2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah..sizide tabancı yerine mi koyuyolar ya ne ilgincime gitti..bn azerileri hiç yabancıymış gibi görmüyorm nedense..olsun cnm..kaat üstünde öle görünebilir yüreklerimiz bir

aynen gece çaresizce o ellerini emmesi yokmu oturup ağlayasım geliyo..çok çaresizler

Allah Allah..sizide tabancı yerine mi koyuyolar ya ne ilgincime gitti..bn azerileri hiç yabancıymış gibi görmüyorm nedense..olsun cnm..kaat üstünde öle görünebilir yüreklerimiz bir

Ben de kendimi bu resmi işler olmasa hiç yabancı hiss etmiyorum da kuzum engel engel üstüne bizim de soyumuz Türk sonuçta iki devlet tek milletiz biz ama bazıları çok uyuz iştee onlara bööö diyorum başa bişi demiyorumm

ohhhh ne iyiymiş öle
ben de eşim gelsin de az baksın die dört gözle bekliom gelio alıo
dielim tuvalete gittim ve paşa ağlamaya başladı tuvalet kapısının önünde
annesiiiiiii seni özlemiş annesiiiiiiiiiiiiiii annesiiiiiiiiiiiiiiii bi bak nasıl bakıo annesiiiiiiiiiiiii

hey maşallah paşaya darısı bizim paşanın başına aminnnnnnnn

Heheh kuzum aynı benim eşim geçen banyodan çıktım kızım kucağında ama nasıl pırtlarmış altına kuzucum bide beline çıkmış mı koltuk altlarından tutuyor ama sanki birine uzatıyormuş gibi kızımı kendinden uzakta aşkııımmmm yetiş beline kadar battı buuuuuu diye feryat figan :))))))

bi sitede okudum gaz sancısı biten bebeklerin anneleri artık herşeyi yiyebilir diyodu bende çikolatayla test ettim normalde yediğimde çok sancılanırdı bikaçgündür dibine vuruyom bişi yok test edildi onaylandı:125:

Bizim gaz sorunu olmadı hiç kuzum her bişey yedim ama kızım bmc kamyonu mübarek zart zurt ha bire yesemde yemesemde pırtlıyo hep

Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.

her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim
gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...
hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti.

ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki
"sustur şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına
almadı. en iyisi trip yapayım ben şimdi

memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı

Annemin suratına sıçtım, tamam utandım biraz da insan bebeği götünden öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

bayıldımmmmm

Selimhanında hiç gaz sıkıntısı olmadı. Azeri gibi bende herşeyi yedim sağolsun beni zahmete sokmadan kendisi pırtlatıyor. Hatta bazen şaşılacak kadar çok...Kızımın ilk ay çok olmuştu.Bir de derler erkek daha gazlı olur diye:)

seninki ideal bebek tipi benim sıpa 2 ay bizi oynattı elinde çok şükür atlattık artık

canım sen nasıl atlattın gazı
şükür biz de atlattık biogaia sayesinde
geçen 5 günlüğüne eşimin memleketine gitmiştik
bu ilaç buzdolabında muhafaza edilmeli
ben de buzluğa sardım öyle yola çıktım
gittik kuzum hiç durmuyo eyvah eski günlere döndük dedim
4 gün kucagımdan inmedi ağla Allah ağla
sonra dank etti bana acaba etkisini mi yitirdi diye gittik ilaç aldık
kuzum öyle rahatladı ya meğer ne zor günlermiş nasıl üstesinden gelmişim

herkes prima premium care kullanıo sanırım
ben bimdeki jenny&willy kullanıyorum çok nadir sızdırıyo
kaka yapsa bile güzel kokuo kremli
yeğenim 2buçuk yaşında hala onu kullanır çok memnunlardı ben de ordan duyup başladım memnunm hem de uygun :111: :118: :129:

yemeğim hazır paşam ayağımda çok konuşasım var

babalar günü için özel planlarınız var mı
bizim aynı zamanda 1. evlilik yıldönümümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…