2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerekli madem yapcak bişe yok..sen rutin kontrollerini dediğin prof. a mı götürüyosun berrayı..mulipalarda da biara kurt murt çıkmıştı toplatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam...zamanı gelince bilmiyorum nasıl bir beslenme programı izlicez bakalım...

kızlar niye iyne kullanmıyosunuz ben çok rahatım 3 aylık iyne yaptırdım hiç rahatsız değilim:)

kızlar benim kızımda feci iştahsız ve huzursuz
sanırım dişler ve sıcak onu etkiliyor
bu kadar erken diş çıkarması umarım çocuğumun gelişimini engellemez :97:

Evet canım Yeditepe Üniveristesi'nde ana bilim dalı başkanı prof tatlı mı tatlı bebekleri inanılmaz seven bir tonton teyze :)

benimkinin geçen hafta baktığımda iki tane dişi pırtlamıştı
bazı çocuklar erken diş çıkarabilirmiş

diş çıkaranlardan biri seninki miydi, maşallah ya ne verdin bu çocuğa böyle :)

başka kiminkinin dişi çıktı ?

Kızlar sıze bısı anlatıcam,kızım hernekada almasada evımde mılupanın maması var,gecen gun hazırladım kızıma,tabıkı almadı,bende o sınırle evımde bulunan saksı cıcegının dıbıne doktum,ne alakaysa..ertesı gunlerde cıcege bı haller oldu,rengı degıstı,boynunu buktu,topragı pıs pıs koktu,tabı ben bılıyorum nıye oldugunu ama kımseye dıyemıyorum:) kurtardım cıcegı o topraktan,oyle yanı

anne sütünü çiçeklerin dibine dökünce coşuyorlarmış diye okumuştum, demek ki mama yaramıyor

canımm Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim tez zamanda sağlık versin,minik yavru toparlasın kendisini. Dualarım sizinle..

ohhhh afiyet olsun sanaa ne güzel keyif yapcaksın kızınla demek benim iştahım zaten tavan yapmış durumda ( abur cubur için geçerli tabi ki bu sözüm ) birde kek yapasım geldi çok fena senden kıskandımm

kek yapan arkadaşı çokkk kıskandım :)) ben doğum yaptığımdan beri ilk defa dün taze fasulye pişirdim, onun da altı azcık yandı
annem sağolsun :)

Ya vallaaa benım kızımda anne dıo,tabı bılınclı degıl ama olsun bılıncsızı bu kadar mutlu edıosa gerısını dusunemyorum

kek yapan arkadaşı çokkk kıskandım :)) ben doğum yaptığımdan beri ilk defa dün taze fasulye pişirdim, onun da altı azcık yandı
annem sağolsun :)

ben de isolde den kıskanıp kurabiye yaptım ama asıl ben seni kıskandım, doğumdan beri diyosun ya, annene anne diyebilir miyim?

Ya vallaaa benım kızımda anne dıo,tabı bılınclı degıl ama olsun bılıncsızı bu kadar mutlu edıosa gerısını dusunemyorum

offffffffofffffffffffff düşüneemiyorum bile... yeğenim konuşmaya başladığı zamanlar annecimmmm diye ablamın boynuna sarılıyodu Allahım çok özeniyodum, inşallah tez zamanda yaşarız bu hissi:)

offffffffofffffffffffff düşüneemiyorum bile... yeğenim konuşmaya başladığı zamanlar annecimmmm diye ablamın boynuna sarılıyodu Allahım çok özeniyodum, inşallah tez zamanda yaşarız bu hissi:)

ayyy ona bende bıtıyorum yaa,oyle ıstıyorumkı o anlarını,sımdıden o kucucuk kollarını boynuma doluyorum,ozaman aklım basımdan gıdıyo,kendı kendıne yaptıgında dunyalar benım olur heralde.. Ya bıde neye ozenıyorum emeklıyolarya hanı,sankı sen onu kovalıyomussun gıbı emekledıgı yerden sana bakıp hızlı hızlı kacıyoya bebekler delı oluyorum o anlarına,umarım anlatabılmısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…