2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi almış canım kilosu da boyuda gayet iyi maaşallah selimhan efendiye
6 aylıkken olması daha iyi olur bencede hayırlısı inş.

aslında çamaşırların güneş görmesinde fayda var ama nerdeeee dışarıya asacak bi balkonum bile yoookk
bu arada bende roxy ile yıkıyorum çok hoş kokuyo fiyatı da gayet uygun

Cok gecmis olsun canım 8 gun ne demek ..Allah dermansiz dert vermesin bebislerimize saglikla büyüsünler inşallah

Canım cok gecmis olsun bence de hemen iyi bir doktora görün pes etme doktor aramaktan..philips avent kalkan kullandın mı beni cok rahatlatmıştı.. Bir an önce saglıgına kavuşursun inşallah

kızlar bişey danışmak istiyorum bizim oğlan (cantuğ) gündüzleri anakucağında uyuyor... koltukta yada yatakta uyutunca ya uyumuyor yada hemen uyanıyor ama anakucağında saatlerce uyuyor... korkuyorum o kadar uzun süre orada uyuması omurgalarına beline zarar verir mi ki... büyüğünce bir sakatlığı olsun istemem yanlış mı yapıyorum diye içim içimi yemeye başladı sizler ne yapıyorsunuz....

Senı cok ıyı anlıorum hayatım aynı dert bendede var tam yeltendım hamılelık basladı hatta soylekı 2. arabayı almak ıcın haftayı beklıoduk lakın bebek oldugunu ogrenınce ben vazgectım oylede kaldıı sımdı kocam bugun oglana dıyokı oglumm acıl anana bır araba alcam kendımede ev anahtarınıı yoksa gıt calıs aksam eve gell bıde sızı gezdırr bu boyle olmıcak dıye dert yanıodu kuzeye:)))) Benım balkon oylee vallaa cok serın olurr cıkıp cıkıp gelınn bos gelmyın kek borek yapıp getırın:)) Bende cay demlerım

Oyy senın bostancı sahılını yerım:)) Ben oraları hıc bılmıorum ama bulurum kızz yeterkı ıs oraya gelsın:)) Bende dedım annee kızlara anlattım senı dalga gecıolr benlee vuuuuuuu reklam etti beni gördünmü bağaa olan işi dedi:))) Analar aynı sekerımm onlar cocuk agladmı ya nazar ettırdık olur yada cıplak bırktık gazı var olur:)))

benimde çok uzun sürdü denemediğim ilaç kalmadı hala zaman zaman minik yaralar oluşuyor ben dr a son gittiğimde garmastan ve hametanı karıştır sür emzirmeden önce iyice yıka demişti. benim kızım şimdiye kadar chicco step up 1 biberonu alıyordu bir sabah uyandık feryat figan almıyor sonra chicconun kauçuk uçlu cam biberonu var onu aldım onu kabul etti. benimki emzikte de öyle silikon uçluları almıyor kauçuk olanları alıyor her bebek farklı denemek lazım çok geçmiş olsun sana Allah yardımcın olsun...

canım benim seni çok iyi anlıyorum.benimde başıma geldi bebeğim hep kan kusuyorduçok fazla kan kustuğu için mide kanamasından şüphelenilmişti.bu yüzden 6 günlükken hastanede yattık endeskopi bile yapıldı.senden geldiğinden eminsen (şeffaf göğüs uclarından al ve dene,nasıl kan geldiğini göreceksin)sakın korkma emzirmeye devam et canın acıyacak ama kanda olsa emzirmelisin yoksa memeyi birdaha kabul etmez bebeğin.doktorum banaemdiği kanı vücudu kabul etmeyip kusacak sakın korkma emzirmeye devam et demişti.bu sırada zeytin yağı ve bal karışımı yap küçük bir kavonoza koy sürekli aklına geldikçe bol bol sür göğüs uçlarına bebeğini emzirirkende sil öyle ver.geçicek emin ol ama sakın emzirmeyi bırakma canım

ben doğduğu gündenberi kullanıyorum ilk başta bir yatak daha alıp üstüne koyarak yükseltmeyi düşünmüştük ama alıştım şimdi çok büyük bir sorun değil yani satıcı 10 yaşına kadar çok rahat kullanabilirsiniz demişti ama sanmıyorum o kadar kullanacağımızı bence 5-6 yıl kullanılr ...[/QUOTE]
teşekkür ederim burçincim sanırım çocuğun gelişimiyle alakalı

şıklığın ötesinde cibinlik şart canım.bende genç odasına geçmeyi düşünüyorum hatta küçüğünden bile almaya karar verseydim 4-5 yaş sonrasında genç odasına rahatlıkla yatabilirler

2 yatağı derken?büyüyen bebek karyolası zaten 988 tl uyku setide 187 tl heryerde farklı fiyatlar veriliyor sanırım nasıl bir ülkede yaşıyoruz valla sırf fırsatçılık
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın...

burçincim bende çok çektim az öncede dediğim gibi zeytinyağı ve bal karışımını dene ben çok faydasını gördüm hiçbirşey giyemiyordum üstüme o derece düşün çok şükür geçti

kızlar 2 hafta önce eşimin iş toplantısı nedeniyle güzel bir otelde 2 gün küçük bir tatil yapma fırsatı bulduk.fakat bu sene böyle bir tatil yapamayacağımıza karar verdik.herşey mükemmel bebekle bir sıkıntı olmuyor ama benim bebeğimin uyku saatleriyle yemek saatleri hep çakıştı bu yüzden biraz düzen bozuldu.ben bebeğimin olağan düzenini bozmadan bir tatil yapmak istiyorum,keyifle ve huzurla.. ben ev kiralamayı düşündüm ama başka önerileriniz varmı bunun için?

2 yatağı derken?büyüyen bebek karyolası zaten 988 tl uyku setide 187 tl heryerde farklı fiyatlar veriliyor sanırım nasıl bir ülkede yaşıyoruz valla sırf fırsatçılık

i

kampanya varmış işte canım, büütün çileklerde yokmuymuş, çok saçma ya:S 2 tane yarı ortopedik yatak ve takımın kendi uyku seti hediye. cibinliği ayrı aldık birtek. Şimdi arkadaşlar alçak kalıyor diyince bende 2 yatağı üstüste koymaya karar verdim. seninkisi sadece karyolaya o fiyatı veriyorsa diğer şubelere de bir sor bence. istanbuldaysan beylikdüzü şubesinden aldık biz.

biz geçenelerde ablamların yanına gittik yazlık yerlerde oturuyorlar, eylülde de annemlerin yazlığına gidicez, seneye başlarız herhalde artık otel tatillerine.

aynı durumu bende yaşamıştım geçti çok şükür.çok uzun sürmüş gerçekten bir doktora görünmen iyi olur.ben evde açık gezmiştim sürekli hava alması çok iyi geldi birde eczaneden bir karışım almıştım çatlaklar ve yaralar için onu kullandım çok iyi gelmişti.birçok krem kullanmama rağmen bu karışım iyi gelmişti istersen sende ordaki eczanelere bir sor belki yapan vardır.biberon olarakta dr. brown un biberonunu kullanıyorum..

olur hemde süper olur

heeeey avrupa yakası bakırköy yada eyüpe yakın olanlar ev de toplanıyoruz haydi sizde gelin
aysel sen gelirsin dimi canım
olduk 3 kişi

ha gayret kızlar avrupa yakasından başka kim war??? galiba çekmecede ve avcılar da oturan birileri wardı??yanlış hatırlamıyorum değil mi_?

cnm bende 6 aylıkken sünet ettiricem ve bu yaz denize sokucam oğlumu ama doktora sormam lazım mikrop kapma meselesii, buraya yazarım doktorun cevabını

otel tatili için erken çnkü onların oturmuş bi düzenleri yok, bizi zora sokabilirler o yüzden otel tatilini seneye yapıcaz inşallah.. busene memleketmz ordu ya gitmeyi düşünüoruz istanbul da kalıp sıcaktan pişmektense püfür püfür hawada gezecez oğlumla:)) inşallah tabi raporumu ayarlayabilirsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…