- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.001
oğlum bu hafta çok huzursuz ya 12.haftamızdayız büyüme atağındamı nedir anlamadım hiç uyumak istemiyo sürekli bi mızmızlanma halinde memeyle kavga ediyo sürekli yüzüne vuruyo bu hafta bi an önce bitsin
bizde 12. haftamızdayız.. gökalp az emiyor ve savaş veriyor memeyle, bazen de oynuyor geri atıyor,huzursuz hallerde.. uykularımızda çok düzensiz.. demekki bu 12. haftada olması gereken şeyler, inşallah geçici bi durumdur
Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ?
Günaydın yol arkadaşlarım :) ......
Birkaç gündür yoktum, geçmişe bakamadım henüz vaktim yok geçmişi okumaya, yalnız duyduğum kadarıyla Nalan'dan , birkaç diş haberi var şok oldum, dün doktorumuzla paylaştım o da şok oldu, 2,5 aylık-3 aylık...
allahım sen bizi hormonlardan koru...
kimin yavruları bu hızlı gelişenler ???
Bize gelirsek, geçen hafta kına gecesinden düğüne, oradan oraya koşturup durduk, kuduruk kızımda bize ayak uydurdu, hatta düğünde onu pusetinde bıraktığımızda bastı çığlığı neymiş halay çekecekmiş, damat oynayacakmış, çiftetellide ayaklarını ileri geri yapacakmış , kucağımızda oynadı walla :)))
Berra bugünden itibaren akşamları 1 ölçek mama alacak, 15 gün boyunca ve 29 haziranda , yani 5 ay 10 günlük iken , anne sütüne aynen devam ve yanına akşam yatmadan muhallebi şeklinde olacak.
15 gün mama ile vücudunu anne sütü dışında birşeye alıştırmaya çalışacağız, prematüre olması ve reflüsünden dolayı direkt muhallebi bünyesini zorlar dedi.
sizlerde ne var ne yok, özet geçmelik durumlar var mı ?
size enn güzel gülücüklerimi yolluyorum teyzoşlarrr, günaydın:)
Eki Görüntüle 442475
selam herkese mesaj yazıp geçmişe bakmaya çalışacağım...
bizde durumlar fena sanırım mert diş çıkarıyor ne bulursa ağzına alıyor elimizi bir kapsın direk ağza damakalra kaşı kaşı mest oluyor. ne yapacağım bilmiyorum huysuzluğa neden oluyor...
gunaydın fıstık,sen nasılsın asıl kardesın geldımı?
size enn güzel gülücüklerimi yolluyorum teyzoşlarrr, günaydın:)
Eki Görüntüle 442475
Gamze hosgeldın,ooohh dugun dernek gezılmıs,berrayıda alıstırıosun tabı ılerde yabancılık cekmesın:) muhallebıden bahsetmıssın,onu nasıl hazırlıcaksın,ne marka alıcaksın,bu mamalar hakkında cok bılgım yok,sımdıden ogrenmek ısterım,6.aya gecış donemınde bu sekıldemı baslamak gerekıyo,az daha ayrıntı ıstıyorum
Canımmm hoşgeldin :) demekk düğünde oynattınız Berra yı da:)) Yavrumm nasıl mutlu olmuştur o şimdiii. Fotograflarını bekliyorumm prenses gibi olmuştur şimdi Berraa kuzummm
Mama tatmaya başlayacak demek,inşallah sever de ek gıdaya güzel bir başlangıç yaparsınız. Prematüre olunca daha hassas olacak tabi ki. Olsun afiyet olsun kızıma
Bendeki gelişme regl oldum ve çok fazla kanamam var, ağrı geçer doğum yapınca diyenlere de teeeesüfff ediyorum ağrım non-stop devam .
canımcım, Berra'nın bünyesi prematüre olmasından dolay biraz daha hassas olduğundna böyle bir alıştırma sürecine soktu, zannetmiyorum sizlerde böyle birşey olacağını,
muhallebiyi ise anladığım kadarıyla hazır almıyorum, ben hazırlıyorum pirinç unu falan dedi ama henüz çok ayrıntılı konuşmadık 15 gün sonra konuşacağız
mervecm, doğumdan kasıt normal doğum olsa gerek :)
fotoğrafları inşallah yüklerim, yeni bilgisayar aldım, daha hiçbirşey yüklemedim, onları bir halledeyim burayada eklerim.
gerçi elbisesi ile hiç fotomuz yok çünkü giydikten hemen sonra kaka yaptı ve elbise battı
Günaydın hayatımm
Yok ya kardeşim 1 günlük ekti beni maalesef, Kocaeli ye arkadaşına uğramıştı 1 gün daha kalkcakmış, ahh ahh beynimden vurulmuşa döndüm, bocaladım bir an , nasıl hazırlamışsam psikolojik olarak kendimi yan gelip yatmayaRegl oldum 2. günüm epey zorluyor beni.
Asıl sen nasılsın bakalımm ? Minnoşum nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?