2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

metrobüs duraklarına yakın birinde olursa bnde gelebilirm..bnada gelebilirsinz cennet mah. durağına 10-15 dk.yürüyüş mesafesindeyim..bn sizi alırm duraktan

kızlar benim oğlum yani gökalp, televizyon izlemeye başladı, o kadar sakin duruyo ve gülerek izliyo ki iyi mi kötü mü bilemedim..tv bağımlısı çocukların annelerine hep kızardım eleştirirdim, benim oğlum da öle olmaz inşallah

çok geçmiş olsun cnm.Allah acil şifalar versin..

çok geçmiş olsun canım yaa,neysekı bı seyı yokmus kuzucugun.iş yerinde sağamıyorsun galiba

Çok sağol canım sabah emziriyorum hemde sağıp bırakıyorum öğlen gidiyorum bir buçuk saat birde ikinindi ezanında namaza giderken sağıyorum başka türlü çıkamıyorum ofisten o yüzden çok sağamıyorum azalıyor sütüm eskisi gibi gelmiyor

sanada geçmiş olsun cnm ya hala devam ediyo olması bu göğüs yaralarının normal miki?

biz otel tatili yapacağız canım daha rahat olacagını düşünüyorum,tatilde yemekle temizklikle uğraşmak istemiyorum

metrobüs duraklarına yakın birinde olursa bnde gelebilirm..bnada gelebilirsinz cennet mah. durağına 10-15 dk.yürüyüş mesafesindeyim..bn sizi alırm duraktan

metrobüs durağına yakın olursa çok iyi olur, bende zaten o şartla gelebilirim, araba war ehliyet war ama bi de yusuf yusuf war :)) o yüzden yaşasın metrobüs yaşasın akbilllll :))

Canım kızımda bakıyor ama babası maç izlerken daha çok saha yeşil ya ondan ne zaman renkli şeyler olsa kırmızı fln o zaman bakıyor tv ayarlarından siyah beyaz yapıyoruz dikkatini çekmiyor o zaman avizelerle özel bağ var arasında onlara bakıp agu yapıyor gülüyor :=)

günaydın hanımlar oğluşlarımla güzel bir kahvaltı yaptık
herkese mutlu günler olsun

canım çok geçmiş olsun yerim ben kara kızımı
kıız nazarım mı değdi ne valla bi oku ışılsumu ben sana sölim
bizim de bu gün kan tahlillerimizi doktora göstermemiz lazım öğleden sonra hastaneye gitcez
inş. bişi çıkmaz

teşekkür ederiz teyzesi
cnm geçmiş olsun ama şükür atlatmış kuzucun...
Gunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...

cnm 3.ayınız hayırlı olsun...
bu aydan sonra cidden farkedilecek bi rahatlama oluyor bebişlerde...
ANKARALI anneler buluşma tarihimiz kesinse büyük ihtimalle geliyorum ben ...MELİKEcim haberin olsun cnm ...yine mekanı falan ayrıntılı konuşalım olur mu ...

KIZLAR ,,,
nasılsınızzzz ???
bu ara baya yoğunduk ve misafirlerimiz vardı ve şunu farkettim RANA BUĞLEM kalabalıktan hiç hoşlanmıyor...resmen huyu değişiyor...birde yabancılıyor geleneleri kucaklarına alınca basıyor çığlığı ...önceden böyle değildi napcam ben bu bıdıkla yaaa ...hep yanlızda kalamayız ki ...

geçmiş olsun canım atlattınız sonunda
erkek oldu artık annesi maaşallah

Ohh afiyet olsun canımmm ne için kan tahlili yaptırdınız ben doktora bugün yeşil kaka yapıyor bazen dedim normal diyor doktoru çok seviyorum çok ilglileniyor ama yeşil kaka normal mi bıngıldağı fln herşeyi kontrol etti normalde sağlık ocağına gidecektik gitmedik özel hastaneye gittik herzaman ki doktora bu yüzden başka bi doktora mı götrsem diye düşünyorum :44:

Pınar,Berna,Peri_m nerde buluşuyorsunuz kızlar metrobüs fln konuşulmuş edirnekapı metrobüsüne yakınım bende minibüsle 15 dk noluyuu anacımm niye cvp vermiyonuzz

Kızım aysıma ıyıce hareketlendı,burnundakı fırtıkları tovbe alamıyom agzımda otrıbebe bı mucadele verıyorumkı sormayın,sımdı koltukta uzanmıs bı halde cıglık cıglıkga bagırıyo dana,elle ayaklar hıc durmuo,bu halıne bayılıyorum yaa,haa bıde son gunlerde boynunu ılerı ıttırerek dogrulmaya calısıo,kalkıp gıdecek vallaaa

kızzz benimki de öle:))) burnunda sümükler beni al beni al die bağrıyo, gökalp paşamız da çığlık çığlığa, terletti beni...sonuç: oğlum haala sümüklü:))

oyy geçmiş olsun cnm..inşallah iyidir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…