- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.601
kızlar polly dün kızım diş çıkardı diye yazınca
benim kızında eli hep ağzında olunca bakayım dedim
benim kızın ön iki dişi patlamış
slm kızlar doktordan geldik ama hiçbişe yaptıramak kan ve idrar tahlili istedi..kg alımıda sınırdaymış günlük 20gr normal kabul ediyoruz dedi.beren 23gr almış günde.d vitaminini bırakıp multitabs vercek..usg de istedi..yalnız hastaneden gitmek zorunda kaldık eşimin acil işi çıktı..öğleden sonra gitcez bidaha tahlile baktıktan sonra rotavirüs aşısını yapcak..ya kızlae acele çıktım sormadım doktora idrarını nası vercem bilemedim..yaptıranınız varmı nası alcam çişini?
ohh ohh gözünüz aydın canımbende bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yaaa,1 haftadır deli gbi ellerini yiyor,şüphelendim ama anlamadım hcbırsey
ii alıyor canım haftada 23 gr. bak üzüldügün kadar degilmiş. idrar alma meselesi ben hala alamadım annemde ugrasıyor bende.cok zor o torbayı tam yapıstırman lazım,altını bezleme bana bezle dediler acınca bir baktım torba haricinde her yere denk gelmiş çişitorbayı yapıstır idrar yapmasını bekle en güzeli.
kızlar polly dün kızım diş çıkardı diye yazınca
benim kızında eli hep ağzında olunca bakayım dedim
benim kızın ön iki dişi patlamış
slm kızlar doktordan geldik ama hiçbişe yaptıramak kan ve idrar tahlili istedi..kg alımıda sınırdaymış günlük 20gr normal kabul ediyoruz dedi.beren 23gr almış günde.d vitaminini bırakıp multitabs vercek..usg de istedi..yalnız hastaneden gitmek zorunda kaldık eşimin acil işi çıktı..öğleden sonra gitcez bidaha tahlile baktıktan sonra rotavirüs aşısını yapcak..ya kızlae acele çıktım sormadım doktora idrarını nası vercem bilemedim..yaptıranınız varmı nası alcam çişini?
Günümüz aydın olsun, güzel mutlu ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileği ile. Minik Alya'm karşımda bakıyorum bakıyorummm ben Allah'ın sevgili kuluyum ki bana böyle bir melek yolladı,belki de dünyanın en şanslı insanıyım. Hiçbir şeye değişilmez bu mutluluk,binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese,hayırlısı ise nasip etsin yavrusuna kavuşmayı.
günaydın cnm..bnde sbh uyandm kafamı yana çevirdim Selçukum cnm bitanem uyanmışta boncuk gözlerini bna dikmiş..bide öyle sessiz sedasız durup bakıyo ya içim eriyo..sonra kafamı ona çevirdiimde bi gülücük attı aldım onu yedim..bnde şükrettim Allaha bu kdr güzel bi çocuk sahibi ettiği içn bzi..darısı isteyen herkesin başına
kızlarla paylaşacağım diyorum da hayııır beni reklam etme diyo
ya ne olacak örnek olursun işte diyorum da
iyi hadi öyle olsun diyo
Kızlar aynı hisleri paylaşıyorum sizinle...Bana böyle ara ara krizler geliyor Allahım diyorum ya inanamıyorum güzelliğine masumluğuna dün sarılmaktan bunalttım çocugu eşim elimden zor aldı. Gerçekten bu dünyadaki en büyük mutluluk bu minnoşlar hele o gülmeleriiii şu an işyerindeyim ogluşumun hasretinden gözümün önünden topuklar ayaklar geçiyorrrr iştahımm kabarıyorrr:))
Canım benim eşim de çok yatkın alt açmayı filan benden annemden iyi yapar. Öyle bir sıkı sıkı kapatır ki o bezi düzgün düzgün sanki 5 çocuk bakmış.Ayrıca süper çamaşır asar böyle onları bir de dertli dertli sirkeler :)))
Tam bişey yapacakken alacakken yok efendim size olmaz siz T.C değilsiniz yabancısınız diyenlere uyuuzzz gıcııkkkk sinirr oluyoruummmmmm
oyyyy kuzum nooldu kim sinirlendirdi seni..
Kızlar aynı hisleri paylaşıyorum sizinle...Bana böyle ara ara krizler geliyor Allahım diyorum ya inanamıyorum güzelliğine masumluğuna dün sarılmaktan bunalttım çocugu eşim elimden zor aldı. Gerçekten bu dünyadaki en büyük mutluluk bu minnoşlar hele o gülmeleriiii şu an işyerindeyim ogluşumun hasretinden gözümün önünden topuklar ayaklar geçiyorrrr iştahımm kabarıyorrr:))
Canım benim eşim de çok yatkın alt açmayı filan benden annemden iyi yapar. Öyle bir sıkı sıkı kapatır ki o bezi düzgün düzgün sanki 5 çocuk bakmış.Ayrıca süper çamaşır asar böyle onları bir de dertli dertli sirkeler :)))
Sorma kuzum ya hep engel hep engel vallahi çok sıkıldım ya numaramı taşımak istedim yabancılar numara taşıyamaz dendi,faturalı hat alayım dedim yabancılara faturalı satmıyoruz dendi normalde hat ücreti 29 yabancısın diye 70 tl alındı ev kiralayacktık anlaştık yabancı olduğumuzu öğrenince yabancıya vermiyoruz dendi,ev alacaktık banka kredinin %85 ni veriyor diye biz kalanını hazırladık banka yabancıya %50 veriyoruz dedi evi kaçırdık daha aklıma gelmeyen bir sürü engel off bunaldım ya kızımın kimliğini bile 2,5 ay sonra aldık doğumdan sonra. sağlık ocakları bakmadı hamileyken bana yabancıyız diye özel hastanelere verilmeyen aşıyı zor yaptırdık yabancıyız diye daha yazsam sayfa dolar kuzum bu gün hat meselesinde iyice patladım artık
Amanda aman kızım bgn 3.ayını doldurmus 4e gırmıs,Rabbım sana sukurler olsun,ben az aglamadım bu dana ıcın sımdı attıgı gulucukler cok keyflendırıyor benı
dün gece emmek için uyandı ağladı amann dedim kim emzircek şimdi uykumunda en tatlı yerinde emziği tıkıyım ağzına bi saat sonra uyanır emziririm dedim yanına düşmüş emziği uyku sersemi onu almaya çalışırken elim dudağına değdi bir emmeye başladı elimi şapır şupur vayyy kuzummmmm kurban olurum kıyamam sanaaa diye bi kalktım çok içime oturdu elimi emmesi hemen doyurdum yavrumu yavrum nasıl muhtaç ay ağladım yaa
dün gece emmek için uyandı ağladı amann dedim kim emzircek şimdi uykumunda en tatlı yerinde emziği tıkıyım ağzına bi saat sonra uyanır emziririm dedim yanına düşmüş emziği uyku sersemi onu almaya çalışırken elim dudağına değdi bir emmeye başladı elimi şapır şupur vayyy kuzummmmm kurban olurum kıyamam sanaaa diye bi kalktım çok içime oturdu elimi emmesi hemen doyurdum yavrumu yavrum nasıl muhtaç ay ağladım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?