2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana da hep öyle diyorlar, "sen huysuz çocuk görmemişsin" aacaba huysuzu nasıl oluyor :)) bence tecrübesizlikten ben huysuz sanıyorum heralde

o cümle klişe olmuş artıkın ya bana da annem söylüyor ama arkadaşımın 8 aylık oğlu bize geldiğinde gördüm o çocuk nasıl oluyor çocuk meme emerken bile ağlayarak emiyor

hatırlıyanınız var mı bilmiyorum ama ben tekirdağ da çalıştım bır yıl evim ve eşim ist da ben orda git gel falan, aday memurluk sürecini bekledim tayin için. Hamıleliğimin çoğunuda orada gecırdım malesef. şimdi tayinden bahsettinizde yeri gelmişken bende güzel haberimi veriyim. doğum yaptığım ilk hafta istanbul valiliğine tayinim oldu. hatta ben sezeryanlı olarak 5. gun peronel işleri için valiliğe gittim düşünün neyse ki oldu darısı diğer arkadaslara gönlünüze göre olsun inş

o cümle klişe olmuş artıkın ya bana da annem söylüyor ama arkadaşımın 8 aylık oğlu bize geldiğinde gördüm o çocuk nasıl oluyor çocuk meme emerken bile ağlayarak emiyor

amannnnn çok şükür o zaman ya :)) benimki altını pisletmiş bugün 2 oldu ya, üşüttü mü acaba, normalde mama yediği için 1 gün yapar 1 gün yapmazdı

ilk tercihimizdi canım.

heeee iyi o zaman, ayyyy çok heyecanlıyım ya, birde siirte gelirmişiz :))

sağol canım ben orayı bılmıyorum. migrosu bılıyorumda hiç caddebostan sahiline gitmedim. zanzibar var orda oturuyoruz genelde ama sahile inmedim. park yeri olarak migrosumu kullanıcaksınız?

migrosun otoparkının sonunda merdivenlerden aşağı in, karşındaki beyaz prefabrik yapı Beltur oluyor :)

otopark olarak, ya migrosunkini kullanırım yada migrosu geçince hemen sağdan giriş var oradada otopark var, sen hangisini biliyorsan onu kullan, kafan karışmasın canım.

bebek arabası ile migrosun otoparkından direkt aşağı inmek zor, merdivenlerden dolayı, o yüzden aşağıdaki otopark daha işime geliyor.

sevindim canım hayırlı olsun, bizimde doğu görevi var eşimden dolayı, bugün belli olacak, inş iptalimiz kabul olmuştur

Canım gözün aydın sevindim senin adına. Ama valilik deyince cinlerim oynuyor onların vereceği bi belge yüzünden kızımın kimliğini daha geçen pazartesi alabildimm bak yine aklıma geldi bebişlerin arasındaki en geç kimliğini alan bizizdir herhalde

kızlar ya bebegı emdırdım geldım aman ALLAHIM o neydı ıkı dakka susmadı burda bır arkadas anlatmıs aynı onun gıbı ayaga konulunca baslıyor debelenmeye bagırmaya ama dık tutup sarılıp sallanınca çıt yok aaaaaa şaka gıbı

bu arada dogum paramıda aldım 3.000 tl ama kredı kartlarına yatırıcam offfff hıc param kalmıycak gene

Benim kuzum o sarıl sallan yapıyoz kızımla

sağol canım malesef devlet işleri biraz boyle. Ben valiliğe bağlı afet acil durum müdürlüğünde başlıyacağım göreve, emin ol bende memuriyete başlamadan gıcık olurdum memurlara ve hiç bir zman boyle olmuyacağım derdim ve olmadım da bizden gecen raporları hemen onaylardım insanları yormazdım boş yere:)

Eki Görüntüle 433256 Eki Görüntüle 433257

UYUMUYOR İŞTE UYUMUYOR...
Umarım telafisini gece yapar...
Ay uyumasın bu güzellik ay, yerim seniiiiiiiii
Allah muhabbetinizi bozmasın arttırsın inşallah
Ay korkuttun ya beni ptesi doktora gidince soralım, eğer unutmazsak
Saol hayatım. Boyu 57 cm miş gerçi kendi doktorumuzla sağlık ocağı ölçümleri hala tutmamakta Hangisine inanacağımı bilemedim. Neyse ki en önemsediğim kilo konusunda ilerleme kaydediyoruz
Maaşallah miniğime
Herkese iyi akşamlar;
Bu gün oğlumun ikinci ay aşısı vardı, yavrum şu an için iyi, inş ateşi çıkmaz.... bu arada boyu 63, kilosu 6,200 geldi... bizden haberler böyle
Geçmiş olsun canım
kızlar bebeklerinizin boy ve kiloları nedir
benimkinin kilosu iyi de boyu biraz kısa gibi geldi
Benimki de 60 cm bana kısa geliyor
Eki Görüntüle 433736

Bakın ablaları bu da benim kabak kafalı bal oğluşum:)
Gerçekten bal bal, maaşallah
Hoşgeliyorsun Ankaramıza
Allah gönlüne göre verir inşllah canım

Yıldönümü olan kızlar, Allah evlerinizin huzurunu bozmasın, nice yıllar geçirin, bizm de 2 temmuz
Ay pek eğlenceli ya, orda olmak vardı
sağolasın canım amin

bizim nikah yldönümümüzde 4 haziran :)

kızlar bu arada çok kahve içtim şu sıralar ve bebeğimin uyku düzenı alt üst olduuu bırı bana kahveyı yasaklasın :18::18::18::18::18:
illaki Başbakanın mı yasaklaması lazım kızım, az iç bari.

Kuzum boşver sen patavatsız insanları, o kadar hoş görünüyorsun ki, fazlalıkların bile yakışmış

sağol gamzecim sonuçta bebekle olunca onemli bende aşağıdakini kullanayım o zaman:)

sevindim canım hayırlı olsun, bizimde doğu görevi var eşimden dolayı, bugün belli olacak, inş iptalimiz kabul olmuştur

sağol canım inş darısı size gönlünüze göre olur umarım seni cok iyi anlıyorum.

Keşke senin gibi biri denk geleydi bana da kuzum sonunda gittim dedim eşim gitti Azerbaycana bu belgeyi apostil etmezseniz ben gidemiyorum küçücük bebekle kaldım burda duygu sömürüsü yaptım 2 gün sonra aradlılar gel al diye :))))

sallan sallan bır hal oldummmm

Allah kolaylık versın hepımıze anammmmmm cocuk bakmak yapmaktan zormus

O zaman sana Semiha Yankıdan ''Bir dakika'' şarkısını armağan ediyorum kuzum sözlerinde diyor ya 1 dk sürer diye ama bebişler bi ömür boyu bizle hihihi :)))

Çook sağol canım benim sizinde yıldönümü kutlu olsun

3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim

sallan sallan bır hal oldummmm

Allah kolaylık versın hepımıze anammmmmm cocuk bakmak yapmaktan zormus

:))))))))))))))))))))))) yapmaya ne var güldürdün beni

3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim

bana da az geliyor ama iyi diyorlar 6000gr seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…