- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.541
3 aylık bebişleri olan arkadaşlar, bebişleriniz kaç kilo? benmki zayıfmı ki yaa.. hemşire normal diyor ama benm gözüme zayıf görünüyor miniğim
evet canım eşim polis ben öğretmen yaniii bizim ülkemizde asla değer verilmeyen iki meslek grubundanız..polis orantısız güç kullanır öğretmen yatarak para kazanır....her şey dışardan böyle gözüküyo malesef... çok doluyum bu konuda neyseee.....
oğlum uyudu sonunda :))
aynen canım bende öğretmenim, ve çok üzülüyorum son olanlara, bende doluyum aynen senin gibi, hadi gözün aydın uuyumuş
saol canım :) ne öğretmenisin,nerde görev yapıyosunuz?
ben ingilizce öğretmeniyim canım, manisa nın bir ilçesindeyiz, bugün tayinler belli oldu ya ödüm koptu şarka gidicez diye, daha çok küçük ya, neyseki ipka kabul olmuş :))) az büyüsün istiyorum, sen ne öğretmenisin, siz nerdesiniz?
ben sınıf öğretmeniyim,mardinde görev yapıyoruz eşim şarkı dolayısıyla burdayız.2 yıl bitti 1 yılımız kaldı 2013 yazı tayin isticez kısmetse.bugün tainler belli oldu evet ipka verenlerden çıkanlar oluyo şanslısınız hadi...çoğu kişini istediği yer oldu burda..umarım en doğru zamanda sizde yapar kurtulursunuz:)
iyi akşamlar kızlar,sabah bi girdim iki sohbet edeyim birşeyler paylaşayım dedim oğlum saolsun izin vermedi yazıp yazıp cümlelerimi tamamlamadan geri sildim :) emniyetten arkadaşların tayini çıkıp gidenler vardı onlarla veda organizasyonu yaptık ama ne oturdum ne yemek yiyebildim ne sohbet 13.30 dan 16.30 a yaramaz yiğit tunam kucağımdan inmedi arabya gidip oturdum sakinleştirmek için...3 aylık sıpa parmağında oynatıyo beni
kızlar sizin bebişlerde böyle mi hep kucakta gezmek istiyo oturduğum zaman bile susumuyo kalk ayağa evi dolaş diyo resmen...
cok güzel bir gündü kuzularımızla...........Ayy ne güzelll iyi eğlenceler kuzumm minnoşları öp benim yerime
valla şaslıyız bu yıllık bakalım :)) biz nerelere gidicez çok merak ediyorumve dediğin gibi kurtulmak istiyorum, komserimiz mardinden geldi memnun olduklarını söylüyor eşi, siz memnun musunuz? hayırlısı olsun sizn de nereyi isteyeceksiniz?
benimki de öyle gezsinler ama ya:)
evet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonra tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
evet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonra tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
cok güzel bir gündü kuzularımızla...........
mardin merkez çok iyi rahat gerçekten her yönden özellikle terör açısından rahat bir yer ondan sonra en iyi diyebileceğin ilçesi kızıltepe mardine 15 km biz burdayız.merkeze göre daha yoğun iş olay bitmiyo eşim amir onun işi hiiçççç bitmiyo şimdi iş oldu çıktı 12 de gelirim belki diyoçook zor yaaa buralar imkanlar her şey batıda..... bir de ben 2 yıl şırnak da görev yaptım 3 yıl da burası 5 yıl olcak doğuda artık yeter diyorum.memleketimiz ankara eşiminde benim de oraya isticez sonra ege düşünüyoruz bakalım neresi olursa kısmet:)
Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyileşirsin kısa zamanda bir sorunun kalmaz canım.
canım çok geçmiş olsun zor bir durum işallah bir daha yaşamazsın..allahım bizlere bebişlerimize sağlık versin..evet bazen sızlanıyoruz ama her şeye değer dimi...
ayyy çok şekersiniz hepiniz, kuzulara da maşallah, ne kadar güzel buluşmuşsunuz
hayırlısı olsun hakkınızda, offf zor işte oralar ya, neyse bakalım yapacak bişey yok çekecez başımıza geleni :)
evet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonucu tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
geçmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?