2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buna göre 15-16-17 haziranda kız %100 14 haziranda %70 kız %30 erkek,18 haziranda %70 erkek %30 kız.döllenme tarihini benim gibi net biliyorsan bu site %96 tutturma olasılığı var
nasıl ya ben anlayamadım bunu son adetimiz bu tarihlerden biriyse mi kız veya erkek olacak:26:
benim 18 hazirandı son adetim yani yüzde 70 erkek mi ?
ilk başlarda kız hissediyordum halada öyle ama
ağzımdan bazen oğluşum çıkıyor bilmiyorum Aallah mı söyletiyor...
hele şükür bi konyalı geldii bas bas bağırmıştım bi ara hoşgeldinn ortaaamm:)

bende varım konyada oturuyorum eşim konyalı konyalı sayılırım bende
pek sık giremediğim için görmemişim sizin yazdıklarınızı
aslen de mersinliyim

enemmm 19.03.1982 sasatini tam bilmiom ki 8 gibimiydii bu saatte anamı aramayım yaavv:) 28 günde bir adet olurdum 27 mayıs en son kuzucum sende erkek de şimdiihep erkek çıkıoooo

eveeeeett :))valla 8-9-10 %100 erkek 7sinde gece kız gündüz kaçamağı erkek 11inde gündüz kaçamağı kız gece erkek:) yaniiii %90 erkeeeeek:))

kadercim %100 kız çıkıyo eğer 21-22 diosan 25ine kadar %100 kız sadece 25inde gündüz kaçamağınız varsa oğlan

ciddimmmiisinnn ,,,ayy heyecanlandım bakalım tutacakkmı,,,:82:
evet bu iki günün dışında olmadı,,,
teşkr ederim canımmmm,,,sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç farketmezzz,

kıslar nasıl oluyo cinsiyet bulmacası gibi bişi ya anlamadım tarihler saat falan kafanızı yormayın böle şeylere en basiti çin takvimi yüzde doksan doğru çıkıyo ama merak etmeside heyecanlı oluyo artık 14 haftadan sonra dr söler tabi bebiş poposunu dönmezse

ciddimmmiisinnn ,,,ayy heyecanlandım bakalım tutacakkmı,,,:82:
evet bu iki günün dışında olmadı,,,
teşkr ederim canımmmm,,,sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç farketmezzz,

valla benimki seninki kadar net değil yani 1 gece oldu onunda saat 00-04 arası erkek 4-12 arası kız çıkıyo şimdi bu çocuk ne zaman döllendi ben nerden bilim offf:)) benimki muallak tıpkı bugün yaptığı gibi :))

selam canım ikili test nasıl zor muydu
onun yanında başka test tahlil felan istiyorllar mı bide aç mı gitmek gerekir
bayramdan sonra bende gideceğim merak ediyorum
bide bana yapar mısın şu testi
28 nisan 86 sabah saatlerinde doğmuşum
son adetim de 18 haziran 28 günde bir düzenli olurum

yaww işte maksat eğlenmek:)))napalım çok merak ediyom ben ya eşim kesin erkek diince bende heyecan yapıyom

yaww işte maksat eğlenmek:)))napalım çok merak ediyom ben ya eşim kesin erkek diince bende heyecan yapıyom

iyi hoşta ben bişey anlamadım çin takvimine baktınmı benim erkek çıktı ilk bebişimde çin takvimi erkek çıktı oğluşum oldu artı çevremde kime sorduysam doğru çıktı dediler:44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar ilk sayfada güncelleme yapılmış maşallah ne çok mart annesi varrr:)
her topik böyle kalabalıksaa maşallahı var
inşallah sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

yok yaaaaw zaten ultrason ilk kısmı bebişe bakıyo dr sonrada 1 tüp kan alıyolar o kaadeeennn

canım bebişe gelinceeeeeee kıııızzz hiiç kaçarı yoook:)))

yok yaaaaw zaten ultrason ilk kısmı bebişe bakıyo dr sonrada 1 tüp kan alıyolar o kaadeeennn

kızlar ben çin takvimine baktım orada kız çıkıyo fakat çin takviminde ocak ve şubat ayında doğanlar için yaşınıza göre ya 1 sayı ekliyosunuz ya bir sayı düşüyorsunuz ben pek bişey anlayamadım anlayan varsa açıklasın ...ehuehue
oona göre cinsiyet değişiyormuş ben şubat doğumluyum ama çinlilerin takvimi bizimkinden farklıymış...

merhabalar benimde ilk gittiğimde bebeğim hareket etmedi ve bende senin gii paniğe kapıldım ama şuan iyi dedi drum heran hareket etmeyebilir çünkü zaten kısa süreli ultrasona girdiğimiz için bebeğin hareketine denk gelmeyebiliyor maalesef ve bizlerde panik oluyorum bende çok sorun etmiştim bunu

şaka maka artık inanmaya başladım bnmki oğlannn:) teşekkür ederim canımm bu ara sen nerelerdeydinn yaaa

bişi diila canıım ya kızımın dişi için istanbula gittim sonra gel evi topla ramazaan iftar daveti derken ancaaaaak işte geldiimmmm bide güzel haberle gelim die kontrol sonrasıı bekledim

ayyy valla erkek olabilir bebişin çünkü çok hareketliler kız oluyo genellkile erkek olanlar biraz aığr kanlı olabiliyo merak etme kalbi atıyosa sorun yook içini rahat tut

ayyy valla erkek olabilir bebişin çünkü çok hareketliler kız oluyo genellkile erkek olanlar biraz aığr kanlı olabiliyo merak etme kalbi atıyosa sorun yook içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…