2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inş cnm:)
bahsettigin testi inan hiç duymadım cnm ama eminim topicimizde bu konuda
bilgi sahibi mutlaka vardır, inş istedigin cvbı bulursun cnm şimdiden tebrikler ayrıca

canım sen çocuk doktoruna hangi hastaneye gidiyosun
büyükşehrde hülyaya gidioruz cnm ama değiştrebilirm her an devlettekilere tecrübeli diolar:44:

Ayy kuzum keşke yakında olsaydınn
size iyi eğlerncelerrrr

bana bır masal anlat baba sarkısı var,cok guzel
çok güzel bi parça cnm çok severm ama farklı bilinmedk bi şey olsa keşke

babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
bayıldımmm keçeyi diktin mi cnm

Ben hiç böyle el becerileri yapamdım yaa ne beceriksizim sizin gibi hatunlara gıbta ediyom haa

valla bende bu konularda pek becerikli dilimdir ama cok ilgim var,
annem cok becerikli benmde fikirlerim güzel, ben anneme fikirler sunuorum o yapıo
ama annemde göz tansiyonu cıkdı o yüzden artk o pek yapamıo bende kendimi zorlayarak
bişeyler yapmaya çalışıom cnm:)

canım bende bikaç doktora gittim beğenmedim geçen gittiğim doktoru çok beğendim çok ilgili akademide ali rıza çiçekli tavsiye ederim çok iyi doktor

canım bende bikaç doktora gittim beğenmedim geçen gittiğim doktoru çok beğendim çok ilgili akademide ali rıza çiçekli tavsiye ederim çok iyi doktor

özelde sırf daha çok kontrole gelsn die hastalık türetiyorlar gibime gelio yanılıo muyum bilmem
bi de bizi gazdan devletteki bi dr kurtardı o yüzden kararsızım ama özele karar verrsem alirıza bey aklımda bulunsun sağol

demin alışverişe gittim bn selçuk beyimle..o bi güzel uyudı mışıl mışıl mei tainin içinde kafasıda azcık güneş gördü..kendime evde gymk için bişiler aldm..artık pijamayla dolaşmıcam..lohusalık bitti gitti kendimide toparladım..brz çeki düzen veriim kendime..2dkda denemeden aldm geldm valla çokda güzel oldu..neyse artk yemek yapiim yaa hadi kaçtm..öpüldünüz..

ohh iyi yapmışın kuzum güle güle giy hepsini

cok guzel dusunmussun canım,ben cok severım boyle seylerı,gecen anneler gununde burda bı arkadasın esı cok guzel bı suprız yapmıstı,oglunun agzından mektup yazmıstı,bende babalar gunune uydurmayı dusunmustum,lakın yasadıgım olaylar oyle bır duvara toslattıkı benı,dııl boyle atraksıyonlu bıse yapmak,soze bıle getırmıcem o gunu,oda benımkını kutlamamıstı zaten,aklında cok daha farklı seyler varmıs beyımızın bana sıra gelmemıs bıle

Ahh canımm benim üzülme ya olur arada öyle hem daha ilk anneler günüydü bebişler de küçük tam adabte olamamıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…