- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.621
Ayyy ben bu hediyeyii napiyimm ya :))masalllah bu kuzuya paketi de cok albenili olmuş:)))
cemile dün paylaştıgın bebeğin günlüğüne bayıldımmm
eşime de okudum çok güldük
özellikle memelerden bahsettiği kısımlarda koptum
Sorma kuzum ya hep engel hep engel vallahi çok sıkıldım ya numaramı taşımak istedim yabancılar numara taşıyamaz dendi,faturalı hat alayım dedim yabancılara faturalı satmıyoruz dendi normalde hat ücreti 29 yabancısın diye 70 tl alındı ev kiralayacktık anlaştık yabancı olduğumuzu öğrenince yabancıya vermiyoruz dendi,ev alacaktık banka kredinin %85 ni veriyor diye biz kalanını hazırladık banka yabancıya %50 veriyoruz dedi evi kaçırdık daha aklıma gelmeyen bir sürü engel off bunaldım ya kızımın kimliğini bile 2,5 ay sonra aldık doğumdan sonra. sağlık ocakları bakmadı hamileyken bana yabancıyız diye özel hastanelere verilmeyen aşıyı zor yaptırdık yabancıyız diye daha yazsam sayfa dolar kuzum bu gün hat meselesinde iyice patladım artık
dün gece emmek için uyandı ağladı amann dedim kim emzircek şimdi uykumunda en tatlı yerinde emziği tıkıyım ağzına bi saat sonra uyanır emziririm dedim yanına düşmüş emziği uyku sersemi onu almaya çalışırken elim dudağına değdi bir emmeye başladı elimi şapır şupur vayyy kuzummmmm kurban olurum kıyamam sanaaa diye bi kalktım çok içime oturdu elimi emmesi hemen doyurdum yavrumu yavrum nasıl muhtaç ay ağladım yaa
Allah Allah..sizide tabancı yerine mi koyuyolar ya ne ilgincime gitti..bn azerileri hiç yabancıymış gibi görmüyorm nedense..olsun cnm..kaat üstünde öle görünebilir yüreklerimiz bir
ohhhh ne iyiymiş ölebenm eşim benden iyi bakıo valla,
altınıda alıo üstünüde giydirio hatta o yıkıo,
şimdide oda oda gezdirio sakinleşip uyusun die:)
eşim hayatındaki tüm kadınlara cok önem verir,
annaesi uçurumdan atla dese neden bile demeden atlar,
bana hamileliğim boyunca tek bi iş yaptrmadı,
suyumu bile gidipde mutfakdan kendim alıp içmedim hep o getirdi,
hani memesinden süt gelse emzirir bile, kızına okadar düşkünki
onu taşırken dioki Allahım nolur sen koru aniden düşmiyim
kucağımda bütün hayatımı bütün servetimi taşıorum dio,
ha tabiki benm eşiminde kusurları kabahatleri var ama
hayatındaki kadınları bu denli sevmesi mükemmel bişey,
belki de Allah bu yüzden ona bir kız evlat verdi:)
günaydın cnm..bnde sbh uyandm kafamı yana çevirdim Selçukum cnm bitanem uyanmışta boncuk gözlerini bna dikmiş..bide öyle sessiz sedasız durup bakıyo ya içim eriyo..sonra kafamı ona çevirdiimde bi gülücük attı aldım onu yedim..bnde şükrettim Allaha bu kdr güzel bi çocuk sahibi ettiği içn bzi..darısı isteyen herkesin başına
ahhh ahh dondrumayı çok severim ama yasakladı doktor, oğluma geçmiş sütten, üşütmüş.. ben bunu hurafe sanardım ama doktorum deyince bıraktım dondurmayı...
içim acıyooo
ohhhh ne iyiymiş öle
ben de eşim gelsin de az baksın die dört gözle bekliom gelio alıo
dielim tuvalete gittim ve paşa ağlamaya başladı tuvalet kapısının önünde
annesiiiiiii seni özlemiş annesiiiiiiiiiiiiiii annesiiiiiiiiiiiiiiii bi bak nasıl bakıo annesiiiiiiiiiiiii
bi sitede okudum gaz sancısı biten bebeklerin anneleri artık herşeyi yiyebilir diyodu bende çikolatayla test ettim normalde yediğimde çok sancılanırdı bikaçgündür dibine vuruyom bişi yok test edildi onaylandı:125:
Bizim gaz sorunu olmadı hiç kuzum her bişey yedim ama kızım bmc kamyonu mübarek zart zurt ha bire yesemde yemesemde pırtlıyo hep
seninki ideal bebek tipi benim sıpa 2 ay bizi oynattı elinde çok şükür atlattık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?