- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.041
Herkese slm:)))
Kabızlıktan konuşulmuş sanırım sadece anne sütü ile beslenen bebekler kabız olmazmış 3-5 gün bile yapmamaları onların kabız olduğu anlamına gelmiyomuş hemen fitil falan vermeyin bence benim oğlum da arada 2-3 gün yapmıyo ama sonra günde 2-3 kere yapıyo:)Ben de üzülüyorum tabi ama hiç bişey vermiyorum.Tam da bu yazıyı yazarken bizimki doldurdu ben gidip altını temizliyim:)))
evet canım sadece anne sütü ile besleniyo benim kızım olabilirmiş işte içim rahat etmiyo rahatsız gibi ıkınıyoo nasıl benim canım acıyooo...
merhaba güzel annelr, hepiniz iyisinizdir inş. bir haftadır giremiyorum, yeğenim dünyaya geldi, 27 haftalık ve 1050 grambebek küvezde annesini çıkardık hastaneden, hergün süt götürüyoruz, dualarınızı esirgemeyin. aklıma berra geldi ama inş. bizim bebişimiz de onun gibi toparlar kendini..
berna çok sevindim sevgilinle barışmana, tekrar ayrılık yaşatmasın Rabbim..
merve dün gece moralim bozuk yazmıştın üzülmüştüm, sabah da adet oldum yazmışsın belki de ondandır, ben de her adet öncesi küçük çaplı bi bunalım geçiririm..
bu arada babalar günü hediyeleriniz çok güzeldi ben de sizden esinlenerek eşime üzerinde ismi yazılı bir kalem yaptırdım, ahşap bir kutuda üzerinde dünyanın en iyi babası yazıyor, kızımın ağzından da bi mektup yazdım, inş. beğenir. yarın da doğumgünü, yarın elinde olursa iki hediyeyi birden çıkarmış olurum
Canım inş.bebeğiniz toparlar kendini dualarımız bebişinizle....
Ben hala babalar günü için hediye alamadım ne alcam bilmiyorum
canım ne alırsan al oğlunun ağzından bi mektup yaz bence, ben kızımın yüzüne bakarak yazdım, o aguladı, ben yazdım adeta içinden geçenlerdi yazarken ağladım çok duygulandım eminim eşimde etkilenecektir.internette çok güzel hediye seçenekleri var bi bak istersen, hediye kulübü, hediyem ona, hatırladığım site isimleri. fikir edinirsin. lukapu diye bi site var, fotolarından kitap basıyorlar çok orjinal bi hediye bayıldım bittim ama güzel fotolarımız eşimde bi günde hazırlayamayacağım için onu erteledim..
Aysıma uyudu,hazır uyumusken canımın kac gundur cektıgı su cıkıletalı kekı artık yapayım,umarım yakmam:) sonra hanımefendının kıyafetlerını utuluyeyım,aksam serınlık cokuncede bı dısarı yapalım,umarım bu dedıklerımın hepsını yaparım
Günaydın yol arkadaşlarım :) ......
Birkaç gündür yoktum, geçmişe bakamadım henüz vaktim yok geçmişi okumaya, yalnız duyduğum kadarıyla Nalan'dan , birkaç diş haberi var şok oldum, dün doktorumuzla paylaştım o da şok oldu, 2,5 aylık-3 aylık...
allahım sen bizi hormonlardan koru...
kimin yavruları bu hızlı gelişenler ???
Bize gelirsek, geçen hafta kına gecesinden düğüne, oradan oraya koşturup durduk, kuduruk kızımda bize ayak uydurdu, hatta düğünde onu pusetinde bıraktığımızda bastı çığlığı neymiş halay çekecekmiş, damat oynayacakmış, çiftetellide ayaklarını ileri geri yapacakmış , kucağımızda oynadı walla :)))
Berra bugünden itibaren akşamları 1 ölçek mama alacak, 15 gün boyunca ve 29 haziranda , yani 5 ay 10 günlük iken , anne sütüne aynen devam ve yanına akşam yatmadan muhallebi şeklinde olacak.
15 gün mama ile vücudunu anne sütü dışında birşeye alıştırmaya çalışacağız, prematüre olması ve reflüsünden dolayı direkt muhallebi bünyesini zorlar dedi.
sizlerde ne var ne yok, özet geçmelik durumlar var mı ?
merhaba güzel annelr, hepiniz iyisinizdir inş. bir haftadır giremiyorum, yeğenim dünyaya geldi, 27 haftalık ve 1050 grambebek küvezde annesini çıkardık hastaneden, hergün süt götürüyoruz, dualarınızı esirgemeyin. aklıma berra geldi ama inş. bizim bebişimiz de onun gibi toparlar kendini..
berna çok sevindim sevgilinle barışmana, tekrar ayrılık yaşatmasın Rabbim..
merve dün gece moralim bozuk yazmıştın üzülmüştüm, sabah da adet oldum yazmışsın belki de ondandır, ben de her adet öncesi küçük çaplı bi bunalım geçiririm..
bu arada babalar günü hediyeleriniz çok güzeldi ben de sizden esinlenerek eşime üzerinde ismi yazılı bir kalem yaptırdım, ahşap bir kutuda üzerinde dünyanın en iyi babası yazıyor, kızımın ağzından da bi mektup yazdım, inş. beğenir. yarın da doğumgünü, yarın elinde olursa iki hediyeyi birden çıkarmış olurum
bebeğim 3 buçuk aylık ve çok ağlıyor.öncelerde gaz problemimiz vardı tam düzeldi dedim tekrar huysuzlanmaya başladı.gazınıda çıkarıyor kakasınıda yapıyor ama çok ağlıyor katıla katıla kendinden geçiyor kucağa alınınca susuyor.ağrısı var desem kucağa alınıncada ağlar.ne yapıcağımı şaşırdım kaldım bazen çok korkuyorum.karnı aç olduğu halde ne emiyor ne sağdığım sütü biberonla alıyor.bende kaşıkla vermek zorunda kalıyorum.neden böyle anlamadım acaba sıcaklardan mı böyle kızım gerçekten üzülüyorum o kadar ağladıktan sonra birden gülmeye başlıyor.birde çok ağzının suyu akıyor ne bulursa ağzına götürüyor.sizinkilerde böyle oluyor mu?doktora götürdüm yapıcak bişey yok dedi.kızımın huyu herhalde bu(
hoşgeldin canım..hareketli geçmiş son günler..
gamze niye mamaya başlıyosun..6 aydan sonra ek gıda başlanıyo..5 aylıkken niye başıyosun..muhallebi nasıl olcak bizide bilgilendir canım..bende ek gıdaya geçince mama değil kendim hazırladığım muhallebi tarzı şeyler vermek istiyorum..
bebeğim 3 buçuk aylık ve çok ağlıyor.öncelerde gaz problemimiz vardı tam düzeldi dedim tekrar huysuzlanmaya başladı.gazınıda çıkarıyor kakasınıda yapıyor ama çok ağlıyor katıla katıla kendinden geçiyor kucağa alınınca susuyor.ağrısı var desem kucağa alınıncada ağlar.ne yapıcağımı şaşırdım kaldım bazen çok korkuyorum.karnı aç olduğu halde ne emiyor ne sağdığım sütü biberonla alıyor.bende kaşıkla vermek zorunda kalıyorum.neden böyle anlamadım acaba sıcaklardan mı böyle kızım gerçekten üzülüyorum o kadar ağladıktan sonra birden gülmeye başlıyor.birde çok ağzının suyu akıyor ne bulursa ağzına götürüyor.sizinkilerde böyle oluyor mu?doktora götürdüm yapıcak bişey yok dedi.kızımın huyu herhalde bu(
benimkide öyleydi bi seferinde 4 gün yapmadı 5 günde yapmasa tehlikeliymiş 4. gün yaptı katı değil normaldi artık 2 günde bir yapıyo bazen üç günde yapıyo huzursuz değilse önemseme yaparkızlar yaa kaka sorununuzu ne yaptınız?benim oğlum günde 3 defa kaka yapardı en az ama dünden beri yapmadı kaka.doktora götürsem mi 1 gün daha beklesem mi.kafam çok takıldı yaa.siz nasıl çözdünüz bu sorunu?
Ay kuzum sorma benimde bi aralar öyle rüyalarıma girdi tedbirsiz davranınca annem hep söylüyor ikinciye bakamam inş. olduğu zaman çıkarsın işten diye rüyamda hamile olduğumuı görüyorum ve doğuruyorum anneme de anne bunlar ikizmiş teki içerde kalmış şimdi çıkardılar ikisine birden bakıver diyorum sabah bi uyandım kan ter içinde eşime anlattım da baya güldü ama dalga geçiyor bide :)
baharcım gökalp'in çok tatlı maaşallah allah gülmekten ayırmasın yavrularımızısize enn güzel gülücüklerimi yolluyorum teyzoşlarrr, günaydın:)
Eki Görüntüle 442475
canım çok zordur tahmin ederim allah başka ayrılık vermesin inş.geçmişi okuyamayacak kadar yorgunum. uymak istiyorum ama sizinle paylaşmak istediğim bişey var. bugün işe başladım. kızımı evde bırakıp çıkmak çok zor geldi. ağladım. emanet ettiğim kişi annem emzirmeyede eve geldim üstelik ama bırakıp gitmek çook zor....
ahh canım benim atlas da öyle bi iş yapacaksam açıyorum popoyu öyle hoşuna gidiyor ki kendi kendine oyalanıyogünaydın kızlar, topik boş tabi uyuyo bebişler sizde uyuyosunuz galiba, çok mu kıskandım ne
biz 8 de kalktık, her sabahki gibi gökalp çıplak popoyla kendini oyalarken bende kahvaltımı yaptım ve zorla da olsa az önce uyyuttum..şimdi de masayı toplamaya gidiyorummm.. şimdilik byy
inşallah canım ya çocuğu uyutamıyorum çığlık çığlığa bağırıyo emmek istemiyo hemen herşeye ağlıyo inşallah uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?