- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.301
güvenilir canım bizde aldıkkızlar yeniçarşım.com diye bi site war.
prima premium care 13 tl,kampanya war
güvenilir bi site mi bileniniz alışveriş yapanınız warmıı??
yaa ben bu dünkü buluşmanın resimlerine baka baka kıskançlığımdan çatladımmmm:)))
avrupa yakası buluşması istiyorum bakırköy civarı kimse yok muuu???????
oğluma ve kendime arkadaş arıyorum
kızlar geçmişi okumadan yazıyorum ksr bakmayın. acil bir sorum olacak.lütfen yardım edin
daha önce de burdan yazmıştım. gögsümün yarıklarından kan geliyor diye. ne yaptıysam geçiremedim. bir ara azaldı. prednol madecassol bepanthene, lansinoh... kullanmadıgım kalmadı diyim..şimdi de kanlanma arttı göğsümde. sabah bir baktım, geçen doktora götürdügümdeki gibi kan kusmuş resmen kerem. kusmukla karışık kan değil, bildiginiz kanbiberonu da almıyor bizim ufaklık. değişik biberon da denedim. ne emzik ne biberon. şimdi gittim mama kaşıgı aldım geldim. silikon olanlarından. ondan da vermek işkence gibi bişiy. zaten 3-5 aldıktan sonra onu da almıyor. ne yapcam ben???:26::26::26: aynı durumdan muzdarip olan??
buluşalım canım yakın sayılırız eyüpteyim ben
Çook tatlı maşallah
tamam süpper olur cnm, bikaç kişi daha çıkar inşallah..
ben güncellemek için yineliyorum,, awrupa yakası buluşma ayarlıyoruz bakırköy muhtemel buluşma yeri olacak
bir kaç kişi olursak birimizin evinde toplanalım derim ben dışarılarda hem biz hem çocuklar helak olmayalım
ev sahibine yük olmamak adına bir iki bişiler hazırlar gideriz rahat rahat sohbetler ederiz birbirimizi daha iyi tanımış oluruz
atlas efendi çok huysuz pazar günü ayselle buluştuğumuzda fazla oturamadım uykusu geldi kucakta uyutamadım,rahat emziremedim
tabi bu benim fikrim yoksa yine gelirim ama fazla kalamam gibi gelyo
Allah razı olsun cevabın için, en azından birilerinin cevaplaması da güzel:)Geçmiş olsun.Çok uzun sürmüş meme başı çatlakların..Her marka biberon,biberon ucunu denemelisin bence,zaten çok aç kalınca mecbur alır birini..Allah yardım etsin zor bir durum
Medela çalma biberon kullanan anneler,sizin de bebekleriniz bu biberon ile içerken çok döküyor mu?
Ben mesela 50 cc versem bunun en az 15ini döküyor.Çenesinin altına serdiğim ağız mendili hep süt oluyor.
Özellikle sağdığım sütü böyle ziyan edince çok üzülüyorum
kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere.. benim kızım ''SU''ya doğduğu zaman oda yapmamıştık.şimdi artık uyku düzenimiz oturduğu için ve kusmalarımız bittiği için artık ayrı oda da yatırmak istiyorum.oturma odamı iptal edip Su'ya oda yapmak istiyorum.
Çilek > Baby Flower
bu mobilyaları almayı düşünüyoruz ama karar veremedim büyüyen yataktanmı alsam? küçüğünümü?
birde dolap olarak iki kapılımı? üç kapılımı?? ne dersiniz?
uzun vadede düşününce büyük daha mantıklı geliyor ama karar veremedim.sizlerde oda yapan arkadaşlar var.kullanım sonucu daha iyi fikir verebilirsiniz diye sormak istedim
Allah razı olsun cevabın için, en azından birilerinin cevaplaması da güzel:)
aç aç yattı yavrum yine. iki gündür süzüldü yanakları falan. kucagımdayken iyice zayıfladıgını hissediyorum. ne diyim: Allah yardımcım olsun...
merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
olur cnm, benim oğlumda dışarıda huzursuzz, ancak dışarda olursa hareket halinde olacak.. gelmek isteyenleri belirleyelim de ew buluşması yaparız..
Slm kızlar...
Bugün oğluşumun kontrolü vardı. Bu ay sadece 600 gr almış kuzum. 62 cm, 6580 gr olmuş Selimhanım. 13 Eylül'le de sünnet için randevu aldık. Aslında biz daha erken alacaktık ama doktor altı aylık olsun dedi. Bizden bukadar. Size iyi sohbetler.
büyük geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınızmerhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
aç aç yattı yavrum yine. iki gündür süzüldü yanakları falan. kucagımdayken iyice zayıfladıgını hissediyorum. ne diyim: Allah yardımcım olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?