2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yemeğim hazır paşam ayağımda çok konuşasım var

babalar günü için özel planlarınız var mı
bizim aynı zamanda 1. evlilik yıldönümümüz

Kızımın adından babasına mektup yazacaz resimlerle küçük bi video hazırlamayı düşünüyorum bide parfümü bitmek üzre parfümünü de aldık mı tamamdır :)

canım sıkıntınızın geçmesine çok sevindim bende diyorum nasıl geçirmişim o günleri gece ağlar gündüz ağlar bebişlerimizi çok sevmemizden çabuk geçirdik demek:)valla bizim dolapta envai çeşit gaz ilacı var bebeğimin gazı kendiliğinden geçti şimdi gazı olduğunda acık kızarıyo sonra pırrt

biz ilaç kullanmadığımızda yine aynıyız canım neyse buna da şükür

yemeğim hazır paşam ayağımda çok konuşasım var

babalar günü için özel planlarınız var mı
bizim aynı zamanda 1. evlilik yıldönümümüz

bizim sıpanın gülmesi benim için en güzel hediye diyo babamız bende o gün bol bol güldürürüm sıpayı babasına bol bol hediye vermiş olur
bizim evlilik yıldönümümüz babalar gününden 2 gün önce asıl ben ozaman ne alcam:44:

Biz salı günü kultadık yıldönümünü kuzum yemeye gittik Gülnihali de aldık çok güzel bi geceydi hediye fln aklımıza bile gelmedi o mutluluk hiçbi hediyeyle ölçülemez kızımı anneme bırakacaktım ama vaz geçtim onu da aldım :)))

aşkınızın en güzel hediyesiyle yemekdaha ne olsun en güzel hediyeyi zaten almışınız yanınıza ama benimki alcak benimde almam lazım sevinsin garibim

canım geçsinde varsın böyle olsun bebek rahat ediyo hiç olmazsa yakında tamamen geçer merak etme
inşallah canım
kıss ne yemek yaptın sabahtan beri düşünüyom bulamadım bişi

şehriyeli tavuk çorba yeşil fasulye var pilav salata bi ihtimal beklerim

bu arada ben babalar gününü düşünüom ama benimki anneler gününü teğet geçti

oyy okurken gözlerim doldu cnm anne olunca acaip hassaslaştık
sağol canım benm böle fotolar hayatta aklıma gelmezdi de alyaprensesden kopya çektik
valla inanılmaz başarılısınız cnm bayyıldımmm fotonuza, zaten kuzun okadar tatlıki maşşallahhh her halükarda şahane cıkar:)

ahahah ahhh bu eşler ahhh inş hepimizinki daha duyarlı olurlar cnm:)

babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:

Eklentiler

• $bbm.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba kızlar.Ben de inş. 29 güne kadar anne olacağım sizler gibi.Birşey sormak istiyorum.35-37. haftalarda B grubu streptokok (BGS) enfeksiyonu testi yapılıyormuş sanırım.Siz de böyle bir test yaptıran oldu mu ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…