2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy sıra sıra bebişler:) Bebişlerde anneleri de çok tatlı:)

çok guzelmiş bebişler adenin saçları yakıyor ortalığı, hepsi birbirinden tatlı maşallah

çok güzelsiniz maşallah bebişler hele çok tatlılar

cok teşekkürler kızlar yolunuz bursaya düşerse bekleriz ...

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum..hafta sonu misafirlerim var offf oofff bu bebek görme ne zaman sona ercek acaba çok merak ediyorum (
herkese bebişleriyle mis mis kokulu uykular.......

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum..hafta sonu misafirlerim var offf oofff bu bebek görme ne zaman sona ercek acaba çok merak ediyorum (
herkese bebişleriyle mis mis kokulu uykular.......

sana da iyi akşamlar tatlım ve kolay gelsin. 1 sene falan sürecek sanırım :))) bitmiyor dediğin gibi. Size de iyi uykularrrrrrrrrrr

selam nasılsınız kızlar? bugünde gezdik oğluşumla geldim yıkadım uyudu şimdi. uyanmayacagını bilsem bende yatcam amayatsam uyanır kesin.. ankaradaki arkadaşlar bizde buluşalım çok özendim kızlara:)

bizimkinede izyapıyor ama çok değil. pipisini aşagı indir altını sararken erkekse bebeğin.3.5 kiloya 3 6 çok ben okilodayken yeni doğan kullanıyordum

şuan muhtemelen ankaradasın hava rüzgarlı kısa kol giydircek hava değil bence :)

tmm cnm sağoll
var cnm herşey........

Canimmm cok yazamiyorum buraya ama iyiyiz sukur ikimizde.. İse basladim Miray evde kayinvalidemle kaliyo aksam hasret gideriyoruz :) ole geciyo gunler... Sen de baslamissin nasil gidiyo?

ne ara işe başladın Melikem , ben kaçırmışım , 1 kere okumadım geçmişi o arada mı başladın ne oldu...

çok geçmiş olsun canım benim, inşallah 22 haziranda güzel haberler alırsın...

kızının ismine bayıldım :)))))))))))))))
Seninde adin mi yoksaaaaa :)) sadece nick mi yoksa kizinin adimi :)
ne ara işe başladın Melikem , ben kaçırmışım , 1 kere okumadım geçmişi o arada mı başladın ..

Gamzeeeem pazartesi basladim bugun ilk hafta bitmis oldu. Kacirmadin yazamadim buraya sadece okuyorum hizli ilerliyo cogu sayfayida atliyorum valla :)

Ne guzel adin vaaaar :) anlami ne diyenlere ne cevap veriyosun?? :) bana herkes soruyo yilin ilk aylarinda dogan diyorum. Ama asil tersten yarim oluyo o guzel cunku mirayim bana yarimin de hediyesi :)

evet tersi en çok hoşuma giden kısmı :)) ben baya araştırdım canım "Ay'ın şahı, yüce ay" demek adımızın anlamı :))

teyzeleri kızımın 3 ayı doldu ikinci kalça ultrasonumuzda normal çıktı bizde kızımla hastaneden çıkınca gezdik tozduk keyif yaptık sizin içinde dışarda resim çekildik:)

Son düzenleme:
oğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...

maşallah prensese annesi çok yakışmış kyafetleri

canım hem hayırlı olsun hemde çooooook geçmiş olsun. Şimdiden yaptırmanız iyi olmuş üzülme, her halde çekecekti kuuzu bu acıyı, onlara bişey olmasına evet dayanamıyoruz ama engel de olamıyoruz. İnş bir an önce iyileşir ve rahat bir gece geçirir. İyi geceler.

geçmiş olsun canım inşallah erken iyleşir oğlun, annelik gerçekten başka bişeymiş:)

geçmiş olsun canım inşallah erken iyleşir oğlun, annelik gerçekten başka bişeymiş:)

saolun çok teşekkürler iyi dilekleriniz için......

maşallah canım çok tatlı kızın..kıyafetler de süper yakışmış

canım geçmiş olsun..sebepsiz dudak büzmelerine bile dayanamıyoruz..kaldı ki canı yanmış yavrunun acımaz mı canınneyse annesi zor kısmı atlatmışsınız,inşallah çabucak iyileşir kuzucuk

mirayhan tain durumu varmış olmamış gözünüz aydın,inşallah tain çıktığında da güzel bir yer çıkar..

buluşma fotolarına bayıldım kızlar..istanbuldaki fotolar çok hoş görünüyor derken..
bursa fotolarını da gördüm..yerim ben kuzucukların hepsi de pek şeker..
Gizam da ev sahibesi olarak çok şeker ve şık görünüyor maşalah

içim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…