2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben bu dünkü buluşmanın resimlerine baka baka kıskançlığımdan çatladımmmm:)))
avrupa yakası buluşması istiyorum bakırköy civarı kimse yok muuu???????
oğluma ve kendime arkadaş arıyorum

buluşalım canım yakın sayılırız eyüpteyim ben

Geçmiş olsun.Çok uzun sürmüş meme başı çatlakların..Her marka biberon,biberon ucunu denemelisin bence,zaten çok aç kalınca mecbur alır birini..Allah yardım etsin zor bir durum

tamam süpper olur cnm, bikaç kişi daha çıkar inşallah..
ben güncellemek için yineliyorum,, awrupa yakası buluşma ayarlıyoruz bakırköy muhtemel buluşma yeri olacak

bir kaç kişi olursak birimizin evinde toplanalım derim ben dışarılarda hem biz hem çocuklar helak olmayalım
ev sahibine yük olmamak adına bir iki bişiler hazırlar gideriz rahat rahat sohbetler ederiz birbirimizi daha iyi tanımış oluruz
atlas efendi çok huysuz pazar günü ayselle buluştuğumuzda fazla oturamadım uykusu geldi kucakta uyutamadım,rahat emziremedim
tabi bu benim fikrim yoksa yine gelirim ama fazla kalamam gibi gelyo

olur cnm, benim oğlumda dışarıda huzursuzz, ancak dışarda olursa hareket halinde olacak.. gelmek isteyenleri belirleyelim de ew buluşması yaparız..

Geçmiş olsun.Çok uzun sürmüş meme başı çatlakların..Her marka biberon,biberon ucunu denemelisin bence,zaten çok aç kalınca mecbur alır birini..Allah yardım etsin zor bir durum
Allah razı olsun cevabın için, en azından birilerinin cevaplaması da güzel:)
aç aç yattı yavrum yine. iki gündür süzüldü yanakları falan. kucagımdayken iyice zayıfladıgını hissediyorum. ne diyim: Allah yardımcım olsun...

ilk başlarda benimkisi de öyle çok döküyordu güçlü çekince hızlı geliyor çünkü süt o da hepsini yutamıyor döküyor, şimdi pek dökmüyor.

canım ben de çileğin safari modelini sipariş ettim yeni. Benim odasız hazır hepsini ayrı ayrı büyük büyük aldım kendi eşyalarımı da koymak için, karyola olarak da çileğin karyolasını beğendim rengi mobilyaalra uygun. Bir de kampanya vardı 2 yatağı ve uyku seti yanında 1000 liraydı, cibinliği de 100 liraydı, ona göre al sen de.

ay canım hala sürüyor mu senin göğüs yaraların bence bu kadar sürmesi normal değil, bence hemen bir genel cerraha ve cildiyeye görün dayanılmaz o acıya ya

Slm kızlar...

Bugün oğluşumun kontrolü vardı. Bu ay sadece 600 gr almış kuzum. 62 cm, 6580 gr olmuş Selimhanım. 13 Eylül'le de sünnet için randevu aldık. Aslında biz daha erken alacaktık ama doktor altı aylık olsun dedi. Bizden bukadar. Size iyi sohbetler.

merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

Çok geçmiş olsun canım, çok şükür iyileşmiş kuzun.

olur cnm, benim oğlumda dışarıda huzursuzz, ancak dışarda olursa hareket halinde olacak.. gelmek isteyenleri belirleyelim de ew buluşması yaparız..

olur hemde süper olur

heeeey avrupa yakası bakırköy yada eyüpe yakın olanlar ev de toplanıyoruz haydi sizde gelin
aysel sen gelirsin dimi canım
olduk 3 kişi

ben de 5-6 aylıkken istiyorum, yalnız o kadar erkenden gün belirlemeye gerek var mı ki? Biz bir de eylülde tatile gidicez bebişi denize sokmak istiyorum, sünnetli olması mı sünnetsiz olması mı iyi acaba, denizde mikrop kapmasından korkuyorum da.

büyük geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınız
bebeğin erkek mi kız mı ve enfeksiyonun nedeni nedir

Amiiiin. Çoook geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın inş..

Ne demek canım ya..keşke farklı bir öneride bulunabilsem..hepimizinki yavru,minnacıklar daha,insan hiçbirine kıyamıyor.Sana da yazık,önerebileceğim her kremi de kullanmışsın.Heriki meme de kanıyor mu? Birini dinlendirip diğerini versen..Garmastan pomadı denedin mi,bir o kalmış,istersen bir araştır.Biberonu da denemekten pes etme illaki alacaktır birşekilde.

canım geçmiş olsun neden bu kadar uzun sürdü çatlakların
aç yattı demişsin yazık yavruma kıyamam ben o kuzuya yakınsan getir ben emzireyim yavruyu bir kaç gün de,
göğüslerin iyileşsin aç kalmasın
biberon da almıyo demişsin çok zor valla bilirim benimki de biberon verince bir iki çekip bırakıyo
allahtan meme emiyo da biberona gerek kalmıyo
zayıfladı diye üzme kendini sen allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…