- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.961
Kızlar benıme daffny numunelerım geldı,selulıt masaj kremı,junıor sampuan,hamılelık sonrası losyon,bıde dus jelı,ha bıde hap kadar el kremı:) not defterı ve kalem yollamıslar,sız pısık kremınden bahsedıodunuz,ondan yok,bunlar hep benı dusunmuler saolsunlar
bende spiralden çok korkuyorum o yüzden ok.e devam:) gerçi bi tehlikeli ilişki var korunmasız daha adette olmadım hiç ama şüpheliyim yine test alıp denemek istiyorum. bence spiirali düşünme çünkü onunla hamile kalınırsa çok tehlikeli olabiliyormus.
Yok annem çook korkuyorum o işlemden kuzum ok.devam bizimde ilk korunmadan olmuştu da çok şükür kazaya kurban gitmedik bi arkadaşım var bebeği geçen ay bi yaşını doldurdu 3 aylık hamile piskolojisi bozulmuş onu gördükten sonra iyice dikkat ediyorum artık ok. bizi yarı yolda bırakmaz inş. :))))
2 haftadır rüyalarıma giriyor sürekli onu düşünüyorum ay şimdi olursa ben naparım diye. ailemden uzağım. eğer ailemle aynı şehirde yaşasaydık 1 sene sonra 2. düşünürdüm hemen. ama nasipse 2 sene sonra:))
Kızlar annemle konuştum apartmanı ilaçlamışlar her sene oluyormuş öyle demiş yönetici annem Gülnihali de alıp çıkmış akşam döneyim mi eve ben bişey olurmu ki?
Kızlar annemle konuştum apartmanı ilaçlamışlar her sene oluyormuş öyle demiş yönetici annem Gülnihali de alıp çıkmış akşam döneyim mi eve ben bişey olurmu ki?
yaaa bende çok korkuyorum, hatta geçende burda mı okudum bilmem, birinin komşusu spiralle hamile kalmış(( bizde ok ye devam
cnm bizdede yapıldı 1 gece ewe girmememiz söylenmişti, üstelik şimdi bi de bebek war, girme bence annende kal bu gece. ne olur ne olmaz
hiç biri %100 korumuyor demek ki, öyle hamile kaldıysa bebek nasıl gelişecek kiii yaa Allah yardım etsin
slm kızlar geçmişi okumadan daldım yine, bu ara fazla vaktim olmuyor. herkes iyidir umarım.
dün gezme günümüzdü ve Hayal her zamanki gibi günün sonunda huysuzlandı, bütün gece ayaktaydık. gittiğimiz yerlerde uyumuyor, evde hiç sesi çıkmaz, gezmeye gittiğimzde hiç durmaz. kalabalığı da sevmiyor huysuzlaşıyor kalabalıkta. napıcam bu kızla bilemiyorum. biberona alıştırmaya çalışıyorum tekrar dünden beri. ama vazgeçmek üzereyim. olmuyor olmuyor olmuyor...
Kızlar benıme daffny numunelerım geldı,selulıt masaj kremı,junıor sampuan,hamılelık sonrası losyon,bıde dus jelı,ha bıde hap kadar el kremı:) not defterı ve kalem yollamıslar,sız pısık kremınden bahsedıodunuz,ondan yok,bunlar hep benı dusunmuler saolsunlar
benımde geldı az önce,aynılarından hemde
Kızlar bu daffnyı kullandım ama cok kotu bea:) seftalılı sampuan hıc kopurmii,gebelık sonrası kremde fucutumu yapıs yapıs ettı,banyodan sonra surduydum,valla tekrar banyo yaptım,uzerımde nasıl bı agırlık oldu,kıyafetler yapıs yapıs,ııı yooh begenmedım ben
selam canım kızın nasıl kasılmaları devam etmiyor sanırım
dün atlasın mevlüdü vardı oda hayal gibi kalabalıktan rahatsız oluyo biryere gittiğimizdede aynı şekilde rutin olan düzeni bozulunca uyumuyo çocuk ama misafirlerimiz gidince saat 7 gibi bir uyudu sabaha kadar maaşallah sadece emmek için uyandı emdi tekrar uyudu
yorulmuş yavrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?