- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.261
maşallah meleğine canımm,koskocaman olmuş odaklanmaları göz teması süper maşallah
güvenilir bi sitemi bu?
selam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
nln83 spiral amma olaylı olmuş gözüm korktu hapı da unuturum tek çare eşime güvenmek
gerçi aylık iğneler varmış ama pek kullanan görmedim nasıldır ki:44:
p1982 canım ömer daha 1 aylık bile değildi dr bıngıldagı küçük ilaca ara ver demişti
sonra başka bi dr gelişimi geriler kullan dedi
bu ayki kontrolde bakalım ne diyecek Allah korusun yavrularımızı bi ne yapsak boş
artık hamilelik döneminde anneler iyi beslendiği için bıngıldagın kapanma süresi azalmış ama bir yılı bulması gerekiyormuş
doktor bana dikkat et kapanmasın dedi benim elimden ne gelirse:18:
kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere.. benim kızım ''SU''ya doğduğu zaman oda yapmamıştık.şimdi artık uyku düzenimiz oturduğu için ve kusmalarımız bittiği için artık ayrı oda da yatırmak istiyorum.oturma odamı iptal edip Su'ya oda yapmak istiyorum.
Çilek > Baby Flower
bu mobilyaları almayı düşünüyoruz ama karar veremedim büyüyen yataktanmı alsam? küçüğünümü?
birde dolap olarak iki kapılımı? üç kapılımı?? ne dersiniz?
uzun vadede düşününce büyük daha mantıklı geliyor ama karar veremedim.sizlerde oda yapan arkadaşlar var.kullanım sonucu daha iyi fikir verebilirsiniz diye sormak istedim
maşallah bu tam tosu ya,canım anne sütüyle mi başardın bunu?eğer öyleyse mucizevi bi sütün var bizde isitiyoruuuzzz
benimde odam yok aslında ben oturma odasını iptal ederek oda yapıcam önerin için teşekkür ederim pınarcım 3 kapılı alıcamben oda yapmadım malum oda kıtlığından
ben dolabını üç kapılı almanı öneririm bebeklik ve çocukluk dönemini geçirecek
ıvırları zıvırları çook valla atlasın benden fazla eşyası var daha şimdiden
hatta küçülenleri yavaş yavaş kaldırmaya başladım
teşekkür ederim canım inşallah kızım Su da beğenir ve içinde huzurla,mutlulukla uyursiteye baktım mobilyalar gerçekten çok güzel bence 3 kapılı al daha büyük ilerde büyüdükçe eşyası da artacak odada yer müsaitse hiç düşünme bence şimdiden su bebeğe hayırlı olsunnnn
büyüyen karyola kullanıyorsunuz ikinizde memnunsunuz.çokmu zorlanıyorsunuz yatırıp kaldırırken? kaç yaşına kadar yatabilirler sizce? artık havalar sıcak heleki izmirde.ama bebeklerle bu sene pek klima kullanılmaz o yüzden kapı cam açmamız gerekecek ve cibinlik şartMerhaba ben kızım doğmadan önce aldım bu takımı birçok yeri gezdik ve en son bu takımda karar kıldık. 3 kapılı dolap, büyüyen yatak ve 4 çekmeceli şifonyeri tercih ettik. Büyüyen yatağı tercih etmemizin ilk nedeni 1.60 a kadar büyüyebiliyor olması ayrıca büyüyen yatak alımlarında uyku seti hediye ediyorlar. Büyüyen yatağın dezavantajı yatak çok aşağıda kalıyor ve öndeki parmaklık sabit bebeği alıp koymakta zorlanıyorum biraz bi de benim boyum biraz uzun böyle olunca baya bi eğilmem gerekiyor. Küçük yatağın sallanabilme özelliği var ama büyük sallanmıyor. 3 kapılı dolap çok kullanışlı eğer uzun vadede kullanmayı düşünürsen bence büyüyen yatak ve 3 kapılı dolabı tercih edin. 4 çekmeceli şifonyeri de almanızı öneririm yeriniz varsa. Bence birkaç çilek şubesinden fiyat sorun peşin alımlarda şubeler arasında fiyat farkı oluyor biz 4 farklı şubeyle görüştük hepsi ayrı telden çalıyordu:)). Son olarak biz cibinliğini almamıştık sineklerin uçuşmaya başlamasıyla koşarak gidip aldık bu da aklınızda bulusun. Kafanıza takılan birşey olursa severke cevaplarım:)
ben büyüyen beşiğini kullanıyorum canım gayet memnunum ama derin biraz .ilerisini de düşündüğüm için büyüyen aldım.,şu an oda yapmadım evim küçük ve ilk aylar yanımda olmasını istedim.çileği istediğim parçaları sonra da bulabileyim diye tercih ettim.
kızlarrr Daffny numune gönderimi tekrar acıldı sanırım link aktif
Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorum
aylık iğneleri düşünme bence hormonal dengeyi bozuyorlar canım
daha öncede formu doldurmak istemiştim.ama çok iyi takip edemediğimden geç kalmışım sağol mervecim teşekkür ederim paylaştığın içinkızlarrr Daffny numune gönderimi tekrar acıldı sanırım link aktif
sağol mervecim... formu doldurdum ''Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Müşteri temsilcimiz en kısa zaman içerisinde size ulaşacaktır.'' yazdı
daha öncede formu doldurmak istemiştim.ama çok iyi takip edemediğimden geç kalmışım sağol mervecim teşekkür ederim paylaştığın içinkızlarrr Daffny numune gönderimi tekrar acıldı sanırım link aktif
gerçi o konudada haklısın. ama sakin bir şehir , kalabalık seni boğmuyor. dün buluşmadan ne anladın dıye sorarsan hiç bi şey. çünkü ses patırtı, herkesın ilgisini çektik herkes bizle sohbet halınde falan.
Bu arada oğlumu o kadar beğendin yap bi kız da alalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?