- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.081
benim kızım anne diyor, ben söylüyordum inanmıyorlardı annem komşular falan da duydu bikaç kere şok oldular
Kendıme oha dıom valla, ıkı tabak kek yanında kısır yedım,sımdı patlayacam
bi tane de bana de, tatlı krizim tuttu üşenmedim kurabiye yaptım nerdeyse yarım tepsi yedim, içimi baydı şimdi üzerine tuzlu ne yesem diye düşünüyorum..
Merhaba güzel anneler.bende 1 aydan fazladır giremiyorum siteye.Berkay beyle uğraşmaktan.diş haberlerini duydum çok şaşırdım.kaç bebeğin dişi çıkmış?diş çıkaran bebekler neyle besleniyorlar.ben anne sütü+mama veriyorum da.onun için sordum.
Benim oğlum genel olarak huzurlu bi bebek.karnı doyarsa pek ağlamıyo.zaten esas problemimizde beslenmede.mememi tutamadığı için sütümü sağıp veriyorum.tabiki doymadığından mama veriyorum.3 saatte bir sütümü sağıyorum gece gündüz.yani emziren anneler gibi bebek uyuyosa bende uyuyayım diyemiyorum.olsun Allahtan başka ağlaması vs. yok. zaten arada psikolojim bozuluyo.bide ağlasa sebepsiz yere.neden bende emziremiyorum diye.mama yediriken bazen ağlıyacak oluyorum.bide kakasını 3 günde bir yapıyo 1 aylıktan beri böyle.çok fazla huzursuzlanmadığı için doktor bişey önermedi.4 gün bekle diyo.bazı bebeklerin 10 gün yapmadığı olurmuş.normalmiş.geçer inşallah.ek gıdaya 5 aylıkken başlamayı düşünüyorum.doktora sorucam .böylece mamayı belki azaltırız.gerçi sağan annelerinde en fazla 5 ay sütü çıkıyomuş.sonra çekiliyomuş. bakalım.3 saatte bir sağıyorum ortalama 60 cc çıkıyo.başka sağan varmı? az mı çıkıyo acaba bilemedim ????
herkese mutlu huzurlu günler.çok öptüm
moralim çok bozuk(sütüm çok azaldı önceden 2 satte 120 çıkardı şimdi 3 satte 60 ancak çıkıyor.çok üzülüyorum elimden gelen herşeyide yapıyorum dünden beri böyle.moralimde bozuk değil su zaten elimden düşmez helva yerim ne duysam yaparım.hergün marul yerdim 2 gündür yiyemedim acaba ondan mı oldu olabilir mi yemeyince acaba?ne yapıcam bilmiyorum ya 6 ay bari emzirsem diyordum..ne yapabilirim ben
moralim çok bozuk(sütüm çok azaldı önceden 2 satte 120 çıkardı şimdi 3 satte 60 ancak çıkıyor.çok üzülüyorum elimden gelen herşeyide yapıyorum dünden beri böyle.moralimde bozuk değil su zaten elimden düşmez helva yerim ne duysam yaparım.hergün marul yerdim 2 gündür yiyemedim acaba ondan mı oldu olabilir mi yemeyince acaba?ne yapıcam bilmiyorum ya 6 ay bari emzirsem diyordum..ne yapabilirim ben
snde kısır yap
oyy oy kısır da ne güzel yenir, üstüne çayla kurabiye..kısır döngü diye buna deniyor galiba
selçuk yine çıldırdı bnmde oynatmaya az kaldı doktorum nerdesilikon ucuda almıyo memeyide bakalm ne kdr sabretcem onu deniyo heralde saçlarım diken diken bilimum yerlerimden terler fışkırıyo kucaamda selçuk...aynı şu şekildeyim
bu durumu ben tam 1ay yaşadım canım nazardan olduğunu düşünüyodum bolbol okuduk nazar duası yazdırdık omzuna taktım çok şükür düzeldibiraz bazen uçla bazen uçsuz emio şimdi.ama çook zor bi dönem zıplata hoplata,çoğunlukla da uyutup emziriyodum benselçuk yine çıldırdı bnmde oynatmaya az kaldı doktorum nerdesilikon ucuda almıyo memeyide bakalm ne kdr sabretcem onu deniyo heralde saçlarım diken diken bilimum yerlerimden terler fışkırıyo kucaamda selçuk...aynı şu şekildeyim
bence hiç elleme cnm oynayınca daha çok zarar görüyo kızarıo kendiliğinden çıkıo o.kızımın gözüne kirpik kaçmış almaya çalışsam mı? :26:
kızlar bişi sorcam bebeişlere gaz yapar diye yediklerinize hala dikkat ediyormusunuz
ben hala bi çok şeyden uzak duruyorum geçen gün dondurmayı korka korka azımda eriterek yedim
kahve,süt,cola,bulgur pilavı,mercimek çorbası vs.... bunlardan hala uzağım çünkü yediğimde atlas huzursuz olsa hemen yediklerime kabahat bulup bir daha asla yemiyorum
sizler ne yapıyorsunuz. atlas 2buçuk aylık oldu hala yediklerim dokunur mu kii
selçuk yine çıldırdı bnmde oynatmaya az kaldı doktorum nerdesilikon ucuda almıyo memeyide bakalm ne kdr sabretcem onu deniyo heralde saçlarım diken diken bilimum yerlerimden terler fışkırıyo kucaamda selçuk...aynı şu şekildeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?