2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn çıkıp kocaciimi almaya gidiim metrobüs durağından..akşamki rutin yürüyüşlerimizde gerçekleşmiş olsun..Allahtan çarşımız var yoksa oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Herkese selam

Bugün de devlet hastanesinde aylık kontrole gittik, oğlum çok şükür iyi... dün ikinci ay aşısı vardı ve çok şükür dünü ateşsiz atlattık... bugünkü kontrolde 63 cm boy, kıyafetsiz 6.400 kilo çıktı... dünkü aşı için gittiğimizde sağlık ocağında kıyafetle 6.520 çıkmıştı... 320 kıyafet olsa 6.200 demişti, ama kıyafeti o kadar tutmaz herhalde.... gelen gidenden netee girmeye çok vaktim olmuyor, bu akşam eşim geliyor, hafta sonuda kayınvalidemlerde olacağız....bizden haberler böyle... hepinizi öpüyorum...

sevindim...hadi bu akşam evde bir bayram havası

sağol canım, aynen öyle valla :))

ay canım cok sevindim bebekler rızkıyla gelir derler ya çok doğruymuş:))

evet ya meleğim şans getirdi :))

160 nerdeee 3000 nerde dimi canım, işte öğretmene verilen değer (
inş bu ayın sonunda bende bunun tam tersini söylerim

tayinimiz çıktıııı

inş canım tüm kalbimle çıkmasını diliyorum, nereye istiyorsunuz?

veeeeee.....

Beklenen fotoğraflar :)

Eki Görüntüle 434254

Eki Görüntüle 434255

Ah mine ah, biz palladium'da nasıl fotoğraf çekmeyiz ahh ahhh....
buluşma yapıldığını okuyunca vaktim olmadığı halde sizleri görebilmek için hızlı hılzı geçmişi kurcaladım kucaklarınızda bebişlerinizle çok tatlı çıkmışsınız, yüzünüzden gülücükler, yanınızda yavrularınız hep olsun inşaAllah

inş canım tüm kalbimle çıkmasını diliyorum, nereye istiyorsunuz?
tşk ederim canım, biz kastamonu tosyadaydık... ama ilçelerdeki kadastrolar kapandı ve şehir merkezine taşındı, eşim bu hafta kastamonuda göreve başladı, biz ankaraya istiyoruz, tayin çıkarsa ankaraya çıkmazsa kastamonuya taşınacaz, yani her halükarda taşınma var

Geçen yani 2 hafta oldu galiba Ankaraya geldim aklıma ilk sen ve Melike geldi numaralarınız olsaydı araycaktım :)))
Canımcığım ben de Ankaradayım, beklerim her zaman
Rejimemi girdın kız, dur dikkat et kendine ya, bebişin var senin.
Ben hatırladım canım ne güzel sevindim gönlüne göre olmuş, darısı benim tayin haberine.
Güle güle kullan dicem ama yeri hazırmış, olsun o da işe yarar.
Kızlarrrrrrrr istediğimiz ŞÜKÜR oldu, tayinimiz çıkmadıııııııı
Ya benim de çıkmasa ya.............

Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah Ankara'ya çıkar.

Ya benim de çıkmasa ya.............

istemiyor musun canım çıkmasını?

senin ankara içiydi değilmi tayinin hadi inş olmaz :) seninde gönlüne göre olsun

iyi akşamlar kızlar,sabah bi girdim iki sohbet edeyim birşeyler paylaşayım dedim oğlum saolsun izin vermedi yazıp yazıp cümlelerimi tamamlamadan geri sildim :) emniyetten arkadaşların tayini çıkıp gidenler vardı onlarla veda organizasyonu yaptık ama ne oturdum ne yemek yiyebildim ne sohbet 13.30 dan 16.30 a yaramaz yiğit tunam kucağımdan inmedi arabya gidip oturdum sakinleştirmek için...3 aylık sıpa parmağında oynatıyo beni
kızlar sizin bebişlerde böyle mi hep kucakta gezmek istiyo oturduğum zaman bile susumuyo kalk ayağa evi dolaş diyo resmen...

sende polis eşisin sanırım benim gibi :))) evet canım bizde öyleyiz, az önceye kadar geziyorduk şimdi int.ten masal açtım onu dinliyoruz :)))) hepsi aynı yani

evet canım eşim polis ben öğretmen yaniii bizim ülkemizde asla değer verilmeyen iki meslek grubundanız..polis orantısız güç kullanır öğretmen yatarak para kazanır....her şey dışardan böyle gözüküyo malesef... çok doluyum bu konuda neyseee.....
oğlum uyudu sonunda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…