- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.281
kızlarrr Daffny numune gönderimi tekrar acıldı sanırım link aktif
Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorum
bunda kampanya kazananlar yazıyo..ürün gönderiyolarmıki
benimde odam yok aslında ben oturma odasını iptal ederek oda yapıcam önerin için teşekkür ederim pınarcım 3 kapılı alıcam
teşekkür ederim canım inşallah kızım Su da beğenir ve içinde huzurla,mutlulukla uyur
büyüyen karyola kullanıyorsunuz ikinizde memnunsunuz.çokmu zorlanıyorsunuz yatırıp kaldırırken? kaç yaşına kadar yatabilirler sizce? artık havalar sıcak heleki izmirde.ama bebeklerle bu sene pek klima kullanılmaz o yüzden kapı cam açmamız gerekecek ve cibinlik şart
Çok sağolun kızlar, kadını gönderdim bebişim uyandı baktım bu hala yatıyor kalktım emzirmeye, o ara gelmiş yanıma diyorki televizyonu açamadım açsana ben orda çocuğu emziriyorum lafa bak, ben de akşamı bekliycektim dayanamadım parasını verdim gönderdim.
beklerim canım sende öp kara kızımıİnş. kuzum pazar günü gelmeye çalışacam son anda bişey çıkmazsa öp benim yerime o paşayı :)))
aşk olsun ama ilk biz gördük beğendik senin kızı vermeyiz kimselereRest çekelim iş yerine kuzum biz buluşmaya gidiyoruz diye yada biraz daha geçsin evdeki annişler de işe çıkıca çalışan annelere göre de bi buluşma olur belki :))
Amaaa ben yeriiiimmm onuuu oğlunu kızıma alıyorum kuzum hem benimkinin de saçları böyle benziyorlarda hee :))))
maaşallah küçük prensesenasılsınızzz ????
bi süre giremedim misafirlerim vardı...
ne güzel istanbullu anneler buluşmuş cidden çok kıskandım burdan ANKARALI annelere duyrulur ee artık bizde bu işe bi el atsakta buluşsak yaa ...
geçmişe fazla bakamadım ama dmf kuzucun maşallah pek tatlı yerim onu ben
buda benim minik prensesimmm
Eki Görüntüle 438329
Eki Görüntüle 438331
sizin için ufacık bi defile yapalım dedik guzel teyzesiayyy ben senin şirinliğini yerimmm ne güzelsin sen öyleee, ne güzel cicileri varmış minnoşunun.maşallahh pek beğendim keşke oğlum olsaydı
amanın pek beğendim ben bu şirineyi kızınıza talibiz biz oğlum da yakışıklıdır yani boy pos yerinde 65 cm kilomuz 5900 daha ne olsun bizden iyisinimi bulcan istiyoz kızını:)
sizin için ufacık bi defile yapalım dedik guzel teyzesi
bizim kızda 63cm 6 kg olur tuttum emme foto ıstıyoz,koymusun oglusunun 3 gunluk halını avatara bizim kız bakarmı hıc şimdiki halini bi görmemız lazımmış
istediğiniz foto olsun hemen Eki Görüntüle 438514
şimdiki halimizde bu oğlum gayet neşeli pozitif efendi ağırbaşlı bi erkektir yane kaçırmasın kızçen
ooo pek begendık oglunuzu efendım,huyuda ıyıymıs madem aldık gıttı
Herkese selam, inşaAllah haller keyfler yerindedir; biz oğlumla çok şükür iyiyiz...
İki gündür işitme cihazımı yenilemek için uğraşıyoruz, 10 yıl olmuştu, artık yenileme zamanı geldi, işlemler bitti çok şükür, cuma günüde cihazı alacağız... Yarında babamın konyada iş toplantısı var, ben üniversiteyi orada okuduğum için bende gitmek istedim vee annemle oğlumla bizde gideceğiz, babam toplantıdayken alaaddin tepesinde çay içip döneceğiz...
Geçmişi okuyayım dedim ama tam 40 sayfa var ve benim vaktim yokbirazdan Altınparka yörük çadırına kardeşimin doğum gününü kutlamaya gideceğiz, canım kardeşim iyi ki doğdu, oğlumun iyi ki onun gibi dayısı var hepinizi öptüm
Merhaba bebeklerinizin çamaşırını neyle yıkıyorsunuz ?
Bana bir arkadaşım dalan roxy matiği önermişti onu kullandım şimdiye kadar katkısız olduğuna inanmak istediğim için. Fiyatı çok uygun kokusu muhteşem ama leke çıkarmakta biraz başarısız. Sabun cevizi ile iilgili araştırma yapıyorum bu aralar fikri olan ya da kullanan var mı ?
canım daha önce de yazmıştım belki okumussundur hatta okumaktan sıkılan arkadaşlar bile olabilir :)) ben dalinin sıvı deterjanını kullanıodm ama leke cıkarmadı dalan roxy kullandm cıkarmadı hacı şakir toz deterjan kullandm cıkarmadı sonra çamaşırları yıkadıktan sonra güneşe astım bi baktım lekeler gecmiş. Fakat gecmeyen inatçı tek bi leke biliorum o da şurup lekesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?