2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mama veriliyosa bebekler susuyomuş su vermek gerekiyomuş..sadece anne sütü içiyosa çölde dahi olsa suya gerek yok..görüştüğüm her doktor öyle söyledi..

en son nazardan kaynaklandığını düşünüyordun ya canım
sebebi anlaşılmadıysa öyledir kesin

ben sadece anne sütü versemde birkaç damla su da veriyorum ağzı ferahlasın yavrumun yahu

kupa çok güzel nerden sipariş ettin

selam kızlar

babalar günü sürprizleriniz harika,inşallah babaları çok beğenir sürprizleri..çok ince olmasalar da hepsi ufak da olsa bir sürprzi hak ediyor diye düşünüyorum..artık güzel fikirlerinizden kopyalar çekip bir bir de ek hediye alarak biz de kutluycaz

emme güçlüğü çeken arkadaşlar inşallah geçici bir dönemdir geçecektir

bu arada dün parmağımı kestim,zeytin konservesi açarken..tam eklem yerinden epey kanadı,eşim sardı çok üstünde durmadım,eşim işe gitti..ben de misafir gelecekti pasta yaptım ara ara kanadı,öğleden sonra ağrı arttı bi ara bi baktım kemik görünüyorsonra eşim geldi böyle olmaz hadi acile dedi..böyle bir kesikten gidilmez falan diyorum daha ben,orda da doktora dedim ufak bi kesik de kem küm..doktor dikiş atalım dedi3 dikişi yedik geldim..sezeryan sonrasında vücüduma 3 dikiş daha girmiş bulunuyor..

uyuşturma kısmı dikişten zormuş onu öğrenmiş bulunuyorum:)

Canım hediyeni çok beğendim bende böyle bişey almak istiyorum internetten mi aldın cevaplarsan sevinirim.

Lıfe cok gecmıs olsun canım yaa,kemık gorunuo dıyınce ıcım bı tuhaf oldu,cok cok gecmıs olsun

esperenza kasılmaların bıtmıs olmasına cok sevındım,benımde aklıma dırek nazar mevzusu gelıo canım yaa

canımm geçmiş olsun benmde geçen iki parmağıma kızgın yağ sıçradı resmen ağladım acıdan anne olmasaydım kesinn uuvunurdum artık ağlamam lazım güçlü olmalıyım dedimm:) en fecisi bebeğime kucağıma çok zor aldımm eşim tuttu emzirdimm acıyı unuttum evladımı alamamak acıttı canımı

ben veriyorum canım pek sevmiyor ama içtiği kadar veriyorum ne kadar içerse

hamileyken acile gitmiştik orda beklerken acıdan kıvranan bi kadın geldi spiralle hamile kalmış düşük yapıyomuş doktor hemen kürtaja aldı

yaaa işte bir kötü sonuç daha

çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

bana doktor mama verdiğiniz zaman su verin demişti ben de 1-2çay kaşığı veriyorum.

canım ne kadar fiyatı bunun. bi de kargo ne kadarmış ben de baktım kupaya mı yapsam diyorum ama tshirt te olabilir diorum bizimki de bjk li malum bana özelden cvp yazarsan sevinirim belki geçmişi okumak için vaktim olmayablir simdiden tşkler

ben de hem anne sütü hem mama veriyorum doktorum suya çok ciddi bir şekilde aslaa dedi:S

çok güzel olmuş canım güle güle kullansın eşin

aaay çok gecmış olsun canım,o haled bıle hazır
lık yapmıssın...

cnm benım oglumla kızımın arasında 2,5 yaş var ve ben cok pişmanım keske bıraz daha gec olsaydı kızımın tam bana ıhtıyacı oldugu anda ben oglumla ılgılenıyorum en basıtı tuvalet egıtımını bıle tm ypamıyorum yaz geldı dısarı cıkıp oynamak ıstıyor cıkamıyorum hem oda daha bebek 3 yasına kadar cocuklar bebek sayılıyor cnm ve benım sımdıkı aklım olsa en az 4 sene ara verırdım benım ıcın ıyı oldu ıkısı bır arada buyuyecek kurtulucam ama ya kızımın psıkolojısı benım ıcın hepsınden onemlı pişmanım acıkcası oğlum kazayla oldu bu arada

geçmişi okuyamayacak kadar yorgunum. uymak istiyorum ama sizinle paylaşmak istediğim bişey var. bugün işe başladım. kızımı evde bırakıp çıkmak çok zor geldi. ağladım. emanet ettiğim kişi annem emzirmeyede eve geldim üstelik ama bırakıp gitmek çook zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…