- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.561
günaydın cnm..bnde sbh uyandm kafamı yana çevirdim Selçukum cnm bitanem uyanmışta boncuk gözlerini bna dikmiş..bide öyle sessiz sedasız durup bakıyo ya içim eriyo..sonra kafamı ona çevirdiimde bi gülücük attı aldım onu yedim..bnde şükrettim Allaha bu kdr güzel bi çocuk sahibi ettiği içn bzi..darısı isteyen herkesin başına
Gunaydın kızlar gecmıse cok goz atamadım sayfaları 3 er 5 er gectım gozume tyakılanlrı pesıme aldım:)))
Cok sevınclıyım her gecen ay bıraz daha duzenlerı oturdugunu sızden gorup okumak ıcımı rahatlatıo:)) Nıce nıce 3 ayları olsun mınık mırayın:))
Istee bende oyle bır mısafır olabılrım hıc oyle sacını basını yolan ıkonlar yollayamazsın bana:)))
Masallahh cok tatlıı valla hedıye paketı gıbı olmus oglan:)))
Nasılll cıkmıskı o dısıı annemm erken degılmı yaa bızımkınınde cıkabılır heran hee daha usgdn dış koklerı gozukuodu:))))
Sanada ayrıca gunaydın kusum:)) Senın o mınık alyanınn yuzunu yerım ben tatlı bocekkk o gozlerını acıp bakamıo ısıgaa oyyyyy cok tatlıydı masallah:)) Duana eslık edıorum Rabbım ısteyn herkese nasıp etsın. SOnraa bende dua ıstıorum bırazdan verem asısına gotrcm oglanı annemle anneme tuttrcamInsallah sorun cıkmaz atlatırız hemencık.
Günümüz aydın olsun, güzel mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileği ile. Minik Alya'm karşımda bakıyorum bakıyorummm ben Allah'ın sevgili kuluyum ki bana böyle bir melek yolladı,belki de dünyanın en şanslı insanıyım. Hiçbir şeye değişilmez bu mutluluk,binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese,hayırlısı ise nasip etsin yavrusuna kavuşmayı.
günaydın cnm..bnde sbh uyandm kafamı yana çevirdim Selçukum cnm bitanem uyanmışta boncuk gözlerini bna dikmiş..bide öyle sessiz sedasız durup bakıyo ya içim eriyo..sonra kafamı ona çevirdiimde bi gülücük attı aldım onu yedim..bnde şükrettim Allaha bu kdr güzel bi çocuk sahibi ettiği içn bzi..darısı isteyen herkesin başına
Günaydınnnn yerim ben o iki minnoşşuu yaa
Biz iki gündür kızımla uyuyoruz önceki gün ateşi vardı akşam da birlikte uyduk tekrar çıkar fln diye sabah gözümğn üstüne yediğim yumrukla uyandım ben onun ellerini parmaklarını yerimm yaa bide gülüyor oyy biricik kuzummm benimm
Sen gel bebeğim,senin için 1 tepsi kek yaparım 3 konuşur 1 yersin oyalanırsın kekleAllahın izni ile atlatır annesi aşısını,Kuzey maşallah çok akıllı,sen üzülme diye nasıl metanetli olur gör sen şimdi. bende anneme tutturmuştum,merak etme kucağına aldığın anda susuyorlar zaten.
Günaydın şekerimmçıkmadı dimi bir daha ateşi minnoşumun ? bende sabahları yanıma alıyorum Alya yı ama sarılıp uyumak için can atıyorum resmen,deli oluyorum koklaya koklaya uyumaya. Azcık daha büyüsün diye bekliyorum. Demek yumruk attı sana heee ellerini yerim ben onunnn beee
Günaydınnnn yerim ben o iki minnoşşuu yaa
Biz iki gündür kızımla uyuyoruz önceki gün ateşi vardı akşam da birlikte uyduk tekrar çıkar fln diye sabah gözümğn üstüne yediğim yumrukla uyandım ben onun ellerini parmaklarını yerimm yaa bide gülüyor oyy biricik kuzummm benimm
oyy yerim onun yumruunu..çok tatlı oluyo elleri böyle dokunuyo ya yüzüne gözüne insanın sıcak sıcak..ekmek gibi yiesim geliyo
evet kuzum benimki çok şiddet yanlısı galiba hiç sakin sakin dokunmadı bana ya gözümü tutyor çok fena acıyor ya yüzümü çiziyor sabah yumruk yedim ne olacak bu kız böylee :))))) Senin oğluşunun şapkasına hastayım yalnız onu da söyleyim resimlerini görünce ekranı bile mıncıklayasım geliyor yaa :)
5 mart doğumlu canım..3 aylığız.cok seker msh.martın kacında dogdu.
Kızlar bebeklerinize anne sütü mama harıcınde bır seyler tattırıyormusunuz.merak ettim.bırde benım prensım 2 gun duruyor 3 gunu bazen daha fazla kakasını yapıyor zaten gaz sorunu var bırde kaka sorunu olunca maf oluyorum sızdede boyle sorunlar varmı varsa ne yapıyorsunuz
hemşireyi boşver sen canım. en erken 4 ay bittikten sonra olur. çünkü daha sindirim sistemleri ek gıdayı kaldırabilecek kapasitede değil.Kızlar slm.
Ya aklıma takıldı sız anne sütü veya mama harıcınde meyvelerın tatına baktırıyormusunuz hemsıremız bır seyler vere bılırısn dedı 7 marta dogdu bebeyım .hemsıre 3 ay bıttı 4 gun alıyorsunuz meyve yada püre tatıra bılırsın dedı sız verıyormusnuz veya boyle bır sey duydunuzmu hıc bana cok kucuk gelıyor cunku....
5 mart, 3 aylık olduk canım.maşallah annesi maşallahseninki ne kadarlıkki?
ayy ne güzel.. bizlerde ilerde evlatlarımızın karne sevincini yaşarız inşallah..günaydın hatunlar
keyifler iyi maaşallah
bu gün kaynanam gelecekmiş mevlüte hazırlık dolma sarmaya offf
oğlumda okulda karnesini alıp gelecek birazdan
günaydın hatunlar
keyifler iyi maaşallah
bu gün kaynanam gelecekmiş mevlüte hazırlık dolma sarmaya offf
oğlumda okulda karnesini alıp gelecek birazdan
5 mart doğumlu canım..3 aylığız.
ben meme ve mama dışında bişey tattırmadım. 4.ay dolduktan sonra yavaş yavaş başlıycam.
hemşireyi boşver sen canım. en erken 4 ay bittikten sonra olur. çünkü daha sindirim sistemleri ek gıdayı kaldırabilecek kapasitede değil.
5 mart, 3 aylık olduk canım.
ayy ne güzel.. bizlerde ilerde evlatlarımızın karne sevincini yaşarız inşallah..
yanıbaşımda okul var benim ve az önce camdan çocukların karne aldıklarını gördüm içim bi tuhaf oldu.
Günaydın canım ne güzel kaynanacın gelcek yardıma
Gunaydın fıstıklar,ya ben acayıp dondurma yıyorum,boyle varya su ıcer gıbı demırbasım oldu resmenn
Ben frenlemeye çalışıyorum kuzum bak hatırlattın yineee :))) bide şifreleri gönderiyorum kampanya varmış Aston Martin kazanacam biliyom ben
Kuzum nasıl yapıyon o keki Mine çok beğenmiş hani bize yohh miii
Yok kuzum çok şükür çıkmadı ben ezerim diye çok korkuyorum ya eşimi salona gönderdim yatğın tee öbür ucuna koyuyorum bende çapraz yatıyorum yanına başımı koyuyorum bedenimi dığer tarafa uzatıyorum hamliyeken bir arkadaş burda haber paylaşmıştı kadın çocuğunu uyuya kalıp ezmiş bebek ölmüş diye bilinçaltıma yerleşti resmen hep aklıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?