- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.021
Kızlar yaa benım su ek gıdaya gecıs donemyle alakalı maalesefkı cok bılgım yok,doktorlar bu konuyla alakalı yol gosterıyolar dımı,ınsallah yıne burda takıpte olurum sızlerı ama ıcımde tuhaf bı korku var,ya bu dana ne mam alıyo ne emzık alıyoya,sankı ek gıdaya gecıstede sıkıntı yasıcakmısız gıbı gelıyo,bıde bılgı olmayınca ıyıce tırsıyorum
Kızlar yaa benım su ek gıdaya gecıs donemyle alakalı maalesefkı cok bılgım yok,doktorlar bu konuyla alakalı yol gosterıyolar dımı,ınsallah yıne burda takıpte olurum sızlerı ama ıcımde tuhaf bı korku var,ya bu dana ne mam alıyo ne emzık alıyoya,sankı ek gıdaya gecıstede sıkıntı yasıcakmısız gıbı gelıyo,bıde bılgı olmayınca ıyıce tırsıyorum
ayyy kıyamam cok hazırlamıssın kendını hayal kırıklıgı yasamıssın,rahatlıyacaktın oysakı dımı,mınnosu su an emzırıyorum,unutuo kendını memedeyken,son 45dk dır emıyo,dur bakalım nezaman bırakıcak..
bebeğim çok rahatsız hala yapmadı kakasını bugun 3. gün doğru dürüst uykuya bile dalamıyo mızmızlanıyoo fitilmi alsam acaba?
canım sen bunu yazdığın sırada bende bu konuyu okuyodum hemen paylaşıyım dedim:)
selam kızlar
bu arada dün parmağımı kestim,zeytin konservesi açarken..tam eklem yerinden epey kanadı,eşim sardı çok üstünde durmadım,eşim işe gitti..ben de misafir gelecekti pasta yaptım ara ara kanadı,öğleden sonra ağrı arttı bi ara bi baktım kemik görünüyorsonra eşim geldi böyle olmaz hadi acile dedi..böyle bir kesikten gidilmez falan diyorum daha ben,orda da doktora dedim ufak bi kesik de kem küm..doktor dikiş atalım dedi 3 dikişi yedik geldim..sezeryan sonrasında vücüduma 3 dikiş daha girmiş bulunuyor..
uyuşturma kısmı dikişten zormuş onu öğrenmiş bulunuyorum:)
kızlar ilk haftalardan sağdığım sütler war, ara ara gökalp e vereyim diyodum. dün en eski tarihli olanı dondurucudan aldım, akan suyun altında 2 3 dakkada falan çözüldü, sıcak suyun içinde biraz tuttum ıısndı, gökalp e verdim ama içmedi bi de böğürdü, ben de mecburen döktüm(((((( neyi yanlış yapmış olabilirim?? sütün kokusu falan yoktu ayrıca..
Canım benim kızda 1 ay öncesine kadar kaka yapamıyordu 3-4 gün yapmadığı oldu.Ben 1 kere fitil verdim.Ama arkadaşımın tavsiyesiyle armut suyu veriyorum.Burda hep söylüyorum armutu cam rendede rendeleyip suyunda 4-5 çay kaşığı ya da içtiği kadar veriyorum.Çok şükür artık
hergün yapıyor hatta 2-3 defa yapıyor.Armut kesinlikle kabız yapmıyor.Ayrıca ilaçlardan daha doğal bence.Bende çok üzülüyordum yapamadığında ama geçiş dönemi galiba sonra yapıyorlar korkma
kimse cevap vermicek miiiii kızlar nasıl kullanıyosunuz dondurulmuş sütleri??
kızlar ilk haftalardan sağdığım sütler war, ara ara gökalp e vereyim diyodum. dün en eski tarihli olanı dondurucudan aldım, akan suyun altında 2 3 dakkada falan çözüldü, sıcak suyun içinde biraz tuttum ıısndı, gökalp e verdim ama içmedi bi de böğürdü, ben de mecburen döktüm(((((( neyi yanlış yapmış olabilirim?? sütün kokusu falan yoktu ayrıca..
sağol bernacım, ne bilim gökalp bi böğürdü daha da vermedim, dökerken de ağlıcaktım nerdeyse, ne zor sağmıştıım ben o ilk sütleri damla damlabaharcım öyle oluyo ilk defa verdiysen..tadı tuhaf geliyo ama bn yine zorlama yoluyla içirmeyi başarmıştım ve sorna lıkır lıkır içmişti btn sütleri..yani sütle alakalı değil..ya zorlıcan alana kdr yada hepsini dökcen :)) ama bnm 2.denememde içmişti..bn poşeti direk sıcak suyun içine koyup çözdürüyodum
sağol bernacım, ne bilim gökalp bi böğürdü daha da vermedim, dökerken de ağlıcaktım nerdeyse, ne zor sağmıştıım ben o ilk sütleri damla damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?