- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.241
canım o ne öyle, öyle bakıcı mı, olur kim tavsiye etmişse halt etmiş,karının el kadar bebeğe bakmaya enerjisi yoksa
ileride bebeğin büyüyecek dadısı ile oyun oynamak isteyecek parklara gitmek isteyecek o zanam ne olacak
bence bi an önce bebeğin alişmadan değiştir gitsin
valla cnm anlattıgın kadarıyla bu kadını cokdan kapı önüne koymalıydın, oldu olucak bi de kadına sen masaj yap kese atbu gidişle o senin bebişe değil, senin bebiş ona bakıcak bi de bişey merak ettim kültür seviyesi ne alemde bu hatunun, ben ona da cok önem verirdim, ama zaten dedimya bu anlattıklarına göre cokdan yollanmalıymış bu hatun kişi.
bian önce kurtul ondan..çocunu öyle bi insana emanet etme..ciddi söylüyormm..bu çocuk yrn öbr gün ayaklancak döncek kıpırdancak..o malak gibi uyursa her fırsatta bn o çocuun başına gelceklerden korkarm..ve güzelm çocuu durup dururken mamayamı alıştırdı..anne sütü varken..yazık..çocuuda kendisi gibi obez yapcak haberi biberonu dayarsa..çok sinirlendim
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim,çünkü çevremde yakınımda tek güzel şeyler söyleyen siz oldunuz bana güç verdiniz..az önce teyzemle konuştum moralim bozuk dedim demez olaydım nolcak mama verirsin diyor ya nekadar umursamazlar ben burda neyin mücadelesine giriyorum yakınımdakiler ne diyor..gamze aynen dediğin gibi demin eşime çok meraklıysan sen ye mamayı dedim:)) yani doktor mama dese koşa koşa gidip alcak ben napcam bu adamla bilmem..ben kg falan takmazdım sağlıklı olsun önemli değil fakat sizde bilirsiniz çevrenizdeki insanları hadi onlara tıka kulağını def et..ama en yakınızdakiler asıl onlar en çok canı acıtıyo..umarım kontrole gittiğmde mama falan konuşmaz yoksa hemen değiştircem doktoru..
Çok sağolun kızlar, kadını gönderdim bebişim uyandı baktım bu hala yatıyor kalktım emzirmeye, o ara gelmiş yanıma diyorki televizyonu açamadım açsana ben orda çocuğu emziriyorum lafa bak, ben de akşamı bekliycektim dayanamadım parasını verdim gönderdim.
kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere.. benim kızım ''SU''ya doğduğu zaman oda yapmamıştık.şimdi artık uyku düzenimiz oturduğu için ve kusmalarımız bittiği için artık ayrı oda da yatırmak istiyorum.oturma odamı iptal edip Su'ya oda yapmak istiyorum.
Çilek > Baby Flower
bu mobilyaları almayı düşünüyoruz ama karar veremedim büyüyen yataktanmı alsam? küçüğünümü?
birde dolap olarak iki kapılımı? üç kapılımı?? ne dersiniz?
uzun vadede düşününce büyük daha mantıklı geliyor ama karar veremedim.sizlerde oda yapan arkadaşlar var.kullanım sonucu daha iyi fikir verebilirsiniz diye sormak istedim
kızlar hepinize gunaydın sız nasıl bulusursunuz yaaaaaaaaaa bende gelmek ıstıyorum işten mı cıksam ne yapsam hepiniz cok fitsiniz bebişlerinize söylıycek söz bıle bulamıyorum
selam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
aman ankarada avm den başka bi yer yok..
800 veriyorum canım, ajanslarda genelde yabancılar var onlar da yatılı oluyor diye istemedim. 2 tane daha tanıdıkr referanslı var da biz bu kadınla anlaşalı baya oldu ona söz verdik diye diğerleriyle görüşmedik, onlarla görüşcem hala iş arıyorlarsa.
biraz önce içeriye gittim kadın uyuyordu:S
ayselcim merhaba sen geldin ben gidiyorum
pazar günü mevlütüme gel anneni de al mutlaka kimseye söz verme tamammı canım
o gün üzüldüm valla kadıncağız yanlız kaldı
hadi öptüm seni ve kızını atlas gene başladı
EVet en kzulet araba senınkıydı valla:)) Sen onu ana kucagında getr bıdahakıne hayatım zatn bıdakıne ınsallah otlara serılcez:)Kek ııcn tekrar tesekkurler bundn sonra ıstersem hıc cekınmedn hemen solıcem valla:)) Halama gelınce kendısı coooook cocuk sever hıc ıgrenmz kımın olursa olsun aynı ılgıyle yaklasır. Ben zatn onu oraya getrdıgımde nasıl davranacgını bılıodum:)) Hepımıze ucundn faydası oldu sukur:)annemmmm gel beri gel beri dedinde unuttuğun nokta koskocaman bir bebek arabasına sahibim,beni sığdırcak yerininiz yoktu gölgedesen yne bronzlaşmışsın,benim öyle bronzlaşma gbi bir özelliğim yok,gördün peynir gbi bşeyim zaten kek için çoookk afiyet olsun sen iste ben yapar yollarım sana ayrıca halana cookkk teşekkürlerimi yolla,benim bıdık kızımın üstümü başımı kaka yaptığı anda gelip hiçç iğrenmeden bana yardımcı oldu,bu davranışından veee bebekseverliğinden ötürü kendisine çokkk öpücüklerimi yolluyorum
Amann ne buyuk hesap odedım ev alırdık onla laa havlee yaa bana boyle seylerle gelmeyın yaaa nolmus yanıı bende olur oderım yarn olmaz en alasını odetırım arkadslık dedgn boyle bıseydır:) Benımkıne dun teshıs konuldu nazar degdı kesın:))) Ama gerckten cok ılgı cektık cunku hepsı aynı boy olunca nerden bulmuslr bunlr bırbını dıye halıyle ınsnlrda merak olustu:)) Ben arabayı katlayamadm yaa cunku hep kocmla cıkıoduk o yuzden ben hıc ındırıp bındrmedıgm ıcın bılemedım en son hamlemde basarısız kalsydı elım cantaya gıdıodu arıcktım onu:) Derkennn araba kendılıgnden ınıverdı:)) Alısıcz ıstee zamanla daha pratık olcaz ınsallah hatta ılerde 10 sn de arabaya bınme yarıslrı bıle yapabılırz:))) BEnım oglanın suratı valla olee heee koca bebek suratı var ondaa bende farkındayım:) Insallahh suratının gosterdıgı gıbı holdınglere yonetıcı olsun tosunum:))) Senınkının hakkı cıgnenmezz tam bır laz uşağııı:) Hepsı cok tatlı ALLAH bagıslasınn. SOnuc olarak ısteee cooook guzel bırgundu herzaman sık sık tekrarlıyalım banada buyrun gelın yazın benım balkon fenaa serın oluoo kımsenın bebesı pışmez:))Bızde sana hesabımızı odedıgın ıcın tesekkur ederız, halanıda her zman beklerız valla hepımız cok sevdık. Ya bencde cocuklarımıza nazar degdı gelen gecen sevdı cocuklarımızı , ben anneme dıyorum herkes cok sevdı oglumu falan , yıne kızdı tabı kı salak ıyı bı ıs sandı onu cocugu nazar ettı geldı dıyor:)) yarın senın annenın ıncılerını beklıyoruz, dut agacı altında aynı fıkırdeyız hepımız sanırsam:) arabaya bınerken kı halımız ıse bombaydı kameraya cekseler koparlardı ben bı yandan cocugu cıkarırım , arabayı katlarım bı yandan arabaya bınmeye calısırız, mıne arabasını katlayamaz falan derken zor bındık :))
Senın oglunun yarın toplantısı yok mu? Buyuk adam suratı var onda:) toplatıya gırer kararları alır cıkar:)) holdıng sahıbı:)
nasılsınızzz ????
bi süre giremedim misafirlerim vardı...
ne güzel istanbullu anneler buluşmuş cidden çok kıskandım burdan ANKARALI annelere duyrulur ee artık bizde bu işe bi el atsakta buluşsak yaa ...
geçmişe fazla bakamadım ama dmf kuzucun maşallah pek tatlı yerim onu ben
buda benim minik prensesimmm
Eki Görüntüle 438329
Eki Görüntüle 438331
Hepınıze merhaba kızlarr. Uzun zamandr ılkkez annemın evınden baglanıorum sıze en son burdn hamıleyken yazmıstım hüü:)) Dun gecırdıgmz guzel gunu anneme anlattım cok tepkı vermedı ama sıckta dısarıya cıkmam konusunda benı agır dılle elestırdı 'Var kafanda yok aklın' Dedi:)))
EVet en kzulet araba senınkıydı valla:)) Sen onu ana kucagında getr bıdahakıne hayatım zatn bıdakıne ınsallah otlara serılcez:)Kek ııcn tekrar tesekkurler bundn sonra ıstersem hıc cekınmedn hemen solıcem valla:)) Halama gelınce kendısı coooook cocuk sever hıc ıgrenmz kımın olursa olsun aynı ılgıyle yaklasır. Ben zatn onu oraya getrdıgımde nasıl davranacgını bılıodum:)) Hepımıze ucundn faydası oldu sukur:)
Amann ne buyuk hesap odedım ev alırdık onla laa havlee yaa bana boyle seylerle gelmeyın yaaa nolmus yanıı bende olur oderım yarn olmaz en alasını odetırım arkadslık dedgn boyle bıseydır:) Benımkıne dun teshıs konuldu nazar degdı kesın:))) Ama gerckten cok ılgı cektık cunku hepsı aynı boy olunca nerden bulmuslr bunlr bırbını dıye halıyle ınsnlrda merak olustu:)) Ben arabayı katlayamadm yaa cunku hep kocmla cıkıoduk o yuzden ben hıc ındırıp bındrmedıgm ıcın bılemedım en son hamlemde basarısız kalsydı elım cantaya gıdıodu arıcktım onu:) Derkennn araba kendılıgnden ınıverdı:)) Alısıcz ıstee zamanla daha pratık olcaz ınsallah hatta ılerde 10 sn de arabaya bınme yarıslrı bıle yapabılırz:))) BEnım oglanın suratı valla olee heee koca bebek suratı var ondaa bende farkındayım:) Insallahh suratının gosterdıgı gıbı holdınglere yonetıcı olsun tosunum:))) Senınkının hakkı cıgnenmezz tam bır laz uşağııı:) Hepsı cok tatlı ALLAH bagıslasınn. SOnuc olarak ısteee cooook guzel bırgundu herzaman sık sık tekrarlıyalım banada buyrun gelın yazın benım balkon fenaa serın oluoo kımsenın bebesı pışmez:))
Hepınıze merhaba kızlarr. Uzun zamandr ılkkez annemın evınden baglanıorum sıze en son burdn hamıleyken yazmıstım hüü:)) Dun gecırdıgmz guzel gunu anneme anlattım cok tepkı vermedı ama sıckta dısarıya cıkmam konusunda benı agır dılle elestırdı 'Var kafanda yok aklın' Dedi:)))
EVet en kzulet araba senınkıydı valla:)) Sen onu ana kucagında getr bıdahakıne hayatım zatn bıdakıne ınsallah otlara serılcez:)Kek ııcn tekrar tesekkurler bundn sonra ıstersem hıc cekınmedn hemen solıcem valla:)) Halama gelınce kendısı coooook cocuk sever hıc ıgrenmz kımın olursa olsun aynı ılgıyle yaklasır. Ben zatn onu oraya getrdıgımde nasıl davranacgını bılıodum:)) Hepımıze ucundn faydası oldu sukur:)
Amann ne buyuk hesap odedım ev alırdık onla laa havlee yaa bana boyle seylerle gelmeyın yaaa nolmus yanıı bende olur oderım yarn olmaz en alasını odetırım arkadslık dedgn boyle bıseydır:) Benımkıne dun teshıs konuldu nazar degdı kesın:))) Ama gerckten cok ılgı cektık cunku hepsı aynı boy olunca nerden bulmuslr bunlr bırbını dıye halıyle ınsnlrda merak olustu:)) Ben arabayı katlayamadm yaa cunku hep kocmla cıkıoduk o yuzden ben hıc ındırıp bındrmedıgm ıcın bılemedım en son hamlemde basarısız kalsydı elım cantaya gıdıodu arıcktım onu:) Derkennn araba kendılıgnden ınıverdı:)) Alısıcz ıstee zamanla daha pratık olcaz ınsallah hatta ılerde 10 sn de arabaya bınme yarıslrı bıle yapabılırz:))) BEnım oglanın suratı valla olee heee koca bebek suratı var ondaa bende farkındayım:) Insallahh suratının gosterdıgı gıbı holdınglere yonetıcı olsun tosunum:))) Senınkının hakkı cıgnenmezz tam bır laz uşağııı:) Hepsı cok tatlı ALLAH bagıslasınn. SOnuc olarak ısteee cooook guzel bırgundu herzaman sık sık tekrarlıyalım banada buyrun gelın yazın benım balkon fenaa serın oluoo kımsenın bebesı pışmez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?