2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel haberlerini bekliyoruz canım bakalım selim efendinin boyu kilosu ne olmuş
sünnet olayını da sorunsuz atlatırsınız inş.

hahahaa

yaa kızlar bu fiyatlar çok çok iyi bi kelek olmasın bezlerde

keltoş meltoş çok tatlı annesi yerim ben onu
o bi büyüsün bak nasıl sırma saçlı oluyo annesi

.

yok canım bildiğin prima işte heryerden daha ucuz onurex o kadar karşılaştırma yaptım büyük ekonomi pakelerinden bile uygun

kızlar bu arada be zeynep duru ya internetten ninni açıyorum korkuyo ağlıyo benim karga sesimi istiyo

benim kızımda şuanda salıncağında uyumakta artık kahvaltı yapabiliyorum ya en sevdiğim nokta bu fiyatı uygun,ihtiyacına karşılık veriyor, tek takılabilinecek noktası yukarı aşağı sallanması olabilir,benim kızım şikayetci değil,her türlü sallanırım yeter ki sallayan olsun diyenlerden

ben oda yapmadım malum oda kıtlığından
ben dolabını üç kapılı almanı öneririm bebeklik ve çocukluk dönemini geçirecek
ıvırları zıvırları çook valla atlasın benden fazla eşyası var daha şimdiden
hatta küçülenleri yavaş yavaş kaldırmaya başladım

tamam canım eyüp te var onurex gidince bakarım kampanya ne zamana kadar

tünaydın...

istanbullu hatunlar buluşmuşsunuz süpersiniz yaa. biz de izmirde böyle bir organizasyon yapmalıyız mutlaka ama az kişiyiz ve her zaman topikte göremiyorum izmirli arkadaşları. keşke buluşabilsek bizde..

Hayal dün gece hiç uyumadı, akşam arkadaşlarımızda toplandık bi türlü uyumadı orada. hamağını arıyor sıpacık.. saat 1i geçmişti eve geldiğimizde, tabi uykusu dağıldı. 3e kadar karşılıklı şarkı söyledik. evini arıyor resmen yaa gittiğimiz yerlerde uyumuyor,ama çok huysuzluk da etmiyor. mızıklıyor yattığı yerde. uykusu dağılınca düzeni bozulunca tam bozuluyor. sizinkiler de böyle mi??

o kadının kendine hayrı yok belli bebek baksın... yol yakınken bence başkasını düşün ilerde işe falan başlarsan daha zor olur bu sefer kimseyi bulamazsın...

benim oğlan da öyle hep ağlamaklı ille sallıcan pış pışlıcan onu öyle uyucak yoksa kıyamet kopuyo yinede uyumuyo
ama atlasın doğduğundan beri gece uykusu maaşallah çok iyi ben hiç bilmem o saatlere kadar oturduğumuzu
ama gel gelelim gündüz yaramaz

kızlar bulusma resımlerıne baktım harıka ya ne guzel olmusss

bu arada semradan haber varmı ben goremıyortum hıc

siteye baktım mobilyalar gerçekten çok güzel bence 3 kapılı al daha büyük ilerde büyüdükçe eşyası da artacak odada yer müsaitse hiç düşünme bence şimdiden su bebeğe hayırlı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…