2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Medela çalma biberon kullanan anneler,sizin de bebekleriniz bu biberon ile içerken çok döküyor mu?
Ben mesela 50 cc versem bunun en az 15ini döküyor.Çenesinin altına serdiğim ağız mendili hep süt oluyor.
Özellikle sağdığım sütü böyle ziyan edince çok üzülüyorum

aylık iğneleri düşünme bence hormonal dengeyi bozuyorlar canım

ben büyüyen beşiğini kullanıyorum canım gayet memnunum ama derin biraz .ilerisini de düşündüğüm için büyüyen aldım.,şu an oda yapmadım evim küçük ve ilk aylar yanımda olmasını istedim.çileği istediğim parçaları sonra da bulabileyim diye tercih ettim.

maşallah bu tam tosu ya,canım anne sütüyle mi başardın bunu?eğer öyleyse mucizevi bi sütün var bizde isitiyoruuuzzz

mama ve anne sütü canım... günde 3 defa 60 cc mama veriyorum yoksa açlıktan ağlama krizine giriyor...

benimde odam yok aslında ben oturma odasını iptal ederek oda yapıcam önerin için teşekkür ederim pınarcım 3 kapılı alıcam
siteye baktım mobilyalar gerçekten çok güzel bence 3 kapılı al daha büyük ilerde büyüdükçe eşyası da artacak odada yer müsaitse hiç düşünme bence şimdiden su bebeğe hayırlı olsunnnn
teşekkür ederim canım inşallah kızım Su da beğenir ve içinde huzurla,mutlulukla uyur
büyüyen karyola kullanıyorsunuz ikinizde memnunsunuz.çokmu zorlanıyorsunuz yatırıp kaldırırken? kaç yaşına kadar yatabilirler sizce? artık havalar sıcak heleki izmirde.ama bebeklerle bu sene pek klima kullanılmaz o yüzden kapı cam açmamız gerekecek ve cibinlik şart

kızlarrr Daffny numune gönderimi tekrar acıldı sanırım link aktif

Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorum

daha öncede formu doldurmak istemiştim.ama çok iyi takip edemediğimden geç kalmışım sağol mervecim teşekkür ederim paylaştığın için

sağol mervecim... formu doldurdum ''Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Müşteri temsilcimiz en kısa zaman içerisinde size ulaşacaktır.'' yazdı

bende de bu şekilde yazdı

kızlarrr Daffny numune gönderimi tekrar acıldı sanırım link aktif

Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorum

daha öncede formu doldurmak istemiştim.ama çok iyi takip edemediğimden geç kalmışım sağol mervecim teşekkür ederim paylaştığın için

sağol mervecim... formu doldurdum ''Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Müşteri temsilcimiz en kısa zaman içerisinde size ulaşacaktır.'' yazdı

bende de bu şekilde yazdı

[
büyüyen karyola kullanıyorsunuz ikinizde memnunsunuz.çokmu zorlanıyorsunuz yatırıp kaldırırken? kaç yaşına kadar yatabilirler sizce? artık havalar sıcak heleki izmirde.ama bebeklerle bu sene pek klima kullanılmaz o yüzden kapı cam açmamız gerekecek ve cibinlik şart[/QUOTE]

ben doğduğu gündenberi kullanıyorum ilk başta bir yatak daha alıp üstüne koyarak yükseltmeyi düşünmüştük ama alıştım şimdi çok büyük bir sorun değil yani satıcı 10 yaşına kadar çok rahat kullanabilirsiniz demişti ama sanmıyorum o kadar kullanacağımızı bence 5-6 yıl kullanılr ...

Son düzenleme:

2.yi bekle cnm..bakalm bahtımıza ne çıkcak..kız olursa tam aralarındaki yaş farkıda iyi olur hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…