- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.221
anam kırkbınkere maşallah o biberonu kendımı tuttu yoksa senden yardım aldımı mama verıyomusun sen yoksa kendı sutunumu sagdın anam ne cok soru sordum
Slm... Vay beee istanbullu mart anneleri buluşmuş. Hepiniz de fıstık gibisiniz bebekler ayrı bir tatlı maşaAllah... Biz de bugün kontole gideceğiz. Bakalım Selimhan nekadar büyümüş. Bir de cerraha gidip sünnet için randevu alacağız. Tek endişem genel anestezi ile yapıyorlarmış. Off minicik yaaa(
Cnm benim ilk doğumum epidural normal doğumdu. Çokta keyifli bir doğumdu. Sadece ıkınmak için pek sancı olmadığından ıkınmakta zorluk çektim bu yüzden başka bir ebe karnıma bastırdı... Ama onun dışında dikişleri felan hiö hissetmedim. Bu doğumda da epidural yaptırdım ilk ağrı kesicinin etkisi geçti ikincisini yaptıracaktım ama doktorum izin vermedi. Hem doğum süren yaklaşık iki saat uzar ve ıkınamazsan bebeği vakumla çekmek zorunda kalırız dedi. Yapılmadı sancıları hissetttim ama korkulacak gibi değildi. Bu da çok keyifli oldu... Ebelerle Fetih 1453 ü konuşa konuşa doğum yaptım diyebilirim... Allahım sana da sağ salim doğum yapıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.
hahahaa
yaa kızlar bu fiyatlar çok çok iyi bi kelek olmasın bezlerde
keltoş meltoş çok tatlı annesi yerim ben onu
o bi büyüsün bak nasıl sırma saçlı oluyo annesi
.
ouyyy nasll yakışıklı bi tosuncuksun sen böyleeee cok can yakcan sennnAlyam uyansın hemen göstercem resmini ona
valla cnm anlattıgın kadarıyla bu kadını cokdan kapı önüne koymalıydın, oldu olucak bi de kadına sen masaj yap kese atbu gidişle o senin bebişe değil, senin bebiş ona bakıcak bi de bişey merak ettim kültür seviyesi ne alemde bu hatunun, ben ona da cok önem verirdim, ama zaten dedimya bu anlattıklarına göre cokdan yollanmalıymış bu hatun kişi.
cnm ben mervenin önerdigini aldım 'Sunny Baby TY-001 Flora ' ve cok cok cok memnunum hatta şuanda Alyam içinde mışılll mışıllll uyuyor bende sizle yazışıorum, birazdan çamaşırları asıcam saçımı düzleştiricem:) dier tüm markalardan daha uygun, ben nette enuygunfirsatgarantisi.com dan buldum kargoyla 150ye geliodu, eşimi gönderdim çarşıya bulmuş aynısından 130 tl ye, kesinlikle tavsiye ediorum. ahanda resmi de bu
TY-001 Flora Elektrikli
selam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere.. benim kızım ''SU''ya doğduğu zaman oda yapmamıştık.şimdi artık uyku düzenimiz oturduğu için ve kusmalarımız bittiği için artık ayrı oda da yatırmak istiyorum.oturma odamı iptal edip Su'ya oda yapmak istiyorum.
Çilek > Baby Flower
bu mobilyaları almayı düşünüyoruz ama karar veremedim büyüyen yataktanmı alsam? küçüğünümü?
birde dolap olarak iki kapılımı? üç kapılımı?? ne dersiniz?
uzun vadede düşününce büyük daha mantıklı geliyor ama karar veremedim.sizlerde oda yapan arkadaşlar var.kullanım sonucu daha iyi fikir verebilirsiniz diye sormak istedim
yok canım bildiğin prima işte heryerden daha ucuz onurex o kadar karşılaştırma yaptım büyük ekonomi pakelerinden bile uygun
kızlar bu arada be zeynep duru ya internetten ninni açıyorum korkuyo ağlıyo benim karga sesimi istiyo
bebeğim 3 aylık ve ishal ne yapabilirim?sanırım üşüttü
tamam canım eyüp te var onurex gidince bakarım kampanya ne zamana kadar
bebeğim 3 aylık ve ishal ne yapabilirim?sanırım üşüttü
geçmiş olsun canım
emziriyormusun?[/QUOTE
evet emziriyorum
selam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
800 veriyorum canım, ajanslarda genelde yabancılar var onlar da yatılı oluyor diye istemedim. 2 tane daha tanıdıkr referanslı var da biz bu kadınla anlaşalı baya oldu ona söz verdik diye diğerleriyle görüşmedik, onlarla görüşcem hala iş arıyorlarsa.
biraz önce içeriye gittim kadın uyuyordu:S
tünaydın...
istanbullu hatunlar buluşmuşsunuz süpersiniz yaa. biz de izmirde böyle bir organizasyon yapmalıyız mutlaka ama az kişiyiz ve her zaman topikte göremiyorum izmirli arkadaşları. keşke buluşabilsek bizde..
Hayal dün gece hiç uyumadı, akşam arkadaşlarımızda toplandık bi türlü uyumadı orada. hamağını arıyor sıpacık.. saat 1i geçmişti eve geldiğimizde, tabi uykusu dağıldı. 3e kadar karşılıklı şarkı söyledik. evini arıyor resmen yaa gittiğimiz yerlerde uyumuyor,ama çok huysuzluk da etmiyor. mızıklıyor yattığı yerde. uykusu dağılınca düzeni bozulunca tam bozuluyor. sizinkiler de böyle mi??
geçmiş olsun canım
emziriyormusun?[/QUOTE
evet emziriyorum
senin yediklerinden de kaynaklanıyo olabilir yada sen de üşütmüş olabilirsin
ama geçici diye tahmin ediyorum bir iki defa atlasa da olmuştu
kızlar bulusma resımlerıne baktım harıka ya ne guzel olmusss
bu arada semradan haber varmı ben goremıyortum hıc
kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere.. benim kızım ''SU''ya doğduğu zaman oda yapmamıştık.şimdi artık uyku düzenimiz oturduğu için ve kusmalarımız bittiği için artık ayrı oda da yatırmak istiyorum.oturma odamı iptal edip Su'ya oda yapmak istiyorum.
Çilek > Baby Flower
bu mobilyaları almayı düşünüyoruz ama karar veremedim büyüyen yataktanmı alsam? küçüğünümü?
birde dolap olarak iki kapılımı? üç kapılımı?? ne dersiniz?
uzun vadede düşününce büyük daha mantıklı geliyor ama karar veremedim.sizlerde oda yapan arkadaşlar var.kullanım sonucu daha iyi fikir verebilirsiniz diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?