2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teyzesi onun boncuk gözlerini yesinn uslandılar artık,minnoşumda yapıyor artık öyle,uyanıyor ağlamıyor eskisi gibi. bal yavrularımız ball Allah nazarlardan saklasın canımm hepsini.

Sen gel bebeğim,senin için 1 tepsi kek yaparım 3 konuşur 1 yersin oyalanırsın kekle Allahın izni ile atlatır annesi aşısını,Kuzey maşallah çok akıllı,sen üzülme diye nasıl metanetli olur gör sen şimdi. bende anneme tutturmuştum,merak etme kucağına aldığın anda susuyorlar zaten.

Günaydınnnn yerim ben o iki minnoşşuu yaa

Biz iki gündür kızımla uyuyoruz önceki gün ateşi vardı akşam da birlikte uyduk tekrar çıkar fln diye sabah gözümğn üstüne yediğim yumrukla uyandım ben onun ellerini parmaklarını yerimm yaa bide gülüyor oyy biricik kuzummm benimm

Günaydın şekerimm çıkmadı dimi bir daha ateşi minnoşumun ? bende sabahları yanıma alıyorum Alya yı ama sarılıp uyumak için can atıyorum resmen,deli oluyorum koklaya koklaya uyumaya. Azcık daha büyüsün diye bekliyorum. Demek yumruk attı sana heee ellerini yerim ben onunnn beee

Kuzum nasıl yapıyon o keki Mine çok beğenmiş hani bize yohh miii

Yok kuzum çok şükür çıkmadı ben ezerim diye çok korkuyorum ya eşimi salona gönderdim yatğın tee öbür ucuna koyuyorum bende çapraz yatıyorum yanına başımı koyuyorum bedenimi dığer tarafa uzatıyorum hamliyeken bir arkadaş burda haber paylaşmıştı kadın çocuğunu uyuya kalıp ezmiş bebek ölmüş diye bilinçaltıma yerleşti resmen hep aklıma geliyor

oyy yerim onun yumruunu..çok tatlı oluyo elleri böyle dokunuyo ya yüzüne gözüne insanın sıcak sıcak..ekmek gibi yiesim geliyo

oyy yerim onun yumruunu..çok tatlı oluyo elleri böyle dokunuyo ya yüzüne gözüne insanın sıcak sıcak..ekmek gibi yiesim geliyo

evet kuzum benimki çok şiddet yanlısı galiba hiç sakin sakin dokunmadı bana ya gözümü tutyor çok fena acıyor ya yüzümü çiziyor sabah yumruk yedim ne olacak bu kız böylee :))))) Senin oğluşunun şapkasına hastayım yalnız onu da söyleyim resimlerini görünce ekranı bile mıncıklayasım geliyor yaa :)

mor çatıya sığın cnm böyle olmz.daha bu kdrken bu şiddet bu celal.. şapkayıda ödünç verrz resm çektirirsnz

günaydın hatunlar
keyifler iyi maaşallah
bu gün kaynanam gelecekmiş mevlüte hazırlık dolma sarmaya offf
oğlumda okulda karnesini alıp gelecek birazdan

5 mart doğumlu canım..3 aylığız.
ben meme ve mama dışında bişey tattırmadım. 4.ay dolduktan sonra yavaş yavaş başlıycam.

hemşireyi boşver sen canım. en erken 4 ay bittikten sonra olur. çünkü daha sindirim sistemleri ek gıdayı kaldırabilecek kapasitede değil.
maşallah annesi maşallah seninki ne kadarlıkki?
5 mart, 3 aylık olduk canım.
günaydın hatunlar
keyifler iyi maaşallah
bu gün kaynanam gelecekmiş mevlüte hazırlık dolma sarmaya offf
oğlumda okulda karnesini alıp gelecek birazdan
ayy ne güzel.. bizlerde ilerde evlatlarımızın karne sevincini yaşarız inşallah..
yanıbaşımda okul var benim ve az önce camdan çocukların karne aldıklarını gördüm içim bi tuhaf oldu.

inşallah canım harika bir duygu
hele bide beklediği teşekkürü alırsa çenesinden durulmaz sıpanın
onu isterim bunu isterim ne isticeni şaşırır artık

Günaydın canım ne güzel kaynanacın gelcek yardıma

amaaan ne güzel ne güzel
dün aradı açmamazlık edemedim ben böyleyim işte herkez beni kırar hiç düşünmezler
ben kimseyi kırmaya cesaret edemem
bişi lazımmı dedi yoo dedim sadce dolma sarcam dedim de gelim mi diye sordu
gelmene gerek yok diyecektim yanlış anlar diye sen bilirsin istersen gel dedim
anacım offf yaaa

Gelecek hafta cumartesı aysimanın mevlutu olucak ınsallah,ozellıkle bıraz daha buyusun oyle yapalım ıstemıstım,oylede olucaak ıns.tamda mırac kandılıne denk gelıyo,ayy gecen sene mırac kandılınde kaynanam benım hamıle oldugumu gormustu,bı kac gun sonrada ben hamıle oldugumu ogrenmıstım,bırebır tutmuo zamanlar ama pofff koca sene gectı gıttıııı

Ben frenlemeye çalışıyorum kuzum bak hatırlattın yineee :))) bide şifreleri gönderiyorum kampanya varmış Aston Martin kazanacam biliyom ben

sormaa 59kılo olmusum,okuz gıbı yersem olacagı budur ıste,gecen sene bendley verıolardı galıbaa,yanlıs yazmadım umarım,anaam gecen sene delı gıbı gonderıyodum,bu sene tek favorım kulahta olan maras usulu sade dondurma,anaam bıde bedavası varya tovbe kopamıom

Kuzum nasıl yapıyon o keki Mine çok beğenmiş hani bize yohh miii

annemmm sen kek iste seninle buluşmamızda da kek yaparım ben sana
bende ezmekten korkuyorum cok fena yaa ama dayanamadım az önce yarım saat kestirdik minnoşumla sarıla sarılaaa. ben yattığım gibi kalkarım,hiç kıpırdamam aslında kendime güvenirim bu konuda ama Alya konu olunca cok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…