- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.481
bana da hep öyle diyorlar, "sen huysuz çocuk görmemişsin" aacaba huysuzu nasıl oluyor :)) bence tecrübesizlikten ben huysuz sanıyorum heralde
amaniiiiiiiiiiiiiiiiintercihlerinizde var mıydı?
o cümle klişe olmuş artıkın ya bana da annem söylüyor ama arkadaşımın 8 aylık oğlu bize geldiğinde gördüm o çocuk nasıl oluyor çocuk meme emerken bile ağlayarak emiyor
ilk tercihimizdi canım.
sağol canım ben orayı bılmıyorum. migrosu bılıyorumda hiç caddebostan sahiline gitmedim. zanzibar var orda oturuyoruz genelde ama sahile inmedim. park yeri olarak migrosumu kullanıcaksınız?
hatırlıyanınız var mı bilmiyorum ama ben tekirdağ da çalıştım bır yıl evim ve eşim ist da ben orda git gel falan, aday memurluk sürecini bekledim tayin için. Hamıleliğimin çoğunuda orada gecırdım malesef. şimdi tayinden bahsettinizde yeri gelmişken bende güzel haberimi veriyim. doğum yaptığım ilk hafta istanbul valiliğine tayinim oldu. hatta ben sezeryanlı olarak 5. gun peronel işleri için valiliğe gittim düşünün neyse ki oldu darısı diğer arkadaslara gönlünüze göre olsun inş
hatırlıyanınız var mı bilmiyorum ama ben tekirdağ da çalıştım bır yıl evim ve eşim ist da ben orda git gel falan, aday memurluk sürecini bekledim tayin için. Hamıleliğimin çoğunuda orada gecırdım malesef. şimdi tayinden bahsettinizde yeri gelmişken bende güzel haberimi veriyim. doğum yaptığım ilk hafta istanbul valiliğine tayinim oldu. hatta ben sezeryanlı olarak 5. gun peronel işleri için valiliğe gittim düşünün neyse ki oldu darısı diğer arkadaslara gönlünüze göre olsun inş
kızlar ya bebegı emdırdım geldım aman ALLAHIM o neydı ıkı dakka susmadı burda bır arkadas anlatmıs aynı onun gıbı ayaga konulunca baslıyor debelenmeye bagırmaya ama dık tutup sarılıp sallanınca çıt yok aaaaaa şaka gıbı
bu arada dogum paramıda aldım 3.000 tl ama kredı kartlarına yatırıcam offfff hıc param kalmıycak gene
amannnnn çok şükür o zaman ya :)) benimki altını pisletmiş bugün 2 oldu ya, üşüttü mü acaba, normalde mama yediği için 1 gün yapar 1 gün yapmazdı
heeee iyi o zaman, ayyyy çok heyecanlıyım ya, birde siirte gelirmişiz :))
Canım gözün aydın sevindim senin adına. Ama valilik deyince cinlerim oynuyor onların vereceği bi belge yüzünden kızımın kimliğini daha geçen pazartesi alabildimm bak yine aklıma geldi bebişlerin arasındaki en geç kimliğini alan bizizdir herhalde
Benim kuzum o sarıl sallan yapıyoz kızımla
Ay uyumasın bu güzellik ay, yerim seniiiiiiiii
Allah muhabbetinizi bozmasın arttırsın inşallahBende süt, ymurta, yoğurt yiyorum. Peynirde yicem ama sevmiyorum...
Eşimi biraz önce yolculadım. İçim buruk, çıktıktan sonra "seni ve çocuklarımı çok seviyorum, onlara iyi bak." diye aradı. Evlilikte 6 yılımız dolacak ama hala ayrı kalmaya alışamadım. Çok özlüyorum yavf....
Fırsattan istifade bende babalar günü hediyesini sipariş vereceğim...
Ay korkuttun ya beni ptesi doktora gidince soralım, eğer unutmazsakherkese merhaba
dün tesadüfen atlasın bıngıldağına bakmıştım kapanmasına az kaldığını farkettim
ama bana biraz erken kapanıyor gibi gelmişti.hatta sizlere de sormuştum
ama düne şöyle bir baktım da sadece 1 kişi cevap yazmış baktığım kadarıyla o arkadaşa teşekkür ederim
size bu gün başımdan geçenleri kısaca yazmak istedim
2.ay aşılarımız vardı sağlık ocağına gittik her gittiğimizde hemşire ölçümlerini yapıyor ya bıngıldağına da baktı
erken kapanıyo kapanmaması lazım dedi d vitaminini 3 damladan fazla verme dedi
kapanırsa ne olur dedim oda sanırım beni telaşlandırmamak için çocuk doktoruna gönderiyoruz dedi
bende bıngıldağın erken kapanmasının zeka geriliğine neden olabileceğini duymuştum
hemşireye söylediğimde korkma birşey olmaz dedi,çocuk doktoruna götüreyim mi die sordum
götür istersen dedi
hemen hastaneye götürdük şikayetimizi anlattım.ona konuşunca gülüyo,hıııııı die kızınca dudak büküyo,
takip ediyo,agulamaya başladı diye bir bir anlattım doktor baktı evet erken kapanmaya başlamış dedi
ama üzülme korkulacak birşey yok dedi d vitaminini bir süre tamamen keselim dedi
baş çevresi ölçüsünü aldı her ay baş çevresinin takibini yapacağız korkma dedi bilinçli anne baba ve takiple hallediyoruz deyince
içim rahatladı
bıngıldağın erken kapanıyo olması
kafa tası bıngıldak sayesinde esner ve genişleyip beynin büyümesini sağladından dolayı
erken sertleşme durumunda bu esneme olmadığından kafa tası genişlemez ve beyni büyüyemeyeceğinden
zeka geriliği yaparmış
Maaşallah miniğimeSaol hayatım. Boyu 57 cm miş gerçi kendi doktorumuzla sağlık ocağı ölçümleri hala tutmamaktaHangisine inanacağımı bilemedim. Neyse ki en önemsediğim kilo konusunda ilerleme kaydediyoruz
Geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar;
Bu gün oğlumun ikinci ay aşısı vardı, yavrum şu an için iyi, inş ateşi çıkmaz.... bu arada boyu 63, kilosu 6,200 geldi... bizden haberler böyle
Benimki de 60 cm bana kısa geliyorkızlar bebeklerinizin boy ve kiloları nedir
benimkinin kilosu iyi de boyu biraz kısa gibi geldi
Gerçekten bal bal, maaşallah
Hoşgeliyorsun Ankaramızakızlar yarın yola çıkıyoruz eşimin ankarada kursu var 15 gün. beni annemlere bırakıcak önce 1 hafta karabükte kalıcam sonraki haftasonu gelip alıcak ve beraber ankaraya geçicez. ankaralı arkadaşlara sormak istiyorum oralarda havalar nasıl. yani anne gözüyle sizden duymak istedim. haberlere ve meteoroloji ye güveneme şimdi. çantasını hazırladım aslında bi kaç tane kısa kollu da koydum uzun kollu larını da aldım. biz izmirde olunca başlamıştık kısa kollu giymeye. bi de yarın yolumuz cok uzun hiç kendi arabamzla gitmemiştik ama otobüsle 12 saat sürüyo. en azından 10 saatte anca gideiz. eşime gece ortada bi yerde konaklayıp yolu ikiye bölelim yazık cçocuğa diyorum ya da uyursa basıp gitsek mi? bu defa da gece uyumazsa ve hali hazırda oturmus olan gece uykusu duzeni bozulur diye korkuyorum. sizce ne yapmalı? bana bi fikir verin:44:
bu arada nalancım ve pınarcım çok geçmiş olsun ikinize de.
hepinize iyi geceler
Allah gönlüne göre verir inşllah canımGünaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz iyiyz ama kızım gece çok huzursuzdu uyudu ama sık sık uyandı, kıvrandı gazı vardı yavrumun, sabah da baya erken uyandı, şimdi uyudu tekrar. Bakalım bugün nasıl geçicek. Bugün çok heyecanlıyım eşimin tayini belli olacak. Doğu görevimiz var( ben bu yıl gitmek istemiyorum, 5 yıldır burda çalışıyorum çok alıştım, bebeğimde bildiğim yerde biraz büyüsün dillensin istiyorum. Tayine iptal vermiştik (mecburen istiyoruz sonra iptal veriyoruz, emniyetin sistemi böyleymiş) bakalım kabul mü oldu ret mi? İnş kabl olmuştur (( Küçücük çocukla taaaaaaaa uzaklara nasıl gideriz ((((((
Çok isterim seninle tanışmak kuzum ama pazar günü evlilik yıldönümümüz eşim beni yemeye götürecek eşinin ailesine geldiyin zaman haberleşelim buluşuruz çok özeniyorum burdan kızlar buluşuyor ne güzel bizde buluşak :))
Yıldönümü olan kızlar, Allah evlerinizin huzurunu bozmasın, nice yıllar geçirin, bizm de 2 temmuzok cnm bn bidaki geldiimde hbr verrm müsait olrsan buluşrz..telini özelden msg at bn oraya gittiimde ararm sni..ztn anca haftasonu geleblrm eşim izinli olduu içn..yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah..bzmde 4 gün sonra yıldönümümüz..
Ay pek eğlenceli ya, orda olmak vardıgünaydın hanımlar biz kalktık kahvaştımızı yaptık babamızı işe yolladık ve oğlumun bugün güneş teyzesine oturmaya gidicez hep birlikde 4 bebiş bir arada olucaz ilk defa bakalım nasıl olacak bende resimlerini çekicem
sağolasın canım amin
bizim nikah yldönümümüzde 4 haziran :)
illaki Başbakanın mı yasaklaması lazım kızım, az iç bari.kızlar bu arada çok kahve içtim şu sıralar ve bebeğimin uyku düzenı alt üst olduuu bırı bana kahveyı yasaklasın :18::18::18::18::18:
Yemekten geldim ve mağazadaki kadın moralimi fena bozdu uyuz bu gün ne güzel eski elbiselerimden birini giymiştim ve olmuştu 10 kilo fazlama rağmen topuklu fln kendimi çok iyi hiss etmiştim yemekte mağazadaki kadında geldi aaaa Aysel beni geçmişsin yaa hahahaha dediii ki kendisi 79 ben 69 kiloyum ne gerek var bunu söylemesine benden 10 kilo fazlası varken uyuzz
migrosun otoparkının sonunda merdivenlerden aşağı in, karşındaki beyaz prefabrik yapı Beltur oluyor :)
otopark olarak, ya migrosunkini kullanırım yada migrosu geçince hemen sağdan giriş var oradada otopark var, sen hangisini biliyorsan onu kullan, kafan karışmasın canım.
bebek arabası ile migrosun otoparkından direkt aşağı inmek zor, merdivenlerden dolayı, o yüzden aşağıdaki otopark daha işime geliyor.
sevindim canım hayırlı olsun, bizimde doğu görevi var eşimden dolayı, bugün belli olacak, inş iptalimiz kabul olmuştur
sağol canım malesef devlet işleri biraz boyle. Ben valiliğe bağlı afet acil durum müdürlüğünde başlıyacağım göreve, emin ol bende memuriyete başlamadan gıcık olurdum memurlara ve hiç bir zman boyle olmuyacağım derdim ve olmadım da bizden gecen raporları hemen onaylardım insanları yormazdım boş yere:)
sallan sallan bır hal oldummmm
Allah kolaylık versın hepımıze anammmmmm cocuk bakmak yapmaktan zormus
Yıldönümü olan kızlar, Allah evlerinizin huzurunu bozmasın, nice yıllar geçirin, bizm de 2 temmuz
Kuzum boşver sen patavatsız insanları, o kadar hoş görünüyorsun ki, fazlalıkların bile yakışmış
3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim
sallan sallan bır hal oldummmm
Allah kolaylık versın hepımıze anammmmmm cocuk bakmak yapmaktan zormus
3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim
7 haziranda 3 aylık olacaz inş. kuzum 6200 şuan ama sen kıyaslama her bebişin bünyesi farklı sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?