2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ağladı ağladı uyuya kaldı omzumda..bnde kızdım baardım şimdide oturup ona ağlıyorm..nasılda iç çekiyo uyurken...offf napcam bn ya sinirlenince içimden canavar çıkıyo ve bn bunu kontrol edemiyorm..dengesizim..

inşallah yaşamam
benimde canım kahve istiyo yanında browniyle içim bari
bide gaz damlası olarak ben artık bişi vermiyorum çünkü bi süre sonra fayda etmediğini düşünüyorum
papatya,anason ve rezene demliyorum kendime birazda ona veriyorum

aynen canım bende öyle hoplata zıplata emziriyorum ve uykudan kalkar kalkmaz memeyi verince işe yarıyo

uykudan kalkınca versem alıyo ama uyanıkken napcam ağlayıp duruyo..kucaamda sakinleşiyo ama yere koyunca başlıyo..

canım ben uyandığında hemen emziriyorum bide uykusu gelincede kucağıma alıyorum hoplatarak zıplatarak emzirmeye çalışıyorum
besleme düzenini bu şekilde uygulamaya çalışıyorum artık ne ypim
üzülme sinirlenmede bu sorun bir çok annede var yanlız değilsin yani demekki yaşamamız gereken bir süreç

sert olmaması süt olmadığı anlamına gelmiyo sütüm yok sütüm yok diye düşünme.. taze beyaz üzüm yedinmi gerçekten sütü artırıyo

benim dokunuyor canım 3 ay 1 haftalık gaz ilaçlarını bıraktım normalde gazı yok ama dikkat etmeyince fark ediyor

kızımın gözüne kirpik kaçmış almaya çalışsam mı? :26:

buruna damlattığız fizyolojik serumlar varya seninkini oku gözede damlatılıyormu diye bak benim göz-burundu ıslanınca göz atıyor onu damlatırsın mudahale etmene gerek kalmaz

adet olmuşum ama kanamam yok sadece lekelenme ona rağmen sütüm kalmadı ve daha bu ilk gün

bence cok etkileme kendini bende korkuyordum ama düşünmemeye calıştım eglim yeni bitti çok az bi azalma oldu psikoloji çok önemli

Son düzenleme:
meraba teyzelerim bakınnn annem bana uyku arkadaşı yaptııııı kendi elleriyleee bende salıncağımda Linaya sarılıp uyuyorum, uyku arkadaşımın ismi Lina

Eklentiler

• $1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $2.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $3.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $4.webp
    16 KB · Görüntüleme: 42
sert olmaması süt olmadığı anlamına gelmiyo sütüm yok sütüm yok diye düşünme.. taze beyaz üzüm yedinmi gerçekten sütü artırıyo
evet öyle aslında emince gelio ama bazen sert oluo öyle olmayıncada azalıyo zannediyorum.denemedim üzümü canım.onu da deneyim :)

geçenlerde burada konusu geçmişti sanırım, göğüslerden farklı miktarlarda süt gelmesi bahsiyle ilgili...benımde şu ara aynı durum söz konusu,sol göğsümden sağ göğsüme göre cok az süt gelıyo..:2: baya kafa yordum bu duruma, aklıma sürekli sol tarafıma ve göğsümün üstüne yattıgım geldi?? ilgilimidir degılmıdır ama hamilelikten kalma bu alışkanlık bu durumla ilintili olabılırmı acaba??

mervecim gözün aydın o agrı olayı normal doğumda gecerli,bizimkini doğumdan saymıyolar
canım sut mıktarında bı değişiklik var mı,benım 2 gundur tas gıbı olan göğüslerim söndü gitti,adet mı olcaa acep karnımda da hafıfı bı agrı var.

eger eşit sürelerde emzirdigin halde böyle bişey söz konusu ise,
belkide dediğinle alakalıdır cünkü sıkı sütyen takmayın süt kanallarını
tıkıyor diolarya o yüzden soluna yattgında belkide süt kanalların zorlanıodur cnm,
bilmiorum kendi kendime çıkarımda bulundum sadece, inş o göğsünde süt dolar cnm bnm:)

aay alemsın nerden aklına geldı onu oraya dökmek mama yaramamıs cıcege

arkadaşlar bebeğimin kafasında sert olan yerlerdeki konakları temizledim ama bıngıldağının üstündekileri temizleyemiyorum.yumuşak olduğu için bastıramıyorum.acaba zamanla geçer mi?

arkadaşlar bebeğimin kafasında sert olan yerlerdeki konakları temizledim ama bıngıldağının üstündekileri temizleyemiyorum.yumuşak olduğu için bastıramıyorum.acaba zamanla geçer mi?

canım zeytınyagı sür beklet bbıraz ozaman yumuşuyor böle pamukla yada elinle emzırırken falan hafıf hafıf temizle cıkıyo hepsı bana doktor öle dedi hemencik cıkıverdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…