- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.661
Merhaba kızlar.Ben de inş. 29 güne kadar anne olacağım sizler gibi.Birşey sormak istiyorum.35-37. haftalarda B grubu streptokok (BGS) enfeksiyonu testi yapılıyormuş sanırım.Siz de böyle bir test yaptıran oldu mu ? :44:
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
büyükşehrde hülyaya gidioruz cnm ama değiştrebilirm her an devlettekilere tecrübeli diolar:44:canım sen çocuk doktoruna hangi hastaneye gidiyosun
size iyi eğlerncelerrrrAyy kuzum keşke yakında olsaydınn
çok güzel bi parça cnm çok severm ama farklı bilinmedk bi şey olsa keşkebana bır masal anlat baba sarkısı var,cok guzel
bayıldımmmbabalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
bayıldımkeçeleri diktin mi cnm
Ben hiç böyle el becerileri yapamdım yaa ne beceriksizim sizin gibi hatunlara gıbta ediyom haa
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
büyükşehrde hülyaya gidioruz cnm ama değiştrebilirm her an devlettekilere tecrübeli diolar:44:
size iyi eğlerncelerrrr
çok güzel bi parça cnm çok severm ama farklı bilinmedk bi şey olsa keşke
bayıldımmmkeçeyi diktin mi cnm
Amaaa benim kızımmm çok datluu değil miiii yerim onuuu
Eki Görüntüle 440037
bayıldımmmm bende istiyom banane banane
berynsita her yorumunu beğenesim var çok tatlısın
canım bende bikaç doktora gittim beğenmedim geçen gittiğim doktoru çok beğendim çok ilgili akademide ali rıza çiçekli tavsiye ederim çok iyi doktor
anaaammm bal gaymak..çokda süslü yapcak kızı
Ayy evet çok seviyorum süslemeyi onu yaa artık haftaya pazar 3 tane yahuşıklı gelecek süs püs o gün görün siz bizii :)))
demin alışverişe gittim bn selçuk beyimle..o bi güzel uyudı mışıl mışıl mei tainin içinde kafasıda azcık güneş gördü..kendime evde gymk için bişiler aldm..artık pijamayla dolaşmıcam..lohusalık bitti gitti kendimide toparladım..brz çeki düzen veriim kendime..2dkda denemeden aldm geldm valla çokda güzel oldu..neyse artk yemek yapiim yaa hadi kaçtm..öpüldünüz..
süper olmş..........
Aaa kuzum bende düşünüyordum resmlerle video yapacam ne koysam diye bi videosu var kızımla babasının babası konuşuyor kızım gülüyor onu da videonun sonu ekledim mi süper olur diye düşünüyorum :))
cok guzel dusunmussun canım,ben cok severım boyle seylerı,gecen anneler gununde burda bı arkadasın esı cok guzel bı suprız yapmıstı,oglunun agzından mektup yazmıstı,bende babalar gunune uydurmayı dusunmustum,lakın yasadıgım olaylar oyle bır duvara toslattıkı benı,dııl boyle atraksıyonlu bıse yapmak,soze bıle getırmıcem o gunu,oda benımkını kutlamamıstı zaten,aklında cok daha farklı seyler varmıs beyımızın bana sıra gelmemıs bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?