- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.101
bu durumu ben tam 1ay yaşadım canım nazardan olduğunu düşünüyodum bolbol okuduk nazar duası yazdırdık omzuna taktım çok şükür düzeldibiraz bazen uçla bazen uçsuz emio şimdi.ama çook zor bi dönem zıplata hoplata,çoğunlukla da uyutup emziriyodum ben
inşallah yaşamamben bikaç güne kadar dikkat ediyodum ama artık mercimek çorbası,bulgur pilavı ve soğan yiyorum süt de içtim dün,kahve de bugün içtim :) bi sorun yaşamadık cnm zinco damla kullanıyoruz aynı zmanda.artık yemeye başla bence az az.tektek dene bakalım sorun yaşamazsın heralde artık...
uykudan kalkar kalkmaz vermeyi denedinmi canım
bu durumu ben tam 1ay yaşadım canım nazardan olduğunu düşünüyodum bolbol okuduk nazar duası yazdırdık omzuna taktım çok şükür düzeldibiraz bazen uçla bazen uçsuz emio şimdi.ama çook zor bi dönem zıplata hoplata,çoğunlukla da uyutup emziriyodum ben
bence hiç elleme cnm oynayınca daha çok zarar görüyo kızarıo kendiliğinden çıkıo o.
uykudan kalkınca versem alıyo ama uyanıkken napcam ağlayıp duruyo..kucaamda sakinleşiyo ama yere koyunca başlıyo..
adet olmuşum ama kanamam yok sadece lekelenme ona rağmen sütüm kalmadı ve daha bu ilk gün
canım en ufak bi ihmalde hemen azalıyo ben de hergün bol su içiyorum rezene,anason,kişniş karıştırıp çay yapıyorum hurma,incir,tahin helvası,marul yiyorum ama dolgun bi sütüm yok heran bitcek gibi geliyo cıvık cıvık göğüslerim..ben de napcamı şaşırdım valla çok üzülüyorum bu duruma
kızlar bişi sorcam bebeişlere gaz yapar diye yediklerinize hala dikkat ediyormusunuz
ben hala bi çok şeyden uzak duruyorum geçen gün dondurmayı korka korka azımda eriterek yedim
kahve,süt,cola,bulgur pilavı,mercimek çorbası vs.... bunlardan hala uzağım çünkü yediğimde atlas huzursuz olsa hemen yediklerime kabahat bulup bir daha asla yemiyorum
sizler ne yapıyorsunuz. atlas 2buçuk aylık oldu hala yediklerim dokunur mu kii
kızımın gözüne kirpik kaçmış almaya çalışsam mı? :26:
adet olmuşum ama kanamam yok sadece lekelenme ona rağmen sütüm kalmadı ve daha bu ilk gün
evet öyle aslında emince gelio ama bazen sert oluo öyle olmayıncada azalıyo zannediyorum.denemedim üzümü canım.onu da deneyim :)sert olmaması süt olmadığı anlamına gelmiyo sütüm yok sütüm yok diye düşünme.. taze beyaz üzüm yedinmi gerçekten sütü artırıyo
Canımmm hoşgeldin :) demekk düğünde oynattınız Berra yı da:)) Yavrumm nasıl mutlu olmuştur o şimdiii. Fotograflarını bekliyorumm prenses gibi olmuştur şimdi Berraa kuzummm
Mama tatmaya başlayacak demek,inşallah sever de ek gıdaya güzel bir başlangıç yaparsınız. Prematüre olunca daha hassas olacak tabi ki. Olsun afiyet olsun kızıma
Bendeki gelişme regl oldum ve çok fazla kanamam var, ağrı geçer doğum yapınca diyenlere de teeeesüfff ediyorum ağrım non-stop devam .
geçenlerde burada konusu geçmişti sanırım, göğüslerden farklı miktarlarda süt gelmesi bahsiyle ilgili...benımde şu ara aynı durum söz konusu,sol göğsümden sağ göğsüme göre cok az süt gelıyo..:2: baya kafa yordum bu duruma, aklıma sürekli sol tarafıma ve göğsümün üstüne yattıgım geldi?? ilgilimidir degılmıdır ama hamilelikten kalma bu alışkanlık bu durumla ilintili olabılırmı acaba??
Kızlar sıze bısı anlatıcam,kızım hernekada almasada evımde mılupanın maması var,gecen gun hazırladım kızıma,tabıkı almadı,bende o sınırle evımde bulunan saksı cıcegının dıbıne doktum,ne alakaysa..ertesı gunlerde cıcege bı haller oldu,rengı degıstı,boynunu buktu,topragı pıs pıs koktu,tabı ben bılıyorum nıye oldugunu ama kımseye dıyemıyorum:) kurtardım cıcegı o topraktan,oyle yanı
meraba teyzelerim bakınnn annem bana uyku arkadaşı yaptııııı kendi elleriyleeebende salıncağımda Linaya sarılıp uyuyorum, uyku arkadaşımın ismi Lina
meraba teyzelerim bakınnn annem bana uyku arkadaşı yaptııııı kendi elleriyleeebende salıncağımda Linaya sarılıp uyuyorum, uyku arkadaşımın ismi Lina
arkadaşlar bebeğimin kafasında sert olan yerlerdeki konakları temizledim ama bıngıldağının üstündekileri temizleyemiyorum.yumuşak olduğu için bastıramıyorum.acaba zamanla geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?