2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum uyandı bi güzel annesini emdi üstüne bide zart zurt gazını çıkardı başladı huzurlu huzurlu bana bakıp gülmelere
öyle mutlu oluyorum ki iyiki doğdun bana exstra mutluluk veriyorsun diyorum bu sefer daha da gülüyo
maaşallah aşkıma

Çok sağolun kızlar, kadını gönderdim bebişim uyandı baktım bu hala yatıyor kalktım emzirmeye, o ara gelmiş yanıma diyorki televizyonu açamadım açsana ben orda çocuğu emziriyorum lafa bak, ben de akşamı bekliycektim dayanamadım parasını verdim gönderdim.

bence de değiştir canım ya. çevrende olumsuz seyler söyleyenlere de aldırma. sonucta onun annesi sensin sen onlardan daha çok düşünürsün çocugunu. olumsuz bi durumda ilk yapılması gereken seyi zaten ilk sen yaparsın ne babası ne eş dost. bak ben de ilk önce böyle takıldım takıldım olan kızıma oldu. ilk önce benim göğsümü almadı hepiniz biliyorsunuz sürekli biberon veriodk hatta ben her süt sağmamda ağlıodum artık. kızım 3500 doğmuştu herkes aaa aşırı kilolu dedi çok üzüldüm acaba mı dedim sonra da dr.lar göğsünü almıosa mama ver dediler 2 gün mama verdik. devlet hast. deki dr.a götürdk ne maması sakın vermeyin 6 ay boyunca alsada almasda anne sütü verin dedi. bazıları ilk başlarda fazla gelişmeyebilir dedi üstelik kızınzıın kilosu da gayet ii dedi. amaaaaaa cevremdekiler durur mu yok cocuk gelişmemiş cocuk halsiz düşmüş ondan uyuyomuş yok cocuk acmış benim sütüm yaramıomuş ondan ağlıomuş diye diye ömrümü yediler :)) bende sürekli falanın kızı falan arkadaşın oğlu söyleymiş böyleymiş diye bazılarını uydurdum bazılarını doğru söyledim bazen kendi halime bıraktılar bazen illa mama dediler ama vermedm gecen hafta dr.a gittik gayet ii dedi eşime de döndü dediki aferin karına mama diye tutturmayan kocalardansın demek dedi eşimde ewet ne maması ben mamaya karşıyım falan filan diye üste cıktı bi güzelll e tabi ne de olsa kocam adamı ele verecek değilim sadece gülümsedm o anda.
biliyorum ck uzun yazdım canım ama sunu söyleyecem bazı aylar gelişimi önde bazı aylar geride olabiliormuş birazda genetikmiş. sen doğru bildiğine devam et Allah Allah onun annesi sensin onu en cok düşünen yine sensin. ve her emzirdiğinde ''' bebeğim doyuyor bebeğime yarıyor sütüm bebeğim güzel gelişiyor diye düşün''' bak işe yaramazsa ben burdayım :)

amaaan bide şuna bak hele
iyi yaptın canım göndermekle
valla sinirlerim bozuldu

Merhaba ben kızım doğmadan önce aldım bu takımı birçok yeri gezdik ve en son bu takımda karar kıldık. 3 kapılı dolap, büyüyen yatak ve 4 çekmeceli şifonyeri tercih ettik. Büyüyen yatağı tercih etmemizin ilk nedeni 1.60 a kadar büyüyebiliyor olması ayrıca büyüyen yatak alımlarında uyku seti hediye ediyorlar. Büyüyen yatağın dezavantajı yatak çok aşağıda kalıyor ve öndeki parmaklık sabit bebeği alıp koymakta zorlanıyorum biraz bi de benim boyum biraz uzun böyle olunca baya bi eğilmem gerekiyor. Küçük yatağın sallanabilme özelliği var ama büyük sallanmıyor. 3 kapılı dolap çok kullanışlı eğer uzun vadede kullanmayı düşünürsen bence büyüyen yatak ve 3 kapılı dolabı tercih edin. 4 çekmeceli şifonyeri de almanızı öneririm yeriniz varsa. Bence birkaç çilek şubesinden fiyat sorun peşin alımlarda şubeler arasında fiyat farkı oluyor biz 4 farklı şubeyle görüştük hepsi ayrı telden çalıyordu:)). Son olarak biz cibinliğini almamıştık sineklerin uçuşmaya başlamasıyla koşarak gidip aldık bu da aklınızda bulusun. Kafanıza takılan birşey olursa severke cevaplarım:)

biz birazdan hazırlanıp dışarı çıkalım oğluşumla
abisi aneannesinde kaldı onu almaya gidek

ay kızlar buluşma resimlerinizi yeni gördüm kadından fırsatım olmuyordu girmeye:S

Ya bayıldım ne kadar tatlı olmuşsunuz ya, hepsi birbirinden tatlı bebişler ve hepsi birbirinden güzel anneleri, maşallah hepinize

Merhaba bebeklerinizin çamaşırını neyle yıkıyorsunuz ?
Bana bir arkadaşım dalan roxy matiği önermişti onu kullandım şimdiye kadar katkısız olduğuna inanmak istediğim için. Fiyatı çok uygun kokusu muhteşem ama leke çıkarmakta biraz başarısız. Sabun cevizi ile iilgili araştırma yapıyorum bu aralar fikri olan ya da kullanan var mı ?

ayselcim merhaba sen geldin ben gidiyorum
pazar günü mevlütüme gel anneni de al mutlaka kimseye söz verme tamammı canım
o gün üzüldüm valla kadıncağız yanlız kaldı
hadi öptüm seni ve kızını atlas gene başladı

kızlar hepinize gunaydın sız nasıl bulusursunuz yaaaaaaaaaa bende gelmek ıstıyorum işten mı cıksam ne yapsam hepiniz cok fitsiniz bebişlerinize söylıycek söz bıle bulamıyorum

Rest çekelim iş yerine kuzum biz buluşmaya gidiyoruz diye yada biraz daha geçsin evdeki annişler de işe çıkıca çalışan annelere göre de bi buluşma olur belki :))

Amaaa ben yeriiiimmm onuuu oğlunu kızıma alıyorum kuzum hem benimkinin de saçları böyle benziyorlarda hee :))))

aman ankarada avm den başka bi yer yok..

gerçi o konudada haklısın. ama sakin bir şehir , kalabalık seni boğmuyor. dün buluşmadan ne anladın dıye sorarsan hiç bi şey. çünkü ses patırtı, herkesın ilgisini çektik herkes bizle sohbet halınde falan.
Bu arada oğlumu o kadar beğendin yap bi kız da alalım:))

merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inş. buluşma fotolarına bayıldım, birazcık da kızkandım. fıstık gibisinzi bebekleriniz de fıstıkiçi

o sizin eve çocuk bakmaya değilde tatile gelmiş herhalde:)

İnş. kuzum pazar günü gelmeye çalışacam son anda bişey çıkmazsa öp benim yerime o paşayı :)))

nasılsınızzz ????
bi süre giremedim misafirlerim vardı...
ne güzel istanbullu anneler buluşmuş cidden çok kıskandım burdan ANKARALI annelere duyrulur ee artık bizde bu işe bi el atsakta buluşsak yaa ...

geçmişe fazla bakamadım ama dmf kuzucun maşallah pek tatlı yerim onu ben

buda benim minik prensesimmm

Hepınıze merhaba kızlarr. Uzun zamandr ılkkez annemın evınden baglanıorum sıze en son burdn hamıleyken yazmıstım hüü:)) Dun gecırdıgmz guzel gunu anneme anlattım cok tepkı vermedı ama sıckta dısarıya cıkmam konusunda benı agır dılle elestırdı 'Var kafanda yok aklın' Dedi:)))
EVet en kzulet araba senınkıydı valla:)) Sen onu ana kucagında getr bıdahakıne hayatım zatn bıdakıne ınsallah otlara serılcez:)Kek ııcn tekrar tesekkurler bundn sonra ıstersem hıc cekınmedn hemen solıcem valla:)) Halama gelınce kendısı coooook cocuk sever hıc ıgrenmz kımın olursa olsun aynı ılgıyle yaklasır. Ben zatn onu oraya getrdıgımde nasıl davranacgını bılıodum:)) Hepımıze ucundn faydası oldu sukur:)
Amann ne buyuk hesap odedım ev alırdık onla laa havlee yaa bana boyle seylerle gelmeyın yaaa nolmus yanıı bende olur oderım yarn olmaz en alasını odetırım arkadslık dedgn boyle bıseydır:) Benımkıne dun teshıs konuldu nazar degdı kesın:))) Ama gerckten cok ılgı cektık cunku hepsı aynı boy olunca nerden bulmuslr bunlr bırbını dıye halıyle ınsnlrda merak olustu:)) Ben arabayı katlayamadm yaa cunku hep kocmla cıkıoduk o yuzden ben hıc ındırıp bındrmedıgm ıcın bılemedım en son hamlemde basarısız kalsydı elım cantaya gıdıodu arıcktım onu:) Derkennn araba kendılıgnden ınıverdı:)) Alısıcz ıstee zamanla daha pratık olcaz ınsallah hatta ılerde 10 sn de arabaya bınme yarıslrı bıle yapabılırz:))) BEnım oglanın suratı valla olee heee koca bebek suratı var ondaa bende farkındayım:) Insallahh suratının gosterdıgı gıbı holdınglere yonetıcı olsun tosunum:))) Senınkının hakkı cıgnenmezz tam bır laz uşağııı:) Hepsı cok tatlı ALLAH bagıslasınn. SOnuc olarak ısteee cooook guzel bırgundu herzaman sık sık tekrarlıyalım banada buyrun gelın yazın benım balkon fenaa serın oluoo kımsenın bebesı pışmez:))

maşallah meleğine canımm,koskocaman olmuş odaklanmaları göz teması süper maşallah

Balkon mu neeee serin miiiii bu fikre de bayıldım,çimlere serilme fikrine de tüm fikirlere açığımm. artık şeytanın bacağını kırdım. Alya mın arabasını tek tuşla açıp kapamayı da öğrendim ohhh kusum ben anakucagını pusetini bir aldım arabayı ayrı aldım. birbirine denk değiller anlycagın ben karar verdim kocacıgımaa baskı yapıcam ögretsin bana araba kullanmayı,anacım ehliyetim 4 senedir cebimde sadece kimlik olarak kullanıyorum

ya evet milletle konuşmaktan birbrimizle konuşamadık. Ben hepinizden ayrı zevk aldım ama gel gör ki sıcak ve insanların ilgisi bizi bunalttı bı daha sakin bi buluşma yapalım valla bende beklerım benım evımde uzak ama sizi bostancı sahılden alırım.
daha annem bugun geldi bana bişeler bıraktı yarın ankaraya gıdıcek çocuk normal ağlıyor başladı dün nazar etti çocuğu işte. ya dıyorum anne boyle ağlıyordu zaten.
ama düün anneme gittim ya nasıl ağlıyor ınanamazsın bende korktum katıla katıla bide bişe olsa bu sefer diyecekler sen ettin:)
en hızlı araba katlama yarışı yapalım valla
amin inş hepimizin çocukları güzel mevkilere gelirler ama senın ki patron olucak o kesın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…