- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.661
nasıl ya ben anlayamadım bunu son adetimiz bu tarihlerden biriyse mi kız veya erkek olacak:26:buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var
hele şükür bi konyalı geldii bas bas bağırmıştım bi ara hoşgeldinn ortaaamm:)
enemmm 19.03.1982 sasatini tam bilmiom ki 8 gibimiydii bu saatte anamı aramayım yaavv:) 28 günde bir adet olurdum 27 mayıs en son kuzucum sende erkek de şimdiihep erkek çıkıoooo
kadercim %100 kız çıkıyo eğer 21-22 diosan 25ine kadar %100 kız sadece 25inde gündüz kaçamağınız varsa oğlan
nasıl ya ben anlayamadım bunu son adetimiz bu tarihlerden biriyse mi kız veya erkek olacak:26:
benim 18 hazirandı son adetim yani yüzde 70 erkek mi ?
ilk başlarda kız hissediyordum halada öyle ama
ağzımdan bazen oğluşum çıkıyor bilmiyorum Aallah mı söyletiyor...
yoak canım son adet tarihi doğum tarihi ve saati bide adet döngüsü uzunluğu(28 gün mesela)
ciddimmmiisinnn,,,ayy heyecanlandım bakalım tutacakkmı,,, :82:
evet bu iki günün dışında olmadı,,,
teşkr ederim canımmmm,,,sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç farketmezzz,
selam kızlar bende bugün ikili testi yaptırdım.çok şükür ense kalınlığı falan ii di kan testi cuma çıkacak.bu arada cinsiyet ile ilgili çok erken ama erkek olabilir ama bu haftalarda yanılma payı yüksek dedi. bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda daha önemli değil.
bu arada kızlar benim 1 aylık bebek cinsiyeti ile ilgili yorum yapan bi siteye üyeliğim var isteyene bakabilirim:))canı sıkılan varsa die:))
eveeeeett :))valla 8-9-10 %100 erkek 7sinde gece kız gündüz kaçamağı erkek11inde gündüz kaçamağı kız gece erkek:) yaniiii %90 erkeeeeek:))
kıslar nasıl oluyo cinsiyet bulmacası gibi bişi ya anlamadım tarihler saat falan kafanızı yormayın böle şeylere en basiti çin takvimi yüzde doksan doğru çıkıyo ama merak etmeside heyecanlı oluyo artık 14 haftadan sonra dr söler tabi bebiş poposunu dönmezse
yaww işte maksat eğlenmek:)))napalım çok merak ediyom ben ya eşim kesin erkek diince bende heyecan yapıyom
selam canım ikili test nasıl zor muydu
onun yanında başka test tahlil felan istiyorllar mı bide aç mı gitmek gerekir
bayramdan sonra bende gideceğim merak ediyorum
bide bana yapar mısın şu testi
28 nisan 86 sabah saatlerinde doğmuşum
son adetim de 18 haziran 28 günde bir düzenli olurum
arkadaşlar merhaba ...dr gelen arkadaşlar güzel haberler almışlar tebrik ediyorum ben bişey sorucam sürekli evde olduğum için kendimi cok dinliyorum ....bebek her seferinde usg hareket edermmi ...benim bebiş pazar günü gittiğimde etmemişti dr sordum uyuyo dedi kalbide gayet güzel atıyodu...bugün dayanamadım çikolataları yedim gittim dr başka bir yere ama bebeğim gene hareket etmedi ama kalbi yine cok güzel atıyodu...ama benim içim rahat değil ne olur daha önce cocuk sahibi olan annler bunlar normalmi dr normal olduğunu söylüyor...:26:
şaka maka artık inanmaya başladım bnmki oğlannn:) teşekkür ederim canımm bu ara sen nerelerdeydinn yaaa
merhabalar benimde ilk gittiğimde bebeğim hareket etmedi ve bende senin gii paniğe kapıldım ama şuan iyi dedi drum heran hareket etmeyebilir çünkü zaten kısa süreli ultrasona girdiğimiz için bebeğin hareketine denk gelmeyebiliyor maalesef ve bizlerde panik oluyorum bende çok sorun etmiştim bunu
merhabalar benimde ilk gittiğimde bebeğim hareket etmedi ve bende senin gii paniğe kapıldım ama şuan iyi dedi drum heran hareket etmeyebilir çünkü zaten kısa süreli ultrasona girdiğimiz için bebeğin hareketine denk gelmeyebiliyor maalesef ve bizlerde panik oluyorum bende çok sorun etmiştim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?