2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım yazarsan çok iyi olur. bu arada ben de avrupa yakasındayım ama beylikdüzündeyim çok uzağım, geçenlerde özlem ceylinmelek ve gamze malkoçla görüştük biz, buraya da yazmıştık hatta.

canımm biliyorum ve hala hiçbirinizle tanışamadığım için komplekslere girmek üzereyim :)) beylikdüzü de hakkaten uzak yawww:44:

Günaydın kızlar kızım yani Gülnihal sabah ezanına kadar uyumadı ateşi yükseldi 37.8 baygın baygın baktı hep ağladı ateş düşürücü şurup verdik inmedi annemi aradım sirkeli suyla sil dedi sildim yarım saate kadar indi ateşi 36 oldu sabah ezanı okunurken uyuduk bu gün kontrolü vardı götürdük doktor boğazlarına fln baktı sorun yok dedi ama zayıflamış kuzum çok üzüldüm işe başladığımı söyledim normal dedi emme azaldığı için mama takviyesi yapalım dedi ama biz mama veremiyoruz ki kızım yemiyor mama, sütümde artık esksi gibi değil çok sık sağamıyorum işte azalıyor artık ((

Dun emzırme sutyenı alıcam,kadın bana kac bden oldugumu soruyo,benden 75 dıorum ama suan en fazla 80ınımdır,80 alayım dıorum,magazadada bı tek 85 kalmıs,kadın bı bana baktı bı goguslerıme baktı ve bana demesınmı,sımdı 80 dıosunuz ama dogumdan sonra goguslerınız sut dolar ve 90bıle gıyersınız dıe:)
ahh be ablacagızım ıyı bısemı dedın kotu bısemı dedın anlamadım,tamam goguslerım kucuk emmee boylede alenen soylenmezkı

slm hatunlar ve kuzucuklar
aşımızı olduk geldik kuzum şimdi uyuyo
şükür bu ay kilo alımı iyi

eşimin memleketindeydik 5 gün kaldık

sağolsun oğlum sürekli kucağımdaydı gazı yüzünden
kucakta durmak da yetmiyo hoplatacagız sürekli ancak o zaman sakinliyo
kayınvalidem iki çocuk büyüttüm böyle zorlanmadım dedi
benim bileğimde doğumdan sonra tendon kalınlaşması oluşmuştu
dr yeni anne olmuşlarda sık karşılaşıyoruz demişti de ne alaka demiştik
benm yemek yediğim dakikalarda kayınvalidem kucagına alıyordu ve bileği aynı yerden ağrımaya başladı
yani dr haklıymış
bileğimi kullanamama sebebim paşammış

Gunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...

Gunaydin kizlar...

oo miray hanım büyümüşş maşallah.. 3 ay en zor dönem sanırım, biz de bi atlatabilseydik.. gaz sorununz bittimi melikecim?

Gunaydin kizlar...

Maşallah kuzum bizde 3 aylık olduk Miray ayın kaçında doğmuştu aynı gün mü doğdu bizimkiler inş. herşey güzel geçer

Geçmiş olsun canım, benim de sağ omzumda bir sıkıntı var, her sabah masaj yapıyor eşim yoksa oğlanı kucağıma alamıyorum, bu çocuklar amma yruyor bizi ama pek tatlılar değer
Ay alemsiniz ya, bu arda avatarına bayıldım,- benim oğlan omuzumu ovsun

Geçmiş olsun kuzum, kıyamam bebişine, işe başalam gerçekten tam anlamıyla hayatımızı alt üst edecek, ben de 15 güne kadar başlayacam, bakalmı bizi neler bekliyor, bu arada senin kızın adı Işılsu değilmiydi ya

ayy bu oğlan kopardı benim kolumu omzunu belimi heryerimi yaaa...pipiye deymeyelim diye kucağa almayalım diyoruz daha çok saldırıyo bana al beni diye..akrobat gibi neresinden tutacağımı şaşırdım acımasın diye..bel kol her bi yanım gitti vallahii..:44::44:

Yazmıştım geçen kuzum konsolosluk yazmadı I harfiyle başladığı için ikinci seçenek olan Gülnihali yazdırdık kimliğe biz bazen Işılsu da diyoruz annem diyor kimlikte hangisi yazıyorsa onu söyleyin kafasını karıştırmayın çocuğun uyuz konsolusluk

oo miray hanım büyümüşş maşallah.. 3 ay en zor dönem sanırım, biz de bi atlatabilseydik.. gaz sorununz bittimi melikecim?
Perim tamamen bitti diyemem ama aglamiyo en azindan :) ustten kolay cikariyo benim yardimimla hala kendi cikaramiyo.. Alttanda uyku arasinda yada keyfi yerindeyse cikariyo ama arada mizildanarak cikariyo.. Darisi basiniza
Maşallah kuzum bizde 3 aylık olduk Miray ayın kaçında doğmuştu aynı gün mü doğdu bizimkiler inş. herşey güzel geçer

7 martta dogdu kuzummm seninki de mi 7?

Evet kuzum 7 mart aynı gün olmuşlar kuzucuklar :))

Kuzum rota aşısı bu ay mı oluyor bizim doktor niye hiç bişey söylemedi ki bana :S
Canim bizimki 3. Ayda yapalim demisti o yuzden randevu aldim. Sanirim 2. Ay asilarindan 21 gun sonra yapilabiliyo

Yerim onun pipisiniii erkek damadim benim...
Benimde sol bilek iptal :) geceleri kas gevsetici surup yatiyorum

Canim bizimki 3. Ayda yapalim demisti o yuzden randevu aldim. Sanirim 2. Ay asilarindan 21 gun sonra yapilabiliyo

Yerim onun pipisiniii erkek damadim benim...
Benimde sol bilek iptal :) geceleri kas gevsetici surup yatiyorum

bu veletler bizi sakat bırakmadan büyüse azıcık iyi olcak..yakama yapışıyo adam yaaa..hani yavru maymunlar annelerine yapışıyo ya koluna beline..buda bana öyle yapışıyo..kaçıcam sanki biyre:)))

çok geçmiş olsun canım yaa,neysekı bı seyı yokmus kuzucugun.iş yerinde sağamıyorsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…