2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çookk yorgunum yaa, hiç keyfim de yok hayırdır inşallahh:44::44:
size iyi geceler olsun canlarım, yarın kardesim gelcek inşallah finallerini verdi sonundaa,çok ihtiyacım vardı yanımda kalcak birine,artık bedenim dayanmıyor aksama kadar kucagımda cocukla takılmaya

Günaydın yol arkadaşlarım :) ......

Birkaç gündür yoktum, geçmişe bakamadım henüz vaktim yok geçmişi okumaya, yalnız duyduğum kadarıyla Nalan'dan , birkaç diş haberi var şok oldum, dün doktorumuzla paylaştım o da şok oldu, 2,5 aylık-3 aylık...
allahım sen bizi hormonlardan koru...

kimin yavruları bu hızlı gelişenler ???

Bize gelirsek, geçen hafta kına gecesinden düğüne, oradan oraya koşturup durduk, kuduruk kızımda bize ayak uydurdu, hatta düğünde onu pusetinde bıraktığımızda bastı çığlığı neymiş halay çekecekmiş, damat oynayacakmış, çiftetellide ayaklarını ileri geri yapacakmış , kucağımızda oynadı walla :)))

Berra bugünden itibaren akşamları 1 ölçek mama alacak, 15 gün boyunca ve 29 haziranda , yani 5 ay 10 günlük iken , anne sütüne aynen devam ve yanına akşam yatmadan muhallebi şeklinde olacak.

15 gün mama ile vücudunu anne sütü dışında birşeye alıştırmaya çalışacağız, prematüre olması ve reflüsünden dolayı direkt muhallebi bünyesini zorlar dedi.

sizlerde ne var ne yok, özet geçmelik durumlar var mı ?

oğlum bu hafta çok huzursuz ya 12.haftamızdayız büyüme atağındamı nedir anlamadım hiç uyumak istemiyo sürekli bi mızmızlanma halinde memeyle kavga ediyo sürekli yüzüne vuruyo bu hafta bi an önce bitsin

bizde 12. haftamızdayız.. gökalp az emiyor ve savaş veriyor memeyle, bazen de oynuyor geri atıyor,huzursuz hallerde.. uykularımızda çok düzensiz.. demekki bu 12. haftada olması gereken şeyler, inşallah geçici bi durumdur

günaydın kızlar, topik boş tabi uyuyo bebişler sizde uyuyosunuz galiba, çok mu kıskandım ne
biz 8 de kalktık, her sabahki gibi gökalp çıplak popoyla kendini oyalarken bende kahvaltımı yaptım ve zorla da olsa az önce uyyuttum..şimdi de masayı toplamaya gidiyorummm.. şimdilik byy

inşallah canım ya çocuğu uyutamıyorum çığlık çığlığa bağırıyo emmek istemiyo hemen herşeye ağlıyo inşallah uzun sürmez

kızlar ilk haftalardan sağdığım sütler war, ara ara gökalp e vereyim diyodum. dün en eski tarihli olanı dondurucudan aldım, akan suyun altında 2 3 dakkada falan çözüldü, sıcak suyun içinde biraz tuttum ıısndı, gökalp e verdim ama içmedi bi de böğürdü, ben de mecburen döktüm(((((( neyi yanlış yapmış olabilirim?? sütün kokusu falan yoktu ayrıca..

Gamze hosgeldın,ooohh dugun dernek gezılmıs,berrayıda alıstırıosun tabı ılerde yabancılık cekmesın:) muhallebıden bahsetmıssın,onu nasıl hazırlıcaksın,ne marka alıcaksın,bu mamalar hakkında cok bılgım yok,sımdıden ogrenmek ısterım,6.aya gecış donemınde bu sekıldemı baslamak gerekıyo,az daha ayrıntı ıstıyorum

Canımmm hoşgeldin :) demekk düğünde oynattınız Berra yı da:)) Yavrumm nasıl mutlu olmuştur o şimdiii. Fotograflarını bekliyorumm prenses gibi olmuştur şimdi Berraa kuzummm
Mama tatmaya başlayacak demek,inşallah sever de ek gıdaya güzel bir başlangıç yaparsınız. Prematüre olunca daha hassas olacak tabi ki. Olsun afiyet olsun kızıma
Bendeki gelişme regl oldum ve çok fazla kanamam var, ağrı geçer doğum yapınca diyenlere de teeeesüfff ediyorum ağrım non-stop devam .

Kızlar ben adet olmadım,gecen ay bısıklete bınmıstım,ondan sonra 2 gun boyunca az az kanamam oldu,adet sanmıstım ama bu ay bısı yok,40 muayenesınede gıtmedım,umarım bı sıkıntı yoktur

Yaaa acaba benimki de mi diş çıkaracak,aynı durumlar söz konusu bizde de.Ayrıca da daha çok emmeye başladı gece 2 saatte bir kalkıp emiyoy ve de kolik günlere geri dönmüş gibiyiz.Ya diyorum büyüme atağında ya da diş çıkarıyor ama kabataslak şöyle bir baktım görünürde birşey yok.Diş çıkaranlar bu şekilde problemler oluyor mu?

gunaydın fıstık,sen nasılsın asıl kardesın geldımı?

Günaydın hayatımm
Yok ya kardeşim 1 günlük ekti beni maalesef, Kocaeli ye arkadaşına uğramıştı 1 gün daha kalkcakmış, ahh ahh beynimden vurulmuşa döndüm, bocaladım bir an , nasıl hazırlamışsam psikolojik olarak kendimi yan gelip yatmaya Regl oldum 2. günüm epey zorluyor beni.
Asıl sen nasılsın bakalımm ? Minnoşum nasıl ?

canımcım, Berra'nın bünyesi prematüre olmasından dolay biraz daha hassas olduğundna böyle bir alıştırma sürecine soktu, zannetmiyorum sizlerde böyle birşey olacağını,

muhallebiyi ise anladığım kadarıyla hazır almıyorum, ben hazırlıyorum pirinç unu falan dedi ama henüz çok ayrıntılı konuşmadık 15 gün sonra konuşacağız

mervecm, doğumdan kasıt normal doğum olsa gerek :)

fotoğrafları inşallah yüklerim, yeni bilgisayar aldım, daha hiçbirşey yüklemedim, onları bir halledeyim burayada eklerim.

gerçi elbisesi ile hiç fotomuz yok çünkü giydikten hemen sonra kaka yaptı ve elbise battı

ama benim neyim eksik normal doğumlulardan
Hayırlı olsun canım güle güle kullan pc yi inşallah. Güzel bloglar,makaleler yazman dileği ile
Olsun elbisesiz olsun fotograflarda ne olcak Ben Alya'dan alışığım kaka olayına,sende bizzat tanık olmuştun zaten

ayyy kıyamam cok hazırlamıssın kendını hayal kırıklıgı yasamıssın,rahatlıyacaktın oysakı dımı,mınnosu su an emzırıyorum,unutuo kendını memedeyken,son 45dk dır emıyo,dur bakalım nezaman bırakıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…