku uyumak ne mumkun ayrıca ayaktan bırkıncada uyanıo uyanmasın dıye dızımde uyuoruz bırlkte uyanınca topuk mopuk kalmıo bende:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?