2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sadece anne sütü ile besleniyo benim kızım olabilirmiş işte içim rahat etmiyo rahatsız gibi ıkınıyoo nasıl benim canım acıyooo...

merhaba güzel annelr, hepiniz iyisinizdir inş. bir haftadır giremiyorum, yeğenim dünyaya geldi, 27 haftalık ve 1050 gram bebek küvezde annesini çıkardık hastaneden, hergün süt götürüyoruz, dualarınızı esirgemeyin. aklıma berra geldi ama inş. bizim bebişimiz de onun gibi toparlar kendini..

berna çok sevindim sevgilinle barışmana, tekrar ayrılık yaşatmasın Rabbim..

merve dün gece moralim bozuk yazmıştın üzülmüştüm, sabah da adet oldum yazmışsın belki de ondandır, ben de her adet öncesi küçük çaplı bi bunalım geçiririm..

bu arada babalar günü hediyeleriniz çok güzeldi ben de sizden esinlenerek eşime üzerinde ismi yazılı bir kalem yaptırdım, ahşap bir kutuda üzerinde dünyanın en iyi babası yazıyor, kızımın ağzından da bi mektup yazdım, inş. beğenir. yarın da doğumgünü, yarın elinde olursa iki hediyeyi birden çıkarmış olurum

benim kızım da biberon almıyor artık, sağdığım sütler hep ziyan oldu, ben de bıraktım artık sağmayı falan, başlarda saatli emziriyordum şimdi onu da akışına bıraktım istedikçe emziriyorum. doğaçlama yapıyoruz kızımla eskiden pompa mı varmış

kaka olayına gelince, iki aya kadar günde 2-3 kere kaka yapardı ayşe, şimdi iki günde bire düştü, rahatsızlık veriyor mu bilmiyorum, sizde de oldu mu böyle? büyüdükçe azalır mı kaka sayısı?

evet canım sadece anne sütü ile besleniyo benim kızım olabilirmiş işte içim rahat etmiyo rahatsız gibi ıkınıyoo nasıl benim canım acıyooo...

Haklısın canım ben de öyle olduğu zaman çok üzülüyorum ama bazen oluyo işte sadece bu durumun normal olduğunu bilmek biraz içimi rahatlatıyo....

Canım inş.bebeğiniz toparlar kendini dualarımız bebişinizle....
Ben hala babalar günü için hediye alamadım ne alcam bilmiyorum

Canım inş.bebeğiniz toparlar kendini dualarımız bebişinizle....
Ben hala babalar günü için hediye alamadım ne alcam bilmiyorum

canım ne alırsan al oğlunun ağzından bi mektup yaz bence, ben kızımın yüzüne bakarak yazdım, o aguladı, ben yazdım adeta içinden geçenlerdi yazarken ağladım çok duygulandım eminim eşimde etkilenecektir.internette çok güzel hediye seçenekleri var bi bak istersen, hediye kulübü, hediyem ona, hatırladığım site isimleri. fikir edinirsin. lukapu diye bi site var, fotolarından kitap basıyorlar çok orjinal bi hediye bayıldım bittim ama güzel fotolarımız eşimde bi günde hazırlayamayacağım için onu erteledim..

Aysıma uyudu,hazır uyumusken canımın kac gundur cektıgı su cıkıletalı kekı artık yapayım,umarım yakmam:) sonra hanımefendının kıyafetlerını utuluyeyım,aksam serınlık cokuncede bı dısarı yapalım,umarım bu dedıklerımın hepsını yaparım

Dun aksam ruyamda benı bı numara arıyodu,yabancı bılmedıgım bı numara tam acıcaktım aysımanın mızmızlanmasına uyandım,sımdı aklıma geldıde numarayı hatırlıyorum,acaba arayıp tam acıcaktım ama kızım uyandırdı acaba nedıcektınız desemmı
puhahahhahaaaa

Önerdiğin sitelere bakıyım canım sağol...Ben mektubu daha önce yazmıştım çok duygulanmıştı.Kitabı da grafiker olduğum için 2 yıl önce kendim yapıp vermiştim çok güzel bi hediye.Ben sitelere bakıyım bari biraz:)))

ne güzel planlar, benim de canım tatlı çekti şimdi burda bi arkadaş ıslak kurabiye tarifi vermişti yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim, paylaşan arkadaşıma da teşekkür ederim..

hoşgeldin canım..hareketli geçmiş son günler..

gamze niye mamaya başlıyosun..6 aydan sonra ek gıda başlanıyo..5 aylıkken niye başıyosun..muhallebi nasıl olcak bizide bilgilendir canım..bende ek gıdaya geçince mama değil kendim hazırladığım muhallebi tarzı şeyler vermek istiyorum..

Rabbim o minie biran önce toparlanma gücü versin inş..çok küçükmüş..

bebeğim 3 buçuk aylık ve çok ağlıyor.öncelerde gaz problemimiz vardı tam düzeldi dedim tekrar huysuzlanmaya başladı.gazınıda çıkarıyor kakasınıda yapıyor ama çok ağlıyor katıla katıla kendinden geçiyor kucağa alınınca susuyor.ağrısı var desem kucağa alınıncada ağlar.ne yapıcağımı şaşırdım kaldım bazen çok korkuyorum.karnı aç olduğu halde ne emiyor ne sağdığım sütü biberonla alıyor.bende kaşıkla vermek zorunda kalıyorum.neden böyle anlamadım acaba sıcaklardan mı böyle kızım gerçekten üzülüyorum o kadar ağladıktan sonra birden gülmeye başlıyor.birde çok ağzının suyu akıyor ne bulursa ağzına götürüyor.sizinkilerde böyle oluyor mu?doktora götürdüm yapıcak bişey yok dedi.kızımın huyu herhalde bu(

diş çıkarıyo olmasın?

kızlar yaa kaka sorununuzu ne yaptınız?benim oğlum günde 3 defa kaka yapardı en az ama dünden beri yapmadı kaka.doktora götürsem mi 1 gün daha beklesem mi.kafam çok takıldı yaa.siz nasıl çözdünüz bu sorunu?

doktorumuz öyle uygun gördü canım :) birde mamayı uzun süre kullandırma taraftarı bir doktor değil, kilo alımıda iyicene yavaşladı, zaten prematüre olduğundan yaşıtlarına göre gelişim geriliği var, amacı 6-7 aylıken bu açığı kapattırmak, ne kadar erken arayı kapatırsa gelişimi için o kadar iyiymiş, aksi halde ergenliğe kadar yaşıtlarından küçük olurmuş.
işte uzun süre mamada kullansın istemiyor,içeriklerini ne kadar yazsalarda blmiyoruz, mısır ürünleri kullanılıyor büyük ihtimalle ve bunlarda gdo lu dedi, zaten dün mama reyonunda hipp organikleri görünce iyicene midem bulandı bu işten, işte o yüzden 15 gün vucudunu hazırlayıp muhallebiye geçeceğiz.

ihtiyaç halinde 4 ay 3 haftalık bebeklerde uygulanıyormuş bu sistem, berra 3 ay 1 haftalık diye değerlendiriliyor birde , o yüzden araya mama koydu

ten teması istiyor canım, dişlerde zorluyor anladığım kadarıyla biraz ilgi ilgi ilgi diyor yavru kuşun...

sıcaklardandır canım benimkide emerken aşırı terliyo o yüzden emmek istemiyo soyundurup emziriyorum gerçi hep soyunukta bi çıtçıtlı badiyle yatırıyom yinede yastığı su oluyo

benimkide öyleydi bi seferinde 4 gün yapmadı 5 günde yapmasa tehlikeliymiş 4. gün yaptı katı değil normaldi artık 2 günde bir yapıyo bazen üç günde yapıyo huzursuz değilse önemseme yapar

ah biz anneler herşeyi takıyoruz demi kızlar:)))

sanırım herkeste aynı korku var bende aynı rüyaları görüyorum:))

Son düzenleme:
size enn güzel gülücüklerimi yolluyorum teyzoşlarrr, günaydın:)
Eki Görüntüle 442475
baharcım gökalp'in çok tatlı maaşallah allah gülmekten ayırmasın yavrularımızı
canım çok zordur tahmin ederim allah başka ayrılık vermesin inş.
benim iznimde pazar günü bitiyor ve iş yerime uğrayıp 3 buçuk ay daha iznimi uzatmak için izin kağıdı imzalayacağım inş. bende ekim 1 de yani atlas tam 6 aylık olunca başlayacağım kısmetse o zaman çok daha zor olacak oda beni özleyecek çünkü
ahh canım benim atlas da öyle bi iş yapacaksam açıyorum popoyu öyle hoşuna gidiyor ki kendi kendine oyalanıyo
ama o zor uyuma problemi bizdede var ne yapcas biz bu yaramazlarla yahu
inşallah canım ya çocuğu uyutamıyorum çığlık çığlığa bağırıyo emmek istemiyo hemen herşeye ağlıyo inşallah uzun sürmez

bu çocuklara ne oluyo böyle hepsi bir örnek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…