2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Noldu kız nazarmı ettık cocugu nasıl aldırdın emzıgı dıye:))) Valla bana her dıyene masallah dıorum benım nazarım degmez

bilmiyorm ve bn sabırlı bir anne değilim ama sınırlarımı zorluyorm çıldırıciim o olcak..uyutuorm bnde uyuiim diorm uykusuzm tam dalıyorm uyanıyo..kaç saattr böyle..bi yerlerde yanlış yapıyorm ama hayır olsun

sni kıskanmıştır başka açıklaması yok..

hepimiz kısmen aynı durumdayz canım, günleri günlerine uymuyor bu bebişlerin yaaa, benimki de pek huysuz bugün mızıklıyo sürekli

mrb kızlar benim bebeğim biberonu almıyor bir haftadır... anne sütüyle besliyorum bu aralar gaz sancısından dolayı devamlı emmek istiyor sütümde öyle aman aman değil yani bende en azından sütüm biraz biriksin die günde birkere 30ml 60ml mama veriyordum şayet biberonu emmiyor nie böyle oldu anlamadım biberonumuz aventin az akışlı olanından ucumu sert geliyor az aktığı içinmi uğraşmak istemiyor anlamadım

Ayy kuzum çook güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş..
ben hemencecik söyledim süpriz yapacak kadar tutamadım içimde :26::)))
Amin canım Hepımızın mutlulugu daım olsun ınsallah:) bende o 2 gun nasıl ıcımde tuttum bılemezsınn bıran evvel gecsede soylesem dıye sekılden sekıle gırdım:) Bıde annemlere soylemıstm agızlrındn kacırcklar dıyee cok gerılmstım:) Neysekıı cakmadan suprızı yapmak bana nasıp oldu:))

Ooo sabırsız ana benmkı hep oylee okumussundr demın mısal ayagımda uyuttum koltukta ıkı buklm belım sagda kendım solda bacaklarım ortada yeterkı bıraz uyım dıye kıvrıldım dızımdeyken demın sankı saatlrce uyumus gıbı uyandı delı ettı benııı toplamda 35 dakka uyums oldu cok sukur:))) Bende gozlerımı kapayıp acmak zorunda kaldıgım ıcın epeyce gergınım benımkı ne emzık alır ne bıseyy ya meme yalıcak yada sallancak huysuz böcekk:) Dungecede delı ettı benıı 11 bucukta anca uyudu gece uykusuda berbattı durmadn uyandı aglamadı ama uyumadıda suan ananesı dızınde oyalıo gozler baygn bakıo ama hıc umudum yok bırazdn acılırlar fal tası gıbı:)))

sormayın kızlar Lidya da bugün çok huysuz kaç gündür iyiydi noldu bugün anlamadım, sanırım gazı var kıvranıyor çünkü, mızıklıyor bir de yavrum

ahh ahh bnm anam yanımda olsa daa ne isterdim..isterse hiç uyumasın..

hahhah o sallama bıcımı bendede var. sabah 6 da uyanıyor alıyorum beşikten beşikte uyumıyacak ya laz ınadı anasına cekmış, ben yatıyorum yatakta eşim yanımda buda ayaklarımda oyle uyuyoruz. sonra benım bacaklar hissiz kalıyor yataktan kalkamıyorum resmen.butun bebeklerde var heralde bende dün ohh uyudu dedim aldım yatak yorgan ne varsa oturma odasına ohh hazırlık yaptım başladı veeeeeeeeeee diye

Nalancım, migrosun sahil kısmında Beltur diye bir çay bahçesi modunda biryer var, basket sahalarının orada, işte orada buluşacağız

sağol canım ben orayı bılmıyorum. migrosu bılıyorumda hiç caddebostan sahiline gitmedim. zanzibar var orda oturuyoruz genelde ama sahile inmedim. park yeri olarak migrosumu kullanıcaksınız?

sormayın kızlar Lidya da bugün çok huysuz kaç gündür iyiydi noldu bugün anlamadım, sanırım gazı var kıvranıyor çünkü, mızıklıyor bir de yavrum
Benımkıde gecen sabaha kadr uyudu okdr memnun oldumkı deıdm evet heralde duznı kurdu sevncım kursgımda kaldı kac gundr gırmedıgı trıp yok:) Buna ragmen ananesı toz kondurmuoo sen huysuz cocuk gormemısın dıyo:) Sanırım bırazda haklı
ahh ahh bnm anam yanımda olsa daa ne isterdim..isterse hiç uyumasın..
Valla gerckten cok buyuk rahatlık bunu kabul edıorum:) Ama uyumayınca annem anneyms gıbı benım ustume gelıoo soyle yap boyle yapp sankı ben hızmetcısıyım catısıoruz:)))

Bende oyle uıyuorumm o ayagımda bende yatakta yatıorum napım onun uyumasını beklersem uyku uyumak ne mumkun ayrıca ayaktan bırkıncada uyanıo uyanmasın dıye dızımde uyuoruz bırlkte uyanınca topuk mopuk kalmıo bende:)))

öyle arada derede uyuyunca acayip geriliyorum, dün baş ağrısından geberdim yaa yarım saat uyucam diye çektiğim eziyete mi yanayım yoksa çektiğim baş ağrısına mı...
en iyisi boşşverdim artık uyumaya tenezzül dahi etmiyorum, o uyuyo ben 10 dk da olsa 2 saatte olsa takılıyorum :)) zevk almaya çalışıyorum

bana da hep öyle diyorlar, "sen huysuz çocuk görmemişsin" aacaba huysuzu nasıl oluyor :)) bence tecrübesizlikten ben huysuz sanıyorum heralde

Benim minnoşum niye ayakta sallayınca uyumuyor ya ayağıma koyduğum ana debelnmeye başlıyor zaten artık ellerini ayaklarını tutabilene aşk olsun kundak yapıyorum olmuyor illa iyice sarılacam ona ayakta sallanacaz öyle dua edin en azından oturduk yerde sallıyonuz ben onu uyutuktan sonra yarım saat ev duvarlar sallanıyormuş gibi oluyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…