- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.361
bir kaç kişi olursak birimizin evinde toplanalım derim ben dışarılarda hem biz hem çocuklar helak olmayalım
ev sahibine yük olmamak adına bir iki bişiler hazırlar gideriz rahat rahat sohbetler ederiz birbirimizi daha iyi tanımış oluruz
atlas efendi çok huysuz pazar günü ayselle buluştuğumuzda fazla oturamadım uykusu geldi kucakta uyutamadım,rahat emziremedim
tabi bu benim fikrim yoksa yine gelirim ama fazla kalamam gibi gelyo
merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
çok geçmiş olsun canım yaa,neysekı bı seyı yokmus kuzucugun.iş yerinde sağamıyorsun galiba
Allah razı olsun cevabın için, en azından birilerinin cevaplaması da güzel:)
aç aç yattı yavrum yine. iki gündür süzüldü yanakları falan. kucagımdayken iyice zayıfladıgını hissediyorum. ne diyim: Allah yardımcım olsun...
kızlar 2 hafta önce eşimin iş toplantısı nedeniyle güzel bir otelde 2 gün küçük bir tatil yapma fırsatı bulduk.fakat bu sene böyle bir tatil yapamayacağımıza karar verdik.herşey mükemmel bebekle bir sıkıntı olmuyor ama benim bebeğimin uyku saatleriyle yemek saatleri hep çakıştı bu yüzden biraz düzen bozuldu.ben bebeğimin olağan düzenini bozmadan bir tatil yapmak istiyorum,keyifle ve huzurla.. ben ev kiralamayı düşündüm ama başka önerileriniz varmı bunun için?
metrobüs duraklarına yakın birinde olursa bnde gelebilirm..bnada gelebilirsinz cennet mah. durağına 10-15 dk.yürüyüş mesafesindeyim..bn sizi alırm duraktan
kızlar benim oğlum yani gökalp, televizyon izlemeye başladı, o kadar sakin duruyo ve gülerek izliyo ki iyi mi kötü mü bilemedim..tv bağımlısı çocukların annelerine hep kızardım eleştirirdim, benim oğlum da öle olmaz inşallah
metrobüs durağına yakın olursa çok iyi olur, bende zaten o şartla gelebilirim, araba war ehliyet war ama bi de yusuf yusuf war :)) o yüzden yaşasın metrobüs yaşasın akbilllll :))
Günaydın kızlar kızım yani Gülnihal sabah ezanına kadar uyumadı ateşi yükseldi 37.8 baygın baygın baktı hep ağladı ateş düşürücü şurup verdik inmedi annemi aradım sirkeli suyla sil dedi sildim yarım saate kadar indi ateşi 36 oldu sabah ezanı okunurken uyuduk bu gün kontrolü vardı götürdük doktor boğazlarına fln baktı sorun yok dedi ama zayıflamış kuzum çok üzüldüm işe başladığımı söyledim normal dedi emme azaldığı için mama takviyesi yapalım dedi ama biz mama veremiyoruz ki kızım yemiyor mama, sütümde artık esksi gibi değil çok sık sağamıyorum işte azalıyor artık((
teşekkür ederiz teyzesiselam kızlar
buluşma fotoları harika yine her zaman ki gibi çok şekeriniz..sayılar giderek artıyo,fotolara bakmak da daha keyifli oluyor
duygucum küçük prens maşallah çok tatlı olmuş
rana,isolde,ronya hepsi de birbirinden şeker kuzuların..cicilerli de ayrı bir güzel maşallah kuzuların
ben de size değişik br foto yükleyim bugün..ne mi?
Aseli yıkadıkta sonra kakasını yeşimlimsi yaptığına dikkat ettim..mikrop mı kapıyor düşüncesi ile ,banyo suyunu kaynatayım dedim..plastik ketılda kullanmak istemedim,nostalji tünelinden sonra aklıma bu geldiEki Görüntüle 438533
aklıma her banyomuzda rahmetli Keml Sunal ın suyu ısıt geliyom hatçe repliği geliyor
cnm geçmiş olsun ama şükür atlatmış kuzucun...merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim foruma halbuki her yazılanı okuyordum ama çok uzun oldu geçmişi okuyamam artık. sizden uzak kalmamın sebebi bebğimin hasta olması. İYE den 8 gün hastanede yattık çok zor ve yıpratıcı günlerdi. çok şükür atlattık. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Gunaydin kizlar...
Bugun 3 aylik olduk cok sukur :)
İlk 3 ay gercekten zormus ama artik Miray da biz de rahatiz cok sukur
İnsallah cmtsi kontrol ve rota asisi da guzel gecer...
ayy bu oğlan kopardı benim kolumu omzunu belimi heryerimi yaaa...pipiye deymeyelim diye kucağa almayalım diyoruz daha çok saldırıyo bana al beni diye..akrobat gibi neresinden tutacağımı şaşırdım acımasın diye..bel kol her bi yanım gitti vallahii..:44::44:
günaydın hanımlar oğluşlarımla güzel bir kahvaltı yaptık
herkese mutlu günler olsun
canım çok geçmiş olsun yerim ben kara kızımı
kıız nazarım mı değdi ne valla bi oku ışılsumu ben sana sölim
bizim de bu gün kan tahlillerimizi doktora göstermemiz lazım öğleden sonra hastaneye gitcez
inş. bişi çıkmaz
Pınar,Berna,Peri_m nerde buluşuyorsunuz kızlar metrobüs fln konuşulmuş edirnekapı metrobüsüne yakınım bende minibüsle 15 dk noluyuu anacımm niye cvp vermiyonuzz
Kızım aysıma ıyıce hareketlendı,burnundakı fırtıkları tovbe alamıyom agzımda otrıbebe bı mucadele verıyorumkı sormayın,sımdı koltukta uzanmıs bı halde cıglık cıglıkga bagırıyo dana,elle ayaklar hıc durmuo,bu halıne bayılıyorum yaa,haa bıde son gunlerde boynunu ılerı ıttırerek dogrulmaya calısıo,kalkıp gıdecek vallaaa
Günaydın kızlar kızım yani Gülnihal sabah ezanına kadar uyumadı ateşi yükseldi 37.8 baygın baygın baktı hep ağladı ateş düşürücü şurup verdik inmedi annemi aradım sirkeli suyla sil dedi sildim yarım saate kadar indi ateşi 36 oldu sabah ezanı okunurken uyuduk bu gün kontrolü vardı götürdük doktor boğazlarına fln baktı sorun yok dedi ama zayıflamış kuzum çok üzüldüm işe başladığımı söyledim normal dedi emme azaldığı için mama takviyesi yapalım dedi ama biz mama veremiyoruz ki kızım yemiyor mama, sütümde artık esksi gibi değil çok sık sağamıyorum işte azalıyor artık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?