- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.321
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür iyileşmiş kuzun.
büyük geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınız
bebeğin erkek mi kız mı ve enfeksiyonun nedeni nedir
Amiiiin. Çoook geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın inş..
Slm kızlar...
Bugün oğluşumun kontrolü vardı. Bu ay sadece 600 gr almış kuzum. 62 cm, 6580 gr olmuş Selimhanım. 13 Eylül'le de sünnet için randevu aldık. Aslında biz daha erken alacaktık ama doktor altı aylık olsun dedi. Bizden bukadar. Size iyi sohbetler.
ben daha hiç dışarıda kurutmadım kızımın çamaşırlarını hep içeride kuruttum toz olmasın diye :) doktor kurutma makinesinde kurutma dedi diye kullanmadığımız bir odaya asıyorum hep artık balkona asma zamanı geldi o zaman belki çıkar lekeler teşekkür ederim :))
merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
kızlar geçmişi okumadan yazıyorum ksr bakmayın. acil bir sorum olacak.lütfen yardım edin
daha önce de burdan yazmıştım. gögsümün yarıklarından kan geliyor diye. ne yaptıysam geçiremedim. bir ara azaldı. prednol madecassol bepanthene, lansinoh... kullanmadıgım kalmadı diyim..şimdi de kanlanma arttı göğsümde. sabah bir baktım, geçen doktora götürdügümdeki gibi kan kusmuş resmen kerem. kusmukla karışık kan değil, bildiginiz kanbiberonu da almıyor bizim ufaklık. değişik biberon da denedim. ne emzik ne biberon. şimdi gittim mama kaşıgı aldım geldim. silikon olanlarından. ondan da vermek işkence gibi bişiy. zaten 3-5 aldıktan sonra onu da almıyor. ne yapcam ben???:26::26::26: aynı durumdan muzdarip olan??
Balkon mu neeee serin miiiiibu fikre de bayıldım,çimlere serilme fikrine de tüm fikirlere açığımm. artık şeytanın bacağını kırdım. Alya mın arabasını tek tuşla açıp kapamayı da öğrendim ohhh kusum ben anakucagını pusetini bir aldım arabayı ayrı aldım. birbirine denk değiller anlycagın ben karar verdim kocacıgımaa baskı yapıcam ögretsin bana araba kullanmayı,anacım ehliyetim 4 senedir cebimde sadece kimlik olarak kullanıyorum
ya evet milletle konuşmaktan birbrimizle konuşamadık. Ben hepinizden ayrı zevk aldım ama gel gör ki sıcak ve insanların ilgisi bizi bunalttı bı daha sakin bi buluşma yapalım valla bende beklerım benım evımde uzak ama sizi bostancı sahılden alırım.
daha annem bugun geldi bana bişeler bıraktı yarın ankaraya gıdıcek çocuk normal ağlıyor başladı dün nazar etti çocuğu işte. ya dıyorum anne boyle ağlıyordu zaten.
ama düün anneme gittim ya nasıl ağlıyor ınanamazsın bende korktum katıla katıla bide bişe olsa bu sefer diyecekler sen ettin:)
en hızlı araba katlama yarışı yapalım valla
amin inş hepimizin çocukları güzel mevkilere gelirler ama senın ki patron olucak o kesın:)
kızlar geçmişi okumadan yazıyorum ksr bakmayın. acil bir sorum olacak.lütfen yardım edin
daha önce de burdan yazmıştım. gögsümün yarıklarından kan geliyor diye. ne yaptıysam geçiremedim. bir ara azaldı. prednol madecassol bepanthene, lansinoh... kullanmadıgım kalmadı diyim..şimdi de kanlanma arttı göğsümde. sabah bir baktım, geçen doktora götürdügümdeki gibi kan kusmuş resmen kerem. kusmukla karışık kan değil, bildiginiz kanbiberonu da almıyor bizim ufaklık. değişik biberon da denedim. ne emzik ne biberon. şimdi gittim mama kaşıgı aldım geldim. silikon olanlarından. ondan da vermek işkence gibi bişiy. zaten 3-5 aldıktan sonra onu da almıyor. ne yapcam ben???:26::26::26: aynı durumdan muzdarip olan??
[
büyüyen karyola kullanıyorsunuz ikinizde memnunsunuz.çokmu zorlanıyorsunuz yatırıp kaldırırken? kaç yaşına kadar yatabilirler sizce? artık havalar sıcak heleki izmirde.ama bebeklerle bu sene pek klima kullanılmaz o yüzden kapı cam açmamız gerekecek ve cibinlik şart
başlarda sezeryan dikişlerinden dolayı zorlandım ama şimdi rahatım alıştık.cibinliği al mutlaka hem şık duruyo hem de sinek mevsimi başladı biliyosun.yatak gayet büyük 11-12 yaşına kadar kullanılabilir.sonra ben direk genc odasına gecıcem
2 yatağı derken?büyüyen bebek karyolası zaten 988 tl uyku setide 187 tl heryerde farklı fiyatlar veriliyor sanırım nasıl bir ülkede yaşıyoruz valla sırf fırsatçılıkilk başlarda benimkisi de öyle çok döküyordu güçlü çekince hızlı geliyor çünkü süt o da hepsini yutamıyor döküyor, şimdi pek dökmüyor.
canım ben de çileğin safari modelini sipariş ettim yeni. Benim odasız hazır hepsini ayrı ayrı büyük büyük aldım kendi eşyalarımı da koymak için, karyola olarak da çileğin karyolasını beğendim rengi mobilyaalra uygun. Bir de kampanya vardı 2 yatağı ve uyku seti yanında 1000 liraydı, cibinliği de 100 liraydı, ona göre al sen de.
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın...merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
benimde çok uzun sürdü denemediğim ilaç kalmadı hala zaman zaman minik yaralar oluşuyor ben dr a son gittiğimde garmastan ve hametanı karıştır sür emzirmeden önce iyice yıka demişti. benim kızım şimdiye kadar chicco step up 1 biberonu alıyordu bir sabah uyandık feryat figan almıyor sonra chicconun kauçuk uçlu cam biberonu var onu aldım onu kabul etti. benimki emzikte de öyle silikon uçluları almıyor kauçuk olanları alıyor her bebek farklı denemek lazım çok geçmiş olsun sana Allah yardımcın olsun...
2 yatağı derken?büyüyen bebek karyolası zaten 988 tl uyku setide 187 tl heryerde farklı fiyatlar veriliyor sanırım nasıl bir ülkede yaşıyoruz valla sırf fırsatçılık
i
kızlar 2 hafta önce eşimin iş toplantısı nedeniyle güzel bir otelde 2 gün küçük bir tatil yapma fırsatı bulduk.fakat bu sene böyle bir tatil yapamayacağımıza karar verdik.herşey mükemmel bebekle bir sıkıntı olmuyor ama benim bebeğimin uyku saatleriyle yemek saatleri hep çakıştı bu yüzden biraz düzen bozuldu.ben bebeğimin olağan düzenini bozmadan bir tatil yapmak istiyorum,keyifle ve huzurla.. ben ev kiralamayı düşündüm ama başka önerileriniz varmı bunun için?
aynı durumu bende yaşamıştım geçti çok şükür.çok uzun sürmüş gerçekten bir doktora görünmen iyi olur.ben evde açık gezmiştim sürekli hava alması çok iyi geldi birde eczaneden bir karışım almıştım çatlaklar ve yaralar için onu kullandım çok iyi gelmişti.birçok krem kullanmama rağmen bu karışım iyi gelmişti istersen sende ordaki eczanelere bir sor belki yapan vardır.biberon olarakta dr. brown un biberonunu kullanıyorum..kızlar geçmişi okumadan yazıyorum ksr bakmayın. acil bir sorum olacak.lütfen yardım edin
olur hemde süper olur
heeeey avrupa yakası bakırköy yada eyüpe yakın olanlar ev de toplanıyoruz haydi sizde gelin
aysel sen gelirsin dimi canım
olduk 3 kişi
ben de 5-6 aylıkken istiyorum, yalnız o kadar erkenden gün belirlemeye gerek var mı ki? Biz bir de eylülde tatile gidicez bebişi denize sokmak istiyorum, sünnetli olması mı sünnetsiz olması mı iyi acaba, denizde mikrop kapmasından korkuyorum da.
kızlar 2 hafta önce eşimin iş toplantısı nedeniyle güzel bir otelde 2 gün küçük bir tatil yapma fırsatı bulduk.fakat bu sene böyle bir tatil yapamayacağımıza karar verdik.herşey mükemmel bebekle bir sıkıntı olmuyor ama benim bebeğimin uyku saatleriyle yemek saatleri hep çakıştı bu yüzden biraz düzen bozuldu.ben bebeğimin olağan düzenini bozmadan bir tatil yapmak istiyorum,keyifle ve huzurla.. ben ev kiralamayı düşündüm ama başka önerileriniz varmı bunun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?