- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.061
doktorumuz öyle uygun gördü canım :) birde mamayı uzun süre kullandırma taraftarı bir doktor değil, kilo alımıda iyicene yavaşladı, zaten prematüre olduğundan yaşıtlarına göre gelişim geriliği var, amacı 6-7 aylıken bu açığı kapattırmak, ne kadar erken arayı kapatırsa gelişimi için o kadar iyiymiş, aksi halde ergenliğe kadar yaşıtlarından küçük olurmuş.
işte uzun süre mamada kullansın istemiyor,içeriklerini ne kadar yazsalarda blmiyoruz, mısır ürünleri kullanılıyor büyük ihtimalle ve bunlarda gdo lu dedi, zaten dün mama reyonunda hipp organikleri görünce iyicene midem bulandı bu işten, işte o yüzden 15 gün vucudunu hazırlayıp muhallebiye geçeceğiz.
ihtiyaç halinde 4 ay 3 haftalık bebeklerde uygulanıyormuş bu sistem, berra 3 ay 1 haftalık diye değerlendiriliyor birde , o yüzden araya mama koydu
ten teması istiyor canım, dişlerde zorluyor anladığım kadarıyla biraz ilgi ilgi ilgi diyor yavru kuşun...
bende spiralden çok korkuyorum o yüzden ok.e devam:) gerçi bi tehlikeli ilişki var korunmasız daha adette olmadım hiç ama şüpheliyim yine test alıp denemek istiyorum. bence spiirali düşünme çünkü onunla hamile kalınırsa çok tehlikeli olabiliyormus.
diş için erken değil mi?diş çıkarıyo olmasın?
diş için erken değil mi?
benimkinin geçen hafta baktığımda iki tane dişi pırtlamıştı
bazı çocuklar erken diş çıkarabilirmiş
diş için erken değil mi?
valla mart bebeleri dişlerini çıkardı bile..korkarm 1 ay sonra anne baba diyenler olcak
gerekli madem yapcak bişe yok..sen rutin kontrollerini dediğin prof. a mı götürüyosun berrayı..mulipalarda da biara kurt murt çıkmıştı toplatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam...zamanı gelince bilmiyorum nasıl bir beslenme programı izlicez bakalım...
benimkinin geçen hafta baktığımda iki tane dişi pırtlamıştı
bazı çocuklar erken diş çıkarabilirmiş
vallahi benim ömerim de anne diyor kimse inanmıyordu ama eşim ve kardeşim de duydu şok oldularvalla mart bebeleri dişlerini çıkardı bile..korkarm 1 ay sonra anne baba diyenler olcak
Kızlar sıze bısı anlatıcam,kızım hernekada almasada evımde mılupanın maması var,gecen gun hazırladım kızıma,tabıkı almadı,bende o sınırle evımde bulunan saksı cıcegının dıbıne doktum,ne alakaysa..ertesı gunlerde cıcege bı haller oldu,rengı degıstı,boynunu buktu,topragı pıs pıs koktu,tabı ben bılıyorum nıye oldugunu ama kımseye dıyemıyorum:) kurtardım cıcegı o topraktan,oyle yanı
merhaba güzel annelr, hepiniz iyisinizdir inş. bir haftadır giremiyorum, yeğenim dünyaya geldi, 27 haftalık ve 1050 grambebek küvezde annesini çıkardık hastaneden, hergün süt götürüyoruz, dualarınızı esirgemeyin. aklıma berra geldi ama inş. bizim bebişimiz de onun gibi toparlar kendini..
berna çok sevindim sevgilinle barışmana, tekrar ayrılık yaşatmasın Rabbim..
merve dün gece moralim bozuk yazmıştın üzülmüştüm, sabah da adet oldum yazmışsın belki de ondandır, ben de her adet öncesi küçük çaplı bi bunalım geçiririm..
bu arada babalar günü hediyeleriniz çok güzeldi ben de sizden esinlenerek eşime üzerinde ismi yazılı bir kalem yaptırdım, ahşap bir kutuda üzerinde dünyanın en iyi babası yazıyor, kızımın ağzından da bi mektup yazdım, inş. beğenir. yarın da doğumgünü, yarın elinde olursa iki hediyeyi birden çıkarmış olurum
Aysıma uyudu,hazır uyumusken canımın kac gundur cektıgı su cıkıletalı kekı artık yapayım,umarım yakmam:) sonra hanımefendının kıyafetlerını utuluyeyım,aksam serınlık cokuncede bı dısarı yapalım,umarım bu dedıklerımın hepsını yaparım
kek yapan arkadaşı çokkk kıskandım :)) ben doğum yaptığımdan beri ilk defa dün taze fasulye pişirdim, onun da altı azcık yandı
annem sağolsun :)
Ya vallaaa benım kızımda anne dıo,tabı bılınclı degıl ama olsun bılıncsızı bu kadar mutlu edıosa gerısını dusunemyorum
ben de isolde den kıskanıp kurabiye yaptım ama asıl ben seni kıskandım, doğumdan beri diyosun ya, annene anne diyebilir miyim?
offffffffofffffffffffff düşüneemiyorum bile... yeğenim konuşmaya başladığı zamanlar annecimmmm diye ablamın boynuna sarılıyodu Allahım çok özeniyodum, inşallah tez zamanda yaşarız bu hissi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?