2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bnada onlar geldi..demekki bu başka kampanya

Yok annem çook korkuyorum o işlemden kuzum ok.devam bizimde ilk korunmadan olmuştu da çok şükür kazaya kurban gitmedik bi arkadaşım var bebeği geçen ay bi yaşını doldurdu 3 aylık hamile piskolojisi bozulmuş onu gördükten sonra iyice dikkat ediyorum artık ok. bizi yarı yolda bırakmaz inş. :))))

2 haftadır rüyalarıma giriyor sürekli onu düşünüyorum ay şimdi olursa ben naparım diye. ailemden uzağım. eğer ailemle aynı şehirde yaşasaydık 1 sene sonra 2. düşünürdüm hemen. ama nasipse 2 sene sonra:))

Kızlar annemle konuştum apartmanı ilaçlamışlar her sene oluyormuş öyle demiş yönetici annem Gülnihali de alıp çıkmış akşam döneyim mi eve ben bişey olurmu ki?

Ay kuzum sorma benimde bi aralar öyle rüyalarıma girdi tedbirsiz davranınca annem hep söylüyor ikinciye bakamam inş. olduğu zaman çıkarsın işten diye rüyamda hamile olduğumuı görüyorum ve doğuruyorum anneme de anne bunlar ikizmiş teki içerde kalmış şimdi çıkardılar ikisine birden bakıver diyorum sabah bi uyandım kan ter içinde eşime anlattım da baya güldü ama dalga geçiyor bide :)

Kızlar annemle konuştum apartmanı ilaçlamışlar her sene oluyormuş öyle demiş yönetici annem Gülnihali de alıp çıkmış akşam döneyim mi eve ben bişey olurmu ki?

cnm bizdede yapıldı 1 gece ewe girmememiz söylenmişti, üstelik şimdi bi de bebek war, girme bence annende kal bu gece. ne olur ne olmaz

canım bizim aptda ilaçladılar bikaç hafta önce yarım saat camlar kapalı tuttum yarım saatte açtım camları yani toplam 1 saatt sonra girdim bişey olmadı çok şükür. ilaçlayn 1 saat girme demişti.

selam canım kızın nasıl kasılmaları devam etmiyor sanırım
dün atlasın mevlüdü vardı oda hayal gibi kalabalıktan rahatsız oluyo biryere gittiğimizdede aynı şekilde rutin olan düzeni bozulunca uyumuyo çocuk ama misafirlerimiz gidince saat 7 gibi bir uyudu sabaha kadar maaşallah sadece emmek için uyandı emdi tekrar uyudu
yorulmuş yavrucum

benımde geldı az önce,aynılarından hemde

Ben çıkıyorum kızlar Gülnihal uyumuş bi biberon süt içmiş ilk defa hepsini bitirmiş Sabahtan beri hiç uyumadığı için biraz uyur diye düşünüyorum ve yolumun üstünde ki sosyete pazarına gidiyorum :)))

Kızlar bu daffnyı kullandım ama cok kotu bea:) seftalılı sampuan hıc kopurmii,gebelık sonrası kremde fucutumu yapıs yapıs ettı,banyodan sonra surduydum,valla tekrar banyo yaptım,uzerımde nasıl bı agırlık oldu,kıyafetler yapıs yapıs,ııı yooh begenmedım ben

ben de babişkomuza çay kupası sipariş verdim, iş yerine gidicek 3 gün sonra. resimdeki gibi kızın altında Hayal babanın altında eşimn ismi yazıcak bardağın arka yüzüne de kendi istediğimiz şeyleri yazdırdık. duygusal bişiler döşedim bakalım etkili olucek mi... tişört düşünmştm ben de ama giymez die vazgeçtm

canım organik şampuanlar çok az köpürüyo bu içinde sodyum sülfat olmadığı için yani nekadar köpük okadar zararlı kimyasal..bende merak etmiştim tester göndermiyolar daha sanırım..

şükürler olsun ki devam etmiyor kasılmalar cnm.. geçti gitti çok şükür
ama beni endişelendiren sebebinin anlaşılamamış olması. hala aklımı kurcalıyor acaba nie olmuştu die.
evet dışarıda ya da misafir gelince yoruluyor benmki de. gece güzel uyuyor sonra

arkadaşlar hava çok sıcak.ben bebegime hem mama hem anne sütü veriyorum.su vermeli miyim yani veriyorum suyu da yüzünü eksitiyor ve istemiyor.dışarı akıtıyor.sizler ne yapıyosunuz su veriyormusunuz yada nekadar veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…