- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.521
Kızlarrrrrrrr istediğimiz ŞÜKÜR oldu, tayinimiz çıkmadıııııııı
160 mı kuzum yalnışlık var senin doğum iznin ne zaman bitiyordu
inş bu ayın sonunda bende bunun tam tersini söylerimKızlarrrrrrrr istediğimiz ŞÜKÜR oldu, tayinimiz çıkmadıııııııı
sevindim...hadi bu akşam evde bir bayram havası
ay canım cok sevindim bebekler rızkıyla gelir derler ya çok doğruymuş:))
ewet canım 160 aldm o da zaten kızımın sarılık olması sonucu 1 gece fototerapi uygulandı oraya gitti öğretmenm ben. ve sadece okadar aldım . doğum iznim bugun itibariyle bitmiş bulunmaktapazartesi başlıcm canımmmm
inş bu ayın sonunda bende bunun tam tersini söylerim
tayinimiz çıktıııı
gözünaydın cnm...
buluşma yapıldığını okuyunca vaktim olmadığı halde sizleri görebilmek için hızlı hılzı geçmişi kurcaladımveeeeee.....
Beklenen fotoğraflar :)
Eki Görüntüle 434254
Eki Görüntüle 434255
Ah mine ah, biz palladium'da nasıl fotoğraf çekmeyiz ahh ahhh....
tşk ederim canım, biz kastamonu tosyadaydık... ama ilçelerdeki kadastrolar kapandı ve şehir merkezine taşındı, eşim bu hafta kastamonuda göreve başladı, biz ankaraya istiyoruz, tayin çıkarsa ankaraya çıkmazsa kastamonuya taşınacaz, yani her halükarda taşınma varinş canım tüm kalbimle çıkmasını diliyorum, nereye istiyorsunuz?
Canımcığım ben de Ankaradayım, beklerim her zamanGeçen yani 2 hafta oldu galiba Ankaraya geldim aklıma ilk sen ve Melike geldi numaralarınız olsaydı araycaktım :)))
Rejimemi girdın kız, dur dikkat et kendine ya, bebişin var senin.Kizlarrr selamm
Bende aşırı bir halsizlik var ya inanamazsınız şükür oğlum bu ara uslu da pek yormuyor.iki gündür koltuktan kalkmaya mecalim yok demirim mı düştü anlamadım. Gözlerimde de surekli bir uyku hali 8 oldumu uyuyorum şuraya bile iki bisi yazmamıyorum. Sütüm de azaldı sanki.. Kilo verdim ondan mı bedenim çöktü resmen ya..
Ben hatırladım canım ne güzel sevindim gönlüne göre olmuş, darısı benim tayin haberine.hatırlıyanınız var mı bilmiyorum ama ben tekirdağ da çalıştım bır yıl evim ve eşim ist da ben orda git gel falan, aday memurluk sürecini bekledim tayin için. Hamıleliğimin çoğunuda orada gecırdım malesef. şimdi tayinden bahsettinizde yeri gelmişken bende güzel haberimi veriyim. doğum yaptığım ilk hafta istanbul valiliğine tayinim oldu. hatta ben sezeryanlı olarak 5. gun peronel işleri için valiliğe gittim düşünün neyse ki oldu darısı diğer arkadaslara gönlünüze göre olsun inş
Güle güle kullan dicem ama yeri hazırmış, olsun o da işe yarar.kızlar ya bebegı emdırdım geldım aman ALLAHIM o neydı ıkı dakka susmadı burda bır arkadas anlatmıs aynı onun gıbı ayaga konulunca baslıyor debelenmeye bagırmaya ama dık tutup sarılıp sallanınca çıt yok aaaaaa şaka gıbı
bu arada dogum paramıda aldım 3.000 tl ama kredı kartlarına yatırıcam offfff hıc param kalmıycak gene
Ya benim de çıkmasa ya.............Kızlarrrrrrrr istediğimiz ŞÜKÜR oldu, tayinimiz çıkmadıııııııı
tşk ederim canım, biz kastamonu tosyadaydık... ama ilçelerdeki kadastrolar kapandı ve şehir merkezine taşındı, eşim bu hafta kastamonuda göreve başladı, biz ankaraya istiyoruz, tayin çıkarsa ankaraya çıkmazsa kastamonuya taşınacaz, yani her halükarda taşınma var
Ya benim de çıkmasa ya.............
Melikeee kuzum nerelerdesin aşağıda görüyorum seni Miray nasıll
Canimmm cok yazamiyorum buraya ama iyiyiz sukur ikimizde.. İse basladim Miray evde kayinvalidemle kaliyo aksam hasret gideriyoruz :) ole geciyo gunler... Sen de baslamissin nasil gidiyo?
Canımcığım ben de Ankaradayım, beklerim her zaman
Rejimemi girdın kız, dur dikkat et kendine ya, bebişin var senin.
Ben hatırladım canım ne güzel sevindim gönlüne göre olmuş, darısı benim tayin haberine.
Güle güle kullan dicem ama yeri hazırmış, olsun o da işe yarar.
Ya benim de çıkmasa ya.............
iyi akşamlar kızlar,sabah bi girdim iki sohbet edeyim birşeyler paylaşayım dedim oğlum saolsun izin vermedi yazıp yazıp cümlelerimi tamamlamadan geri sildim :) emniyetten arkadaşların tayini çıkıp gidenler vardı onlarla veda organizasyonu yaptık ama ne oturdum ne yemek yiyebildim ne sohbet 13.30 dan 16.30 a yaramaz yiğit tunam kucağımdan inmedi arabya gidip oturdum sakinleştirmek için...3 aylık sıpa parmağında oynatıyo beni
kızlar sizin bebişlerde böyle mi hep kucakta gezmek istiyo oturduğum zaman bile susumuyo kalk ayağa evi dolaş diyo resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?