2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar doktordan geldik ama hiçbişe yaptıramak kan ve idrar tahlili istedi..kg alımıda sınırdaymış günlük 20gr normal kabul ediyoruz dedi.beren 23gr almış günde.d vitaminini bırakıp multitabs vercek..usg de istedi..yalnız hastaneden gitmek zorunda kaldık eşimin acil işi çıktı..öğleden sonra gitcez bidaha tahlile baktıktan sonra rotavirüs aşısını yapcak..ya kızlae acele çıktım sormadım doktora idrarını nası vercem bilemedim..yaptıranınız varmı nası alcam çişini?

kızlar polly dün kızım diş çıkardı diye yazınca
benim kızında eli hep ağzında olunca bakayım dedim
benim kızın ön iki dişi patlamış

ohh ohh gözünüz aydın canım bende bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yaaa,1 haftadır deli gbi ellerini yiyor,şüphelendim ama anlamadım hcbırsey

ii alıyor canım haftada 23 gr. bak üzüldügün kadar degilmiş. idrar alma meselesi ben hala alamadım annemde ugrasıyor bende.cok zor o torbayı tam yapıstırman lazım,altını bezleme bana bezle dediler acınca bir baktım torba haricinde her yere denk gelmiş çişi torbayı yapıstır idrar yapmasını bekle en güzeli.

inanmiyorum ya pc ye virüs bulasti yenilememistmde virüz korumayi hicbise acilmiyo telden giriyorum aman be

iste normal sayılır alt sınırda demlr eksikligi olabilir dedi oda iştahsızlık yaparmış..bakalim bi yaptlralimda tahlilleri..torba felenda almadan cıktk hastaneden artık gidince alıp koyarım insallah yapar hemende..

kızlar polly dün kızım diş çıkardı diye yazınca
benim kızında eli hep ağzında olunca bakayım dedim
benim kızın ön iki dişi patlamış

ohh ohh gözünüz aydın canım bende bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yaaa,1 haftadır deli gbi ellerini yiyor,şüphelendim ama anlamadım hcbırsey

ii alıyor canım haftada 23 gr. bak üzüldügün kadar degilmiş. idrar alma meselesi ben hala alamadım annemde ugrasıyor bende.cok zor o torbayı tam yapıstırman lazım,altını bezleme bana bezle dediler acınca bir baktım torba haricinde her yere denk gelmiş çişi torbayı yapıstır idrar yapmasını bekle en güzeli.

Kızlar aynı hisleri paylaşıyorum sizinle...Bana böyle ara ara krizler geliyor Allahım diyorum ya inanamıyorum güzelliğine masumluğuna dün sarılmaktan bunalttım çocugu eşim elimden zor aldı. Gerçekten bu dünyadaki en büyük mutluluk bu minnoşlar hele o gülmeleriiii şu an işyerindeyim ogluşumun hasretinden gözümün önünden topuklar ayaklar geçiyorrrr iştahımm kabarıyorrr:))

kızlarla paylaşacağım diyorum da hayııır beni reklam etme diyo
ya ne olacak örnek olursun işte diyorum da
iyi hadi öyle olsun diyo

Canım benim eşim de çok yatkın alt açmayı filan benden annemden iyi yapar. Öyle bir sıkı sıkı kapatır ki o bezi düzgün düzgün sanki 5 çocuk bakmış.Ayrıca süper çamaşır asar böyle onları bir de dertli dertli sirkeler :)))

akşam olsun da kavuş oğluna biran önceee ben az daha büyüsün ısırmak için can atıyorum çok fenaaaaa

Tam bişey yapacakken alacakken yok efendim size olmaz siz T.C değilsiniz yabancısınız diyenlere uyuuzzz gıcııkkkk sinirr oluyoruummmmmm

oyyyy kuzum nooldu kim sinirlendirdi seni..

Sorma kuzum ya hep engel hep engel vallahi çok sıkıldım ya numaramı taşımak istedim yabancılar numara taşıyamaz dendi,faturalı hat alayım dedim yabancılara faturalı satmıyoruz dendi normalde hat ücreti 29 yabancısın diye 70 tl alındı ev kiralayacktık anlaştık yabancı olduğumuzu öğrenince yabancıya vermiyoruz dendi,ev alacaktık banka kredinin %85 ni veriyor diye biz kalanını hazırladık banka yabancıya %50 veriyoruz dedi evi kaçırdık daha aklıma gelmeyen bir sürü engel off bunaldım ya kızımın kimliğini bile 2,5 ay sonra aldık doğumdan sonra. sağlık ocakları bakmadı hamileyken bana yabancıyız diye özel hastanelere verilmeyen aşıyı zor yaptırdık yabancıyız diye daha yazsam sayfa dolar kuzum bu gün hat meselesinde iyice patladım artık

Son düzenleme:

akşam olsun da kavuş oğluna biran önceee ben az daha büyüsün ısırmak için can atıyorum çok fenaaaaa

Pes artık yaaaa...
ülkemizde türlü türlü YABANCILAR her bi b.ku yesinler, size gelince yan çizsinler!!!!
ne hallerdeyiz Ya Rabbim.

Amanda aman kızım bgn 3.ayını doldurmus 4e gırmıs,Rabbım sana sukurler olsun,ben az aglamadım bu dana ıcın sımdı attıgı gulucukler cok keyflendırıyor benı

Amanda aman kızım bgn 3.ayını doldurmus 4e gırmıs,Rabbım sana sukurler olsun,ben az aglamadım bu dana ıcın sımdı attıgı gulucukler cok keyflendırıyor benı

dün gece emmek için uyandı ağladı amann dedim kim emzircek şimdi uykumunda en tatlı yerinde emziği tıkıyım ağzına bi saat sonra uyanır emziririm dedim yanına düşmüş emziği uyku sersemi onu almaya çalışırken elim dudağına değdi bir emmeye başladı elimi şapır şupur vayyy kuzummmmm kurban olurum kıyamam sanaaa diye bi kalktım çok içime oturdu elimi emmesi hemen doyurdum yavrumu yavrum nasıl muhtaç ay ağladım yaa

Son düzenleme:

Hüüü benim kızımın da ellerini öyle şapur şupur emince çok ağlamıştım çok yorulmuştum kalkamıyordum kızım ağlamıyor benim uyandığını belli ediyor ama biraz geçsin kalkarım dedim bi baktım sesler geliyor ellerini nasıl yiyor aldım memeyi bi kaptı nasıl emşyor nefret ettim kendimden resmen bak aklıma geldi yinee

ahh kuzumm yaaa,ınsan ne suclu oluyo o vakıt cok kızıyo kendıne dımı,bgnde sabah kızım yatakta mızmızlanmaya basladı bende yarıuyukluyorum ama kulagımda aysımada,gıtgıde yukselıo sesı,kendı kendıme daha yenı emzırdım nıe aglıokı dedım ama nası yorgunum,neyse kalktım baktım besıkte yıne kaya kaya koseye sınmıs dana,hareket edemıo,zaten o koseye nasıl kayıp gelıo hala cozemedım,benı gorunce bı guluokı yandan yandan,ayy o kırısmalarına bayılıyorum...

cemile dün paylaştıgın bebeğin günlüğüne bayıldımmm

eşime de okudum çok güldük
özellikle memelerden bahsettiği kısımlarda koptum

canım geçmiş olsun bizde sarılık için çok uğraşmıştık bu idrar meselesiyle torbayı tak dik tut falan dıyolar ama sen takılma ona çünkü öyle yapmıyor ben yatırdım altını actım torbayı yapıstırdım ve kukusunu okşıcaksın hemen yapıyo bizede hastanede hemşire söylemişti dertsiz sıkıntısız şekilde atlatırsınız inşallah geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…