2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh ahh dondrumayı çok severim ama yasakladı doktor, oğluma geçmiş sütten, üşütmüş.. ben bunu hurafe sanardım ama doktorum deyince bıraktım dondurmayı...
içim acıyooo

ay inanmıyorm ne kdr kilo almışsınnnnn..offf 59 kilo ne dmkkk..kızım deli etme bni ya valla komplexe giriyom burda..agresifim, komplexliyim ekşi sözlük yazarı değilim diyom yaa

Gunaydın fıstıklar,ya ben acayıp dondurma yıyorum,boyle varya su ıcer gıbı demırbasım oldu resmenn

Ben frenlemeye çalışıyorum kuzum bak hatırlattın yineee :))) bide şifreleri gönderiyorum kampanya varmış Aston Martin kazanacam biliyom ben

dondurmaya bende bayılırımmm hiç ara vermeden yaz kış tam gaz devam benim dondurma aşkımmm,dondurmanın mevsimi yoktur
bu arada Aston Martin benimmm bakkınnn bozuşuruz heee az mı şifre yolladımmm zaten nescafe den kaçırdım arabayı

ahhh ahh dondrumayı çok severim ama yasakladı doktor, oğluma geçmiş sütten, üşütmüş.. ben bunu hurafe sanardım ama doktorum deyince bıraktım dondurmayı...
içim acıyooo

gerçekten mi çocuğa geçiyormuşş hiç inanmazdım ben şok oldum şuanda. cok geçmiş olsun canımmm

içim acıyooo

ya nasıl olur yaa..o dondurma boazdan geçerken ısınıyo bikere..mideye incek ordan süte geççek haşlama olur be..bnce dr.da hurafeci o zmn isoldenin bebesi ıceberg olurdu

Ohh süper ana kız ne güzel ya Öpüyorum Alya'yı bende özledim Gülnihal'imiiii
Canımcım bi buluşa bilsek keşke ya :)) Ben yattığım gibi kalkamıyorum işte sorun o kuzum ondan çok tırsıyorum beraber yatmaya

içim acıyooo

Ana gerçektenmi yaaa kızım ondan mı ateşlendi ki acaba ya ben inanmıyordum doktor söylemiş diyorsun ama kuzum yemeyim bari
anam aston martininle bi tur attırırsın heral..
Annemm ne bi turu Türkiye turuna çıkarız bea ayıpsın bebeleri de koyarız arkaya müziğide açarız cıpts cıpts heheheh :)) (umut fakirin ekmeği işte :)

içim acıyooo

geçmiş olsun perim, yapma ya ben de bayılırım dondurmaya. hatta üstteki kızların yorumlarından sonra tam alayım bari derken senin yorumu gördüm. biz de kolik vari gaz sancıları vardıi. ben de korkumdan yemiyordum. korkmaya devam mı etmelyim şimdi?

valla sn istersen devam et tabi ama bn hmn hmn her akşam yiorm yani..bide bn yedimmi öyle 1-2 kaşık değil kalıp yerm valla dondurmayı..Allaha şükür bişey olmadı ama tabi sn yinede sakınabilirsin..

ay inanmıyorm ne kdr kilo almışsınnnnn..offf 59 kilo ne dmkkk..kızım deli etme bni ya valla komplexe giriyom burda..agresifim, komplexliyim ekşi sözlük yazarı değilim diyom yaa

Hee ya 59 benden tammmm 10 kilo zayıf yaw bende agresifleşiyom yaa :))
ya nasıl olur yaa..o dondurma boazdan geçerken ısınıyo bikere..mideye incek ordan süte geççek haşlama olur be..bnce dr.da hurafeci o zmn isoldenin bebesi ıceberg olurdu

Hastayım senin şu yorumlarına kuzum ya hihihi :)))
Ayy sorma o nescafe olayını nerdeyse 200 tane şifre göndermiştim çok umutlanmıştım ama fıss çıtkıı bi akradaşım çekilişten araba kazanınca hemde benim kampanya kartımla ona verdim bize mi çıkacak diye ondan sonra reklamdaki Armağan Kaçmaz gibi her şifreyi gönderiyorum ama yok o şans bi kere geliyormuş onu da kendi ellerimle servis ettim arkadaşıma koskoca araba kazandı bana bi dondurma ısmarladı zatii :))

tüüüü yazıkları olsun o arkadaşa..yok ya bunlar böyle nankör işte..bnmde var öyle bi arkadaşım..üniversite hayatım boyunca ona destek çıktım hem maddi hem manevi 24 saat beraberdik..ama işe girdi bna bi kere burger king den 1 menü alana 1 menü bedavalardan ısmarladı..daha da bişey göremedm ztn..bn onun bna ısmarlıcaa şeye muhtaç değilim elbet ama onn gözünde ne kdr değerliymişim ne kadar makbule geçmiş yaptıklarım onu anladım..ay aysel nerden çıktı şimdi bak yine döküldüm..

İnsan nankörse ne yaparsan yap kuzum değişmiyor işte dökül sen ben seni her türlü dinlerim kuzucum benimde aklıma geldi gitti güzelim toyota yaris olaydı şimdi kızımla hepinizi evlerinzden alırdım valla böhüüüü

oda olur be gülüm Allah verdimi verir valla..brz sabretmek lazım..

yaa kızlar benim teyzem derdi hep sütün üşür sütün üşür , bende teyze dondurma mideye inene kadar oooo ne aşamalardan geçiyo ne üşümesi diyordum, gülüp geçtim..sonra doktora gittim gökalp in göğsü hırıldıyor ve sürekli burnu doluydu, doktor üşütmüş dedi yediklerine içtiklerine çok dikkat edeceksin dedi, dondurmadan değildir heralde dedim, olurmu dedi dondurma yemeyeceksin dedi, benim düşen suratımı görünce de eeee annesin sen artık, ona göre besleneceksin dedi, dolaptanda bişi içme dedi.. ben de dikkt ettim ve geçti,, doktorumuz da uyduruk bi doktor değil yani, 60 yaşında uzman doktor sonuçta, bişi diyosa dinlemek lazım diye düşünüyorum..

valla sn istersen devam et tabi ama bn hmn hmn her akşam yiorm yani..bide bn yedimmi öyle 1-2 kaşık değil kalıp yerm valla dondurmayı..Allaha şükür bişey olmadı ama tabi sn yinede sakınabilirsin..

maşallah maşallah, sana afiyet şeker, bol süt olsun.. ucundan azıcık tadına bakayım yaa ben de.. deneme yanılma olayıı, azar azar başlayım, gaz olursa keserim. çok canıımmm çekiyorrr çokk

kızlar polly dün kızım diş çıkardı diye yazınca
benim kızında eli hep ağzında olunca bakayım dedim
benim kızın ön iki dişi patlamış

maşallah maşallah, sana afiyet şeker, bol süt olsun.. ucundan azıcık tadına bakayım yaa ben de.. deneme yanılma olayıı, azar azar başlayım, gaz olursa keserim. çok canıımmm çekiyorrr çokk

can çekincede sütmü azalıyomuş kesiliyomuymuş neymiş..yemek lazımmış mutlaka..bilmiyorm doğrumu etrafımda var öyle bikaç örnek canı çektii şeyi yemedii için bi göğsü kurumuş fln bilmiyorm ne kdr doğru..bn hiç kendimi esirgemiyorm o yüzden ne çekerse canım yiorm yoksa kendim için bişey yapıyosam namerdim iştahlı olduumdan değil yani sütüm kesilmesin diye herşey evladım için..

kızlar polly dün kızım diş çıkardı diye yazınca
benim kızında eli hep ağzında olunca bakayım dedim
benim kızın ön iki dişi patlamış

e maşallah mart bebeleri belliydi zaty sabırsız olmalarından..dişlerde 1 yaşında tamamlanır artık 32 ye :)) zaten okulada 5 yaşında gitcekler e askerede ilkokul bitince gönderirz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…