- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.341
ha gayret kızlar avrupa yakasından başka kim war??? galiba çekmecede ve avcılar da oturan birileri wardı??yanlış hatırlamıyorum değil mi_?
cnm bende 6 aylıkken sünet ettiricem ve bu yaz denize sokucam oğlumu ama doktora sormam lazım mikrop kapma meselesii, buraya yazarım doktorun cevabını
çok sağol canım yazarsan çok iyi olur. bu arada ben de avrupa yakasındayım ama beylikdüzündeyim çok uzağım, geçenlerde özlem ceylinmelek ve gamze malkoçla görüştük biz, buraya da yazmıştık hatta.
Gunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...
Gunaydin kizlar...
Geçmiş olsun canım, benim de sağ omzumda bir sıkıntı var, her sabah masaj yapıyor eşim yoksa oğlanı kucağıma alamıyorum, bu çocuklar amma yruyor bizi ama pek tatlılar değerslm hatunlar ve kuzucuklar
aşımızı olduk geldik kuzum şimdi uyuyo
şükür bu ay kilo alımı iyi
eşimin memleketindeydik 5 gün kaldık
sağolsun oğlum sürekli kucağımdaydı gazı yüzünden
kucakta durmak da yetmiyo hoplatacagız sürekli ancak o zaman sakinliyo
kayınvalidem iki çocuk büyüttüm böyle zorlanmadım dedi
benim bileğimde doğumdan sonra tendon kalınlaşması oluşmuştu
dr yeni anne olmuşlarda sık karşılaşıyoruz demişti de ne alaka demiştik
benm yemek yediğim dakikalarda kayınvalidem kucagına alıyordu ve bileği aynı yerden ağrımaya başladı
yani dr haklıymış
bileğimi kullanamama sebebim paşammış
Ay alemsiniz ya, bu arda avatarına bayıldım,- benim oğlan omuzumu ovsunDun emzırme sutyenı alıcam,kadın bana kac bden oldugumu soruyo,benden 75 dıorum ama suan en fazla 80ınımdır,80 alayım dıorum,magazadada bı tek 85 kalmıs,kadın bı bana baktı bı goguslerıme baktı ve bana demesınmı,sımdı 80 dıosunuz ama dogumdan sonra goguslerınız sut dolar ve 90bıle gıyersınız dıe:)
ahh be ablacagızım ıyı bısemı dedın kotu bısemı dedın anlamadım,tamam goguslerım kucuk emmee boylede alenen soylenmezkı
Günaydın kızlar kızım yani Gülnihal sabah ezanına kadar uyumadı ateşi yükseldi 37.8 baygın baygın baktı hep ağladı ateş düşürücü şurup verdik inmedi annemi aradım sirkeli suyla sil dedi sildim yarım saate kadar indi ateşi 36 oldu sabah ezanı okunurken uyuduk bu gün kontrolü vardı götürdük doktor boğazlarına fln baktı sorun yok dedi ama zayıflamış kuzum çok üzüldüm işe başladığımı söyledim normal dedi emme azaldığı için mama takviyesi yapalım dedi ama biz mama veremiyoruz ki kızım yemiyor mama, sütümde artık esksi gibi değil çok sık sağamıyorum işte azalıyor artık((
Gunaydin kizlar...
Geçmiş olsun canım, benim de sağ omzumda bir sıkıntı var, her sabah masaj yapıyor eşim yoksa oğlanı kucağıma alamıyorum, bu çocuklar amma yruyor bizi ama pek tatlılar değer
Ay alemsiniz ya, bu arda avatarına bayıldım,- benim oğlan omuzumu ovsun
Geçmiş olsun kuzum, kıyamam bebişine, işe başalam gerçekten tam anlamıyla hayatımızı alt üst edecek, ben de 15 güne kadar başlayacam, bakalmı bizi neler bekliyor, bu arada senin kızın adı Işılsu değilmiydi ya
Maaşallah abla miraya, yerim ben onuGunaydin kizlar...
Perim tamamen bitti diyemem ama aglamiyo en azindan :) ustten kolay cikariyo benim yardimimla hala kendi cikaramiyo.. Alttanda uyku arasinda yada keyfi yerindeyse cikariyo ama arada mizildanarak cikariyo.. Darisi basinizaoo miray hanım büyümüşş maşallah.. 3 ay en zor dönem sanırım, biz de bi atlatabilseydik.. gaz sorununz bittimi melikecim?
Maşallah kuzum bizde 3 aylık olduk Miray ayın kaçında doğmuştu aynı gün mü doğdu bizimkiler inş. herşey güzel geçer
Perim tamamen bitti diyemem ama aglamiyo en azindan :) ustten kolay cikariyo benim yardimimla hala kendi cikaramiyo.. Alttanda uyku arasinda yada keyfi yerindeyse cikariyo ama arada mizildanarak cikariyo.. Darisi basiniza
7 martta dogdu kuzummm seninki de mi 7?
Canim bizimki 3. Ayda yapalim demisti o yuzden randevu aldim. Sanirim 2. Ay asilarindan 21 gun sonra yapilabiliyoKuzum rota aşısı bu ay mı oluyor bizim doktor niye hiç bişey söylemedi ki bana :S
ayy bu oğlan kopardı benim kolumu omzunu belimi heryerimi yaaa...pipiye deymeyelim diye kucağa almayalım diyoruz daha çok saldırıyo bana al beni diye..akrobat gibi neresinden tutacağımı şaşırdım acımasın diye..bel kol her bi yanım gitti vallahii..:44::44:
Canim bizimki 3. Ayda yapalim demisti o yuzden randevu aldim. Sanirim 2. Ay asilarindan 21 gun sonra yapilabiliyo
Yerim onun pipisiniii erkek damadim benim...
Benimde sol bilek iptal :) geceleri kas gevsetici surup yatiyorum
kızlar yeniçarşım.com diye bi site war.
prima premium care 13 tl,kampanya war
güvenilir bi site mi bileniniz alışveriş yapanınız warmıı??
1 taneden fazla alamıyosun ne anladm bu işten..onada kargo ücreti eklenir zaten pek bişey farketmez
Günaydın kızlar kızım yani Gülnihal sabah ezanına kadar uyumadı ateşi yükseldi 37.8 baygın baygın baktı hep ağladı ateş düşürücü şurup verdik inmedi annemi aradım sirkeli suyla sil dedi sildim yarım saate kadar indi ateşi 36 oldu sabah ezanı okunurken uyuduk bu gün kontrolü vardı götürdük doktor boğazlarına fln baktı sorun yok dedi ama zayıflamış kuzum çok üzüldüm işe başladığımı söyledim normal dedi emme azaldığı için mama takviyesi yapalım dedi ama biz mama veremiyoruz ki kızım yemiyor mama, sütümde artık esksi gibi değil çok sık sağamıyorum işte azalıyor artık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?