- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.501
3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim
:))))))))))))))))))))))) yapmaya ne var güldürdün beni
bana da az geliyor ama iyi diyorlar 6000gr seninki?
canım benim kızımda 1 hafta sora 3 aylık olcak epeydir tartılmadı benim gözümede biraz zayıf geliyo 9unda doktora gitcez ozaman bakıcaz..ama herkesin bebeğinin doğum kg su farklı çok kg alması değil sağlıklı olması önemli..normal dedilerse bi sorun yoktur..
evet zaten sanırım doğum kilosuna göre belirliyorlar normal olup olmadığını her ay belli bir miktarda kilo alması gerekiyor. o limitlerde kilo aldysa normal diyorlar
sallan sallan bır hal oldummmm
Allah kolaylık versın hepımıze anammmmmm cocuk bakmak yapmaktan zormus
biz 3 aylığı 3 gün geçtik zayıf o zaman benim çocuğum(((((
eşleriniz polis sanırım.benım kıde.siirt olayını duyunca yazmadan edemedım.2 yıl oluyo siirtten geleli siz merkezdemısınız biz 100 dairede kalmıştık
evet.çok şükür bi sıkıntı yaşamadık.bende medlife çalışıyodum ama orayı sevmemiştim işte.2. şark olsa yine gideriz
.ama inşallah olmaz tabikii.
kızlar ya bebegı emdırdım geldım aman ALLAHIM o neydı ıkı dakka susmadı burda bır arkadas anlatmıs aynı onun gıbı ayaga konulunca baslıyor debelenmeye bagırmaya ama dık tutup sarılıp sallanınca çıt yok aaaaaa şaka gıbı
bu arada dogum paramıda aldım 3.000 tl ama kredı kartlarına yatırıcam offfff hıc param kalmıycak gene
yasemin doğum parası 3.000 tl mi aldın nasıl oluo anlamadm ben neden 160 tl aldım ??? varsa bişi hakkımı arayım az para deil
aynen bende seviyorum burayı gerçi ilk geldiğimde hiç beğenmemiştim ama suan ısındım alıştım galiba. sizin zamanaa göre suan daha gelişti. en azından bim açıldı:)) 2. şark inş olmaz ya kesin deil galiba hala.
3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim
eşleriniz polis sanırım.benım kıde.siirt olayını duyunca yazmadan edemedım.2 yıl oluyo siirtten geleli siz merkezdemısınız biz 100 dairede kalmıştık
benim kız 3220gr doğdu, şuan evdeki tartıda 5400 geliyo. 4 gün sonra 3 ayımız doluyo bakalım sağlık ocağında ne çıkacak
benim kız 3220gr doğdu, şuan evdeki tartıda 5400 geliyo. 4 gün sonra 3 ayımız doluyo bakalım sağlık ocağında ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?