2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaaar cok ozluyorum sizi ama yazamiyorum sayfalar masallah cok hizli ilerliyo ancak gecmise goz atiyorum onemli bisi var mi diye sonra aksam oluyo zaten :)) ama gozum ustunuzde onu bilin yani :))))

Ankara bulusmasini 23-24 haziran gibi dusunuyoruz kismetse... İlgilenenler tetikte olsunn :)

başlarda sezeryan dikişlerinden dolayı zorlandım ama şimdi rahatım alıştık.cibinliği al mutlaka hem şık duruyo hem de sinek mevsimi başladı biliyosun.yatak gayet büyük 11-12 yaşına kadar kullanılabilir.sonra ben direk genc odasına gecıcem

cnm ya geçmiş o lsun yeni gördüm tövbe yarabbi yaaa iyiki evdeydin gördün ya görmeseydin herşeyde vardır b hayır inş daha iyisini bulursun

gittik gezdik geldik atlas giderken uyudu da gelirken bastı yaygarayı durmadı arabada
yok yaaa alışmıcak herhalde bu çocuk ama pes etmeyi düşünmüyorum
dönüş yolunda iffet dizisinin setinden geçtik oğluşlarımla iffet ne kadar zarif ve ince çok güzeldi cemil de çok yakışıklıymış hakkatten tv de farklı görünüyorlar

İnş. kuzum pazar günü gelmeye çalışacam son anda bişey çıkmazsa öp benim yerime o paşayı :)))
beklerim canım sende öp kara kızımı
aşk olsun ama ilk biz gördük beğendik senin kızı vermeyiz kimselere
maaşallah küçük prensese

buyrun teyzeler yeni resimlereee...

canım çok tatlı bebeğin topiğin bütün bebekleri çok güzel
maaşallah kuzucuklarımıza

ayyy ben senin şirinliğini yerimmm ne güzelsin sen öyleee, ne güzel cicileri varmış minnoşunun. maşallahh pek beğendim keşke oğlum olsaydı
sizin için ufacık bi defile yapalım dedik guzel teyzesi

amanın pek beğendim ben bu şirineyi kızınıza talibiz biz oğlum da yakışıklıdır yani boy pos yerinde 65 cm kilomuz 5900 daha ne olsun bizden iyisinimi bulcan istiyoz kızını:)

bizim kızda 63cm 6 kg olur tuttum emme foto ıstıyoz,koymusun oglusunun 3 gunluk halını avatara bizim kız bakarmı hıc şimdiki halini bi görmemız lazımmış

istediğiniz foto olsun hemen
şimdiki halimizde bu oğlum gayet neşeli pozitif efendi ağırbaşlı bi erkektir yane kaçırmasın kızçen

Herkese selam, inşaAllah haller keyfler yerindedir; biz oğlumla çok şükür iyiyiz...

İki gündür işitme cihazımı yenilemek için uğraşıyoruz, 10 yıl olmuştu, artık yenileme zamanı geldi, işlemler bitti çok şükür, cuma günüde cihazı alacağız... Yarında babamın konyada iş toplantısı var, ben üniversiteyi orada okuduğum için bende gitmek istedim vee annemle oğlumla bizde gideceğiz, babam toplantıdayken alaaddin tepesinde çay içip döneceğiz...

Geçmişi okuyayım dedim ama tam 40 sayfa var ve benim vaktim yok birazdan Altınparka yörük çadırına kardeşimin doğum gününü kutlamaya gideceğiz, canım kardeşim iyi ki doğdu, oğlumun iyi ki onun gibi dayısı var hepinizi öptüm

oh oh gezin valla yalnız meram daha güzel olur alaaddin tepesi kalabalık sürekli bol bol etliekmek yemeyi unutmayın

canım daha önce de yazmıştım belki okumussundur hatta okumaktan sıkılan arkadaşlar bile olabilir :)) ben dalinin sıvı deterjanını kullanıodm ama leke cıkarmadı dalan roxy kullandm cıkarmadı hacı şakir toz deterjan kullandm cıkarmadı sonra çamaşırları yıkadıktan sonra güneşe astım bi baktım lekeler gecmiş. Fakat gecmeyen inatçı tek bi leke biliorum o da şurup lekesi

selam kızlar

buluşma fotoları harika yine her zaman ki gibi çok şekeriniz..sayılar giderek artıyo,fotolara bakmak da daha keyifli oluyor

duygucum küçük prens maşallah çok tatlı olmuş

rana,isolde,ronya hepsi de birbirinden şeker kuzuların..cicilerli de ayrı bir güzel maşallah kuzuların

ben de size değişik br foto yükleyim bugün..ne mi?

Aseli yıkadıkta sonra kakasını yeşimlimsi yaptığına dikkat ettim..mikrop mı kapıyor düşüncesi ile ,banyo suyunu kaynatayım dedim..plastik ketılda kullanmak istemedim,nostalji tünelinden sonra aklıma bu geldi
aklıma her banyomuzda rahmetli Keml Sunal ın suyu ısıt geliyom hatçe repliği geliyor

Son düzenleme:

ben daha hiç dışarıda kurutmadım kızımın çamaşırlarını hep içeride kuruttum toz olmasın diye :) doktor kurutma makinesinde kurutma dedi diye kullanmadığımız bir odaya asıyorum hep artık balkona asma zamanı geldi o zaman belki çıkar lekeler teşekkür ederim :))

yaa ben bu dünkü buluşmanın resimlerine baka baka kıskançlığımdan çatladımmmm:)))
avrupa yakası buluşması istiyorum bakırköy civarı kimse yok muuu???????
oğluma ve kendime arkadaş arıyorum

kızlar geçmişi okumadan yazıyorum ksr bakmayın. acil bir sorum olacak.lütfen yardım edin
daha önce de burdan yazmıştım. gögsümün yarıklarından kan geliyor diye. ne yaptıysam geçiremedim. bir ara azaldı. prednol madecassol bepanthene, lansinoh... kullanmadıgım kalmadı diyim..şimdi de kanlanma arttı göğsümde. sabah bir baktım, geçen doktora götürdügümdeki gibi kan kusmuş resmen kerem. kusmukla karışık kan değil, bildiginiz kan biberonu da almıyor bizim ufaklık. değişik biberon da denedim. ne emzik ne biberon. şimdi gittim mama kaşıgı aldım geldim. silikon olanlarından. ondan da vermek işkence gibi bişiy. zaten 3-5 aldıktan sonra onu da almıyor. ne yapcam ben???:26::26::26: aynı durumdan muzdarip olan??

kızlar yeniçarşım.com diye bi site war.
prima premium care 13 tl,kampanya war
güvenilir bi site mi bileniniz alışveriş yapanınız warmıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…