2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım anne diyor, ben söylüyordum inanmıyorlardı annem komşular falan da duydu bikaç kere şok oldular

bnmkide diyo cnm bilinçsiz olrk çıkardıı bazı sesler resmen anne diye çıkıyo..hatta dün babasıyla dışardan geldik babası konuşuyodu bn giyinene kdr "agnne" dedi böyle güzel eşimde gayet rahat annen giyinsin alcak sni bak anne burda fln dedi..oda gayet ciddiye aldı anne kelimesini bide açıklama yapıyo..

Merhaba güzel anneler.bende 1 aydan fazladır giremiyorum siteye.Berkay beyle uğraşmaktan.diş haberlerini duydum çok şaşırdım.kaç bebeğin dişi çıkmış?diş çıkaran bebekler neyle besleniyorlar.ben anne sütü+mama veriyorum da.onun için sordum.
Benim oğlum genel olarak huzurlu bi bebek.karnı doyarsa pek ağlamıyo.zaten esas problemimizde beslenmede.mememi tutamadığı için sütümü sağıp veriyorum.tabiki doymadığından mama veriyorum.3 saatte bir sütümü sağıyorum gece gündüz.yani emziren anneler gibi bebek uyuyosa bende uyuyayım diyemiyorum.olsun Allahtan başka ağlaması vs. yok. zaten arada psikolojim bozuluyo.bide ağlasa sebepsiz yere.neden bende emziremiyorum diye.mama yediriken bazen ağlıyacak oluyorum.bide kakasını 3 günde bir yapıyo 1 aylıktan beri böyle.çok fazla huzursuzlanmadığı için doktor bişey önermedi.4 gün bekle diyo.bazı bebeklerin 10 gün yapmadığı olurmuş.normalmiş.geçer inşallah.ek gıdaya 5 aylıkken başlamayı düşünüyorum.doktora sorucam .böylece mamayı belki azaltırız.gerçi sağan annelerinde en fazla 5 ay sütü çıkıyomuş.sonra çekiliyomuş. bakalım.3 saatte bir sağıyorum ortalama 60 cc çıkıyo.başka sağan varmı? az mı çıkıyo acaba bilemedim ????
herkese mutlu huzurlu günler.çok öptüm

moralim çok bozuk(sütüm çok azaldı önceden 2 satte 120 çıkardı şimdi 3 satte 60 ancak çıkıyor.çok üzülüyorum elimden gelen herşeyide yapıyorum dünden beri böyle.moralimde bozuk değil su zaten elimden düşmez helva yerim ne duysam yaparım.hergün marul yerdim 2 gündür yiyemedim acaba ondan mı oldu olabilir mi yemeyince acaba?ne yapıcam bilmiyorum ya 6 ay bari emzirsem diyordum..ne yapabilirim ben

selam kızlar pasta börekten bahsedilmişken söyleyim dedim geçenlerde burdan tahinli kurabiye tarifi almıştım yaptım ve harika oldu kim paylaşmıştı hatırlamıyorum ama çoook teşekkür ediyorum paylaşan arkadaşa :)

Son düzenleme:

canım bildiğim kadarıyla iki bebeğin dişi çıktı, anne sütü alıyorlardı yanılmıyorsam..emziremiyorum diye düşünme bebeğin anne sütü alıyor neticede, herzaman sağmadığım için miktarı için bişey diyemiycem ama düzenli sağarsan niye çekilsin ki sütün, kendini olumsuz şartlandırma bence..

en iyisi su canım.günde 3litre iç.birde beyaz dut çokiyi süt yapıyor.dene bence.birde rezene çayı

Son düzenleme:

canım en ufak bi ihmalde hemen azalıyo ben de hergün bol su içiyorum rezene,anason,kişniş karıştırıp çay yapıyorum hurma,incir,tahin helvası,marul yiyorum ama dolgun bi sütüm yok heran bitcek gibi geliyo cıvık cıvık göğüslerim..ben de napcamı şaşırdım valla çok üzülüyorum bu duruma

Son düzenleme:

adetin mi yaklaştı acaba, o da sütü azaltıyormuş, hemen moralini bozma geçici bişeydir, hormonların bi oyunudur belki..

kızlar ben hamileyken günde 1 litre süt içiyordum şimdide en az 2 bardak süt içiyorum
ve bebişe sadece anne sütü veriyorum
eşim diyor sana içirdiğim sütler işe yaradı :))

kızlar bişi sorcam bebeişlere gaz yapar diye yediklerinize hala dikkat ediyormusunuz
ben hala bi çok şeyden uzak duruyorum geçen gün dondurmayı korka korka azımda eriterek yedim
kahve,süt,cola,bulgur pilavı,mercimek çorbası vs.... bunlardan hala uzağım çünkü yediğimde atlas huzursuz olsa hemen yediklerime kabahat bulup bir daha asla yemiyorum
sizler ne yapıyorsunuz. atlas 2buçuk aylık oldu hala yediklerim dokunur mu kii

selçuk yine çıldırdı bnmde oynatmaya az kaldı doktorum nerde silikon ucuda almıyo memeyide bakalm ne kdr sabretcem onu deniyo heralde saçlarım diken diken bilimum yerlerimden terler fışkırıyo kucaamda selçuk...aynı şu şekildeyim

Allah yardımcın olsun, okuya okuya ver belki nazar değmiştir..

bu durumu ben tam 1ay yaşadım canım nazardan olduğunu düşünüyodum bolbol okuduk nazar duası yazdırdık omzuna taktım çok şükür düzeldibiraz bazen uçla bazen uçsuz emio şimdi.ama çook zor bi dönem zıplata hoplata,çoğunlukla da uyutup emziriyodum ben
kızımın gözüne kirpik kaçmış almaya çalışsam mı? :26:
bence hiç elleme cnm oynayınca daha çok zarar görüyo kızarıo kendiliğinden çıkıo o.

ben bikaç güne kadar dikkat ediyodum ama artık mercimek çorbası,bulgur pilavı ve soğan yiyorum süt de içtim dün,kahve de bugün içtim :) bi sorun yaşamadık cnm zinco damla kullanıyoruz aynı zmanda.artık yemeye başla bence az az.tektek dene bakalım sorun yaşamazsın heralde artık...

uykudan kalkar kalkmaz vermeyi denedinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…